Facebook za upoznavanje ...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bleee_sa

#1251 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by bleee_sa »

Fudo387 wrote:Lauda, ti si mi zadnja nada da je vidim. :D
ma zajebavam se bolan okle mene sa njom
Fudo387

#1252 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Fudo387 »

bleee_sa wrote:
Fudo387 wrote:Lauda, ti si mi zadnja nada da je vidim. :D
ma zajebavam se bolan okle mene sa njom
Pa sta me zajebajes, hos da mi srce drekne, kontam, evo je...probusicu ti gumu, da znas :twisted:
cendlerbing

#1253 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

bleee_sa wrote: E da sam ja tako odustajo ne bi ni onu jednu što sam smunto - smunto
:hm:
bleee_sa

#1254 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by bleee_sa »

ovo joj je prvi rođak

cendlerbing

#1255 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

Xavier1 wrote:
Slobodno napisi sta mislis. :zoka:
Evo, drugi su rekli za mene. :D
Xavier1

#1256 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

cendlerbing wrote:
Xavier1 wrote:
Slobodno napisi sta mislis. :zoka:
Evo, drugi su rekli za mene. :D
Ma oni me ne zanimaju. Ni ne citam ih. :oops:
Xavier1

#1257 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

-
zipoo

#1258 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by zipoo »

Xavier1 wrote:-
Prva tvoja pametna
Boemica

#1259 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

zipoo wrote:
Prva tvoja pametna
Nije, imao je ranije jednu blistavu :D
triconja

#1260 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Boemica wrote:
zipoo wrote:
Prva tvoja pametna
Nije, imao je ranije jednu blistavu :D
Jel to u post stavio samo tacku, mislis na to? :lol: :lol: :lol:
Boemica

#1261 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Boemica »

nije, mrsko mi se vraćat :D
triconja

#1262 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

Boemica wrote:nije, mrsko mi se vraćat :D
Ono tipa gledaj trebe svoje generacije? Jest bogami, tu je pravo velio :lol:
cendlerbing

#1263 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

Trico Neodustajač :mrgreen:
triconja

#1264 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by triconja »

cendlerbing wrote:Trico Neodustajač :mrgreen:
Prvo je bilo svakoj serpi poklopac, onda zacin ce (ili vegeta), sad neodustajac, znaci napreduje se :mrgreen:
cendlerbing

#1265 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by cendlerbing »

Kako god vala, samo ostani svoj :suplja:
HowForWhom

#1266 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by HowForWhom »

Boemica wrote:Nego, jeste li ikad izašli sa nekim kome ste se javili na fb-u?
da
beni-bu-man

#1267 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by beni-bu-man »

Pitar_na_motoru wrote:
da
nisam ja s njima, al su one sa mnom 8-)
HowForWhom

#1268 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by HowForWhom »

beni-bu-man wrote:
Pitar_na_motoru wrote:
da
nisam ja s njima, al su one sa mnom 8-)
izvele me :oops: 8-)
maliq53

#1269 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by maliq53 »

Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilno :? to neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo... :-)
MarlboroGold

#1270 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by MarlboroGold »

Navikni se na to što prije. Lakše ćeš takve korpe podnositi. Ne zadržavaj se na tome, jer to srozava vlastito samopouzdanje i počneš u sebe sumnjati.
moonca

#1271 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by moonca »

Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade

Trebalo ti je biti jasno,da igra na sentimentalnost dok ti je uopste pominjala bivseg. Uvodi neko 'takmicenje' za tebe.. koje ti ocito nisi odradio.

Vrlo vjerovatno da ce i njemu, sljedecem na listi, servirati istu pricu--da je emotivna od bivseg-a, taj bivsi si mozda ti, kojeg poznaje par sedmica. :-)
duminjo

#1272 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by duminjo »

Oj majko :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#1273 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Ramzess Veliki »

maliq53 wrote:Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilno :? to neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo... :-)
Koliko godina ima? 18, 20? Manje? Vise?

Mozda samo trenira osnovnu manipulaciju, pocetnicki level. :D
Xavier1

#1274 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by Xavier1 »

maliq53 wrote:Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilno :? to neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo... :-)
Hajde nemoj zajebavati. Eto bolje bi bilo da ti je rekla da si joj ruzan ili glup. :-)
Djevojke ce uvijek navoditi neke glupe razloge jer nisu bas toliko bezosjecajne da te povrijede. Barem vecina nije.
A jasno je da to ne zeli vezu trenutno znaci ne zeli vezu sa tobom.
-storm-

#1275 Re: Facebook za upoznavanje ...

Post by -storm- »

Ramzess Veliki wrote:
Koliko godina ima? 18, 20? Manje? Vise?

Mozda samo trenira osnovnu manipulaciju, pocetnicki level. :D
Stara kineska kaze...tko sa djecom lijeze, popisan se budi :lol:
Post Reply