Krenulo se maloprije...dječak sa šibicama wrote:Jel osvojen Trebevic? sta se vise ceka.
Od price nema nafake.

Krenulo se maloprije...dječak sa šibicama wrote:Jel osvojen Trebevic? sta se vise ceka.
Od price nema nafake.

u pravu si,isplatnije nastavit stari...cLo wrote:Kakav novi rat, jeste li poludjeli?
Bože dragi mi k'o neki majmuni, pa svi nam se smiju, kad ćemo se spametovati?sumirprimus wrote:u pravu si,isplatnije nastavit stari...cLo wrote:Kakav novi rat, jeste li poludjeli?
ma bizi jana.ne ometaj nam pripreme.cLo wrote:Ne znam kako vas nije sramota više pozivati na rat, rasplamsavati strasti, a nije vas sramota što ovu zemlju za 20 godina nismo uspjeli dići na noge![]()
Kada treba ispasti glup, nepismen i zaostao, tu smo prvi i najglasniji. U po' Evrope, a živimo i ponašamo se k'o kakvi varvari. Zaostajemo debelo, i umjesto da se borimo da se ta razlika ublaži, da krenemo naprijed, da se sredimo, mi bismo se još više unazadili i razvalili. Nema u našim glavama pameti, samo sila.
Ja ratnika i belajasumirprimus wrote:ma bizi jana.ne ometaj nam pripreme.cLo wrote:Ne znam kako vas nije sramota više pozivati na rat, rasplamsavati strasti, a nije vas sramota što ovu zemlju za 20 godina nismo uspjeli dići na noge![]()
Kada treba ispasti glup, nepismen i zaostao, tu smo prvi i najglasniji. U po' Evrope, a živimo i ponašamo se k'o kakvi varvari. Zaostajemo debelo, i umjesto da se borimo da se ta razlika ublaži, da krenemo naprijed, da se sredimo, mi bismo se još više unazadili i razvalili. Nema u našim glavama pameti, samo sila.
to je za ove studente i nezaposlene...cLo wrote: Ja ratnika i belaja![]()
Jesu vam pripreme![]()
Vidjela sam koliko smo spremni kad su bile poplave![]()
Da nije ostavština iz Titinog vremena sve bi nas odnijelo.
kako past,neg ko braca rusi u sirokom luku obic,odsjec,presjec,i spojit se kod rudog..trocadero wrote:ТРЕБЕВИЋ НОЋАС МОРА ПАСТИ !!!
nije.dječak sa šibicama wrote:Jel osvojen Trebevic? sta se vise ceka.
Od price nema nafake.
ILVIIR wrote:svaki drugi post na ovoj temi javi se neki trol od 10.000+ postova i pita dokle se stiglo sa osvajanjem. pa ljudi gdje vam je duhovitost poslije toliko istrosenog vremena na forumu? hajmo malo vise truda.. lahko je kopirati svoje i tudje fazone po 30 puta..
moguce da ste sami sebi smijesni ili mislite da ste (i) drugima ili vidite smisao svog virtuelnog zivota u trolanju sve i jedne teme na klixu.. ko ce ga znati..
vojnice vrat se u stroj,brzo.ILVIIR wrote:...
ja vojnik?sumirprimus wrote:vojnice vrat se u stroj,brzo.ILVIIR wrote:...
ne dogovaraj na provokacije.
dok se ne naredi drugojacije.
ILVIIR wrote:svaki drugi post na ovoj temi javi se neki trol od 10.000+ postova i pita dokle se stiglo sa osvajanjem. pa ljudi gdje vam je duhovitost poslije toliko istrosenog vremena na forumu? hajmo malo vise truda.. lahko je kopirati svoje i tudje fazone po 30 puta..
moguce da ste sami sebi smijesni ili mislite da ste (i) drugima ili vidite smisao svog virtuelnog zivota u trolanju sve i jedne teme na klixu.. ko ce ga znati..
Pa niko ne poziva niti priziva/zeli rat od nas,cLo wrote:Ne znam kako vas nije sramota više pozivati na rat, rasplamsavati strasti, a nije vas sramota što ovu zemlju za 20 godina nismo uspjeli dići na noge![]()
Јеби га, у том случају изостало би пентрање уз обадвије стране и на врху хватење за вратове, жестока марисана,ко швабе и партизани на Вучеву.sumirprimus wrote:kako past,neg ko braca rusi u sirokom luku obic,odsjec,presjec,i spojit se kod rudog..trocadero wrote:ТРЕБЕВИЋ НОЋАС МОРА ПАСТИ !!!![]()
sta god ti reknem,nakacice mi se ovi nauceni na kosti,a jednom me cuko ujo,i mogu ti rijet boli..trocadero wrote:Јеби га, у том случају изостало би пентрање уз обадвије стране и на врху хватење за вратове, жестока марисана,ко швабе и партизани на Вучеву.sumirprimus wrote:kako past,neg ko braca rusi u sirokom luku obic,odsjec,presjec,i spojit se kod rudog..trocadero wrote:ТРЕБЕВИЋ НОЋАС МОРА ПАСТИ !!!![]()
Srbi se ne kaju zbog svega što je u njihovo ime učinjeno. Ne kaju se ni koliko može pod nokat stati.L u c i f e r wrote:http://m.klix.ba/vijesti/bih/kolona-s-p ... /150709103