Rekao je on u jednoj emisiji, koju je baj d vej vodio Ciro i to moras pogledatidale cooper wrote:
Izljevi bjesa i izbor psovki su mu legendarni.
Prosto je nevjerovatno da takvog lika predsjednica jedne države
želi imati u svom društvu.
" I taj youtube nabijem na kurac"
Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1251 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
- Charuga
- Globalni moderator
#1252 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Pa neka opet daju Ramosu da puca penal ...
Bravo Hrvatska, nimalo očekivano, ali potpuno zasluženo ...
- luckylaka
#1253 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Bravo Hrvatska ,jesu li nasi mishOvi gledali kako se bori za drzavni dres.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1254 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Joj vam price. Mislim svaka cast komsijama, ali to sa nekim podjebavanjem jesu li nasi gledali....gledali ne gledali, nije to nesto sto prepises od nekog, nego pokazes na terenu.
Ako cemo ispravno, trebali bi se i sami Spanci ugledati na vecerasnje suparnike. Izveli ljudi mijesani sastav, nema najboljeg igraca i opet mlatnuli njihov najbolji sastav. Bice da su ih potcijenili i odigrali lahko cemo.
Ako cemo ispravno, trebali bi se i sami Spanci ugledati na vecerasnje suparnike. Izveli ljudi mijesani sastav, nema najboljeg igraca i opet mlatnuli njihov najbolji sastav. Bice da su ih potcijenili i odigrali lahko cemo.
- Billy The Pljuc
#1255 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Evo malo "listam" hrvatske portale i naidjoh na ovo:
Ne znam hoce li se slika otvoriti al svejedno, po zrijebu i kalkulacijama svi dosadasnji favoriti po vidjenju Marce su u jednom dijelu dok se hrvatima otvara put do finala i to samo govori koliko im je donijela ova pobjeda protiv spanaca.
Edit: Jbga nece da otvori ali ide nekako ovako:
1.Svicarska vs Poljska
a): Pobjednik 1. vs Pobjednik 2.
2. Hrvatska vs treci BEF
Polufinale: Pobjednik a) vs Pobjednik b)
3. Vels vs treci ACD
b): Pobjednik 3. vs Pobjednik 4.
4. F1 vs E2
Drugi dio zrijeba je ovakav:
5. Njemacka vs treci ABF
c): Pobjednik 5. vs Pobjednik 6.
6. Italija vs Spanija
Polufinale: Pobjednik c) vs Pobjednik d)
7. Francuska vs treci CDE
d): Pobjednik 7. vs Pobjednik 8.
8. Engleska vs F2
Kako god okrenu hrvati imaju stvarno otvoren put do finala jer ce izbjeci sve koje bi mozda i zeljeli izbjeci do finala. Ko god da se plasira iz grupa F kao prvi (recimo Portugal, Madjarska ili cak Island) i drugoplasirani iz E (najvjerovatnije Belgija al eto uz cudo mozda i Svedska) uz ostale repke u ovom dijelu zrijeba realno im ne bi trebali predstavljati problem.
Kako god u neku ruku mi je drago da ce se "velikani" morati klati u drugom dijelu zrijeba i organizatori ce se razocarati jer nisu ni oni ocekivali ovakav razvoj dogadjaja a ruku na srce osim Italije niko me od njih nije posebno ni impresionirao.
Ne znam hoce li se slika otvoriti al svejedno, po zrijebu i kalkulacijama svi dosadasnji favoriti po vidjenju Marce su u jednom dijelu dok se hrvatima otvara put do finala i to samo govori koliko im je donijela ova pobjeda protiv spanaca.
Edit: Jbga nece da otvori ali ide nekako ovako:
1.Svicarska vs Poljska
a): Pobjednik 1. vs Pobjednik 2.
2. Hrvatska vs treci BEF
Polufinale: Pobjednik a) vs Pobjednik b)
3. Vels vs treci ACD
b): Pobjednik 3. vs Pobjednik 4.
4. F1 vs E2
Drugi dio zrijeba je ovakav:
5. Njemacka vs treci ABF
c): Pobjednik 5. vs Pobjednik 6.
6. Italija vs Spanija
Polufinale: Pobjednik c) vs Pobjednik d)
7. Francuska vs treci CDE
d): Pobjednik 7. vs Pobjednik 8.
