insomnia78 wrote:
Hejteri na Haparatima
'vako isto
sto nije sliko potiljak? flaster od dulum garant....
insomnia78 wrote:
Hejteri na Haparatima
'vako isto
sve ispod bi bilo sramotno za ovakvu reprezentaciju...i one koji ju podrzavajuTAFKAP wrote:pa jel moguće da ste naštancali 50 stranica???![]()
![]()
Dokon um je đavolje igralište.howdy wrote:mudrac se navio da nekog isprovocira pa da fasuje ban. lakse ce zaspat....umjesto drkiceCherry-Cherry wrote:Leklerk se zajebaje. Jednostavno je nemoguće, da neko tako razmišlja, to ne postoji.![]()
usput je najveci smor na forumu. dostojan nasljednik HM 2011. ubio se za nekog portparola i bacanje supljaka. mozda fuadov portparol?
ko zna....
hehehhowdy wrote:mudrac se navio da nekog isprovocira pa da fasuje ban. lakse ce zaspat....umjesto drkiceCherry-Cherry wrote:Leklerk se zajebaje. Jednostavno je nemoguće, da neko tako razmišlja, to ne postoji.![]()
usput je najveci smor na forumu. dostojan nasljednik HM 2011. ubio se za nekog portparola i bacanje supljaka. mozda fuadov portparol?
ko zna....
It_is_a_Leclerc wrote:Full ste urbani, ocam.
Ja ne znam je li mu ovo trebalo biti ironično?dezurni_ucenik wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Full ste urbani, ocam.
Kako mi je ovo promaklo![]()
![]()
dale cooper wrote:Ja ne znam je li mu ovo trebalo biti ironično?dezurni_ucenik wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Full ste urbani, ocam.
![]()
dezurni_ucenik wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Full ste urbani, ocam.
![]()

Uuuuuuu, sarkazam!It_is_a_Leclerc wrote:dezurni_ucenik wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Full ste urbani, ocam.
![]()
Malo su dobili koliko su zasluziliinsomnia78 wrote:Joj koji pozeri majko mila
Nek ih je nahlupo
Je suis Don
Sta ocekujes od lika koji voli fudu i cenifu brata?dezurni_ucenik wrote:Dzaba prcas nece niko banovice fasovati. Nadji neku drugu temu, mozda se neko primi na tvoje jeftine provokacije
Jos jednom...howdy wrote:
moralista leklerk kad se uhvati jednog posta...i pocne pricat price koje s temom nemaju ama bas nikakve veze..
Ne znam, spoštovani, čini se da vi mene provocirate, vrijeđate, nazivate imenima, što vam ja, naravno, ne zamjeram i ne prijavljujem, jer ste očito jako nervozni i sve vas ovo pogađa na emotivnom nivou.dezurni_ucenik wrote:Dzaba prcas nece niko banovice fasovati. Nadji neku drugu temu, mozda se neko primi na tvoje jeftine provokacije
Cisti odron kolega.It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam, spoštovani, čini se da vi mene provocirate, vrijeđate, nazivate imenima, što vam ja, naravno, ne zamjeram i ne prijavljujem, jer ste očito jako nervozni i sve vas ovo pogađa na emotivnom nivou.dezurni_ucenik wrote:Dzaba prcas nece niko banovice fasovati. Nadji neku drugu temu, mozda se neko primi na tvoje jeftine provokacije
Ovaj @howdy bukvalno je počeo sam sebi da replicira u pokušaju da dobije neki odgovor.
Tragično i tužno.
Dva mjeseca je on proveo sa njima, ja mu se divim kako je izdrzao do Vlasicainsomnia78 wrote:Joj koji pozeri majko mila
Nek ih je nahlupo
Je suis Don
Poceo je da davi DalalNiemand wrote:A sta je sad uradio kad su ga policajci pustili, ne kontam bas
It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam, spoštovani, čini se da vi mene provocirate, vrijeđate, nazivate imenima, što vam ja, naravno, ne zamjeram i ne prijavljujem, jer ste očito jako nervozni i sve vas ovo pogađa na emotivnom nivou.dezurni_ucenik wrote:Dzaba prcas nece niko banovice fasovati. Nadji neku drugu temu, mozda se neko primi na tvoje jeftine provokacije
.
howdy wrote:Sta ocekujes od lika koji voli fudu i cenifu brata?dezurni_ucenik wrote:Dzaba prcas nece niko banovice fasovati. Nadji neku drugu temu, mozda se neko primi na tvoje jeftine provokacije
![]()
Iskusni smarac.