mislis da ta tvrdnja nije tacna?Bodkin wrote:Jarane...kakavdanakneiskustvu wrote:KB9 wrote:cska je bolja od ravno nula (brojem 0) nba timova
i najboljih 12 eurolige nije bolje od najslabijeg tima u nba
Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- KB9
#1251 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
- pirmin
#1252 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Jedini jos imaju humora na ovim prostorimatzipiripi wrote:Lik s b92 foruma, nakon poraza u grupi od aussiea![]()
![]()
https://vine.co/v/5Mw1tpgmIJU
-
Pedja123
#1253 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Bronza za košarkašice, srebro za košarkaše... mission completed 
-
radostan dan
#1254 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
pirmin wrote:Jedini jos imaju humora na ovim prostorimatzipiripi wrote:Lik s b92 foruma, nakon poraza u grupi od aussiea![]()
![]()
![]()
https://vine.co/v/5Mw1tpgmIJU

- It_is_a_Leclerc
-
radostan dan
#1256 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
i to što kažeš...
ZA ISTORIJU Novi podvig u Riju, košarkašice osvojile olimpijsku bronzu!

- CSKA
#1257 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Cudesan uspjeh kosarkasica,dobiti Australiju i Francusku u eliminacionim rundama...
Francuska isto amerika,skoro sve crnkinje igraju.
Francuska isto amerika,skoro sve crnkinje igraju.
- MOSALJOZE
#1258 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Uzimaš hrletu i cyprusu hljeb,jel te stid.radostan dan wrote:i to što kažeš...
-
zlajapravaraja
#1259 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Bojim se da nisi informisan, jer euroligaski klubovi komotno odigraju 65-70 utakmica po sezoni, sa puno kraćim rosterima, uz prevaljivanje višestruko dužih putnih distanci nego NBA kluboviFudo387 wrote:
Mozda bi 12 najboljih iz eurolige i uspjelo pobijediti najgori tim nba lige u nekoj egzibicionoj utakmici, ali ne vjerujem da bi uspjeli odigrati citavu sezonu u nba ligi bez da ih na pola sezone moraju prikljuciti na life support.
-
Fudo387
#1260 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Bojim se da ti nisi informisan.zlajapravaraja wrote:Bojim se da nisi informisan, jer euroligaski klubovi komotno odigraju 65-70 utakmica po sezoni, sa puno kraćim rosterima, uz prevaljivanje višestruko dužih putnih distanci nego NBA kluboviFudo387 wrote:
Mozda bi 12 najboljih iz eurolige i uspjelo pobijediti najgori tim nba lige u nekoj egzibicionoj utakmici, ali ne vjerujem da bi uspjeli odigrati citavu sezonu u nba ligi bez da ih na pola sezone moraju prikljuciti na life support.
Safetovim zargonom, momak ti si zaluto.
-
zlajapravaraja
#1261 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Sav si Safet. Nisi se bolje mogao opisatiFudo387 wrote:Bojim se da ti nisi informisan.zlajapravaraja wrote:Bojim se da nisi informisan, jer euroligaski klubovi komotno odigraju 65-70 utakmica po sezoni, sa puno kraćim rosterima, uz prevaljivanje višestruko dužih putnih distanci nego NBA kluboviFudo387 wrote:
Safetovim zargonom, momak ti si zaluto.
