ferratilis wrote:Covjek je pokazao da je moguce potonuti dublje od dna, on je otkrio jednu potpuno novu dimenziju
ApsolutnoS4mpion wrote:
Bolje ruku u vatru gurnut.
ferratilis wrote:Covjek je pokazao da je moguce potonuti dublje od dna, on je otkrio jednu potpuno novu dimenziju
ApsolutnoS4mpion wrote:
Bolje ruku u vatru gurnut.
a naročito ženeBlack swan wrote:to je samo jedna faza
ali nazalost nase drustvo bi lakse oprostilo pljacku banke i rastodera
nego ovo
jbg sam si kopa jamu
niko nas new moze vise osuditi i ukopati od vlastitog uma
kamberovica polje wrote:wolfie wrote:

-----Progressive House wrote:ferratilis wrote:Covjek je pokazao da je moguce potonuti dublje od dna, on je otkrio jednu potpuno novu dimenziju
![]()
i dalje kopa
Hej Šveđanin, kvotam te onako da dobiješ notifikaciju. Pisao si mi PP ili me negdje kvotao. Možda vezano za Sicario ili nastavni plan i program? Ne rade im nešto poruke pa ne dolaze do raje, stoje da su na hold-u i da se ne mogu pročitati. Nadam se da ovdje napišeš sta si stijo.Šveđanin wrote:
Omalovazavas zene, generalizujes, pun si frustracija i negativne energije prema suprotnom polu. Procitaj jos jednom svoje postove u ovoj temi.
Za pocetak, pocni drkati, nije to tako lose, to je prirodna potreba ako seksa nema. Onda se sredi prvo psihicki pa fizicki, vidi gdje se nalazis i koji su tvoji dometi pa pocni prvo sa zenama iz tog nivoa ili nizeg. Ima zena i sem bosanki.. Imas bas uske i primitivne stavove. Ako si rodjen i odrastao u Svedskoj, cudno da te okolina bar malo nije oblikovala... a ako vec okolina nije uspjela, bar se nadam da ne pricas poblize svoje stavove raji oko tebe, sa posla, sa faksa i sl, jer moras znati da ti stavovi nikako nisu normalni i za svaku zenu ce biti turn off.
Ne zelim da pametujem.. samo ti dajem savjet.. vjerujem nisi jedini sa takvim iskustvima, iz svega se moze izvuci pa i iz tog stanja ocaja. Kreni u teretanu, nadji sebi neki hobi, izlazi cesce, vidi kod kakvih djevojaka imas prolaz i forsiraj to. Cvrsta kicma, nedaj da te niko gazi, dakle dostojanstvo, lijepi maniri, pozitivan pogled na zivot, ispunjenje na poslovnom planu je jednako tome da ces zraciti pozitivno i za zene. Rekao si da radis u bankarstvu, a cini mi se i da traniras, eto nekoliko stvari si vec ispunio.
To sto se tebi desava nije bas lose, vjerujem da su mnogi muskarci imali losa iskustva sa par zena i onda su upali u stanje ocaja.
I mani se tih debila iz Men Going Their Own Way pokreta, to ti nikako ne moze pomoci, moze te samo uvuci u jos dublji ocaj.
Mlad si, obrazovan si, zivis u zemlji seksualnih sloboda sto znaci da relativno lako mozes naci partnera za seks, a za nesto vise se trebas potruditi. Kako, vec je objasnjeno. A ako nema, mozes potraziti i u Bosni. Mada mozes traziti i na marsu, ali ako si ocajan nece biti uspjeha. Zene ne vole ocajnike, frustrirane i pateticare, osjete ih na kilometar i bjeze od njih. Budi musko!
Zivio...
Nisam ti nista pisao/odgovarao u posljednje vrijeme, cudno.johnnykola wrote:Hej Šveđanin, kvotam te onako da dobiješ notifikaciju. Pisao si mi PP ili me negdje kvotao. Možda vezano za Sicario ili nastavni plan i program? Ne rade im nešto poruke pa ne dolaze do raje, stoje da su na hold-u i da se ne mogu pročitati. Nadam se da ovdje napišeš sta si stijo.
Ma ja, pošandrcao forum. izvini.Šveđanin wrote:Nisam ti nista pisao/odgovarao u posljednje vrijeme, cudno.johnnykola wrote:Hej Šveđanin, kvotam te onako da dobiješ notifikaciju. Pisao si mi PP ili me negdje kvotao. Možda vezano za Sicario ili nastavni plan i program? Ne rade im nešto poruke pa ne dolaze do raje, stoje da su na hold-u i da se ne mogu pročitati. Nadam se da ovdje napišeš sta si stijo.
Pozdrav, vidimo se na temi filmovi.
Stajat će ti da su poruke on hold ako ti je prepun inbox... Izbriši jednu poruku, pa otiđi u inbox gdje će pisati nešto kao "pusti sve poruke koje su na čekanju".johnnykola wrote:Ma ja, pošandrcao forum. izvini.Šveđanin wrote:Nisam ti nista pisao/odgovarao u posljednje vrijeme, cudno.johnnykola wrote:Hej Šveđanin, kvotam te onako da dobiješ notifikaciju. Pisao si mi PP ili me negdje kvotao. Možda vezano za Sicario ili nastavni plan i program? Ne rade im nešto poruke pa ne dolaze do raje, stoje da su na hold-u i da se ne mogu pročitati. Nadam se da ovdje napišeš sta si stijo.
Pozdrav, vidimo se na temi filmovi.