BiH vs USA [14. 08. 2013]
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1251 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Na Miroslava Stevanovića svi kolektivno svršavali kako je dobar igrač, kako je brz, kako je prodoran, kako ima dobar šut, kako ovo, kako ono a sad odjednom nije kvalitet za reprezentaciju.
Joj kakvi smo Bože sačuvaj. Sjećam se kako su ga svi hvalili poslije gola koji je postigao Welsu. Milijarde pozitivnih komentara kako nam treba takav igrač a sad sasvim drugi komentari.
-
korisnik101
#1252 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Susic nije smio napraviti onakve izmjene. Nikada !..
Ono je amaterski.
I on bi vodio barcelonu ?
Ono je amaterski.
-
suntek
#1253 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Realno.PeppermintSA wrote:ja71 wrote:1. Begovic jos od Portugala nije naucio postavljati zivi zid. Zasto primamo golove iz slobodnjaka ?
2. Bravo za Bicakcica. Za prvi nastup jako dobro, iako 70 min. nije igrao svoju prirodnu poziciju
3. Kad Pape kao protiv Brazila igra sa najjacim timom, onda ga kritikuju zasto ne proba nove igrace.
Kad proba nove igrace onda nismo smjeli gubiti na domacem terenu.
Nek je isprobao nove igrace da znamo na cemu smo
Svi ponavljaju nekakvo isprobavanje novih igrača - kakvih novih igrača, majku mu?![]()
Isproban je večeras jedan novi igrač - Ermin Bičakčić - dok su ovi ostali odigrali pristojne minute u dresu reprezentacije i cijela nacija već duže zna ko su i šta su. Da napomenem zaboravnije forumaše:
Avdija Vršajević - 6 nastupa
Toni Šunjić - 4 nastupa
Miroslav Stevanović - 8 nastupa
Edin Višća - 4 nastupa
Haris Medunjanin - 27 nastupa
Adnan Zahirović - 17 nastupa
...........
- luckylaka
#1254 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ovim rezultatom jos nije ugrozeno prvo mjesto na tablici za kvalifikacije SP Brazil
a za 13 na nekakvoj drugoj listi zaboli me chundara/PAPE zna 
- It_is_a_Leclerc
#1255 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ne vidim ja nikakvo pljuvanje. Jednostavno, ovdje komentiramo utakmicu koja je, sa naše strane, bila vrlo loša. I ne možemo je, kao takvu, hvaliti i dizati u nebesa. Prosto je.gnjev wrote:Fakat smo pogan narod u pm .Sta ako smo izgubili utakmicu ? Sta i da smo izgubili pet utakmica ? Covjek je doveo reprezentaciju na nivo kojem do sada ni jedan selektor nase reprezentacije nije prismrdio. Jel sad treba da ga pljujemo. Ovdasnjem insanu je u krvi da bodri dok nizes pobjede cim se desi poraz tu je da pljune na sve do tada postignuto . A onima sto su napustili utakmicu prije kraja treba oduzeti drzavljanstvo ako ga i imaju . Stid me je sto djelim zrak sa njima
- cvrčak_na_hedonizmu
#1256 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
A đe tabelaluckylaka wrote:Ovim rezultatom jos nije ugrozeno prvo mjesto na tablici za kvalifikacije SP Brazila za 13 na nekakvoj drugoj listi zaboli me chundara/PAPE zna
- Neradnik
#1257 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
jarane prvo skoci pa reci hop.ovo sve sto je postigo do sad se moze razjebat protiv slovacke a ovo veceras je bila odlicna uvertira za to.zbog toga se raja i ljuti a nista manje nije uradio ni ciro i ko bi trener kad nas sjebase danci...sve u svemu o papetu treba pricat na kraju jel bio uspjesan i uspjesniji nego ovi prije,sad je jos rano,zato i kritike sjevaju.gnjev wrote:Fakat smo pogan narod u pm .Sta ako smo izgubili utakmicu ? Sta i da smo izgubili pet utakmica ? Covjek je doveo reprezentaciju na nivo kojem do sada ni jedan selektor nase reprezentacije nije prismrdio. Jel sad treba da ga pljujemo. Ovdasnjem insanu je u krvi da bodri dok nizes pobjede cim se desi poraz tu je da pljune na sve do tada postignuto . A onima sto su napustili utakmicu prije kraja treba oduzeti drzavljanstvo ako ga i imaju . Stid me je sto djelim zrak sa njima
- LoveIsGone
#1258 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Od najjeftinije u Sektoru D 13 KM, do najskuplje u Sektoru A1* 34 KM. Izuzimajući VIP ložu. Cijene su varirale iz dana u dan.Neradnik wrote:kolko je bila karta za utakmicu?cijene kako su se kretale?
- luckylaka
#1259 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Naravno da nije smio,trebao je cuvati rezultat do 90-e i onda napraviti 7 izmjena da vidi koga ima na klupi.korisnik101 wrote:Susic nije smio napraviti onakve izmjene. Nikada !..
