Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post Reply
Point.

#1251 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Point. »

Gledajuci ovaj skup definitivno sam ubjedjen da su Srbi najseljackiji (moze li se ovako reci) narod na planeti. Kakva hrpa krkana, gledam i nevjerujem.
General War

#1252 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by General War »

13.01 "Predstavljam srpsko Sarajevo gdje je poginulo 4500 boraca, i kada dođemo u Banjaluku da tražimo svoja prava, onda smo mi izdajnici. Predsjedniče, što su nam najmanja primanja u regiji? Koliko si izdvojio sredstava za naše optužene u Federaciji. Kada ste posljedni put prislužili svijeću našim saborcima na Sokocu, mi u Istočnom Sarajevu
nemamo bolnicu pa nam se borci liječe na Koševu u Sarajev
u. Zašto ste dozvolili turskom premijeru da vrijeđa Banjaluku i Republiku Srpsku? Banjaluka neće biti nikada turska. Ko je ovdje izdajica", poručio nekadašnji borac Ilidžanske brigade Goran Šehovac.
:lol: :-) :-) :-) :-) :-)
volta dzontra

#1254 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by volta dzontra »

Jaka opozicija. Fino su Dodiku namjestili penal u prvoj minuti predizborne kampanje za lokalne izbore. Naravno uz poucak da je medijska-nvoovsko-ambasadorska podrska iz Sarajeva nauspjesniji put za sje.bavanje unutarsrpskih i unutarhrvatskih opozicijskih pokreta...

Nakon ovog iskustva ce sds-pdp opozicionari poceti uvlaciti glavu medjuramena i dokazivati u zajednickim institucijama da su veci Srbi od Dodika. Pusi se citava godina u predizbornoj kampanji za lokalne izbore i eto bericeta svima
Mlohavi

#1255 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Mlohavi »

Vlasta popisaj ih sad majstore. :thumbup:
JThomas

#1256 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by JThomas »

bingov buraz wrote: Zna Dodo sta prolazi kod stada.
Izdominirao!
vi baš k'o djeca. ovo koliko ima do izbora je vječnost za naše narode. a i na zadnjim izborima su dodikov i kontra blok dobili, za sve praktične svrhe, isti broj glasova. i to je diskutabilno zbog prebrojavanja.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1257 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by _BataZiv_0809 »

It_is_a_Leclerc wrote:Midhat solidan.
jeKO taj?
brsti

#1258 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by brsti »

.
Last edited by brsti on 29/12/2016 00:31, edited 1 time in total.
brsti

#1259 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by brsti »

.
Last edited by brsti on 29/12/2016 00:29, edited 1 time in total.
betametazon

#1260 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by betametazon »

sve u svemu, tresla se gora rodio se mish...mile jos jedan mini koncert odrzao, sad na imanje na rostilj i sve po starom...
tandmand

#1261 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by tandmand »

Point. wrote:Gledajuci ovaj skup definitivno sam ubjedjen da su Srbi najseljackiji (moze li se ovako reci) narod na planeti. Kakva hrpa krkana, gledam i nevjerujem.
Pokazali bi više stila da su krenuli u razbijanje izloga, ovako su im ostale zabilježene rEči.
batara

#1262 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by batara »

brsti wrote:PONOSAN SAM NA MOJ SRPSKI NAROD!

Zašto?

1. Cijelo vrijeme priča o smjeni režima, borbi protiv lopova i sl... na obe strane... ali nijednom niti jedna strana ne dovodi u pitanje REPUBLIKU SRPSKU!
2. Nije bilo nikakvih incidenata, sve mirno i dostojanstveno.
3. Muslimani željeli incidente, na kraju kao popišani.

Neka narod smjenjuje koga hoće, neka dovodi koga hoće... slobodno, RS ostaje, daleko iznad toga.

Muslimani srećni i radosni, željni srpske krvi, na pauzi na poslu, negdje na periferiji Geteborga, peru ruke od čišćenja švedskih toaleta... vade telefon da vide vijesti... kad ONO PRC! Nisu zakrvili Srbi protiv Srba, haha.
Ćetnik, mogo bi ti bananu fasovati ;)
Kaligrafija

#1263 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Kaligrafija »

Zašto?

1. Cijelo vrijeme priča o smjeni režima, borbi protiv lopova i sl... na obe strane... ali nijednom niti jedna strana ne dovodi u pitanje REPUBLIKU SRPSKU!

Neka narod smjenjuje koga hoće, neka dovodi koga hoće... slobodno, RS ostaje, daleko iznad toga.

