Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:puna podrška hordama ....yebala vas seljacka zenička murija, kao i tuzlanska i mostarska i banjalucka itd
ova ista policija je ubila rahmetli Anera
a sarajevska policija tolerise razbijanje i prekidanje utakmica?
da se razumijemo - ništa protiv Zenice kao grada, to kao prvo.... vec protiv njihove primitivne policije....isto to važi i za tuzlansku muriju, mostarsku, banjalucku
to je isti kalup iskompleksiranih osoba koje svoje frustracije radi nedostatka sexualnog života istresaju na navijacima gostujucih timova....da se oni pitaju, nikad ne bi bilo navijaca na stadionu...to je primitivna svijest, koja ne poznaje niti priznaje sport vec samo nasilje. Oni jedva cekaju da neko nešto zucne i odmah pendrekom fuujjj
U 90% slucajeva kad su u pitanje belaji po BH stadionima - krivac je iskompleksirana murija
Na gostujucim navijacima se najlakše iživljavati, a nemaju muda da hapse lokalne kriminalce, dilere, makroe, kradljivce auta i slicno.
da ti kazem posteno...danas su bombardovanje istocne tribine tolerisali 15tak minuta...pa su onda stali u kordon...pa se neki napravio pametan i zaletio se na isti...pa je onda pocelo pendrekanje
btw da se pita navijaca nikad se ni jedna utakmica ne bi dovela do kraja niti bi policija prisutvovala tekmama
i opet pitam kakva je razlika izmedju sarajevskog i zenickog drota?
LSD wrote:puna podrška hordama ....yebala vas seljacka zenička murija, kao i tuzlanska i mostarska i banjalucka itd
ova ista policija je ubila rahmetli Anera
a sarajevska policija tolerise razbijanje i prekidanje utakmica?
da se razumijemo - ništa protiv Zenice kao grada, to kao prvo.... vec protiv njihove primitivne policije....isto to važi i za tuzlansku muriju, mostarsku, banjalucku
to je isti kalup iskompleksiranih osoba koje svoje frustracije radi nedostatka sexualnog života istresaju na navijacima gostujucih timova....da se oni pitaju, nikad ne bi bilo navijaca na stadionu...to je primitivna svijest, koja ne poznaje niti priznaje sport vec samo nasilje. Oni jedva cekaju da neko nešto zucne i odmah pendrekom fuujjj
U 90% slucajeva kad su u pitanje belaji po BH stadionima - krivac je iskompleksirana murija
Na gostujucim navijacima se najlakše iživljavati, a nemaju muda da hapse lokalne kriminalce, dilere, makroe, kradljivce auta i slicno.
He isfrustrirana policija istresa se na jadnim i neduznim navijacima??!! Jesi li bolan ti svjestan sta pises. Navijac je dosao tamo da navija za svoj klub i po mogucnosti napravi neko sranje jer je jednostavno to postala bit navijanja a policajac je dosao na svoje radno mjesto da zaradi svoju platu i da mu to ne dozvoli. Kako to ja znam milion ljudi koji idu na utakmice vise godina nego sto vas ima u guzici i nikad nisu imali nikakvih problema sa policijom...oh pardon oni idu da gledaju svoj klub i navijaju za njega a ne da bacaju topovske udare, tuku se i odvaljuju stolice sa stadiona. Ovo sto policija bije je nista kako bi trebala.
mali_milojica wrote:Sutra ako Zrinjski dobije mogao bi Sarajevu,Zelji i SB bjezati 8 bodova
Ma sve je to nadoknadivo u našoj ligi,pa nisu Barselona pa da ih se već proglasi šampionima,biće ove sezone još bruku kiseva svih ekipa pa tako i Zrinjskog.
kamen spoticanja wrote:
i opet pitam kakva je razlika izmedju sarajevskog i zenickog drota?
nikakva...nema nikakve razlike
apsolutno neprofesionalna murija u citavoj BH, koja ne zna ni proceduru ni postupak kako se ponašati na stadionu.....samo udri pendrekom po leđima i eto im procedure
oni samo znaju generisati sukob, a nikako smiriti....to su amateri koji se kriju iza šljemova, štitnika i kerova
Vala u Tuzli su mescini najgori, dobro se sjecam, prije jedno 7-8 godina, kako su nas poceli udarati dok smo izlazili (u 70oj minuti, a usli u 20oj!) bez ikakvog razloga.
U Sarajevu bar nema toga.
Capajebo wrote:Vala u Tuzli su mescini najgori, dobro se sjecam, prije jedno 7-8 godina, kako su nas poceli udarati dok smo izlazili (u 70oj minuti, a usli u 20oj!) bez ikakvog razloga.
Capajebo wrote:Vala u Tuzli su mescini najgori, dobro se sjecam, prije jedno 7-8 godina, kako su nas poceli udarati dok smo izlazili (u 70oj minuti, a usli u 20oj!) bez ikakvog razloga.
