Gotovo je sad, kocka je bacenaHM 2011 wrote:Samprotivsviju wrote:Jebo me svak ako ja sad ista razumijem....
SBB place montiran proces...hoce da uniste bosnjacko jedinstvo
Avaz place isto
SDA suzdrzan, cuva se koalicije, navidno vjeruje u nevinost Radoncica
E sad Fahro nastupa...sa parolom
Hebes koaliciju...idem unistiti Bakira
Fahro misli da mu SDA pakuje, a nije......
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
Samprotivsviju
#1251 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- Tabhana
#1252 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mislim da je sutra nekakvo okupljanje pripadnika sbb-a u Sarajevu, eto da znaDete.
PS: Neprovjerena informacija.
- mirzadelibasic
#1253 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Kompletnu konkurenciju su uništili, opozicija srozana na minimum, a oni jači nego ikada.japin_mutapi wrote:ko sa sda uđe u koaliciju, o glavu mu se obije
svi propadaju i nestaju, samo sda opstaje konstantno jaka i stabilna ... volio ih, ne volio, bili pravi ili krivi, majstori su i jaki ko beton
Te botox face ćemo gledati još dugo...
-
HM 2011
#1254 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
a svi apeluju da ga puste iz pritvora - sta je on -Samprotivsviju wrote:Gotovo je sad, kocka je bacenaHM 2011 wrote:Samprotivsviju wrote:Jebo me svak ako ja sad ista razumijem....
SBB place montiran proces...hoce da uniste bosnjacko jedinstvo
Avaz place isto
SDA suzdrzan, cuva se koalicije, navidno vjeruje u nevinost Radoncica
E sad Fahro nastupa...sa parolom
Hebes koaliciju...idem unistiti Bakira
Fahro misli da mu SDA pakuje, a nije......
sto je Fahro toliko bitan da komplet demokratski sistem odlucivanja ne moze funkcionisati bez njega ?
sto onda placamo silne zastupnike kada je dovoljan samo jedan ispred citave stranke ?
Parodija od demokratije koja ukazuje na nuznost izbora samo jedne stranke na svim nivoima....
U jedinstvu je snaga.
- sinuhe
#1255 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Da se ne dosjete da je stranac pa ga samo protjeraju. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1256 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
merHaba...HoĆel bitnut roštiljijade...Tabhana wrote:Mislim da je sutra nekakvo okupljanje pripadnika sbb-a u Sarajevu, eto da znaDete.
-
smjesko071
#1257 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
a svi apeluju da ga puste iz pritvora - sta je on -
sto je Fahro toliko bitan da komplet demokratski sistem odlucivanja ne moze funkcionisati bez njega ?
sto onda placamo silne zastupnike kada je dovoljan samo jedan ispred citave stranke ?
Parodija od demokratije koja ukazuje na nuznost izbora samo jedne stranke na svim nivoima....
U jedinstvu je snaga.[/quote]
ti vjerovatno imas info:ko roknu nedžada i ramiza?
U jedinstvu je snaga.[/quote]
ti vjerovatno imas info:ko roknu nedžada i ramiza?
-
sarajevo999999
-
HM 2011
#1259 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ti vjerovatno imas info:ko roknu nedžada i ramiza?[/quote]smjesko071 wrote:a svi apeluju da ga puste iz pritvora - sta je on -
U jedinstvu je snaga.
ko je u pritvoru i protiv koga se vode postupci ...
Za igljena je prvo plasirana info o Ademovicu pa sada dolazi do promjene i plasira se info o direktoru OSE....
Ocito je u pitanju nepovjerljiv izvor informacija koji samo mjenja subjekte blacenja prema licnom nahodjenju.... drugo mi nista ne pada na pamet obzirom da sam pratio sve medijske natpise iz slucaja koje je plasirao Doticni..
sta covjek da kaze na sve to ?
- BHF_Manijak
#1260 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mislis da ga ovaj ne moze sad nazinzigu ili?HAVANA wrote:Jeben je bake...Mnogo jebeniji od scepe.
