JEL POCELO?

Post Reply
muha_sa

#1251 Re: JEL POCELO?

Post by muha_sa »

titinpionir wrote:
muha_sa wrote:ovo se smirilo :?

propade mi ispaljenje u ŠveCku :(
Ni svecka, ni danska, ni francuska, ni njemacka, ni austrija, ni finska, ni belgija, ni holandija...citava EU i Evropa...kapak. Ko je pobjegao , pobjegao je. Poslije ovih iz Sirije, Iraka, Afganistana, Afrike jel stvarno mislis da pruzenih ruku cekaju Mehmeda i Mustafu iz Bosne i Hercegovine :-)
:(

a ja se ponado
Bodkin

#1252 Re: JEL POCELO?

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:
Bodkin wrote:
Frajer je 3/4 foruma stavio u salonce. Samo turbopatriote dolaze u obzir
pa šta? to nešto?
drvosječa iz 3 forumaša uspio iscjediti čitava dva posto da nisu salonci...moj jarane. ne može to svako.
:D znaci ovaj artiljerijac je jos optimistican
155_mm

#1253 Re: JEL POCELO?

Post by 155_mm »

Danguba wrote:
MUP Republike Srpske nastavlja saradnju sa Sipom, Sudom i Tužilaštvom BiH
Nedelja 13. Dec 2015 18:40

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić rekao je agenciji Beta da mu je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač saopštio da od sutra počinje saradnja policije Republike Srpske sa Sudom i Tužilaštvom BiH.

"Pojasnio sam mu da je oko 50 osoba srpske nacionalnosti, koji su nakon hapšenja za ratne zločine pušteni na slobodu uz mere zabrane, došlo u situaciju da im budu određene mere pritvora, jer MUP Republike Srpske neće da sarađuje sa Sudom i Tužilaštvom BiH i sprovodi mere zabrane", kazao je Mektić.

Po njegovim rečima, kada je video svu ozbiljnost situacije, Lukač je saopštio da će od sutra početi da sarađuje sa Sudom i Tužilaštvom BiH.

Mektić je rekao da je do sastanka došlo na Lukačev poziv, koji je, kako je naveo, shvatio ozbiljnost novonastale situacije i koji pokušava da "nađe izlaz" iz stanja u koje je doveden nakon što je Vlada Republike Srspke pre tri dana donela odluku da prekine saradnju sa Sipom i državnim pravosudnim institucijama.

"Mi nismo prekidali saradnju, nismo donosili mi zaključke, već Vlada Republike Srpske. Objasnio sam Lukaču da je to neodrživa situacija i da će posledice vladinih odluka snositi građani, pre svega oni osumnjičeni za ratne zločine, koji su uz mere zabrane pušteni na slobodu", naveo je Mektić.

On je dodao da o novonastaloj situaciji nije želeo niti će razgovarati sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Mektić je još kazao da Sipa nastavlja da deluje u skladu sa svojim ovlašćenjima i da će i dalje delovati na teritoriji cele BiH, uključujući i Republiku Srpsku.

U Banjaluci su se večeras o prevazilaženju novonastale situacije u odnosnima MUP Republike Srpske i Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) razgovarali ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić, kao i direktori Sipe Perica Stanić i policije Republike Srpske Gojko Vasić, saopšteno je iz MUP-a.

Na sastanku je dogovoreno da se postojeći sporazum o operativnoj saradnji i koordinaciji doradi i precizno definiše, i dogovori buduća saradnja u borbi protiv terorizma, navodi se u saopštenju.

Kako je saopšteno iz MUP RS, u toku sledeće sedmice ovaj operativni sporazum će dogovoriti i potpisati Vasić i Stanić "s ciljem efikasnijeg postupanja i koordinacije u budućoj saradnji".

Vlada RS je pre tri dana odlučila da prekine svaku dalju saradnju sa Sipom i pravosudnim insitucijama BiH, a ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske ranije danas je izjavio da će MUP Republike Srpske i oružjem sprečiti svaki pokušaj Sipe da uđe u institucije Republike Srpske.

