Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dr Kova

#1251 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

ferratilis wrote:Covjek je pokazao da je moguce potonuti dublje od dna, on je otkrio jednu potpuno novu dimenziju
:thumbup: :thumbup:
S4mpion wrote:
Bolje ruku u vatru gurnut. :mrgreen:
Apsolutno :thumbup:
JThomas

#1252 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by JThomas »

Black swan wrote:to je samo jedna faza
ali nazalost nase drustvo bi lakse oprostilo pljacku banke i rastodera
nego ovo

jbg sam si kopa jamu
niko nas new moze vise osuditi i ukopati od vlastitog uma
a naročito žene :mrgreen:
Tito_i_Partija

#1253 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tito_i_Partija »

kamberovica polje wrote:
wolfie wrote:Image
Image
Image
Progressive House

#1254 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Progressive House »

ferratilis wrote:Covjek je pokazao da je moguce potonuti dublje od dna, on je otkrio jednu potpuno novu dimenziju

:lol: :lol: i dalje kopa :lol:
broj dva

#1255 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by broj dva »

Progressive House wrote:

:lol: :lol: i dalje kopa :lol:
-----
Poslat ga u Visoko da nam piramide iskopa, makar neke koristi od njega...
johnnykola

#1256 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by johnnykola »

Šveđanin wrote:
Omalovazavas zene, generalizujes, pun si frustracija i negativne energije prema suprotnom polu. Procitaj jos jednom svoje postove u ovoj temi.
Za pocetak, pocni drkati, nije to tako lose, to je prirodna potreba ako seksa nema. Onda se sredi prvo psihicki pa fizicki, vidi gdje se nalazis i koji su tvoji dometi pa pocni prvo sa zenama iz tog nivoa ili nizeg. Ima zena i sem bosanki.. Imas bas uske i primitivne stavove. Ako si rodjen i odrastao u Svedskoj, cudno da te okolina bar malo nije oblikovala... a ako vec okolina nije uspjela, bar se nadam da ne pricas poblize svoje stavove raji oko tebe, sa posla, sa faksa i sl, jer moras znati da ti stavovi nikako nisu normalni i za svaku zenu ce biti turn off.

Ne zelim da pametujem.. samo ti dajem savjet.. vjerujem nisi jedini sa takvim iskustvima, iz svega se moze izvuci pa i iz tog stanja ocaja. Kreni u teretanu, nadji sebi neki hobi, izlazi cesce, vidi kod kakvih djevojaka imas prolaz i forsiraj to. Cvrsta kicma, nedaj da te niko gazi, dakle dostojanstvo, lijepi maniri, pozitivan pogled na zivot, ispunjenje na poslovnom planu je jednako tome da ces zraciti pozitivno i za zene. Rekao si da radis u bankarstvu, a cini mi se i da traniras, eto nekoliko stvari si vec ispunio.

To sto se tebi desava nije bas lose, vjerujem da su mnogi muskarci imali losa iskustva sa par zena i onda su upali u stanje ocaja.
I mani se tih debila iz Men Going Their Own Way pokreta, to ti nikako ne moze pomoci, moze te samo uvuci u jos dublji ocaj.

Mlad si, obrazovan si, zivis u zemlji seksualnih sloboda sto znaci da relativno lako mozes naci partnera za seks, a za nesto vise se trebas potruditi. Kako, vec je objasnjeno. A ako nema, mozes potraziti i u Bosni. Mada mozes traziti i na marsu, ali ako si ocajan nece biti uspjeha. Zene ne vole ocajnike, frustrirane i pateticare, osjete ih na kilometar i bjeze od njih. Budi musko!

Zivio... :thumbup:
Hej Šveđanin, kvotam te onako da dobiješ notifikaciju. Pisao si mi PP ili me negdje kvotao. Možda vezano za Sicario ili nastavni plan i program? Ne rade im nešto poruke pa ne dolaze do raje, stoje da su na hold-u i da se ne mogu pročitati. Nadam se da ovdje napišeš sta si stijo.:)
Šveđanin

#1257 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Šveđanin »

johnnykola wrote:Hej Šveđanin, kvotam te onako da dobiješ notifikaciju. Pisao si mi PP ili me negdje kvotao. Možda vezano za Sicario ili nastavni plan i program? Ne rade im nešto poruke pa ne dolaze do raje, stoje da su na hold-u i da se ne mogu pročitati. Nadam se da ovdje napišeš sta si stijo.:)
Nisam ti nista pisao/odgovarao u posljednje vrijeme, cudno.

Pozdrav, vidimo se na temi filmovi.
johnnykola

#1258 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by johnnykola »

Šveđanin wrote:
johnnykola wrote:Hej Šveđanin, kvotam te onako da dobiješ notifikaciju. Pisao si mi PP ili me negdje kvotao. Možda vezano za Sicario ili nastavni plan i program? Ne rade im nešto poruke pa ne dolaze do raje, stoje da su na hold-u i da se ne mogu pročitati. Nadam se da ovdje napišeš sta si stijo.:)

Ma ja, pošandrcao forum. izvini. :)
argonius

#1259 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by argonius »

Problem je sto se on fokusira na negativno. Kaze da su sve djevojke iste, i odmah u startu je sebi odredio sudbinu. Nesvjesno vec trazi nesto da mu potvrdi tu teoriju, a ko god da trazi nesto to ce i naci! Stvar je percepcije, ako gleda svaku zenu kao jedinstvenu i fokusira se samo na njene pozitivne osobine one ce i doci do izrazaja u odnosu na ostale osobine. Takva zena ce znati cijeniti takvog muskarca koji u njoj vidi samo najbolje i dobro vratiti dobrim.
Ajatolah_

#1260 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Ajatolah_ »

johnnykola wrote:
Šveđanin wrote:

Ma ja, pošandrcao forum. izvini. :)
Stajat će ti da su poruke on hold ako ti je prepun inbox... Izbriši jednu poruku, pa otiđi u inbox gdje će pisati nešto kao "pusti sve poruke koje su na čekanju".
Post Reply