Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

perfekcionista1

#1251 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by perfekcionista1 »

greatful_and_dead wrote:[
Kako dvije kad je SP bilo prije godinu? Mislim, kontam da mrziš čovjeka, ali ipak... :-) :-) :-)
Trazio ga je i dok je jos bio selektor, hiljadu puta je izjavio da mora misliti na svoju buducnost i da ce tesko odbiti neku dobru ponudu. Ona ipak nije dosla-
perfekcionista1

#1252 Re: Safet Susic trener Eviana

luckylaka wrote: Izgleda da neko i jeste.Ako izjavi da ne prati drugu ligu a zatim da prati izvjestaj i statistiku ili laze ili nije dobar.Ili je jednostavno ovdje samo da pali raju.Neki se i vala i hvataju na to.
Nemoj tako misliti o sebi, nisi glup.
Pa naravno da ne pratim drugu ligu, ali postoji izvjestaj koji u detalje opisuje tok utakmice, i daje sve podatke, posjed lopte, sanse, broj udaraca...iz toga se moze zakljuciti koja je ekipa igrala bolje, ali vi glumatate pa necete da to prihvatite kao cinjenicu.

Inace nastavite li me vrijedjati uzvratit cu vam istom mjerom, neka dobijem ban, znam da cu ga ja dobiti a vi necete iako ste me mnogo puta nazvali glupim ali nije problem, to pokazuje na kom nivou kulture su safetovi dupelizci.
luckylaka

#1253 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

perfekcionista1 wrote:
luckylaka wrote: Izgleda da neko i jeste.Ako izjavi da ne prati drugu ligu a zatim da prati izvjestaj i statistiku ili laze ili nije dobar.Ili je jednostavno ovdje samo da pali raju.Neki se i vala i hvataju na to.
Nemoj tako misliti o sebi, nisi glup.
Pa naravno da ne pratim drugu ligu, ali postoji izvjestaj koji u detalje opisuje tok utakmice, i daje sve podatke, posjed lopte, sanse, broj udaraca...iz toga se moze zakljuciti koja je ekipa igrala bolje, ali vi glumatate pa necete da to prihvatite kao cinjenicu.
Ovo je u svemu najbitnije ali pratis :-) :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1254 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Tomahawk11 »

Kad pises o igri neke ekipe i postavkama trenera iste, a da nisi pogledao ni jednu utakmicu, onda je to domen naucne fantastike ili si lud.
Ko zna, mozda si i vidovit. Onda se ljutis kad te ljudi mlatnu po usima.
perfekcionista1

#1255 Re: Safet Susic trener Eviana

[youtube][/youtube]
Tomahawk11 wrote:Kad pises o igri neke ekipe i postavkama trenera iste, a da nisi pogledao ni jednu utakmicu, onda je to domen naucne fantastike ili si lud.
cime me mlatnete po usima, licnim uvredama koje su odraz vaseg vaspitanja? Ne spustam se na tako nizak nivo, safetovi rezultati govore sami za sebe. Izdrzi li kraj sezone na klupi povuci cu svoje komentare i izviniti se
Tomahawk11
Globalni moderator

#1256 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Tomahawk11 »

perfekcionista1 wrote:[youtube][/youtube]
Tomahawk11 wrote:Kad pises o igri neke ekipe i postavkama trenera iste, a da nisi pogledao ni jednu utakmicu, onda je to domen naucne fantastike ili si lud.
cime me mlatnete po usima, licnim uvredama koje su odraz vaseg vaspitanja? Ne spustam se na tako nizak nivo, safetovi rezultati govore sami za sebe. Izdrzi li kraj sezone na klupi povuci cu svoje komentare i izviniti se
Pa tebi ispade uvreda kad ti neko kaze da si lud sa svojim tvrdnjama, a temelj toga je da ne gledas utakmice Eviana. Kako onda znas kako igraju? Vidio si statistiku na rezultatima? Zakljucujes na osnovu iskustava iz reprezentacije? Ako i jeste tako, uzmi u obzir da klub i reprezentacija nisu isto. Pogotovo nasa reprezentacija.
Logovan