Beta/BN TV
Ovo je vec nesto drugo.
ko jos ovaj izvor smatra za ozbiljno. a ovaj mektic je dobio prezime jer su mu pradjedovi isli u mekteb.
cuj ovo, lukac policajac stavlja odluke svete srpske skupstine van snage. interesantna organizacija vlasti u republjik. :lol:

interesantno ce biti vidjeti te dorade sporazuma o operativnoj saradnji. a do tad predlazem da se mozgovi izvade iz tursije i prebrisu se malo.
:D
arzuhal

#1254 Re: JEL POCELO?

Post by arzuhal »

Dorada operativnih procedura između SIPA-e i MUP-a RS-a je početak koji će dovesti do uspostavljanja Ministarstva unutrašnjih/unutarnjih/унутрашњих poslova BiH :mrgreen:
155_mm

#1255 Re: JEL POCELO?

Post by 155_mm »

Bodkin wrote:
radostan dan wrote:
Bodkin wrote:
pa šta? to nešto?
drvosječa iz 3 forumaša uspio iscjediti čitava dva posto da nisu salonci...moj jarane. ne može to svako.
:D znaci ovaj artiljerijac je jos optimistican
a mozete li vas dvojica objasniti sta za vas znaci proglasiti nekog saloncem? vjerujem da je veliki broj forumasa zainteresiran za to vase objasnjenje. hvala u naprijed.

P.S. izvinjavam se sto vam prekidam taj vas dialog pun harmonije i razumijevanja. poslije odgovora na moje pitanje mozete nastaviti. necu vam smetati.
spreca

#1256 Re: JEL POCELO?

Post by spreca »

Mile podvio rep i prisjeo :shock: :shock: :shock: ...nemou da vjerujem...kazem ja bacio neko sihire na njega :lol: :lol:
155_mm

#1257 Re: JEL POCELO?

Post by 155_mm »

haloooo ljudi vadite taj mozak iz tursije. ode sve u materinu. :-x
spreca

#1258 Re: JEL POCELO?

Post by spreca »

arzuhal wrote:Dorada operativnih procedura između SIPA-e i MUP-a RS-a je početak koji će dovesti do uspostavljanja Ministarstva unutrašnjih/unutarnjih/унутрашњих poslova BiH :mrgreen:
Ne nema smisla....to Mile nebi prebolio ni na kardiologiji kod Dr.Kabila u TZ :lol: :lol:
radostan dan

#1259 Re: JEL POCELO?

Post by radostan dan »

arzuhal wrote:Dorada operativnih procedura između SIPA-e i MUP-a RS-a je početak koji će dovesti do uspostavljanja Ministarstva unutrašnjih/unutarnjih/унутрашњих poslova BiH :mrgreen:

Image

ako slobo kaže, onda je to tako...
AkHolic

#1260 Re: JEL POCELO?

Post by AkHolic »

radostan dan wrote:

Image

Taj navješćuje dodikov pad ima 7-8 godina. :mrgreen:
155_mm

#1261 Re: JEL POCELO?

Post by 155_mm »

spreca wrote:
Ne nema smisla....to Mile nebi prebolio ni na kardiologiji kod Dr.Kabila u TZ :lol: :lol:
ma pusti milu. mene vise brine koliko ovih nasih forumasa ne bi prezivjelo taj cin. mislim da to ministarstvo treba izbjegavati iz cisto humanitarnih razloga.
:)
Drvosjeca iz Dejcica

#1262 Re: JEL POCELO?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

radostan dan wrote:
Bodkin wrote:
pa šta? to nešto?
Ti od drveta ne vidiš šumu, zelen si ili zlonamjeran da bi razumio ono što sam napisao pa se ovaj put neću ni truditi. :kakoste:
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 14/12/2015 12:28, edited 1 time in total.
155_mm

#1263 Re: JEL POCELO?

Post by 155_mm »

AkHolic wrote:
radostan dan wrote:

Image

Taj navješćuje dodikov pad ima 7-8 godina. :mrgreen:
ovo je pickin dim u odnosu na dodikove najave pada takozvane BiH.

mozda bi i preCedniku pomoglo da izvadi mozak iz tursije?
spreca

#1264 Re: JEL POCELO?

Post by spreca »

Mile je naj losija gatara......sto god je reko nije se obistinilo :mrgreen:
red evil

#1265 Re: JEL POCELO?

