Farma 5

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Chisum

#1251 Re: Farma 5

Post by Chisum »

suspect_zero wrote:

Joj đe nađoh Čisuma :D ....kontam dole je da Muhom i Havanom na ''momcima sa asfalta'' kad on ovdje se popeo :oops: :D

Pogledam malo farmu kada drekavac pusti :D ....meni ovaj Vajs toliko šega, podsjeća me na jednu drugaricu od prije rata.....i ona se ovako ložila i istjerivala ''prvdu'', samo njoj znanu :roll: ....lik emotivan, sve ga pogađa i odvali :place1: , bukvalac, teško podnosi kritiku.....al' opet nekakav dobrica :) .....nije do sada, pokazao neku zloću....a nije ni vulgaran kao ostali.

I baš ne kontam šta ste se svezali Škorića :-? ....totalno nebitno što se zove Edin, i što jede klempu i što ima slavu.....lik iz mješanog braka?, prihvatio vjeru svoga oca i šta je tu čudno?....ne znam kako mu se zove mama, možda i nije muslimanka...možda im se samo sviđalo ime Edin :? ....a mogao je i da se zove Milojko a sesta umjesto Ljilja recimo Džemila....tada bi vam bilo lakše, da su se roditelji drugačije dogovorili prilikom raspodjele nadijevanja imena? :-)

Uostalom, Škorić totalno nebitan lik svakako....nije neka faca, dosadan, nema smisla za humor kao što ga nemaju ni ostali, da mu nije one male letio bi davno.
Ma jos sam ja na "momcima s asfalta", bas smo nedavno malo ozivjeli temu :-D ... bilo je guravo, usta, na usta, ali smo je vratili u zivot.
A Muha nas nesto ispaljuje u zadnje vrijeme. Kaze, s mladjima od 8 banki vise nece ni da razgovara, a Havana se nikada nije navikao na rebranding, povukao se u ilegalu i, ako i pise na Sax-u, pise pod konspirativnim imenom, ono, Ucho, Crni isl.

A Vajs :lol: :lol: Mozda on i nije toliko los... mislim, nije pokvaren kao mnogi na Farmi, ali dugo ne vidjeh smjesnijeg frajera :lol: Njemu se bukvalno svi tamo pisaju od smijeha. Pocevsi od balavurdije, pa do onih starohana. Podsjeca me na onog nervoznog strumpfa, s ti sto je ovaj nesretnik uz svoje tersanje jos i toliko nesiguran, a a onda na sve to i emotivan, da je dusu dao da ga covjek zajebava. K'o kakvo starmalo dijete.
Ambrozija

#1252 Re: Farma 5

Post by Ambrozija »

dječak sa šibicama wrote:Pa sta nego licemjerstvo, po ko zna koji put na temi pitanje Edina. Sta nekog briga ako je decko pravoslavac, jel to zabranjeno? ovamo je super kad Ribery ili Tyson predju na islam, ali problem kad Edin ima slavu :-)

To sto njemu ne smeta (ili se pravi da mu ne smeta) Micino spominjanje turaka, i sto vjerovatno i za njega misli da je turcin, ako je vec majka Jelene G. ustaska majka... to je druga stvar. Ocito mu je previse stalo do pobjede.

Uostalom, nebitne licnosti, toliko da im je gledanost drasticno pala. Uostalom, to se vidi i po potezima Pinka, sve je manej farme, sve je vise Faktora X, mislim repreize tokom dana. Nekad su imali Farmu od 4 pa na dalje, sad je prekinu u pola pet i puste Faktor X.

Ovo je gotovo, nema ideja, sve isto kao na prosloj farmi, dosadno, negledljivo, nadam se da je zadnja Farma, bar na Pinku. Moze se napraviti i bolja farma, ali na nekoj drugoj tv stanici.
Pa valjda forum postoji zbog razmjene i iznosenja misljenja, neka pise ko sta hoce. Nemoj se uzrujavati :kiss:
Havatar

#1253 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Vajs je mnogo pokvaren, jedno prica "u lajvu" a skroz drugo kad nisu sastanci , stapici, biranje sluga , igre istine , parnice a osim toga nekoliko puta sam primjetio da je prvi provocirao Simonidu pa je onda kukao da ga dira. U pregledu dana su prikazali samo kako ga ona dira i nisu pokazali pocetak svadje sto znaci da ima ledja cim ga tako prikrivaju.
Chisum

#1254 Re: Farma 5

Post by Chisum »

Ma dobro, to su njegovi pokusaju da pliva medju ovim dzukcima, ali sve je to tako nespretno, da na kraju uvijek on ispadne klovn. Barem po ovome sto sam ja upratio povremeno gledajuci.
DaCo_sa

#1255 Re: Farma 5

Post by DaCo_sa »

Mogu vam reci da ce sad biti dosadno bez " Lepog " Mice , bilo je zanimljivo gledati kako se srbi brukaju izmedju sebe pa i sami sebe a nije mi jasno o kojim muslimanima na farmi pricate ??? onim sto zderu krmetinu ? ja ne znam da tamo ima i jedan musliman ... najjaci mi je Vajs :-D on njima dodje kao psihoterapija jer se prima ko virus .Edin isto isfrustrirana domacica i ono se zove musko ? strasno ...
Havatar