-
smjesko071
#1261 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
HM 2011 wrote:ti vjerovatno imas info:ko roknu nedžada i ramiza?smjesko071 wrote:a svi apeluju da ga puste iz pritvora - sta je on -
U jedinstvu je snaga.
Za igljena je prvo plasirana info o Ademovicu pa sada dolazi do promjene i plasira se info o direktoru OSE....
Ocito je u pitanju nepovjerljiv izvor informacija koji samo mjenja subjekte blacenja prema licnom nahodjenju.... drugo mi nista ne pada na pamet obzirom da sam pratio sve medijske natpise iz slucaja koje je plasirao Doticni..[/quote]
a jesi li kako Doticni i Riđobradi imaju zajednicku raju. npr,Šaju
-
Korisničkoime
#1262 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Drug kad ti mislis da bi mi mogli uci u EU, pred EU ce biti ciscenja ako tada uopste Bake i Zlaja budu aktuelni a mogli bi ima da ih zakuju, a Mile on mora ici prije njih a to je najlakse rjesit u miru i tisini. Uostalom ni Bake i Zlaja po kapacitetima nisu nezanjenjivi ni blizu, rahmetli Tihic je do nedavno bio predvodnik pa se Bake ustolici lako tako ce i neko treci.palermo wrote:Ma kakav Zlaja i Bake....ta ne misliš da će Komšić ostati da predvodi Bošnjake, da bi Baketa mijenjao prvo mu trebaš naći zamjenu....a j je bogami ne vidim, dakle prvi kandidat je Milorad...to će biti ostavljeno SDS-u da uradi, ili možda Vučiću...Korisničkoime wrote:Nema sanse prevruc je to krompir s tim da bi svi politicki faktori u BiH sutra potpisali sa se Dodik ne dira ali da se povuce sa pol.scene i ode u Srbiju a i medunarodnoj zajednici je tako lakse, manje ce biti frke da se Zlaja i Bake smotaju nego Dodo.JThomas wrote:bogami prije dodik.
Cova ce od Jugoslovena, Rvata postati pravi Ojropejac i mirna Bosna.
Edit
Medunarodna zajednica je u BiH uvijek birala laksu ipred pravedne i ispravne opcije od pocetka rata pa do sada zato i na svakom koraku imamo polovicna rjesenja.
Ovo sve pod uslovom da zaista je međunarodna zajednica ovdje uplela prste
- Tabhana
#1263 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Merhana, nemam ti pojma, moguće je sve, možda se koje prase okrene.pici wrote:merHaba...HoĆel bitnut roštiljijade...Tabhana wrote:Mislim da je sutra nekakvo okupljanje pripadnika sbb-a u Sarajevu, eto da znaDete.
-
HM 2011
#1264 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
a jesi li kako Doticni i Riđobradi imaju zajednicku raju. npr,Šaju[/quote]smjesko071 wrote:HM 2011 wrote:ti vjerovatno imas info:ko roknu nedžada i ramiza?smjesko071 wrote:a svi apeluju da ga puste iz pritvora - sta je on -
U jedinstvu je snaga.
Ocito je u pitanju nepovjerljiv izvor informacija koji samo mjenja subjekte blacenja prema licnom nahodjenju.... drugo mi nista ne pada na pamet obzirom da sam pratio sve medijske natpise iz slucaja koje je plasirao Doticni..
od kada i do kada - svi su tokom rata bili na neki nacin povezani - pitanje je gdje su sada i u kakvim su odnosima.
- shbc
#1265 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
SDP i DF me ovdje podsjecaju na onog lika iz mahale koji u toku svadje dvojice drugih mahalaca dobacuje: "uuuuu sta ti rece".
