visina. problem ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
stup metropola
#1251 Re: visina. problem ili ne?
hahahhaha dobar
odlican
odlican
- McMoy
#1252 Re: visina. problem ili ne?
Joooj, čime se sve ljudi bespotrebno opterećuju! 
-
Djuro11
#1253 Re: visina. problem ili ne?
Mene privlaci velika obla guzica.Onako da se moze sta uzeti.Naravno, tema je zanimljiva.Zasto da ne?
S, skoro 185 cm.Imao sam jednom curu od 155 cm, jednu od 183 cm.Ona prva se je mrdala.Dok druga nije znala kako da zamjesa pitu.I ne mislim pravu pitu.Vecina zena mi kazu pa ja znam ovo i ono.No, na kraju.Sve ispadne onako
Lijepe oble sise, i fina privlacna guzica.Ne zanima me visina.Znam da nisam ''kepec'.Moj rodjak je 202 cm, ja sam mu tamo oko brade.Kad bih birao idealnu visinu, rekao bih 190 cm.Ostalo je apsolutno nevazno.Ima nekih koji kazu, pa to i tamo, ali znamo mi bolje.Sta ce mi visina, ako nemas nikakve sise, nikakav guz.Nisam od onih koji se privlaci na visinu.
Na kraju, kad dodje 1:1.Jedina visina ce se mjeriti.Visina donjeg clana uze porodice, a ne koliko si zapravo visok.Zar ne
Naravno.Da se tuspasim, da sam maratonac

S, skoro 185 cm.Imao sam jednom curu od 155 cm, jednu od 183 cm.Ona prva se je mrdala.Dok druga nije znala kako da zamjesa pitu.I ne mislim pravu pitu.Vecina zena mi kazu pa ja znam ovo i ono.No, na kraju.Sve ispadne onako
Lijepe oble sise, i fina privlacna guzica.Ne zanima me visina.Znam da nisam ''kepec'.Moj rodjak je 202 cm, ja sam mu tamo oko brade.Kad bih birao idealnu visinu, rekao bih 190 cm.Ostalo je apsolutno nevazno.Ima nekih koji kazu, pa to i tamo, ali znamo mi bolje.Sta ce mi visina, ako nemas nikakve sise, nikakav guz.Nisam od onih koji se privlaci na visinu.
Na kraju, kad dodje 1:1.Jedina visina ce se mjeriti.Visina donjeg clana uze porodice, a ne koliko si zapravo visok.Zar ne
Naravno.Da se tuspasim, da sam maratonac
-
pashasolidni
#1254 Re: visina. problem ili ne?
Naravno.Da si maratonacDjuro11 wrote:Mene privlaci velika obla guzica.Onako da se moze sta uzeti.Naravno, tema je zanimljiva.Zasto da ne?
Na kraju, kad dodje 1:1.Jedina visina ce se mjeriti.Visina donjeg clana uze porodice, a ne koliko si zapravo visok.Zar ne![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno.Da se tuspasim, da sam maratonac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- annoy
#1255 Re: visina. problem ili ne?
Obozavam kad ljudi zakljuce da izrazavanje misljenja o jednoj određenoj temi automatski znaci da osoba samo o tome razmislja i da joj nista drugo nije bitno... ne znam tko ovdje ovome svemu pridaje previse vaznosti i ima komplekse
Opustite se, ovo je samo internetski forum i obicna tema za izrazavanje misljenja. Ako tema o sisama moze postojati i biti aktivna, moze i ova, bez da se sudionici etiketiraju kao nafurani kompleksasi
Ne kazem da takvih nema, ali razmisljanje o svojoj visini, visini drugih i izrazavanje svojih preferencija sto se tice visine partnera, ne znaci nuzno opsjednutost i iskompleksiranost
Bitno da se samo tako ljudima lijepe dijagnoze i etikete na celo
Opustite se, ovo je samo internetski forum i obicna tema za izrazavanje misljenja. Ako tema o sisama moze postojati i biti aktivna, moze i ova, bez da se sudionici etiketiraju kao nafurani kompleksasi
Ne kazem da takvih nema, ali razmisljanje o svojoj visini, visini drugih i izrazavanje svojih preferencija sto se tice visine partnera, ne znaci nuzno opsjednutost i iskompleksiranost
Bitno da se samo tako ljudima lijepe dijagnoze i etikete na celo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1256 Re: visina. problem ili ne?
Ja sam visok 163cm, uvijek mi je bio problem naći djevojku nižu od mene, a od visokih imam kornfleks. 
- ema_
#1257 Re: visina. problem ili ne?
Ovome niko živ ne valja i svi su kompleksaši, WTH
.
Ako išta nisam nikad vidjela kao problem kod sebe to je onda visina. Ima toliko poznatih nižih od mene svakako
.
Ako išta nisam nikad vidjela kao problem kod sebe to je onda visina. Ima toliko poznatih nižih od mene svakako
- MJAU - da
#1258 Re: visina. problem ili ne?
Ma daj, pa probaj, ima žena kojima nije važno, bili bi definitivno "neobični", ali boli te za to šta će neko reći ako ste vas dvoje ok s tim.Velkoski wrote:Ja sam visok 163cm, uvijek mi je bio problem naći djevojku nižu od mene, a od visokih imam kornfleks.
- Cherry-Cherry
#1259 Re: visina. problem ili ne?
I ja volim da se osjećam sitno i zaštićenoAli ipak najviše bi voljela nekog višeg, 190+, jer ipak volim se osjećat nekako sitno i zaštićeno pokraj muškarca, a to kraj nekog od 175 baš ne mogu.I
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1260 Re: visina. problem ili ne?
Prob'o.MJAU - da wrote:Ma daj, pa probaj, ima žena kojima nije važno, bili bi definitivno "neobični", ali boli te za to šta će neko reći ako ste vas dvoje ok s tim.Velkoski wrote:Ja sam visok 163cm, uvijek mi je bio problem naći djevojku nižu od mene, a od visokih imam kornfleks.
- kloniran
#1261 Re: visina. problem ili ne?
boli te cuna, jos trazi da ti daju malo mlijeka pa zalijVelkoski wrote:Ja sam visok 163cm, uvijek mi je bio problem naći djevojku nižu od mene, a od visokih imam kornfleks.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1262 Re: visina. problem ili ne?
Da ganjam onda trudnice? 
- MOSALJOZE
#1263 Re: visina. problem ili ne?
Jel ti i jaran Moke ovako???
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1264 Re: visina. problem ili ne?
Moke veći 20-25 cenata od mene. 
- kloniran
#1265 Re: visina. problem ili ne?
ima mlijeka i kod onih koje nisu trudne, samo treba pravilno okrenuti pipuVelkoski wrote:Da ganjam onda trudnice?
- alkalna_baterija
#1266 Re: visina. problem ili ne?
kloniran wrote:ima mlijeka i kod onih koje nisu trudne, samo treba pravilno okrenuti pipuVelkoski wrote:Da ganjam onda trudnice?
- Cherry-Cherry
#1267 Re: visina. problem ili ne?
A ?kloniran wrote:ima mlijeka i kod onih koje nisu trudne, samo treba pravilno okrenuti pipuVelkoski wrote:Da ganjam onda trudnice?
- ćiribiribela
#1268 Re: visina. problem ili ne?
I mali ljudi imaju srce.

