Ma jos sam ja na "momcima s asfalta", bas smo nedavno malo ozivjeli temususpect_zero wrote:
Joj đe nađoh Čisuma....kontam dole je da Muhom i Havanom na ''momcima sa asfalta'' kad on ovdje se popeo
![]()
![]()
Pogledam malo farmu kada drekavac pusti....meni ovaj Vajs toliko šega, podsjeća me na jednu drugaricu od prije rata.....i ona se ovako ložila i istjerivala ''prvdu'', samo njoj znanu
....lik emotivan, sve ga pogađa i odvali
, bukvalac, teško podnosi kritiku.....al' opet nekakav dobrica
.....nije do sada, pokazao neku zloću....a nije ni vulgaran kao ostali.
I baš ne kontam šta ste se svezali Škorića....totalno nebitno što se zove Edin, i što jede klempu i što ima slavu.....lik iz mješanog braka?, prihvatio vjeru svoga oca i šta je tu čudno?....ne znam kako mu se zove mama, možda i nije muslimanka...možda im se samo sviđalo ime Edin
....a mogao je i da se zove Milojko a sesta umjesto Ljilja recimo Džemila....tada bi vam bilo lakše, da su se roditelji drugačije dogovorili prilikom raspodjele nadijevanja imena?
![]()
Uostalom, Škorić totalno nebitan lik svakako....nije neka faca, dosadan, nema smisla za humor kao što ga nemaju ni ostali, da mu nije one male letio bi davno.
A Muha nas nesto ispaljuje u zadnje vrijeme. Kaze, s mladjima od 8 banki vise nece ni da razgovara, a Havana se nikada nije navikao na rebranding, povukao se u ilegalu i, ako i pise na Sax-u, pise pod konspirativnim imenom, ono, Ucho, Crni isl.
A Vajs