Nisam siguran ni da li sam izvadio utoku iz steka, no nisu me ni pogledali.
Vidio sam jedno trkeljanje novog BMW-a i dvojce tipova u istom, no mislim da je bilo ili kurcenje ili dojava.
isao si sa stelom, ja dojavio da te ne peglaju...madner wrote:Ja sam mogao opet prevuc top.![]()
Nisam siguran ni da li sam izvadio utoku iz steka, no nisu me ni pogledali.
Vidio sam jedno trkeljanje novog BMW-a i dvojce tipova u istom, no mislim da je bilo ili kurcenje ili dojava.
Imas srece sto zivot nije izgubio zbog tebemadner wrote:Hrvatski granicari: ozbiljni, gledaju pasos i po 5 sekundi.
Nasi: Hadzo igra igricu, stavio slusalice i mrko me pogledo sto ga ometam.
hahahahahhaaWarashii wrote:Imas srece sto zivot nije izgubio zbog tebemadner wrote:Hrvatski granicari: ozbiljni, gledaju pasos i po 5 sekundi.
Nasi: Hadzo igra igricu, stavio slusalice i mrko me pogledo sto ga ometam.vidio bi tek onda belaja.
ultima radi s bijelim... sirom...ultima_palabra wrote:Šta sam puta travnički sir za poklona prebacio, mogao sam biznis razvit
Ne diram te, ne diraš meAlfons Kauders wrote:ultima radi s bijelim... sirom...ultima_palabra wrote:Šta sam puta travnički sir za poklona prebacio, mogao sam biznis razvit
ja sam se specijalizirao za zuto... (livanjski)
Tiger 033 wrote:
Razumijem covjekaWarashii wrote:Imas srece sto zivot nije izgubio zbog tebemadner wrote:Hrvatski granicari: ozbiljni, gledaju pasos i po 5 sekundi.
Nasi: Hadzo igra igricu, stavio slusalice i mrko me pogledo sto ga ometam.vidio bi tek onda belaja.

Warashii wrote:Imas srece sto zivot nije izgubio zbog tebemadner wrote:Hrvatski granicari: ozbiljni, gledaju pasos i po 5 sekundi.
Vidjeces bolji provod, bolje zene i neces moci vjerovati da more ne mora biti zara skupoWarashii wrote:Nocna mora mog odmora
A tek ovo![]()
Al fakat morat cu otic u CG kad tad, bez dok ja ne vidim svojim ocima ne vjerujem nikom i nicemu

NNNN wrote:nije stvar u razlici u cijenama nego u patriotizmu. volim ostaviti pare domaćim proizvođačima a i na neke naše proizvode sam se navikao. dakle ipak otvaraju gepek i pregledaju prtljag? smiju li se unositi konzerve (argeta, tuna i sl)Warashii wrote:MA jok, nit se puno pregleda nit se sta vaga.NNNN wrote:i šta bi na kraju, može li se unijeti hrana, pregledaju li auta na granici, vagaju li voće...........
U biti je isto kao i proslih godina.
Za hranu smo vec pisali, nije bas neka potreba da se sta unosi jer su i kod nas cijene vec davno paprene, razlike su skoro pa zanemarive.
Npr. http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl_hr
AMINSmajic.smajo wrote:Imas i ti nekretnine u CG?
nisuSmajic.smajo wrote:al tiger propagandu provodi![]()
![]()
Imas i ti nekretnine u CG?
btw to su sve napuhane lazi, plaze dalmacije su popunjene
Ja govorim uopste o dalmaciji, bar koliko znam i koliko sam vidio. Plaze definitivno nisu puste.Alfons Kauders wrote:nisuSmajic.smajo wrote:al tiger propagandu provodi![]()
![]()
Imas i ti nekretnine u CG?
btw to su sve napuhane lazi, plaze dalmacije su popunjene![]()
sudeci po temi, dalmacija je prosjecnom bosnji zapravo makarska i 3-4 okolna sela... a njima ne ide dobro...
ostatak dalmacije za dobrog bosnju u golfu dvici i ne postoji... da ne pricamo o istri ili otocima