#1256 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Pjeva Beki pa rastura
djeco rucak je gotov

#1257 Re: Farma 5

Post by djeco rucak je gotov »

ja muzike i pokreta tito dragi :lol:
Ambrozija

#1258 Re: Farma 5

Post by Ambrozija »

Ova Suzana mi je bas postala antipaticna, a nije mi bila toliko losa na pocetku
djeco rucak je gotov

#1259 Re: Farma 5

simonida je kraljica :D
krme debelo
DaCo_sa

#1260 Re: Farma 5

Post by DaCo_sa »

djeco rucak je gotov wrote:ja muzike i pokreta tito dragi :lol:
gledam i ne vjerujem :lol: marijana je najjaca def , naucila 3 pokreta i ubi naciju s njima :shock:
Partijaner

#1261 Re: Farma 5

Post by Partijaner »

Ova Marijana se ubila za partije kako dzuska eksplozivno. :mrgreen:
plagijator1975

#1262 Re: Odg: Farma 5

Post by plagijator1975 »

Ubila se za Partijanera :lol:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Partijaner

#1263 Re: Odg: Farma 5

Post by Partijaner »

ernadr wrote:Ubila se za Partijanera :lol:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Nakljuko bi ja nju. :lol: :oops:
SlobodniStrelac

#1264 Re: Farma 5

Post by SlobodniStrelac »

najomrazenija,najgadnija,kao svinja izgleda,bas je ista svinja,Simonida "puhalo",kakva je gadna i pokvarena,kada samo pogledas ona njena "usta",sve ti je jasno,koje je to djubre i smece od zene! Ja bih to usranim maljem po sred cela!
Ambrozija

#1265 Re: Farma 5

Post by Ambrozija »

SlobodniStrelac wrote:najomrazenija,najgadnija,kao svinja izgleda,bas je ista svinja,Simonida "puhalo",kakva je gadna i pokvarena,kada samo pogledas ona njena "usta",sve ti je jasno,koje je to djubre i smece od zene! Ja bih to usranim maljem po sred cela!
Vajs, jesi li to ti? :D
Havatar

#1266 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Ambrozija wrote:
SlobodniStrelac wrote:najomrazenija,najgadnija,kao svinja izgleda,bas je ista svinja,Simonida "puhalo",kakva je gadna i pokvarena,kada samo pogledas ona njena "usta",sve ti je jasno,koje je to djubre i smece od zene! Ja bih to usranim maljem po sred cela!
Ima Vajs svoju propagandnu sluzbu, ostavljaju komentare ispod vijesti i na facebook stranici a i nekoliko puta je rekao raznim farmerima kad se svadjao da ce ih ispratiti i da ce im vidjeti ledja sto znaci da mu je obecana pobjeda i on se nada da ce biti prvi.
djeco rucak je gotov

#1267 Re: Farma 5

tesko da on moze uzet lovu jer da mu je nesto obecano nebi se onako ponasao.
SlobodniStrelac

#1268 Re: Farma 5

Ambrozija wrote:
Lijepa,nisam Vajs,Vajs je mlakonja od muškarca,najblaže rečeno,a ovo sto sam napisao o Simonidi,to je činjenica!Omražena je kod većine "gledaoca",provjereno! ;)

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk HD
P308

#1269 Re: Farma 5

Post by P308 »

Vajs je psihicki labilna osoba
tetaissa

#1270 Re: Farma 5

Post by tetaissa »

Ko nauči Katarinu da se šminka, Bog je ne ubio :skoljka:
Holms

#1271 Re: Farma 5

Post by Holms »

gledaj ovog firauna Ognjena što priča viceve o Ibri i Mujici
četalj ostaje četalj, bez obzira na pakovanje
Ambrozija

#1272 Re: Farma 5

Post by Ambrozija »

SlobodniStrelac wrote:
Ambrozija wrote:
Lijepa,nisam Vajs,Vajs je mlakonja od muškarca,najblaže rečeno,a ovo sto sam napisao o Simonidi,to je činjenica!Omražena je kod većine "gledaoca",provjereno! ;)

Ma znam, zezam se malo. Meni Simonida nije toliko losa u odnosu na neke.
P308 wrote:Vajs je psihicki labilna osoba
Svi su oni psihicki labilne osobe :D
Partijaner

#1273 Re: Farma 5

Post by Partijaner »

Vajs je dobar lik, munze konza :mrgreen: jest da previse prima neke stvari k srcu, poznajem dosta osoba slicne Vajsu, ali uglavnom je raja barem za mene.
SlobodniStrelac

Ambrozija wrote:
SlobodniStrelac wrote:
Ambrozija wrote: Vajs, jesi li to ti? :D

Ma znam, zezam se malo. Meni Simonida nije toliko losa u odnosu na neke.
.................
Ok,ima i ta mjesta,naravno,dok je bio onaj Ružni Mica,Simonida je bila "mila majka",tako da,slažem se sa tobom!

Havatar

#1275 Re: Farma 5

Post by Havatar »

Ivan , Japa-Tuta , Jelena i Edin idu u arenu. Ivan od ukucana, Japa-Tuta od publike a Jelena i Edin kaznjeni nominacijom
Post Reply