ćiribiribela wrote:Gabrielo wrote:
Nisi ti jos kriticna. Mozes naci nekog izmedju 30 i 35.
Joj hvala ti evo dan si mi popravio.
Pametna si ti cura.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ćiribiribela wrote:Gabrielo wrote:
i meni jećiribiribela wrote:Gabrielo wrote:
Kakve koristi kad ona sanja o holivudskim facama. Zek Efron joj je broj jedan._BataZiv_0809 wrote:Gabrielo, ti znas da ciribiribela moze imat mnoge forumase, kad god hoce
šerbo hoš mi priznat nešto ?sherbett wrote:
ali iskreno, moliću lijeposherbett wrote:Sto?jao_situacije wrote:šerbo hoš mi priznat nešto ?sherbett wrote:
napravila je sjecani burek od njejao_situacije wrote:đe si sakrila leš od amiliane/a ?
sto vas privlaci sta?Što privlači nas, dame?
Hrvatski.sunceKOtepsija wrote:sto vas privlaci sta?Što privlači nas, dame?
sta god da je, prvo to morate rascistit same sa sobom, tj shvatit i prihvatit sto je to tako
dobro kako si tićiribiribela wrote:Hrvatski.sunceKOtepsija wrote:sto vas privlaci sta?Što privlači nas, dame?
sta god da je, prvo to morate rascistit same sa sobom, tj shvatit i prihvatit sto je to tako
pfff mogla si nešto bolje smislitisherbett wrote:U grudnjakjao_situacije wrote:đe si sakrila leš od amiliane/a ?
Gabrijelo prećeriva bratećiribiribela wrote:Zac Efron je prenizak za moj ukus.![]()
Bata
?_BataZiv_0809 wrote:Gabrijelo prećeriva bratećiribiribela wrote:Zac Efron je prenizak za moj ukus.![]()
Bata![]()
Ja sam BatAGabrielo wrote: ?
Koliko si visoka Ciri? I Bato i ja smo krsni momci.
Fakat dje je to djevojceklixoris wrote:napravila je sjecani burek od njejao_situacije wrote:đe si sakrila leš od amiliane/a ?
Dovoljno.Gabrielo wrote:
Koliko si visoka Ciri?
185?ćiribiribela wrote:Dovoljno.Gabrielo wrote:
Koliko si visoka Ciri?
I kad ta ista zena nadje takvog muskarca, nakon par godina joj i to dosadi, pa odluci da ga optuzi da je gusi, da se promijenio, bla blaBloody wrote:Opcenito gledano zene je oduvijek privlacio i privlaci samosvjestan,jak,pouzdan muskarac,koji ce je uciniti sigurnom,voljenom i dati joj mjesto iza svojih ledja.
upravo. no ovo boldano-naravno da je teze ukoliko ne evoluiraju dalje. niti to zele i ukoliko smatraju da je jos uvijek dovoljno za poziciju autoriteta ono sto imaju medju nogama. ja zaista smatram da muskarac treba biti autoritet i oslonac i jaci. i boljiBloody wrote:Opcenito gledano zene je oduvijek privlacio i privlaci samosvjestan,jak,pouzdan muskarac,koji ce je uciniti sigurnom,voljenom i dati joj mjesto iza svojih ledja.To je tako od iskona i sve drugo su samo....nijanse.
Treba reci da nisu ni sve zene-zene i da se u danasnje vrijeme muskarcu teze postaviti kao takvom.
Ima ćiribiribela moju slikuGabrielo wrote:185?ćiribiribela wrote:
Dovoljno.
Nije Zeko toliko nizak.![]()
Bata posalji meni sliku.