Post by red evil »

Dodik i Mektić se dogovorili, ovi će doći sa policijom pa će RS prekinuti saradnju sa Sudom, Tužilaštvom i SIPA-om, pa da bi se opet sastavili nešto će izmjenit i eto ga, kriminal sakriven. Zna PreCednik šta radi. 8-)
Altsa

#1266 Re: JEL POCELO?

Post by Altsa »

spreca wrote:Mile podvio rep i prisjeo :shock: :shock: :shock: ...nemou da vjerujem...kazem ja bacio neko sihire na njega :lol: :lol:
ha ha podvio rep pa je sada kooperativan..koji moron jebo te leb :D
Banksy

#1267 Re: JEL POCELO?

Post by Banksy »

spreca wrote:Mile je naj losija gatara......sto god je reko nije se obistinilo :mrgreen:
Najlošije gatare su ove forumske, što su otkopavali puške i što je ih otkopavaju na svaki Miletov prdež ...
spreca

#1268 Re: JEL POCELO?

Post by spreca »

Ipak Mile je preCednik....a prdez bi mu trebao biti ubojitiji....a ono ispade Mile prdi corcima :mrgreen:
sumirprimus

#1269 Re: JEL POCELO?

Post by sumirprimus »

ja mislim da su kod muje u banjojluci najbolji cevapi bili.
skupljac_zeljeza

#1270 Re: JEL POCELO?

Post by skupljac_zeljeza »

titinpionir wrote:
muha_sa wrote:ovo se smirilo :?

propade mi ispaljenje u ŠveCku :(
Ni svecka, ni danska, ni francuska, ni njemacka, ni austrija, ni finska, ni belgija, ni holandija...citava EU i Evropa...kapak. Ko je pobjegao , pobjegao je. Poslije ovih iz Sirije, Iraka, Afganistana, Afrike jel stvarno mislis da pruzenih ruku cekaju Mehmeda i Mustafu iz Bosne i Hercegovine :-)
Dosta smo mi selili, neka ona sada, a i lakše im je jer nisu Mustafe i Mehmedi.
Mlohavi

#1271 Re: JEL POCELO?

Post by Mlohavi »

Banksy wrote:
Najlošije gatare su ove forumske, što su otkopavali puške i što je ih otkopavaju na svaki Miletov prdež ...
Pominjanje sukoba od strane forumasa koji su prije 20tak godina osjetili sve cari rata ili barem imali usrano djetinjstvo zbog tog rata i njegovih posljedica. Tebi je to nesto cudno nakon sto predsjednik entiteta koji se zeli odvojiti od BiH kaze da prekida saradnju s Sudom i Tuzilastvom BiH?
Last edited by Mlohavi on 14/12/2015 13:35, edited 1 time in total.
emmir1

#1272 Re: JEL POCELO?

Post by emmir1 »

NLO viđen nad Banja Lukom.

Došao da udari na institucije RSa
Banksy

#1273 Re: JEL POCELO?

Post by Banksy »

Mlohavi wrote:
Banksy wrote:
Pominjanje sukoba od strane forumasa koji su prije 20tak godina osjetili sve cari rata ili barem imali usrano djetinjstvo zbog tog rata i njegovih posljedica.
Tebi je to nesto cudno nakon sto predsjednik entiteta koji se zeli odvojiti od BiH kaze da prekida saradnju s Sudom i Tuzilastvom BiH?
Nije čudno. Vruće, bubuljičave tinejdžere još i razumijem, odrasli ljudi bi morali imati nešto više u glavi.
oakville

#1274 Re: JEL POCELO?

Post by oakville »

Iz ovog predloženog sporazuma se vidi da su sipa i mup rs jednake strane, čim sipa mora pregovarati s mupom rs-om, onda se zna da su jednake snage.
A "borba protiv terorizma" zna se šta znači - nastavak rada SIPE kao policijskog odjeljenja republike srpske na teritoriji federacije :D
Dozer

#1275 Re: JEL POCELO?

Post by Dozer »

Eto ih - JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!! :lol:

http://www.index.hr/black/clanak/obitel ... 62206.aspx

Sad ce oni Dodu u sisu utjerat :D
Post Reply