#1257 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Logovan »

perfekcionista1 wrote: cime me mlatnete po usima, licnim uvredama koje su odraz vaseg vaspitanja? Ne spustam se na tako nizak nivo, safetovi rezultati govore sami za sebe. Izdrzi li kraj sezone na klupi povuci cu svoje komentare i izviniti se
Znaci smeta ti kada tebe neko vrijedja, a uredu je kada ti vrijedjas Susica. :lol: Stidi se.
perfekcionista1

#1258 Re: Safet Susic trener Eviana

Ja o njemu govorim te rijeci a ne o vama, dok vi mene licno vrijedjate i time pokazujete kakvog profla su njegovi obozavatelji. Jedno je vrijedjati clana foruma a drugo nekog desetog lika.

Imate vjerovatno i zastitu moderatora pa me mozete nazivati glupim dok se meni prijeti da pazim sta pricam jer cu inace biti ucutkan nekim banom. :wink:
jethro

#1259 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by jethro »

Poderace Sajo sutra Lens ko siroce kiflu! :izet:
teta marica druga

#1260 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by teta marica druga »

Ovaj se danas toliko srozao sa komentarima da ako ima i gram perfekcionizma u sebi neće ga biti barem mjesec dana na forumu. :D
perfekcionista1

#1261 Re: Safet Susic trener Eviana

cime sam se srozao, za sve sam argumente naveo a vi samo pretpostavke. Cak i najaktuelnije mjerilo o safetu je na mojoj strani-bodovni ucinak sa Evianom. Tim je najavio povratak u prvu ligu a sa sajom jedva u sredini tabele.
luckylaka

#1262 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

leškarenje wrote:
teta marica druga wrote:Ovaj se danas toliko srozao sa komentarima da ako ima i gram perfekcionizma u sebi neće ga biti barem mjesec dana na forumu. :D
Tu je on :izet: on spada u normalnu raju :oops: ko i Vito kojem je ovo 182 nick i ima obraza nesto pisati,samozapali se :-)
Sad on kontae sto se nalupa a sto mi je to trebalo.Mislim mozes da ne podrzavas bilo koga ali ovo prelazi granicu normalnog ponasanja.Cupas se a jos se vise zaglavis,sta ti to treba.O drugom.Dovoljno si rekao.Mene jednom banovalo mjesecjios me mjesec bilo sramota pojaviti se ovdje.Ali obraz-dzon :D
Logovan

#1263 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Logovan »

perfekcionista1 wrote:Ja o njemu govorim te rijeci a ne o vama, dok vi mene licno vrijedjate i time pokazujete kakvog profla su njegovi obozavatelji. Jedno je vrijedjati clana foruma a drugo nekog desetog lika.

Imate vjerovatno i zastitu moderatora pa me mozete nazivati glupim dok se meni prijeti da pazim sta pricam jer cu inace biti ucutkan nekim banom. :wink:
Ja te nisam vrijeđao (ne laži), a nisam vidio da te je neko drugi vrijeđao (možda opet lažeš). :D
perfekcionista1 wrote:cime sam se srozao, za sve sam argumente naveo a vi samo pretpostavke. Cak i najaktuelnije mjerilo o safetu je na mojoj strani-bodovni ucinak sa Evianom. Tim je najavio povratak u prvu ligu a sa sajom jedva u sredini tabele.
85% ako ne i više tvojih argumenata je pobijeno od strane naših "pretpostavki". :D
luckylaka

#1264 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Dobro si ti @Logovan pametan ikako il imas konjske zivce.Meni je finije u hladu :-D
luckylaka

#1265 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

perfekcionista1 wrote:Ja o njemu govorim te rijeci a ne o vama, dok vi mene licno vrijedjate i time pokazujete kakvog profla su njegovi obozavatelji. Jedno je vrijedjati clana foruma a drugo nekog desetog lika.