Nazad u školu, nauĆi se argumenovati, pa se onda vrati...na temu koju sam ja i otvorio
-
kakavdanakneiskustvu
#1262 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Mozda bi 12 najboljih iz eurolige i uspjelo pobijediti najgori tim nba lige u nekoj egzibicionoj utakmici, ali ne vjerujem da bi uspjeli odigrati citavu sezonu u nba ligi bez da ih na pola sezone moraju prikljuciti na life support.Fudo387 wrote:Jarane...Bodkin wrote:KB9 wrote:cska je bolja od ravno nula (brojem 0) nba timova
otprilike tako,vec sam nabrojao,vesely,datome,udoh,de colo,randolph,ayon,svi u prve dvije,dakle najbolje petorke eurolige,drugim rijecima najbolji u prosloij sezoni u evropi,u nba su bili na desetak,eventualno 15 minuta prosjecno,dakle 9-10 igraci u timovima u kojima su igrali
-
kakavdanakneiskustvu
#1263 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
mislis da ta tvrdnja nije tacna?[/quote]KB9 wrote:Jarane...Bodkin wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:cska je bolja od ravno nula (brojem 0) nba timova
mozda neki misle na 12 najboljih evropljana,ja sam napisao 12 najboljih eurolige,dakle de colo,teodosić,delaney,bourusis,vesely,datome,miller,udoh,ayon,randolph i jos dvojica po želji
-
zlajapravaraja
#1264 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Pošto izgleda da niko nema kapaciteta da razmisli o par pitanja koja sam postavio gore, odlučih se iz dosade nabrzaka sastaviti jedan Euro-team od igrača koji igraju u NBA. Ako sam nekoga zaboravio, a sigurno jesam jer više i ne pratim tu ligu,...nek me neko ispravi.,.
Parker PG
Rubio PG
Batum SG
Bogdanović SG
Antetokounpo SF
Teletović SF
Gallinari SF
Mirotić PF
Nowitzki PF
Vučević C
P. Gasol C
M. Gasol C
Na visokim pozicijama je konkurencija ogromna, mogli bi mnogi drugi bez problema upasti, dok je bekova pak mnogo manje.
Da li bi ova ili slična ekipa Evropljana mogla do titule u NBA, onakvoj kakva je trenutno...?
Parker PG
Rubio PG
Batum SG
Bogdanović SG
Antetokounpo SF
Teletović SF
Gallinari SF
Mirotić PF
Nowitzki PF
Vučević C
P. Gasol C
M. Gasol C
Na visokim pozicijama je konkurencija ogromna, mogli bi mnogi drugi bez problema upasti, dok je bekova pak mnogo manje.
Da li bi ova ili slična ekipa Evropljana mogla do titule u NBA, onakvoj kakva je trenutno...?
-
zlajapravaraja
#1265 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Slaba je to ekipa. 3 pleja, ostatak četvorke i petice...kakavdanakneiskustvu wrote:
mozda neki misle na 12 najboljih evropljana,ja sam napisao 12 najboljih eurolige,dakle de colo,teodosić,delaney,bourusis,vesely,datome,miller,udoh,ayon,randolph i jos dvojica po želji
-
kakavdanakneiskustvu
#1266 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
ovakva ekipa ne moze funkcionisati jer ima previse visokih igraca,teletovic nije sf nego pf
-
kakavdanakneiskustvu
#1267 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
zlajapravaraja wrote:Slaba je to ekipa. 3 pleja, ostatak četvorke i petice...kakavdanakneiskustvu wrote:
da,ali to je zvanicno 10 najboljih u euroligi prosle sezone,a de colo bas i nije play,pravi primjer combo beka
-
zlajapravaraja
#1268 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Jesu oni visoki, ali i pokretljivi...uostalom, sve po pozicijama.kakavdanakneiskustvu wrote:ovakva ekipa ne moze funkcionisati jer ima previse visokih igraca,teletovic nije sf nego pf
Meni bi Mirza igrao dvojku...
-
kakavdanakneiskustvu
#1269 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
zlajapravaraja wrote:Jesu oni visoki, ali i pokretljivi...uostalom, sve po pozicijama.kakavdanakneiskustvu wrote:ovakva ekipa ne moze funkcionisati jer ima previse visokih igraca,teletovic nije sf nego pf
Meni bi Mirza igrao dvojku...
sve ok,ali tu je kraj ozbiljnoj raspravi
-
Phantasy
#1270 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Ne bi dogurala do playoffa ova ekipa, a ono za Teletovica i dvojku je neozbiljno i molimo vas da napustite forum, Mirza je spor za cetvorku a kamoli za dvojku..zlajapravaraja wrote:Pošto izgleda da niko nema kapaciteta da razmisli o par pitanja koja sam postavio gore, odlučih se iz dosade nabrzaka sastaviti jedan Euro-team od igrača koji igraju u NBA. Ako sam nekoga zaboravio, a sigurno jesam jer više i ne pratim tu ligu,...nek me neko ispravi.,.