8. Engleska vs F2
Kako god okrenu hrvati imaju stvarno otvoren put do finala jer ce izbjeci sve koje bi mozda i zeljeli izbjeci do finala. Ko god da se plasira iz grupa F kao prvi (recimo Portugal, Madjarska ili cak Island) i drugoplasirani iz E (najvjerovatnije Belgija al eto uz cudo mozda i Svedska) uz ostale repke u ovom dijelu zrijeba realno im ne bi trebali predstavljati problem.
Kako god u neku ruku mi je drago da ce se "velikani" morati klati u drugom dijelu zrijeba i organizatori ce se razocarati jer nisu ni oni ocekivali ovakav razvoj dogadjaja a ruku na srce osim Italije niko me od njih nije posebno ni impresionirao.
Last edited by Billy The Pljuc on 22/06/2016 01:41, edited 2 times in total.
- p206
#1256 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Brko je pogriješio kardinalno... htio je da uzme prvo mjesto, a da mu se igrači ne umore, e ne može tako...dobio na kraju-ništa
trebao je odmoriti skoro čitavu ekipu i ubaciti rezerve koje bi grizle, i koje su kvalitet kao i Hrvatska večeras...ovako će ga pojesti španski mediji
trebao je odmoriti skoro čitavu ekipu i ubaciti rezerve koje bi grizle, i koje su kvalitet kao i Hrvatska večeras...ovako će ga pojesti španski mediji
- jao_situacije
#1257 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
pa sad nek seru po mamiću, čovjek sredio grupnu fazu čovjek sredio žrijeb 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1258 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Meni se cini da su Spanci brku potrosili jos prije SP, ali da su ga ostavili i na SP (mora da su se konsultovali s nasim savezom, hint: Safet
)
Ono, brko je gigant i jeste zaduzio spansku naciju s rezultatima, ali vakat im je odavno bio svjezu krv na klupu.
Istina, brko je osvjezio ekipu, dosta onih koji prakticno i nemaju vise motiva su prepustili mjesta mladjim, motivisanijim igracima. Pokazace se sa iskusnjarama Talijanima koliko mogu. Imaju potencijal, sigurno da odu do vrha, samo su s ovim porazom sebi veresiju napravili.
Ono, brko je gigant i jeste zaduzio spansku naciju s rezultatima, ali vakat im je odavno bio svjezu krv na klupu.
Istina, brko je osvjezio ekipu, dosta onih koji prakticno i nemaju vise motiva su prepustili mjesta mladjim, motivisanijim igracima. Pokazace se sa iskusnjarama Talijanima koliko mogu. Imaju potencijal, sigurno da odu do vrha, samo su s ovim porazom sebi veresiju napravili.
- agnostic_front
#1259 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Svaka čast susjedima. Da li su naši gledali utakmicu? 
- Renta
#1260 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
dječak sa šibicama wrote:Nije jos kasno da upadne Portugal kao treci, dovoljno je da zaseru sutra sa Madjarima.ultima_palabra wrote:Hrvati ocigledno pucaju od samopouzdanja, a Spanci su izgleda ocekivali prijateljsku utakmicu, a ne fajt.
Sad, koliko ja znam balkanski mentalitet, moguce je da bi Hrvati bolje prosli da nisu dobili ovu utakmicu. Talijani im generalno leze, a protiv nekog slabijeg protivnika bi mogli pomisliti da ce biti lako...
Ali nije ni to, taj dio zrijeba sa Talijanima je stravican, ako i prodjes Talijane ceka Njemacka, a ako prodjes njih, ceka Francuska.
Ovako mogu biti Slovaci, a onda Svicarska ili Poljska, puno lakse ipak.
Upravo tako što piše dječak.
Italija leži Hrvatskoj i možda bi ju prošli ali Njemačku i domaćina Francusku zajedno do finala vrlo teško pa i nemoguće.. Ovako, put je barem na papiru lakši no, naravno ne garantira apsolutno ništa.
Svaka nova utakmica je nova priča i treba dokazati spremnost za pobjedu i kvalitetu.
Nadajmo se najboljem za Hrvatsku!
Last edited by Renta on 22/06/2016 01:36, edited 1 time in total.
- Renta
-
Fudo387
#1262 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Mozda i jesu, koga briga?agnostic_front wrote:Svaka čast susjedima. Da li su naši gledali utakmicu?
Nasi nemaju kvalitet za ovaj nivo, mislim, imaju da budu na EP, ali da se pobiju sa spancima, nemaju.
Uostalom, ovo je Hrvatima vjerovatno jedna od najboljih utakmica zadnju deceniju, tesko da ce ponoviti ovu igru u skorije vrijeme.
Veceras im se sve poklopilo, polozaj zvijezda, oni maksimalno nabrijani, sve stimalo, i plus nezainteresovani spanci.
