Ja jesam zenskoanimals wrote:
Ma nista, ja vise volim da zensko to za mene odradi..
njeznija ruka a i usta su topla..
Masturbirate li? Ali iskreno!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kockica_kockica
#1251 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
- spreca
#1252 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
pa radi onda svoj posaokockica_kockica wrote:Ja jesam zenskoanimals wrote:
- raoul duke
#1253 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
1. Smirit će vas - istražujući vlastito tijelo podignut ćete si raspoloženje, smanjiti stres, a nakon orgazma lakše ćete i zaspati.
2. Otklanja bol - masturbacija dokazano umanjuje glavobolju, smanjuje bolove kod reumatoidnog artritisa i ublažava menstrualne grčeve.
3. Održava jakim vaš karlični mišić - svaki sljedeći put do užitka i orgazma bit će brži i lakši.
4. Otkrit će vam najdublje seksualne fantazije - kad ste sami, um je otvoreniji i na površinu će "izbaciti" vaše najskrivenije fantazije. Scenariji koje tad zamislite kasnije možete isprobati s partnerom.
5. Ne uključuje nikakve rizike - prakticiranjem masturbacije ne podliježete riziku obolijevanja od spolnih bolesti, a nema straha ni za neželjenu trudnoću.
6. Ne zahtijeva partnera - ne morate glumiti dobro raspoloženje niti se truditi ikoga zadiviti stoga je samozadovoljavanje najbolji način da brinete o vlastitim seksualnim potrebama.
7. Može poslužiti kao izvor seksualnog osnaživanja - muškarcima je lakše doći do vrhunca, a tijelo žena ipak je dosta kompleksnije. Između klitorisa i vagine mnogo je potencijalnih područja za stimulaciju, a na vama je da otkrijete koja vas "dotiču" najviše.
8. Samozadovoljavanje podiže libido - čim više masturbirate, osjećate se seksualnije i privlačnije, a samim time seks postaje užitak, a ne tek usputni dio života.
9. Sve je na vama - ne morate razmišljati o najdražoj poziciji, sami određujete pravila baš kao što sami birate hoćete li koristiti ikakva pomagala i koja.
10. Osjećaj je sjajan - ovo ne treba dodatno pojašnjavati, no valja napomenuti kako ljudski mozak samostalno dodirivanje vlastitog tijela doživljava kao ugodu, dok orgazam stvara osjećaj oduševljenja. Sve navedeno trebalo bi biti dovoljno da stvari preuzmete u svoje ruke.

2. Otklanja bol - masturbacija dokazano umanjuje glavobolju, smanjuje bolove kod reumatoidnog artritisa i ublažava menstrualne grčeve.
3. Održava jakim vaš karlični mišić - svaki sljedeći put do užitka i orgazma bit će brži i lakši.
4. Otkrit će vam najdublje seksualne fantazije - kad ste sami, um je otvoreniji i na površinu će "izbaciti" vaše najskrivenije fantazije. Scenariji koje tad zamislite kasnije možete isprobati s partnerom.
5. Ne uključuje nikakve rizike - prakticiranjem masturbacije ne podliježete riziku obolijevanja od spolnih bolesti, a nema straha ni za neželjenu trudnoću.
6. Ne zahtijeva partnera - ne morate glumiti dobro raspoloženje niti se truditi ikoga zadiviti stoga je samozadovoljavanje najbolji način da brinete o vlastitim seksualnim potrebama.
7. Može poslužiti kao izvor seksualnog osnaživanja - muškarcima je lakše doći do vrhunca, a tijelo žena ipak je dosta kompleksnije. Između klitorisa i vagine mnogo je potencijalnih područja za stimulaciju, a na vama je da otkrijete koja vas "dotiču" najviše.
8. Samozadovoljavanje podiže libido - čim više masturbirate, osjećate se seksualnije i privlačnije, a samim time seks postaje užitak, a ne tek usputni dio života.
9. Sve je na vama - ne morate razmišljati o najdražoj poziciji, sami određujete pravila baš kao što sami birate hoćete li koristiti ikakva pomagala i koja.
10. Osjećaj je sjajan - ovo ne treba dodatno pojašnjavati, no valja napomenuti kako ljudski mozak samostalno dodirivanje vlastitog tijela doživljava kao ugodu, dok orgazam stvara osjećaj oduševljenja. Sve navedeno trebalo bi biti dovoljno da stvari preuzmete u svoje ruke.
