Dozer wrote:PM72 wrote:a PM72.... hebi ga, covjek je razocaran. Borio se (kao i 200 000 drugih), pa iako ga je rat ostavio citavim (mnoge druge nije) i u njegovom gradu (mnoge druge nije), razocarao se covjek: nigdje sinekure, bizmis propao, niko ga ne cijeni.
Seln,
Moj "bizmis" nije propao niti može propasti.Nema teorije.Zna Dozer čime se bavim.Razočarao se jesam jer sam izgledao ratovao za Alijinu džamahiriju a mislio sam da će preživjeli biti u poštenijem društvu.Ovo je dno - dna.A nisam ratovao niti očekujem da me neko cijeni radi ratnog angažmana.Ništa spektakularno nisam uradio niti sam zaslužio Zlatni ljiljan.Imam svoj krug prijatelja i drugova koji me cijene, poštuju i vole a za ostale me boli ona stvar.Ne uvlačim se nikom u pakšu,ne trebaju mi hodže i vehabije kao savjetnici,nisam nikom dužan sem banci i ne idem po svoje mišljenje na Klix ili FB.
I ne spočitavaj mi bratimljenje sa "agresorima" jer ću ja ovo ponoviti i u sred Lukavice ako treba.Sa dobrim i poštenim čovjekom ću uvijek naći zajedničku riječ a to što je nosio pušku na onoj strani je znak da su i njega zajebali kao i mene.Zajebali su ga i više nego mene.
Maksuz selam!

Fini, fino... vidis, razocarali su se i drugi, mnogima od nas je ukraden najbolji dio zivota, ali opet nisam vidio da se razlivaju po forumu ko maslo po tavi. Mnogi su ranjeni, neki su ostali invalidi... pa opet nisu napucali 12000 postova, uglavnom na temu "kako sam razocaran, ah, kako sam se zajebao...da sam onda bio ove pameti".
Sta je, jesi li se sam borio? Sta je sa onim anonimusima bez brojne forumske publike? Oni nisu shvatili da su imali nesposobno politicko i vojno vodjstvo?
Shvatli su, itekako, ali se uzdrzavaju od danonocnog kukanja, bilo na forumu, bilo uzivo. Zive kako znaju, rade koliko mogu, a u opstini koju smo branili nam je problem dobiti obicnu potvrdu, o poslu da ne govorimo. Dakle, ako si razocaran, onda zato jer si nesto ocekivao, a nisi dobio.
A glede bratimljenja...bujrum, ko ti brani? Jeste, i njih su zajebali, obecali su im veliku srbiju, koju nisu dobili.
Za mene nema sumnje, posteni su bili sa ovu stranu musice.
Eto, pitaj te postene (slobodno pocni od tvog havera @trocadera)
-je li u Bosni izvrsen genocid nad Bosnjacima
-je li taj genocid dio velikodrzavnog projekta stvaranja velike srbije
- je li rs produkt zlocinackog plana
-treba li istu ukinuti
pa nam ovdje svima saopsti odgovore.
Ako ti nije mrsko, procitaj njihove postove, pogotovo reakcije na na tvoje postove.
Kad god ti pocnes bljuvati zuc, odmah stignu "duhoviti" komentari, ismijavanje nase borbe za goli zivot ( o patriotizmu i drzavi ti necu pricati)
"jeste, tako je....bravo, bali...ovaj, brate...bravo, u pravu si".
Pogledaj malo, ima li njihovih postova na slicnu temu.