U svakom slucaju poput prave sapunice, zaplet se desio na samom kraju. Sada moramo cekati da cujemo odgovor.
p.s. Sejla mi je najjaca u ovoj citavoj prici. Samo izlijece s vremena na vrijeme i suta Scepu dok je na podu
U svakom slucaju poput prave sapunice, zaplet se desio na samom kraju. Sada moramo cekati da cujemo odgovor.
p.s. Sejla mi je najjaca u ovoj citavoj prici. Samo izlijece s vremena na vrijeme i suta Scepu dok je na podu
-
palermo
#1266 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Drug jel ti mene zajebavaš sa ovim pitanjem kad bi mi mogli ući u EU......Korisničkoime wrote: Drug kad ti mislis da bi mi mogli uci u EU, pred EU ce biti ciscenja ako tada uopste Bake i Zlaja budu aktuelni a mogli bi ima da ih zakuju, a Mile on mora ici prije njih a to je najlakse rjesit u miru i tisini. Uostalom ni Bake i Zlaja po kapacitetima nisu nezanjenjivi ni blizu, rahmetli Tihic je do nedavno bio predvodnik pa se Bake ustolici lako tako ce i neko treci.
- kamen spoticanja
#1267 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Dodiche mechi rampe i carinke na entitetsku granicu...niko nece primjetiti 
-
sumirprimus
#1268 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jebo eu trenutno.treba nama prvo prelazni period jedno 12mjeseci diktature.i cistki...
Reseta...
Reseta...
- mufa1
#1269 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
shbc wrote:SDP i DF me ovdje podsjecaju na onog lika iz mahale koji u toku svadje dvojice drugih mahalaca dobacuje: "uuuuu sta ti rece".
-
sahara1428
#1270 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
OVDJE SE NEKO DOBRO ZAJE`AVA...
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine 14. januara izdalo je naredbu da se izvrši pretres objekata, računa i svih transakcija koje koristi predsjednik entiteta Republike Srpske Milorad Dodik.
Kako javlja ATV, Iz Republike Srpske u više navrata je ukazivano da je rad Suda i Tužilaštva politički motiviran, te da njime upravlja strani državljanin Hasan Pleh.
Više puta iz Republike Srpske je ukazivano na mogućnost da bi svaki politički motiviran upad u institucije Srpske mogao da izazove nesagledive i neželjene posljedice, navodi Srna.
Predsjednik RS-a Milorad Dodik na putu je u Skoplju, gdje će večeras biti održana Svetosavska akademija. Iz kabineta predsjednika RS-a, banjalučkoj televiziji je rečeno da nema zvaničnog komentara na informaciju o tome da je Tužilaštvo izdalo naredbu da se izvrši pretres objekata, računa i svih transakcija Milorada Dodika.
- Capajebo
#1271 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Game of Thrones...
Radoncic Stannis Baratheon
- Tabhana
#1272 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Više mi baca na StarkaCapajebo wrote:Game of Thrones...
-
sumirprimus
#1273 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Starkovi su pozitivci..scepo ni u saj faj...zanru...Tabhana wrote:Više mi baca na StarkaCapajebo wrote:Game of Thrones...
- Capajebo
#1274 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jedino na Roba StarkaTabhana wrote:Više mi baca na StarkaCapajebo wrote:Game of Thrones...
-
zenit dozic
#1275 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ljudi šta se ovo dešava,ništa više ne kontam.
Odkud sad to da Osmica guzi ovu Azru Sarić.
Odakle sad onog kriminalca Oručevića u svemu ovome.
Ovdje bi i Bake mogo popušit, jer ovaj šćepo puno toga zna, pa mi ne ide u glavu da mu je on smjestio.
Ovi razgovori po meni inkriminišu i Baketa jer je zajedno sa ovim protivzakonski imenovao onu ambasadoricu
Koji je ovo više racku
Odkud sad to da Osmica guzi ovu Azru Sarić.
Odakle sad onog kriminalca Oručevića u svemu ovome.
Ovdje bi i Bake mogo popušit, jer ovaj šćepo puno toga zna, pa mi ne ide u glavu da mu je on smjestio.
Ovi razgovori po meni inkriminišu i Baketa jer je zajedno sa ovim protivzakonski imenovao onu ambasadoricu
Koji je ovo više racku