Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Njemački bundesligaš Wolfsburg i dalje traga za kvalitetnom "špicom", alternativom našeg reprezentativca Edina Džeke koji je ove zime otišao u Manchester City.
Veliki broj imena spominje se kao napadačko pojačanje Vukova, a mediji danas barataju sa dva-tri nova imena. Srbijanski napadači Milan Jovanović (Liverpool) i Nikola Žigić (Birmignham), te Anderlechtov krilni nogometaš Jonathan Legear.
Najbliži gradu automobila, prema navodima, je Milan Jovanović, pa je na adresu Liverpoola stigla i ponuda teška šest miliona funti. Wolfsburg je prvi uputio zvaničan prijedlog upravi Redsa, dok su za Laneta zainteresirani još i italijanski klubovi Fiorentina i Genoa.
Samo da se upisem na temu zbog pracenja,cini mi se da smo dobili jos jednog forumasa ciji ce pisani trag jednom svjedociti nasim unucima kako je unikatno mjesto sa-x nekad bio
Igracki, imamo ekipu za titulu, da li cemo je osvojiti... ne znam, sad je to tesko reci. Hodgesone nas je unazadio svjetlosnu godinu ukinuvsi Benitezov sistem rotacija i adptacija, koji Dalglish primjenjuje sada... Vidjecemo da li je kasno?
Lucas Leiva wrote:Igracki, imamo ekipu za titulu, da li cemo je osvojiti... ne znam, sad je to tesko reci. Hodgesone nas je unazadio svjetlosnu godinu ukinuvsi Benitezov sistem rotacija i adptacija, koji Dalglish primjenjuje sada... Vidjecemo da li je kasno?
Transfer vrijedan 26,5 miliona eura
Liverpool i Ajax se dogovorili, Luis Suarez seli na Ostrvo
Luis Suarez, sjajni 24-godišnji napadač urugvajske nogometne reprezentacije, napustit će Ajax i preseliti u Premiership, tačnije sastav Liverpoola.
Vijest su potvrdile obje zvanične internetske stranica klubova, uz dodatak na Liverpoolovoj da je Suarezu preostalo proći ljekarske pretrage i dogovoriti s novim poslodavcima uvjete saradnje.
Na Ajaxovoj web-stranici dodaje se da Suarez odmah seli u Englesku i da je transfer vrijedan 26,5 miliona eura.
Za holandski klub, s kojim je ugovorno bio vezan do 30. juna 2013. godine, Suarez je odigrao 159 zvaničnih utakmica i začinio ih s 111 pogodaka, od čega je zabio 35 ligaških u prošlom prvenstvu (prvi topnik lige).
Najveći uspjeh s Ajaxom mu je bio osvajanje Holandskog kupa u prošloj sezoni.
Nimalo briljantan potez, dovodjenje napadaca sumnjivog kvaliteta, iz lige ciji je kredibilitet u najmanju ruku diskutabilan, za basnoslovnu sumu novca! Novi vlasnici, zapitajte se da li se imalo razlikujete od starih !?!?!? Suarez ce vrlo brzo biti testiran da li moze da se izbori u Dalglishevom sistemu rotacija igraca, i ako padne na tom testu, to ce biti katastrofa za klub! Takodje, ne ide nam u prilog njegova reputacija nefer igraca i nefer sportiste, sto ce sigurno da narusi ionako srozan ugled najveceg Engleskog kluba!
Prodaja Rajana Babela, za mizernu sumu novca poluprofesionalnom klubu iz Njemacke, je jedan od najgorih poteza u zadnje vrijeme! Na to skrecem paznju novim vlasnicima! Covjek nije dobio priliku da pokaze sto zna, a moj njuh mi govori da je u njemu cucala igracina!!! Sve je nagovjestavalo na to!
Sta ce biti sa mladolikim ultra perspekitvnim igracima koje imamo, poput Ngoga??? Hoce li i oni biti zrtve lose politike kluba, koja se izgleda nastavlja?
Taman kad smo krenuli da igramo sampionski fudbal, presjecemo nekim losim potezima iz proslosti!
Lucas Leiva wrote:Nimalo briljantan potez, dovodjenje napadaca sumnjivog kvaliteta, iz lige ciji je kredibilitet u najmanju ruku diskutabilan, za basnoslovnu sumu novca! Novi vlasnici, zapitajte se da li se imalo razlikujete od starih !?!?!? Suarez ce vrlo brzo biti testiran da li moze da se izbori u Dalglishevom sistemu rotacija igraca, i ako padne na tom testu, to ce biti katastrofa za klub! Takodje, ne ide nam u prilog njegova reputacija nefer igraca i nefer sportiste, sto ce sigurno da narusi ionako srozan ugled najveceg Engleskog kluba!
Prodaja Rajana Babela, za mizernu sumu novca poluprofesionalnom klubu iz Njemacke, je jedan od najgorih poteza u zadnje vrijeme! Na to skrecem paznju novim vlasnicima! Covjek nije dobio priliku da pokaze sto zna, a moj njuh mi govori da je u njemu cucala igracina!!! Sve je nagovjestavalo na to!
Sta ce biti sa mladolikim ultra perspekitvnim igracima koje imamo, poput Ngoga??? Hoce li i oni biti zrtve lose politike kluba, koja se izgleda nastavlja?
Taman kad smo krenuli da igramo sampionski fudbal, presjecemo nekim losim potezima iz proslosti!
Hahaha, car si, čuj skrećeš pažnju novim vlasnicima. Vlasnici, ako čitate sa-x., sve vam je jasno.
Dobar procenat golgetera kada se presele iz Holandije gdje obicno daju po 30 golova u sezoni, propadnu u Engleskoj. Nadam se da ce Suarez proci dobro u Liverpulu i Engleskoj.
Jos 3 dana ostalo Toresu da pobjegne iz Liverpula ili da dobije vecu platu od Liverpula.