Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jutros dobila na e-mail - besplatna dostava za narudzbe preko 40$ do kraja juna
Dear iHerb International Customer,
Starting now, and until June 30th, take advantage of our Free International Airmail Shipping for any order totaling $40.00 or more! http://www.iherb.com/?rcode=JOV679
With this free shipping offer and a selection of 35,000 discounted products shipped directly from our two distribution centers, we believe we offer the best overall value for natural products, anywhere.
Urbana wrote:Jutros dobila na e-mail - besplatna dostava za narudzbe preko 40$ do kraja juna
Dear iHerb International Customer,
Starting now, and until June 30th, take advantage of our Free International Airmail Shipping for any order totaling $40.00 or more! http://www.iherb.com/?rcode=JOV679
With this free shipping offer and a selection of 35,000 discounted products shipped directly from our two distribution centers, we believe we offer the best overall value for natural products, anywhere.
Sincerely,
The iHerb Team
Evo ja pokušavam da napravim narudžbu ali ne skida shipping sa predračuna..
nominativ wrote:Ne znam jesi li vidjela, ali kokosovo ulje imas i kod nas, ja sam isto razmisljala da uzmem preko iherb, ali sam nasla u mercatoru veliko pakovanje za 12 km.
Hvala puno na info cure! Kod nas sam dosad vidjela samo neka mala pakovanja po biljnim apotekama, i to malo skuplja.
I ja sam dobila ponudu za kupovinu bez shippinga, koja navlakuša, a uspješno sam bila na odvikavanju . Treba sad se zadati i iskoristiti "zadnju" narudžbu .
40 dolara nije blizu 60 , jer Mislim da je preko 50 dolara nesto drugacije na carini , ali nisam sigurna, ja se bakcem sa narudzbom od 190, ne znam kako da rasparcam.. Mogu uzeti 2 put po 80, pa nesto za kasnije, ili 3put po 50, pa za kasnije onih 40.. Nego..uzima li ko ista preko 50 dolara, ili samo sitnice? Kako naplacuju?
AmirEmira wrote:40 dolara nije blizu 60 , jer Mislim da je preko 50 dolara nesto drugacije na carini , ali nisam sigurna, ja se bakcem sa narudzbom od 190, ne znam kako da rasparcam.. Mogu uzeti 2 put po 80, pa nesto za kasnije, ili 3put po 50, pa za kasnije onih 40.. Nego..uzima li ko ista preko 50 dolara, ili samo sitnice? Kako naplacuju?
Pa pitao je vrijednost 60 KM, a ne $ . 40$ jest skoro 60 km .
Zavisi kako ti pa'ne grah. Jedna odavde je naručila samo neke tablete za 10$ i platila 9 km . Ostali prođu sa 40$ i ne plate ništa ili samo otvaranje .