- insomnia78
#1254 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
A sto ce ti ruke biti trudne u dzehenemu to nista, a?
- raoul duke
#1255 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Abortirat cu ihinsomnia78 wrote:A sto ce ti ruke biti trudne u dzehenemu to nista, a?
- MJAU - da
#1257 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Nemoj se ljutiti, tebi treba fizikalna terapija, mani se tih pomoćnih sredstava, liječi bolne ruke.Matzan wrote:Ima li neka dobrodušna forumašica raspoložena da odmijeni bolne ruke moje u narednih nekoliko dana?
Vraćam s kamatom čim prođe bol u laktovima.
- Matzan
#1258 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
MJAU - da wrote:Nemoj se ljutiti, tebi treba fizikalna terapija, mani se tih pomoćnih sredstava, liječi bolne ruke.Matzan wrote:Ima li neka dobrodušna forumašica raspoložena da odmijeni bolne ruke moje u narednih nekoliko dana?
Vraćam s kamatom čim prođe bol u laktovima.
Nemam se šta ljutiti.
Samo se po ko zna koji put pokazalo tačnim da "sit gladnog ne razumije".
- animals
#1259 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Pa dobro, ako se vec nudiskockica_kockica wrote:Ja jesam zenskoanimals wrote:
- kockica_kockica
#1260 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
animals wrote:Pa dobro, ako se vec nudiskockica_kockica wrote:Ja jesam zenskoanimals wrote:
- Matzan
#1261 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
animals wrote:Pa dobro, ako se vec nudiskockica_kockica wrote:Ja jesam zenskoanimals wrote:
c..ccc...cc, gdje ćeš tako starijoj ženi?!
- animals
#1262 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
[quote="Matzan"
[/quote]
nisam ni ja mladji
nisam ni ja mladji
- kockica_kockica
#1263 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Matzan wrote:
Cuj starija zena ... doduse po nekim temama i misljenjima ja sam umrla ali to jos ne znam
- animals
#1264 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
kockica_kockica wrote:Matzan wrote:
c..ccc...cc, gdje ćeš tako starijoj ženi?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj starija zena ... doduse po nekim temama i misljenjima ja sam umrla ali to jos ne znam
reci mu,nisi ti jos za baciti..
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1265 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
zene ne znaju drkati
- Connaisseur Karlin
#1266 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Black swan wrote:zene ne znaju drkati
- animals
#1267 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Nema zene , niti covjeka ,koji to nije uradio..
sasvim normalna stvar..
sasvim normalna stvar..
-
Hakiz
#1268 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
A muškarci?animals wrote:Nema zene , niti covjeka ,koji to nije uradio..
sasvim normalna stvar..
- Euridika
- Globalna šefica
#1269 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Šta bi na kraju, jel' se ko spario? 
- kokuz_sa
#1270 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
ili vise na ono..sparivanje tipa masturbacije u dvoje (podrazumjeva se M-Z omjer ) ..Euridika wrote:Šta bi na kraju, jel' se ko spario?
- Euridika
- Globalna šefica
#1271 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
kokuz_sa wrote:jel to retoricko pitanje?
ili vise na ono..sparivanje tipa masturbacije u dvoje (podrazumjeva se M-Z omjer ) ..Euridika wrote:Šta bi na kraju, jel' se ko spario?![]()
![]()
Ovo drugo. Vidiš da je bilo poziva da jedni drugima olakšaju muke...
- kockica_kockica
#1272 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Euridika wrote:Šta bi na kraju, jel' se ko spario?
Svi su pomrli masturbirajuci
- Euridika
- Globalna šefica
#1273 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Uh, valja sad komemoraciju na forumu održati...kockica_kockica wrote:Euridika wrote:Šta bi na kraju, jel' se ko spario?
- Matzan
#1274 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
kockica_kockica wrote:Euridika wrote:Šta bi na kraju, jel' se ko spario?
Ruke otpadaju, baterije se nemilice troše, a kad ponudiš ili zatražiš pomoć nigdje nikoga.
- pukepuke
#1275 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Naravno da ne, to je za muskarce. Mi znamo masturbirati. Samozadovoljavati se. Maziti macu. Trljati se. Čuj drkati...Black swan wrote:zene ne znaju drkati