- tututuuuu
#1263 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
sudeci po vidjenom i s obzirom na godine igraca koji su sad igrali, ja bih rekao da vrijeme ove reprezentacije tek dolazi.Fudo387 wrote:Mozda i jesu, koga briga?agnostic_front wrote:Svaka čast susjedima. Da li su naši gledali utakmicu?
Nasi nemaju kvalitet za ovaj nivo, mislim, imaju da budu na EP, ali da se pobiju sa spancima, nemaju.
Uostalom, ovo je Hrvatima vjerovatno jedna od najboljih utakmica zadnju deceniju, tesko da ce ponoviti ovu igru u skorije vrijeme.
Veceras im se sve poklopilo, polozaj zvijezda, oni maksimalno nabrijani, sve stimalo, i plus nezainteresovani spanci.
-
Fudo387
#1264 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Dobro, mozda si u pravu. Meni je ona utakmica sa Ceskom dovoljan dokaz koliko malo fali ovim ekipama pa da dodje do raspada sistema. Imaju kvalitet, ali ne vjerujem i u kontinuitet, sve je to po principu toplo hladno.tututuuuu wrote:sudeci po vidjenom i s obzirom na godine igraca koji su sad igrali, ja bih rekao da vrijeme ove reprezentacije tek dolazi.Fudo387 wrote:Mozda i jesu, koga briga?agnostic_front wrote:Svaka čast susjedima. Da li su naši gledali utakmicu?
- zg1911
#1265 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
ljudi, ne zavaravajte se da su ovo spanjolci odigrali nezainteresirano. sam zdrijeb govori koliko je ovo bitna tekma bila. da je igrao drugi sastav i da su izgubili tek bi mu onda zamjerala spanjolska javnost. cacic je pak isao na oprezniju varijantu - prolaz osiguran, ozlijedjeni i kartonirani ce pauzirat, a ostali probat ono sto bi se krivo reklo kao nemoguce, jer naravno da je moguce. jaki smo, i na klupi pa i van klupe (halilovic & co). treba pucat na osvajanje! nema dileme da je njima to u glavi
perisic vec zadnjih par godina najmocniji nas igrac. nabac desnom, gol opet lijevom. a danas mu se pridruzili i kale i suba - hzv

perisic vec zadnjih par godina najmocniji nas igrac. nabac desnom, gol opet lijevom. a danas mu se pridruzili i kale i suba - hzv
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1266 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Trenutno

Poklopilo im se nema sta.
Poslije ovoga i ovakvog zrijeba,sve ispod polufinala je neuspjeh.

Poklopilo im se nema sta.
Poslije ovoga i ovakvog zrijeba,sve ispod polufinala je neuspjeh.
- zg1911
#1267 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
to stoji. pitanje je samo modric. on na ovoj razini ima jos samo ovo ep i eventualno iduce sp. svi ostali ce ili trajat duze ili imaju adekvatne zamjenetututuuuu wrote:sudeci po vidjenom i s obzirom na godine igraca koji su sad igrali, ja bih rekao da vrijeme ove reprezentacije tek dolazi.Fudo387 wrote:Mozda i jesu, koga briga?agnostic_front wrote:Svaka čast susjedima. Da li su naši gledali utakmicu?
-
LSD
#1268 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvatska ima autoput do polufinala....a tamo bi ih mogla zapasti Belgija (naravno, hipotetski govoreci) jer su u tom dijelu kostura.
Ako su mlatnuli špance, zašto onda ne bi mogli mlatnuti i neubjedljivu Belgiju (koja nije opravdala ulogu jednog od vecih favorita ovog Eura, kako su im predviđali prije pocetka)....i eto ih u finalu
Jasno, ovo je sve sad domen mašte i ŠBB KBB, ali opet mislim da mogu daleko dogurati....kvalitet svakako imaju.
Španija je ovim porazom zapala u donji dio kostura gdje su Italija (oni ih vec cekaju u osmini), Njemačka (koja ce ih cekati u četvrtini, ako prođu talijane) , Francuska (eventualno polufinale), tu su još Engleska, možda i Portugal
kakav kiks Furije veceras
a mislili su se prošetati do polufinala 
Ako su mlatnuli špance, zašto onda ne bi mogli mlatnuti i neubjedljivu Belgiju (koja nije opravdala ulogu jednog od vecih favorita ovog Eura, kako su im predviđali prije pocetka)....i eto ih u finalu
Jasno, ovo je sve sad domen mašte i ŠBB KBB, ali opet mislim da mogu daleko dogurati....kvalitet svakako imaju.