- McMoy
#1269 Re: visina. problem ili ne?
Mislim da je većina djevojaka sa našeg podneblja negdje u granicama 165-175.
Nedavno sam, iz nekog desetog razloga, progooglao visine nekih svjetski poznatih glumica i pjevačica
i bio sam jako iznenađen kada sam pročitao da je otprilike 80% i više visine 161-166 cm.
Niže djevojke su nekako bolje "upakovane", odnosno kod njih je lakše primjetiti dobre obline,
dok one sa većom visinom ističu duge noge i nekakvu manekensku liniju.
Kažu da su ove niže djevojke "ušušne" i da se muškarac može osjećati nekako zaštitnički
(iako nemam ličnog iskustva i sam dijelim to mišljenje),
ali isto tako upozoravaju da je tačna ona "u malim bočicama se čuva najjači otrov".
Ko će mu ga znati...
Nedavno sam, iz nekog desetog razloga, progooglao visine nekih svjetski poznatih glumica i pjevačica
i bio sam jako iznenađen kada sam pročitao da je otprilike 80% i više visine 161-166 cm.
Niže djevojke su nekako bolje "upakovane", odnosno kod njih je lakše primjetiti dobre obline,
Kažu da su ove niže djevojke "ušušne" i da se muškarac može osjećati nekako zaštitnički
ali isto tako upozoravaju da je tačna ona "u malim bočicama se čuva najjači otrov".
Ko će mu ga znati...
- alkalna_baterija
#1270 Re: visina. problem ili ne?
Ja se tješim onom "da je valjalo, naraslo bi" 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1271 Re: visina. problem ili ne?
Mršalkalna_baterija wrote:Ja se tješim onom "da je valjalo, naraslo bi"
- kloniran
#1272 Re: visina. problem ili ne?
najbolje je da je djevojka niza jedno 10 do 15 cm od muskarca, jer zene imaju duze noge i ta visina je tamam da ga pođahkad možeš pristaviti s nogu a da ne opterecujes koljena previseMcMoy wrote:Mislim da je većina djevojaka sa našeg podneblja negdje u granicama 165-175.
Ko će mu ga znati...
- McMoy
#1273 Re: visina. problem ili ne?
Da ne idem tamo na neku drugu temu, zna li neko ovdje
mogu li se puniti alkalne baterije

mogu li se puniti alkalne baterije
- Big Ang
#1274 Re: visina. problem ili ne?
Velkoski wrote:Mršalkalna_baterija wrote:Ja se tješim onom "da je valjalo, naraslo bi"
- Big Ang
#1275 Re: visina. problem ili ne?
McMoy wrote:Da ne idem tamo na neku drugu temu, zna li neko ovdje
mogu li se puniti alkalne baterije![]()
ccc