Ono je amaterski.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1260 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
osim u slučaju da reprezentaciju vodi uvlakač, klaun i šarlatan poput prethodnog selektora koji je i dan danas bezgrešan, a sušiću mane nalazili i prije nego što je postavljen za selektora, iako je minimalno 10 godina ogromna želja svih bosanaca i hercegovaca bila da repku vodi neka bivša legenda našeg fudbalagnjev wrote:Fakat smo pogan narod u pm .Sta ako smo izgubili utakmicu ? Sta i da smo izgubili pet utakmica ? Covjek je doveo reprezentaciju na nivo kojem do sada ni jedan selektor nase reprezentacije nije prismrdio. Jel sad treba da ga pljujemo. Ovdasnjem insanu je u krvi da bodri dok nizes pobjede cim se desi poraz tu je da pljune na sve do tada postignuto . A onima sto su napustili utakmicu prije kraja treba oduzeti drzavljanstvo ako ga i imaju . Stid me je sto djelim zrak sa njima
- Capajebo
#1261 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Meni je Stevanovic i dalje
Zna igrati momak, malo ga je samo ugusila klupa u Sevilli, treba mu jos 90' utakmica.
I koliko vas zna gdje igra Sunjic
Ja fkt ne znam... 
I koliko vas zna gdje igra Sunjic
- cvrčak_na_hedonizmu
#1262 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Zorja ili Tavria, nisma siguran. Mislim Zorjapurifier wrote:Meni je Stevanovic i daljeZna igrati momak, malo ga je samo ugusila klupa u Sevilli, treba mu jos 90' utakmica.
I koliko vas zna gdje igra SunjicJa fkt ne znam...
- luckylaka
#1263 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Zamolio bih te al onako prijateljski da me zaobidjes sto sire mozes.Jeli u redu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:A đe tabelaluckylaka wrote:Ovim rezultatom jos nije ugrozeno prvo mjesto na tablici za kvalifikacije SP Brazila za 13 na nekakvoj drugoj listi zaboli me chundara/PAPE zna
- denimb
#1264 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Zasto covjeku koji je cijeli zivot u nogometu, koji zivi od fudbala, treba izgubljena utkamica da shvati ko je "krampa" u ekipi kad to vec 3-4-5 mjeseci prije njega zna cijeli svijet...
Mravac, Vrsajevic...etc...
Plus izmjena tri igraca na poluvremenu, i u isto vrijeme promjena formacije...
Mislim da me ni Lacky sa tabelom ne bi utjesio sad!
Mravac, Vrsajevic...etc...
Plus izmjena tri igraca na poluvremenu, i u isto vrijeme promjena formacije...
Mislim da me ni Lacky sa tabelom ne bi utjesio sad!
-
last mohicans
#1265 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Bas tako. Ja momka ne bi još otpisivao, brz je, ima fin pas i centaršut (kad je u takmičarskom nivou, pa najbolje partije za repku je pruzio dok je u vojvodini igrao). Momak je tek počeo da igra za drugi tim. Treba mu dati vremena._terminaš_ wrote:Na Miroslava Stevanovića svi kolektivno svršavali kako je dobar igrač, kako je brz, kako je prodoran, kako ima dobar šut, kako ovo, kako ono a sad odjednom nije kvalitet za reprezentaciju.Joj kakvi smo Bože sačuvaj. Sjećam se kako su ga svi hvalili poslije gola koji je postigao Welsu. Milijarde pozitivnih komentara kako nam treba takav igrač a sad sasvim drugi komentari.
-
korisnik101
#1266 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Lucky,
Ne mjenja niko ziv 4 igraca u poluvremenu.
Cak i americki komentatori (a mislim da si gledao ESPAN) rekli su kako je to ludo.
Ovu utakmicu je susic ukenjao. I ja mu necu halaliti.
Vi kako god.
Ne mjenja niko ziv 4 igraca u poluvremenu.
Cak i americki komentatori (a mislim da si gledao ESPAN) rekli su kako je to ludo.
Ovu utakmicu je susic ukenjao. I ja mu necu halaliti.
Vi kako god.
-
Unitedforever
#1267 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Said Huseinović je za ovu našu klupu Misimović.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#1268 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Pa zasto inda jednostavno nije poceo utakmicu sa ovim antitalentima i onda lagano jednog po jednog krizao sistemom eliminacije.luckylaka wrote:Naravno da nije smio,trebao je cuvati rezultat do 90-e i onda napraviti 7 izmjena da vidi koga ima na klupi.korisnik101 wrote:Susic nije smio napraviti onakve izmjene. Nikada !..
Ono je amaterski.