Španija je ovim porazom zapala u donji dio kostura gdje su Italija (oni ih vec cekaju u osmini), Njemačka (koja ce ih cekati u četvrtini, ako prođu talijane) , Francuska (eventualno polufinale), tu su još Engleska, možda i Portugal
-
LFC4EVER
#1269 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ono sto je jos bitnije za HR je da ova ekipa moze imati dugacku buducnost pred sobom. Uostalom:
- Jedvaj, Tin (20 god.)
- Vida, Domagoj (27 god.)
- Vrsaljko, Sime (24 god.)
- Kovacic, Mateo (22 god.)
- Rog, Marko (20 god.)
- Rakitic, Ivan (28 god.)
- Badelj, Milan (27 god.)
- Brozovic, Marcelo (23 god.)
- Perisic, Ivan (27 god.)
- Pjaca, Marko (21 god.)
- Kramaric, Andrej (24 god.)
- Kalinic, Nikola (28 god.)
I mozda najveci talent od svih ovih igraca (pa mozda cak veci i od Modrica u tim godinama) i za kojeg se jos ceka prilika na ovom EP...
- Coric, Ante (19)
I to su navedeni samo igraci koji su trenutno na prvenstvu... Ima tu jos dosta mladih koji ce se sigurno probit i napravit dobre karijere. Npr. golman Semper, Halilovic i jos bruka ovih talenata sto su lani cini mi se s Dinamom osvojili Nike Premier Cup i daleko dogurali u juniorskoj LP...
- Jedvaj, Tin (20 god.)
- Vida, Domagoj (27 god.)
- Vrsaljko, Sime (24 god.)
- Kovacic, Mateo (22 god.)
- Rog, Marko (20 god.)
- Rakitic, Ivan (28 god.)
- Badelj, Milan (27 god.)
- Brozovic, Marcelo (23 god.)
- Perisic, Ivan (27 god.)
- Pjaca, Marko (21 god.)
- Kramaric, Andrej (24 god.)
- Kalinic, Nikola (28 god.)
I mozda najveci talent od svih ovih igraca (pa mozda cak veci i od Modrica u tim godinama) i za kojeg se jos ceka prilika na ovom EP...
- Coric, Ante (19)
I to su navedeni samo igraci koji su trenutno na prvenstvu... Ima tu jos dosta mladih koji ce se sigurno probit i napravit dobre karijere. Npr. golman Semper, Halilovic i jos bruka ovih talenata sto su lani cini mi se s Dinamom osvojili Nike Premier Cup i daleko dogurali u juniorskoj LP...
- Ajatolah_
#1270 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Pa i nije neki pretjeran ŠBBKBB, realno, žrijeb im je takav da im se mora dogoditi kiks da ne uđu u polufinale... A s ovakvom igrom, protiv nimalo zastrašujuće Belgije, šanse protiv njih bi im bile u najmanju ruku 50%. Dakle, možda i najizgledniji finalista iz te polovine žrijeba.LSD wrote:Hrvatska ima autoput do polufinala....a tamo bi ih mogla zapasti Belgija (naravno, hipotetski govoreci) jer su u tom dijelu kostura.
Ako su mlatnuli špance, zašto onda ne bi mogli mlatnuti i neubjedljivu Belgiju (koja nije opravdala ulogu jednog od vecih favorita ovog Eura, kako su im predviđali prije pocetka)....i eto ih u finalu![]()
-
Paul F.
#1271 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Čestitke Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Nego, zbog čega Perišić dobi karton ? Nudistički turizam ili ? 
- BarbaDue
#1272 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ramos je ko u nas Spaha, Tito...e jbg jarane ako si tito nisi bog...t.j.Charuga wrote:Pa neka opet daju Ramosu da puca penal ...![]()
- pirmin
#1273 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Austrijski komentator slavi sto su izbjegli Spaniju ako budu treci u grupi. Gosti u studiju, bivsi golman Rapida i igrac Sturma ga samo blijedo pogledase. 
- pirmin
#1274 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Perisic je za ono hvatanje za vrat Morate trebao dobiti najmanje zuti, ako ne i crveni.Paul F. wrote:Nego, zbog čega Perišić dobi karton ? Nudistički turizam ili ?
- Jack Be Nimble
#1275 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvatska izmislila fudbal za bivse republike
Samo ih luda nesreca (ala turska) moze zaustaviti da ne zavrse u finalu.
Samo ih luda nesreca (ala turska) moze zaustaviti da ne zavrse u finalu.