Napravi prijavu moderaciji i evi neka mene odmah banuje .Mrzim kad mi prijete a nemaju muda da nesto urade.Znas kako to ide.Gore u vrhu klik i moderacija ce jedva docekati da mene posalje kod Paula F. :D.Jebo ban ako hocu reci sta mislim.Jel tako @Cvrcak :thumbup:
perfekcionista1

#1266 Re: Safet Susic trener Eviana

Nisam vas prijavio iako sam imao osnova, samo ste pokazali do koje mjere ste spremni nisko pasti braneci onog ublehasa koji je reprezentaciju koristio za licnu promociju, guranje tinkija i igraca iz sejine agencije. To valjda dovoljno govori da li sam glup ja ili mozda neko od vas.
teta marica druga

#1267 Re: Safet Susic trener Eviana

perfekcionista1 wrote:Nisam vas prijavio iako sam imao osnova, samo ste pokazali do koje mjere ste spremni nisko pasti braneci onog ublehasa koji je reprezentaciju koristio za licnu promociju, guranje tinkija i igraca iz sejine agencije. To valjda dovoljno govori da li sam glup ja ili mozda neko od vas.
Teško da se može više pasti nego ti danas ali eto, a ovo što se tiče korištenja reprezentacije za ličnu promociju je nelogično, jer da se reprezentacija pod Safetovim vodstvom nije plasirala na SP niko ne bi imao nikakav oblik promocije. Ovako je promocija (ako se to tako može nazvati) došla kao nagrada, odnosno plod mukotrpnog rada Sušića i njegovih saradnika. A ti si se negdje strašno upecao o tim pričama za igrače iz Sajine agencije. Takve kao ti sad koriste i u Hrvatskoj u obračunu protiv Mamića. Ni oni sami ne znaju šta je Mamićeva "greška" ali su eto negdje načuli da je Zdravko "pokrao pare" pa sad kao traže da ih vrati.

PS. Pratiš li i reprezentaciju kao i Evian?
perfekcionista1

#1268 Re: Safet Susic trener Eviana

-Jedini selektor ikad koji je na svjetsko poveo vise golmana nego napadaca
-Jedini trener na svijetu koji bi mogao Hajrovica i Lulica nazvati napadacima
-Pred polazak na svjetsko izjavljuje da je Tino ZADNJI VEZNI
-tokom utakmica koristi ga kao ofanzivnog veznjaka i na pitanje novinara da li i dalje tvrdi da je Tino zadnji vezni papke se kisleo nasmija i pogleda novinara kao "sta mi ovo radis". Nije odgovorio na to pitanje

Ima jos, ali dosta. :bih:
teta marica druga

#1269 Re: Safet Susic trener Eviana

perfekcionista1 wrote:-Jedini selektor ikad koji je na svjetsko poveo vise golmana nego napadaca
-Jedini trener na svijetu koji bi mogao Hajrovica i Lulica nazvati napadacima
-Pred polazak na svjetsko izjavljuje da je Tino ZADNJI VEZNI
-tokom utakmica koristi ga kao ofanzivnog veznjaka i na pitanje novinara da li i dalje tvrdi da je Tino zadnji vezni papke se kisleo nasmija i pogleda novinara kao "sta mi ovo radis". Nije odgovorio na to pitanje

Ima jos, ali dosta. :bih:
Pa čovječe čitav dan te preskačemo i nije ti dosta. Nema veze, idemo sa novim preskakanjem.
Njemačka je osvojila svjetsko prvenstvo sa dva napadača i tri golmana što odmah pobija tvoju tezu da je Sušić "Jedini selektor ikad koji je na svjetsko poveo vise golmana nego napadaca". Ostavi se tih priča koje čuješ po kafanama, i molim te da malo čitaš kako bi bio upućeniji u materiju koju želiš na silu da komentarišeš.