- gnjev
#1269 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Jarane ja ne znam jesi ti dje hodo veceras al koga god sam pito jel gledo utakmicu bilo je spominjanje uze i sire familije Susicu . Mozda i ja srecem pogresne ljudeIt_is_a_Leclerc wrote:Ne vidim ja nikakvo pljuvanje. Jednostavno, ovdje komentiramo utakmicu koja je, sa naše strane, bila vrlo loša. I ne možemo je, kao takvu, hvaliti i dizati u nebesa. Prosto je.gnjev wrote:Fakat smo pogan narod u pm .Sta ako smo izgubili utakmicu ? Sta i da smo izgubili pet utakmica ? Covjek je doveo reprezentaciju na nivo kojem do sada ni jedan selektor nase reprezentacije nije prismrdio. Jel sad treba da ga pljujemo. Ovdasnjem insanu je u krvi da bodri dok nizes pobjede cim se desi poraz tu je da pljune na sve do tada postignuto . A onima sto su napustili utakmicu prije kraja treba oduzeti drzavljanstvo ako ga i imaju . Stid me je sto djelim zrak sa njima
-
korisnik101
#1270 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Je li ovo zajebancija ??last mohicans wrote:Bas tako. Ja momka ne bi još otpisivao, brz je, ima fin pas i centaršut (kad je u takmičarskom nivou, pa najbolje partije za repku je pruzio dok je u vojvodini igrao). Momak je tek počeo da igra za drugi tim. Treba mu dati vremena._terminaš_ wrote:Na Miroslava Stevanovića svi kolektivno svršavali kako je dobar igrač, kako je brz, kako je prodoran, kako ima dobar šut, kako ovo, kako ono a sad odjednom nije kvalitet za reprezentaciju.Joj kakvi smo Bože sačuvaj. Sjećam se kako su ga svi hvalili poslije gola koji je postigao Welsu. Milijarde pozitivnih komentara kako nam treba takav igrač a sad sasvim drugi komentari.
-
Korisničkoime
#1271 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ja i dalje tvrdim da je momak dobar i talentovan i da kao takav svakako ima mjesta u repki naravno treba pokušati da ako ga se ubaci u igru da igra na svojoj poziciji. Stevanović će nam još dobro doći kao i Višća._terminaš_ wrote:Na Miroslava Stevanovića svi kolektivno svršavali kako je dobar igrač, kako je brz, kako je prodoran, kako ima dobar šut, kako ovo, kako ono a sad odjednom nije kvalitet za reprezentaciju.Joj kakvi smo Bože sačuvaj. Sjećam se kako su ga svi hvalili poslije gola koji je postigao Welsu. Milijarde pozitivnih komentara kako nam treba takav igrač a sad sasvim drugi komentari.
- Neradnik
#1272 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Hvala a nije li to malo skupo za jednu prijateljsku utakmicu ako nam rezultat nije uopste bitan?LoveIsGone wrote:Od najjeftinije u Sektoru D 13 KM, do najskuplje u Sektoru A1* 34 KM. Izuzimajući VIP ložu. Cijene su varirale iz dana u dan.Neradnik wrote:kolko je bila karta za utakmicu?cijene kako su se kretale?
- Capajebo
#1273 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Idiotski je spominjati familiju zbog prijateljske utakmice, ali ako ih pozove (a vjerovatno da hoce) i za Slovacku... onda fkt... 
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#1274 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Nije lahko kad te obore na kladarignjev wrote:Jarane ja ne znam jesi ti dje hodo veceras al koga god sam pito jel gledo utakmicu bilo je spominjanje uze i sire familije Susicu . Mozda i ja srecem pogresne ljudeIt_is_a_Leclerc wrote:Ne vidim ja nikakvo pljuvanje. Jednostavno, ovdje komentiramo utakmicu koja je, sa naše strane, bila vrlo loša. I ne možemo je, kao takvu, hvaliti i dizati u nebesa. Prosto je.gnjev wrote:Fakat smo pogan narod u pm .Sta ako smo izgubili utakmicu ? Sta i da smo izgubili pet utakmica ? Covjek je doveo reprezentaciju na nivo kojem do sada ni jedan selektor nase reprezentacije nije prismrdio. Jel sad treba da ga pljujemo. Ovdasnjem insanu je u krvi da bodri dok nizes pobjede cim se desi poraz tu je da pljune na sve do tada postignuto . A onima sto su napustili utakmicu prije kraja treba oduzeti drzavljanstvo ako ga i imaju . Stid me je sto djelim zrak sa njima
- cvrčak_na_hedonizmu
#1275 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ne. Kad sam ja tebe trpio i trpim dok pišeš nebuloze, možeš i ti meneluckylaka wrote:Zamolio bih te al onako prijateljski da me zaobidjes sto sire mozes.Jeli u redu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:A đe tabelaluckylaka wrote:Ovim rezultatom jos nije ugrozeno prvo mjesto na tablici za kvalifikacije SP Brazila za 13 na nekakvoj drugoj listi zaboli me chundara/PAPE zna