E jbg....tempuser wrote:
Pricu SBBKBB mozes da okacis macku o rep. Nije bitna "velicina" kompromisa nego princip. Ti prvi pravis kompromis pa za kombi ili sta vec ganjas kucni itison jer je pravi materijal za tapeciranje preskup, a istovremeno imas kritican stav o kompromisima.
Ne brini, ja ne zaboravljam i postujem svaki napor, samo si ti igleda zaboravio da je meni taj cejf preko 10 god stavka u budzetu, da sam prosao kroz stve to, da auto je bio kud i kamo zahtjevniji pa opet imam razmjevanja za komprimise.
Ne podcjenjujem ja tvoje zalaganje ni napor da održiš tog oldtajmera u dobroj formi, samo kažem da ne trebaš odmah napadati nas za svaku izgovorenu riječ.
Nemam ja kritičan stav o kompromisima, mnogo njih shvatam, ali nemoj brate kupiti CX Prestiž ako nisi u stanju ni jednu bombu za njega da kupiš. Nemoj ga kupovati ako ćeš u njemu za 3 godine da prevoziš drva. Nije to auto za to. CX je samo jedan primjer za milion sličnih slučajeva.
Taj tepih za kombija jeste kompromis, ali mislim da ti od početka nisi baš shvatio moju priču sa kombijem. Od trenutka kada sam ga poželio prije par godina pa sve do sada kada radove privodim kraju, ja nisam želio restauraciju već već auto sređeno po mom ukusu nekoliko modifikacija. I ispada baš onakav kakav sam želio uprkos tome što nije profi ofarban, što nije unutra od najfinijih materijala itd... Hoću reći, ne pravim ga da bi ga izlagao u salonu ili odmah okačio na mobile.de kako mnogi rade. Pravim samo auto za svoju dušu sa sigurno solidnom brojkom nekih mana.