A ovo što si napisao je mnogo glupo: "Jedini trener na svijetu koji bi mogao Hajrovica i Lulica nazvati napadacima"
Čuj koji bi mogao?????????? Kad nemaš argumenata ti onda počinješ u stilu šta bi bilo kad bi bilo.
teta marica druga

#1270 Re: Safet Susic trener Eviana

Pozivam i ostale forumaše da uopšte ne ulaze u diskusiju sa tobom dok ne priznaš pogrešku i izvineš se za ovo što si slagao da je Sušić "Jedini selektor ikad koji je na svjetsko poveo vise golmana nego napadaca". JER SMO UTVRDILI DA NE GOVORIŠ ISTINU NEGO IZMIŠLJAŠ! :bih:
perfekcionista1

#1271 Re: Safet Susic trener Eviana

Na kojem svjetskom? Na zadnjem je lik od napadaca poveo Volanda, Klosea, Podolskog, Milera i Reusa. Miler je milion puta u Bajernu igrao napadaca kao i Reus i Dortmundu, a Podolski je cijeli zivot bio napadac, samo sto ga je Wenger cesto koristio kao krilnog napadaca.

A Hajrovic i Lulic nikad nisu igrali napadaca ni na treningu.

I da, poredi te njemacku sa Bosno, njihov golman igra bolje lopte od nasih pojedinih

p.s Cak je i Schurle napadacki igrac, a Goetze u Bajernu je igrao centralnog napadaca vise nego si ti cevapa pojeo u zivotu. Odmah ti mogu naci postave bajerna i slikati gdje Goetze stoji kao napadac u formaciji.
groove

#1272 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by groove »

perfekcionista1 wrote:Na kojem svjetskom? Na zadnjem je lik od napadaca poveo Volanda, Klosea, Podolskog, Milera i Reusa. Miler je milion puta u Bajernu igrao napadaca kao i Reus i Dortmundu, a Podolski je cijeli zivot bio napadac, samo sto ga je Wenger cesto koristio kao krilnog napadaca.

I da, poredi te njemacku sa Bosno, njihov golman igra bolje lopte od nasih pojedinih

p.s Cak je i Schurle napadacki igrac, a Goetze u Bajernu je igrao centralnog napadaca vise nego si ti cevapa pojeo u zivotu. Odmah ti mogu naci postave bajerna i slikati gdje Goetze stoji kao napadac u formaciji.
reus je gledao svjetsko na tv-u :D
teta marica druga

#1273 Re: Safet Susic trener Eviana

perfekcionista1 wrote:Na kojem svjetskom? Na zadnjem je lik od napadaca poveo Volanda, Klosea, Podolskog, Milera i Reusa. Miler je milion puta u Bajernu igrao napadaca kao i Reus i Dortmundu, a Podolski je cijeli zivot bio napadac, samo sto ga je Wenger cesto koristio kao krilnog napadaca.

Osim na realnosti mogao bi malo poraditi i na pismenosti. I nemoj se praviti lud i pričati ko bi koju poziciju mogao igrati. Hoćemo izvinjenje, inače nema diskusije. Doviđenja!
teta marica druga

#1274 Re: Safet Susic trener Eviana

groove wrote:

reus je gledao svjetsko na tv-u :D
Bravo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: stotinu puta je preskočen čovjek u toku dana.
perfekcionista1

#1275 Re: Safet Susic trener Eviana

Prebrzo pisem pa se omakne greska, iako sam je uocio mrsko mi edit :wink:
A ja nista nisam slagao, Podolski i sad u Galatasaraju igra napadaca, a ko prati bundes ligu zna da je Gece a pogotovo Miler u formaciji napadac tako da njima to nije problem. Eto ako ko od tvojih istomisljenika prati bundesligu neka bude realan i neka to prizna.

Pardon za Rojsa, zaboravio sam da se povrijedio u medjuvremenu, za cas sam provjerio spisak pozvanih na kojem je i on bio.
Locked