3glitch wrote:pa na kom si nivou sad?kloniran wrote: jedino meni nema taskova, samo hebeni članci
16 poslova trenutno ima i od toga mogu raditi samo clanke, ostalo mi sve na maksimumu
Moderator: anex
3glitch wrote:pa na kom si nivou sad?kloniran wrote: jedino meni nema taskova, samo hebeni članci
meni je tako vec nekoliko danadobojlija81 wrote:ih onda ja sa prvim mogu komotno na spavanje
pa kako onaj maloprije nisi uhvatio sa telefonimakloniran wrote:3glitch wrote:pa na kom si nivou sad?kloniran wrote: jedino meni nema taskova, samo hebeni članci
16 poslova trenutno ima i od toga mogu raditi samo clanke, ostalo mi sve na maksimumu
Imas ovaj "Read and analyze tweets. Learn about lung cancer! " al ne preporučujem.kloniran wrote: 16 poslova trenutno ima i od toga mogu raditi samo clanke, ostalo mi sve na maksimumu
ma ja samo otvorio da vidimmikrozadatak wrote:Imas ovaj "Read and analyze tweets. Learn about lung cancer! " al ne preporučujem.kloniran wrote: 16 poslova trenutno ima i od toga mogu raditi samo clanke, ostalo mi sve na maksimumu
Ja ga sad radio, imao 13%
koja ti je statistika trenutna?smaugly wrote:majku im bezobraznu, 5 dana čekam da mi level prebace :/
Znaci ja se slomio, kad 67% tacnoglitch wrote:ma ja samo otvorio da vidimmikrozadatak wrote:Imas ovaj "Read and analyze tweets. Learn about lung cancer! " al ne preporučujem.kloniran wrote: 16 poslova trenutno ima i od toga mogu raditi samo clanke, ostalo mi sve na maksimumu
Ja ga sad radio, imao 13%
onoliko hoće posla i tako zahtjevno da se uradi i kaže još da je high pay![]()
![]()
otišo na give up spuco mu sve po 1 zvijezdu
124/ 169glitch wrote:koja ti je statistika trenutna?smaugly wrote:majku im bezobraznu, 5 dana čekam da mi level prebace :/
nije da te obeshrabrujem ali evo 2 mjeseca kako radim ovosmaugly wrote:124/ 169glitch wrote:koja ti je statistika trenutna?smaugly wrote:majku im bezobraznu, 5 dana čekam da mi level prebace :/
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
73.3%
S tim što bi ovaj postotak trebao biti 74 po mojim proračunima
nisu promjenili ništaXaviHernandez wrote:Meni je preciznost 82 % i imam level 3.
Počeo raditi prije par dana.
Možda su promjenili pravila.
valjda jeXaviHernandez wrote:Kod mene je taj 0.10 $dobojlija81 wrote:Distinguishing home buyers from business buyers 8 centi nivo 1 ide fino
edit bummer na 4 ili 5. tasku hebem im ih
Išao sam na refresh poslije te greške i nastavio.Nadam se da je to dozvoljeno?
Ti moraš tražiti isplatu na paypal. Na CS idi na cashout, na NB your payment.Lunetina wrote:Rezime proteklih par dana...![]()
Prvo da vam svima čestitam na brzini, meni se čini da sam ja jako spora, mada ne znam tačno koliko mi je bilo potrebno vremena za svaki posao pojedinačno.
Može li mi neko reći da li ovo prebacivanje novca sa NB-a i CS-a na PayPal account ide automatski i da li je onda potrebno nešto podesiti ili se to radi "ručno"?
Pozdrav svima!
I meni se to desiloLunetina wrote:Hvala puno mikro na informacijama i ohrabrenju!![]()
Nemam još namjeru prebacivati lovu na PayPal, neka se sakupi barem malo pristojnija svotica, ali me zanimalo kako to sve fercera. Davno sam verifikovala karticu, na istu mi liježe i plata, tako da razmišljam da do kraja mjeseca isposlujem novu i da sve internet transakcije prebacim na nju.
I još jedna zanimljivost, kad sam već tu...Uradila jedan zadatak u subotu vezano za one račune (čini mi se da je bio Dollar General ili nešto slično) i na kraju mi izbaci grešku. Kaže "napisali ste da je total vrijednost 1.6 $, a ispravan odgovor je bio 1.60 $"
Mislim, zaista, stvarno...
Izgleda svima nam se to desilomrva/mrve wrote: I meni se to desiloja sam odmah pisao ticket, ne znam jesu li mi ispravili
samo da uletim na sekundu, znam da možda izgleda kao pametovanje, pa se ispričavam....Lunetina wrote:Hvala puno mikro na informacijama i ohrabrenju!![]()
Nemam još namjeru prebacivati lovu na PayPal, neka se sakupi barem malo pristojnija svotica, ali me zanimalo kako to sve fercera. Davno sam verifikovala karticu, na istu mi liježe i plata, tako da razmišljam da do kraja mjeseca isposlujem novu i da sve internet transakcije prebacim na nju.
.