ma zajebavam se bolan okle mene sa njomFudo387 wrote:Lauda, ti si mi zadnja nada da je vidim.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- bleee_sa
#1251 Re: Facebook za upoznavanje ...
-
Fudo387
#1252 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa sta me zajebajes, hos da mi srce drekne, kontam, evo je...probusicu ti gumu, da znasbleee_sa wrote:ma zajebavam se bolan okle mene sa njomFudo387 wrote:Lauda, ti si mi zadnja nada da je vidim.
- cendlerbing
#1253 Re: Facebook za upoznavanje ...
bleee_sa wrote: E da sam ja tako odustajo ne bi ni onu jednu što sam smunto - smunto
- bleee_sa
#1254 Re: Facebook za upoznavanje ...
ovo joj je prvi rođak
- cendlerbing
#1255 Re: Facebook za upoznavanje ...
Evo, drugi su rekli za mene.Xavier1 wrote:
Slobodno napisi sta mislis.
- Xavier1
#1256 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma oni me ne zanimaju. Ni ne citam ih.cendlerbing wrote:Evo, drugi su rekli za mene.Xavier1 wrote:
Slobodno napisi sta mislis.
-
zipoo
#1258 Re: Facebook za upoznavanje ...
Prva tvoja pametnaXavier1 wrote:-
- Boemica
#1259 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nije, imao je ranije jednu blistavuzipoo wrote:Prva tvoja pametnaXavier1 wrote:-
- triconja
#1260 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jel to u post stavio samo tacku, mislis na to?Boemica wrote:Nije, imao je ranije jednu blistavuzipoo wrote:Prva tvoja pametnaXavier1 wrote:-
- Boemica
#1261 Re: Facebook za upoznavanje ...
nije, mrsko mi se vraćat 
- triconja
#1262 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ono tipa gledaj trebe svoje generacije? Jest bogami, tu je pravo velioBoemica wrote:nije, mrsko mi se vraćat
- cendlerbing
#1263 Re: Facebook za upoznavanje ...
Trico Neodustajač 
- triconja
#1264 Re: Facebook za upoznavanje ...
Prvo je bilo svakoj serpi poklopac, onda zacin ce (ili vegeta), sad neodustajac, znaci napreduje secendlerbing wrote:Trico Neodustajač
- cendlerbing
#1265 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kako god vala, samo ostani svoj 
- HowForWhom
#1266 Re: Facebook za upoznavanje ...
daBoemica wrote:Nego, jeste li ikad izašli sa nekim kome ste se javili na fb-u?
- beni-bu-man
#1267 Re: Facebook za upoznavanje ...
nisam ja s njima, al su one sa mnomPitar_na_motoru wrote:daBoemica wrote:Nego, jeste li ikad izašli sa nekim kome ste se javili na fb-u?
- HowForWhom
#1268 Re: Facebook za upoznavanje ...
izvele mebeni-bu-man wrote:nisam ja s njima, al su one sa mnomPitar_na_motoru wrote:daBoemica wrote:Nego, jeste li ikad izašli sa nekim kome ste se javili na fb-u?
-
maliq53
#1269 Re: Facebook za upoznavanje ...
Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilno
to neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo... 
- MarlboroGold
#1270 Re: Facebook za upoznavanje ...
Navikni se na to što prije. Lakše ćeš takve korpe podnositi. Ne zadržavaj se na tome, jer to srozava vlastito samopouzdanje i počneš u sebe sumnjati.
-
moonca
#1271 Re: Facebook za upoznavanje ...
Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade
Trebalo ti je biti jasno,da igra na sentimentalnost dok ti je uopste pominjala bivseg. Uvodi neko 'takmicenje' za tebe.. koje ti ocito nisi odradio.
Vrlo vjerovatno da ce i njemu, sljedecem na listi, servirati istu pricu--da je emotivna od bivseg-a, taj bivsi si mozda ti, kojeg poznaje par sedmica.
- duminjo
- Ramzess Veliki
#1273 Re: Facebook za upoznavanje ...
Koliko godina ima? 18, 20? Manje? Vise?maliq53 wrote:Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilnoto neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo...
Mozda samo trenira osnovnu manipulaciju, pocetnicki level.
- Xavier1
#1274 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hajde nemoj zajebavati. Eto bolje bi bilo da ti je rekla da si joj ruzan ili glup.maliq53 wrote:Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilnoto neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo...
Djevojke ce uvijek navoditi neke glupe razloge jer nisu bas toliko bezosjecajne da te povrijede. Barem vecina nije.
A jasno je da to ne zeli vezu trenutno znaci ne zeli vezu sa tobom.
- -storm-
#1275 Re: Facebook za upoznavanje ...
Stara kineska kaze...tko sa djecom lijeze, popisan se budiRamzess Veliki wrote:Koliko godina ima? 18, 20? Manje? Vise?maliq53 wrote:Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilnoto neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo...
Mozda samo trenira osnovnu manipulaciju, pocetnicki level.