Poćerali vas k'o Joge.
Bukvalno Vrata siroka 80cm, ko ovce nas u tor zgurali i na tim vratima 2 drota sa pendrecima i udaraju kako ko izlazi
pa i nas su prošle godine u Tuzli....još ušli u drugom poluvremenu i stavili na nas istu tribinu sa njihovim navijacima (ona glavna tribina)....naravno, odmah belaj i odmah policija po gostujucim navijacima....jbg, najlakše je po gostujucim i na njima vježbati disciplinu
a domaci provokatori sa strane hajcaju drotine i lagano kuliraju...pa jbm ja takvu policiju eto
a sam momak koji sam u ovom klubu 25 godina i saznao sam iz novina i portala, da ja nisam više trener Sarajeva. Ova četiri dana do utakmice nisam doživio da to neko demantuje, ružan svakako način, koji ću ja prihvatiti jer sam ja dugo u ovome klubu. Dao sam dosta za Sarajevo, osvojio sam prvenstvo i Kup, igrali smo najbolje u državi, dovodili smo 15 do 20.000 ljudi na Koševo i navijači su jedva čekali utakmicu Sarajeva na što sam sigurno ponosan", kazao je Uščuplić.
a sam momak koji sam u ovom klubu 25 godina i saznao sam iz novina i portala, da ja nisam više trener Sarajeva. Ova četiri dana do utakmice nisam doživio da to neko demantuje, ružan svakako način, koji ću ja prihvatiti jer sam ja dugo u ovome klubu. Dao sam dosta za Sarajevo, osvojio sam prvenstvo i Kup, igrali smo najbolje u državi, dovodili smo 15 do 20.000 ljudi na Koševo i navijači su jedva čekali utakmicu Sarajeva na što sam sigurno ponosan", kazao je Uščuplić.
Zanimljivo je što sada komšinicama smeta rasističko ponašanje Zeničana, a kada su oni vrijeđali Dialibu raznim povicima sa tribina onda je to bilo u redu.
Realno,dal' je ikad iko upoznao nekoga kome je želja da postane drot isključivo iz razloga da se bori protiv kriminala i da bude u službi gradjana zbog očuvanja reda i mira?Ovo je pitanje za sve forumaše.Da se razumijemo,daleko od toga da su i navijači cvjećke,većini je prije svega merak napraviti sranje,to je taj ultra zonfa koji niko ne konta osim njih samih,nanesu finansijsku štetu klubu u jednoj sezoni koja je astronomska za naše uslove,a sve pod parolom velike i neizlječive ljubavi prema tom istom klubu.....
JOINT_1921 wrote:Tek se ovako vidi koliko se oni ustvari rašire po tribini
Po kod širenja to izgleda ovako:
Ne prosipaj se Boga ti dragog.
avetinja wrote:Zanimljivo je što sada komšinicama smeta rasističko ponašanje Zeničana, a kada su oni vrijeđali Dialibu raznim povicima sa tribina onda je to bilo u redu.
A inače ti što su vrijeđali Dialibu su isti ovi koji se žale, to je to. Jebem mater u pičku svakom rasisti, nebitno čiji je. Takvi ne trebaju biti na utakmicama, taman da mi je brat rođeni.
avetinja wrote:Zanimljivo je što sada komšinicama smeta rasističko ponašanje Zeničana, a kada su oni vrijeđali Dialibu raznim povicima sa tribina onda je to bilo u redu.
Jbte jeste pacenici
Kakve veze ovo sa Zeljom ima? Citav univerzum se oko vas vrti
JOINT_1921 wrote:Tek se ovako vidi koliko se oni ustvari rašire po tribini
Po kod širenja to izgleda ovako:
Ne prosipaj se Boga ti dragog.
A inače ti što su vrijeđali Dialibu su isti ovi koji se žale, to je to. Jebem mater u pičku svakom rasisti, nebitno čiji je. Takvi ne trebaju biti na utakmicama, taman da mi je brat rođeni.
Ne mogu se tačno sjetiti sa kojim forumašima sam raspravljao, ali mislim da nisu današnji u pitanju. Sve se vraća, sve se plaća.
A što se tiče posta od JOINT_1921 nije sasvim pogriješio. Druga slika je kada ste bježali od policije, pa nije baš validna, ali da ste napravili komfor na tribini - jeste. Pogledaj koliko navijač može raširiti ruke. Ali bez obzira dobro ste odradili gostovanje, izuzevši belaja.
Jbte jeste pacenici
Kakve veze ovo sa Zeljom ima? Citav univerzum se oko vas vrti
Samo vas napominjem da ste i vi imali slične ispade, a sada ste se pretvorili u narikače i moralne vertikale. Vrti se, zdravo.
Last edited by avetinja on 22/08/2015 21:58, edited 1 time in total.