Muslimani srećni i radosni, željni srpske krvi, na pauzi na poslu, negdje na periferiji Geteborga, peru ruke od čišćenja švedskih toaleta... vade telefon da vide vijesti... kad ONO PRC! Nisu zakrvili Srbi protiv Srba, haha.

brsti ovco, brsti... :lol: :lol: :lol:
Qoom

#1264 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Qoom »

brsti wrote:Muslimani srećni i radosni, željni srpske krvi, na pauzi na poslu, negdje na periferiji Geteborga, peru ruke od čišćenja švedskih toaleta... vade telefon da vide vijesti... kad ONO PRC! Nisu zakrvili Srbi protiv Srba, haha.
Reče čovjek koji je najjaktivniji na temi "Zaljubila sam se u Dinu Konakovića..." :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#1265 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Janjicar wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
oldtajmer wrote:ovi papci iz opozicije nista nisu naucili od mileta,pricaju o korupciji,zaposljavanju i sl nebulozama umjesto da udare po muslimanima,turcima,bar sto puta da spomenu majku srbiju,hebu mater strancima i sl. i eto naroda u transu :D
Da, na žalost u RS-u uzima izbore onaj ko više priča o Turcima i Sarajevu a ne o zapošljavanju, smanjenju korupcije i ostalim životno bitnim temama. To govori koliko to društvo nije odmaklo od srbovanja iz devedesetih i frustracijama sa kojima se hrvu.
Zar i kod nas nije tako ? SDA uzima izbore tako vec 20g... boli me kita kako zive ovi u RS mene vise boli sto u FBIH stanje nije puno bolje , i nas ubi mito, korupcija i nepotizam.
Istina ne kažem da je bolje u federaciji po pitanju korupije i nepotizma ali SDA ne uzima izbore na priči o Srbima, Rusima...itd. To je bitna razlika. Evo pogledaj govor Dodika, cijela rpiča se svela na Turke, Sarajevo, Izetbegovića i tome kako neko brani nekome da kaže da je Srbin u Sarajevu. SDA se može svašta prigovoriti, prvi ja kažem da vode minder politiku, ali ako ništa ne dobivaju izbore na toj nekoj glupoj nacionalističkoj priči iz devedesetih, ne barem zadnjih 15 godina.
channel10

#1267 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by channel10 »

Zašto?

Tipican primjer jednog binasr.

Nije bolest sve sto boli :skoljka: :run:
Juliuscezar

#1268 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Juliuscezar »

Zašto?

http://www.klix.ba/vijesti/bih/najmladj ... /160306065

http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-herce ... odice.html
Heller

#1269 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Heller »

brsti wrote:
Point. wrote:Gledajuci ovaj skup definitivno sam ubjedjen da su Srbi najseljackiji (moze li se ovako reci) narod na planeti. Kakva hrpa krkana, gledam i nevjerujem.
Gledajući face koje su došle na otvaranje ferhadije rekao bi da je konkurencija u Bošnjacima žestoka.

Ali nije ni čudno, mi smo jedan narod.
Joj kad se samo sjetim otvaranja džamije u Tušnju, prvo što su zakrčili jebenu ulicu štandovima :run: :run: pravi vašar :run: :run: drugo jedno 15k ljudi je bilo, nemoš ba proć ulicom, treće seljakluk ne par ekselans sjede po zelenilu, ispred ulaza, džamije, po trotoaru, deru pitu iz tepsije, seljakluk mrtvi, kasnije kad se sve zavrsilo, ja picim ulicom kad tamo smeća ko da je exit a ne otvaranje džamije.
bingov buraz

#1270 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by bingov buraz »

brsti wrote:
Gledajući face koje su došle na otvaranje ferhadije rekao bi da je konkurencija u Bošnjacima žestoka.

Bosnjak je mio ma koje religije bio.
JThomas

#1271 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by JThomas »

kakav ba četnik šta vam je...ima ovaj isti vozač trole jedno 4-5 nickova sigurno. ako nije isti onaj što je pisao o gledanju treba na splavovima, tu me reži.

http://forum.klix.ba/mama-izgleda-vara- ... #p11884241

http://forum.klix.ba/zasto-nemam-djevoj ... #p11946006

http://forum.klix.ba/zaljubila-sam-se-u ... #p11823328
General War

#1272 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by General War »

Zašto?

:roll:
12.52 Na mitingu opozicije prisustvuje kćerka nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske Radovana Karadžića, Sonja Karadžić- Jovičević. Na mitingu vlasti - sin generala Ratka Mladića, Darko Mladić.
TomANDJerry

#1274 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by TomANDJerry »

brsti wrote:

je li se ti zajebajes ili ozbiljno mislis :lol:

ne mogu vjerovati da netko tko zna koristiti internet ima razmisljanje iz doba inkvizicije
brsti

#1275 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by brsti »

.
Last edited by brsti on 29/12/2016 00:29, edited 1 time in total.
Post Reply