HAVANA wrote:Ma svega ima,nije uvijek ni do samog izvodjaca,i radnika budala ima svakakvih...Svojim ocima sam gledao radnike firme koja mi je radila krov kako bez ikakve zastite rade na 17 metara visine,ja im kazem,zovnem gazdu,dodje,napadne ih,jednog je i otjero...On ode,ja poslije opet dodjem, on stoji na rogu,naguzio se,udara cekicem i pjeva iz sve glasa...

Ludi majke mi.Ima jednog sto je pao prosle godine,jedva pokretan ali kuka covjek ko sinja kukavica,ne moze ih natjerat nikako,jel ja odem negdje po materijal ili nesta,on sve poskida sa sebe...

Nije samo do gazde,mnogo je manji trosak kupiti opremu nego posljedice koje snose za pad radnika...Al pjeva frajer ko halid,kaze jos hajd gazda kupi pivu

bjez se u pizdu materinu i ti i piva,ja ne smijem ni pogledat a kamoli izaci na krov...Sve im je na horuk,nece,de ba...

Mi sjeli ispred na kafu i crtamo kako srusiti dimnjak,kriv ko gudalo,tezak ko tuc...Skontali kako i sta,vratimo se gore onaj naslago nekakve fosne na cigle,brusilicom reze onu betonsku plocu na dimnjaku,sacu ja to zacas...Pa ko ti je reko konju