Mora da su one biva vaktile što nisu mogli prodati ,al ove sim kartice fakat nisu za nove smartphone.
I na kraju ništa neskonta kolko ima džabe kolko se plaća.
Dileja daj pojasni !!!!
Moderator: Benq
Ovo bi mogla biti najpovoljnija prepaid ponuda trenutno. Ciju infrastrukturu koriste? Znas li koliko je vremensko trajanje tih 6 KM?dileja wrote:za 6 KM mjesečno dobije se 1000 jedinica koje se mogu iskoristiti kombinovano kao MB interneta, minute poziva unutar mreže ili SMS
po sistemu jedinica=1 MB ili minut poziva ili jedan SMS
npr. 1000 jedinica potrošiš kao:
800 jedinica na internet tj. 800 MB
150 jedinnica na razgovor tj. 150 minuta
50 jedinica na SMS tj.poslo si 50 SMS
jasnije ??
Meni trenutno mana što nemogu probati kako to radi zbog veličine kartice i čipa......kazo wrote:Kakva je mana na ovom izi mix? ne moze to sve dobro biti kako izgleda. Sad ovu tarifu sto imam mana joj je ako ti istekne kredit mozes halalluti bonuse za iduci mjesec. Vjerovatno je i na ovoj isto.
ja lijepo postavio link ali nećeš da čitaškazo wrote:Kakva je mana na ovom izi mix? ne moze to sve dobro biti kako izgleda. Sad ovu tarifu sto imam mana joj je ako ti istekne kredit mozes halalluti bonuse za iduci mjesec. Vjerovatno je i na ovoj isto.
daj postavi onaj test brzine na mrežikazo wrote:....
Jel ono Outkitel ponovo na sniženju?dileja wrote:daj postavi onaj test brzine na mrežikazo wrote:....
ja ne mogu jer sam sjebo svih 400 MB