Parker PG
Rubio PG
Batum SG
Bogdanović SG
Antetokounpo SF
Teletović SF
Gallinari SF
Mirotić PF
Nowitzki PF
Vučević C
P. Gasol C
M. Gasol C
- sjedi 1
#1271 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Sutra je finale ,poslednji događaj šlag na tortu ,veliko finalle SRBIJA-USA,kakav osjećaj
Hvala vam momci

Hvala vam momci
-
zlajapravaraja
#1272 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Kod Obradovića bi on na dvojku...Phantasy wrote:Ne bi dogurala do playoffa ova ekipa, a ono za Teletovica i dvojku je neozbiljno i molimo vas da napustite forum, Mirza je spor za cetvorku a kamoli za dvojku..zlajapravaraja wrote:Pošto izgleda da niko nema kapaciteta da razmisli o par pitanja koja sam postavio gore, odlučih se iz dosade nabrzaka sastaviti jedan Euro-team od igrača koji igraju u NBA. Ako sam nekoga zaboravio, a sigurno jesam jer više i ne pratim tu ligu,...nek me neko ispravi.,.
Parker PG
Rubio PG
Batum SG
Bogdanović SG
Antetokounpo SF
Teletović SF
Gallinari SF
Mirotić PF
Nowitzki PF
Vučević C
P. Gasol C
M. Gasol C
A ovaj moj euro all-star bi one maloumnike derao po 50 razlike.
-
Phantasy
#1273 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Vase znanje ste iskazali ovom rečenicom. Kako bi Mirza cuvao Thompsona/DeRozana/Butlera kada se muci u lateralnom kretanju kada cuva makedonsku 4-ku? Vise vremena bi bio na dupetu nego na nogama..zlajapravaraja wrote:Kod Obradovića bi on na dvojku...Phantasy wrote:Ne bi dogurala do playoffa ova ekipa, a ono za Teletovica i dvojku je neozbiljno i molimo vas da napustite forum, Mirza je spor za cetvorku a kamoli za dvojku..zlajapravaraja wrote:Pošto izgleda da niko nema kapaciteta da razmisli o par pitanja koja sam postavio gore, odlučih se iz dosade nabrzaka sastaviti jedan Euro-team od igrača koji igraju u NBA. Ako sam nekoga zaboravio, a sigurno jesam jer više i ne pratim tu ligu,...nek me neko ispravi.,.
Parker PG
Rubio PG
Batum SG
Bogdanović SG
Antetokounpo SF
Teletović SF
Gallinari SF
Mirotić PF
Nowitzki PF
Vučević C
P. Gasol C
M. Gasol C
A ovaj moj euro all-star bi one maloumnike derao po 50 razlike.
A ovu ispod rečenicu radije ne bih komentarisao..
-
Bodkin
#1274 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Smijesna je to prica. Ako nije uspio da se nametne kao superstar u nba onda se vrati u evropu i to znaci da je propao. Dok ima masa igraca koji ostanu gore da budu 5-8 igraci tipa mirze. Dakle mirza se komotno mogao vratiti u evropu i biti lider ekipe kao sto je bio. Da ta njegova ekipa sutra igra protiv nba timova, trpao bi isto kao sto sad trpa u nba.
Dakle glupa prica totalno
Dakle glupa prica totalno
-
zlajapravaraja
#1275 Re: Olimpijski Košarkaški Turnir - RIO 2016
Prva petorka:
Antetokounpo PG
MIRZA SG
Gallinari SF
Dirk PF
Pau C
Odbrana zona 2-3, ne mora sa Mirza uopšte ni kretati, samo nek svi rašire ruke