Premijer Liga BiH 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
tataćusak

#1251 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tataćusak »

brkoters wrote:
tataćusak wrote:Željo proteklih godina često imao sudije na svojoj strani, sarajevo nije. Ove godine kao da je i sarajevo krenulo željinim potevima slave :-) :-) :-) . Pa prije dvije-tri godine kad ste uzeli titulu, samo slobodnjaci oko 16terca to i sami znate. Lahko je sada igrati, znate kako kažu: ne pitajme samo kako sam zaradio prvi milion :-D
A što se tiče penala, normalno je da igrač pokušava izbjeći start na noge šta vam je ljudi. A ako je već penal mora se dati za ono i crveni. Pogledajte još jednom noge golmana olimpica pa onda recite je li bio penal 8-)
Evo nove teorije - kada je naum, pa makar ako i nije faul - sviraj penal jer je ovaj protivnicki igrac imao NAUM, bez obzira sto kontakta nije bilo ....

Svasta ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisi ti čuo za opasnu igru, ulazak u putanju itd. Golman je digao noge visoko sa namjerom da ga "potkači" je li sudija mogao vidjeti da li ga je dohvatio teško.
Kralju odakle znaš da kontakta nije bio :-) :-)
ultima_palabra

#1252 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Salah ad-Din wrote:Ono nije bilo baš za crveni, ali smo zasluženo uzeli 3 boda :)
Baby pitar opet ne ide na utakmice :lol: Šta je reć, ćevru bilo danas? :D
brkoters

#1253 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by brkoters »

Salah ad-Din wrote:Ono nije bilo baš za crveni, ali smo zasluženo uzeli 3 boda :)
Ama sto je sigurno - sigurno .... Ko zna sta bi bilo da je ostao isti broj igraca ...
Ovako crveni - pa neka se Nijaz zali ...... :D
JThomas

#1254 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

a svrakin nijjet da zabije gol niste računali... 8-)
hordash

#1255 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by hordash »

Pa najaktivniji si ti LSD kada se pise protiv Sarajeva, ali opet se ti nasao bitnim prozivati nekoga.
tataćusak

#1256 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tataćusak »

Još da dodam za samu tekmu. U prvom poluvremenu smo ih demolirali, u drugom tanko ko lizalo. Još uvijek nije to ono čemu težimo. Ali nadajmo se boljem. :dance: :dance:
LSD

#1257 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

hordash wrote:Pa najaktivniji si ti LSD kada se pise protiv Sarajeva, ali opet se ti nasao bitnim prozivati nekoga.
Aha...dakle, primjetiš moje aktivnosti,a ne primjetiš aktivnosti svoje bordo bratije kad onako čoporativno krenu sa proljevima u vezi Želje....e to je poseban fenomen
jeza u ledja

#1258 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:
JThomas wrote:pa upravo tako, o suđenju na vašim utakmicama ne pišete ni deseti dio k'o o suđenju na željinim utakmicama... :D
a šta ocekujete :? da kritikuju suđenje koje ide u njima u prilog :-) mislim, ono da nisu malo pretjerana ocekivanja, kume :mrgreen: ....mitomanima je uvijek lakše u tuđu avliju zavirivati, a o svojoj raspravljaju na svojim forumima (kako sami vele)...ovdje su samo kad treba pisati o tuđim sranjima.
Previse pjenite vas nekoliko o istoj stvari vec mjesecima. Mnogo manje se spominje sudjenje za Zeljeznicar nego sto ga vi pokusavate pravdati.
Ponavljam, nama je ponisten cist gol proslo kolo pa se o tome pricalo vrlo malo. O situacijama poput vase protiv Borca se prica onoliko jer vi pocnete pjenit i cak ne zelite uopste priznati da lopta nije presla crtu mada je ocito. Iz te rasprave se poslije stvori 15 stranica. Poprimili ste arognaciju koju ima mali od Ivice.
Salah ad-Din

#1259 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Salah ad-Din »

ultima_palabra wrote: Baby pitar opet ne ide na utakmice :lol: Šta je reć, ćevru bilo danas? :D
Ne dam pare vama i Nijazu, svima ostalim mogu halaliti!
hordash

#1260 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by hordash »

Nije to nikakv fenomen. Jedini fenomen si ti. Predstavljas se kao realan, uglađen i nadasve pismen lik, a ono malo-malo seres po komsiluku. Na kraju to pravdas postupcima suprotnog tabora, ali to tebe ne oslobadja krivice.
Uzdravlje.
ledeni_caj

#1261 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ledeni_caj »

Penala ni vidjelo nije ono. :lol: Nije prvi put da Said pada, do sada ima 2 zuta i penal, samo nek nastavi, dobar ucinak. :D Da ne bi leteceg Saida i Belog opet bi ovo Zeta bila. :lol: E moj Dragane...
JThomas

#1262 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by JThomas »

ovo moje su samo vaši komentari u ogledalu, a ne pravo mišljenje autora :D

al' očito pogađaju neku žicu, ne znam zašto... :D
brkoters

#1263 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by brkoters »

JThomas wrote:a svrakin nijjet da zabije gol niste računali... 8-)
Ama nije to isti nijet .....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dino84

#1264 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by dino84 »

LSD wrote:
JThomas wrote:pa upravo tako, o suđenju na vašim utakmicama ne pišete ni deseti dio k'o o suđenju na željinim utakmicama... :D
a šta ocekujete :? da kritikuju suđenje koje ide u njima u prilog :-) mislim, ono da nisu malo pretjerana ocekivanja, kume :mrgreen: ....mitomanima je uvijek lakše u tuđu avliju zavirivati, a o svojoj raspravljaju na svojim forumima (kako sami vele)...ovdje su samo kad treba pisati o tuđim sranjima.
Normalno da ne ocekujem,ali napisem jer mi se povraca,jer niko od nas ovdje nije levat.
Nadje se tu i tamo neko posten pa napise kako jeste,ali su to skoro izuzeci.

Pa i u prosloj sezoni kada smo uradili sta smo uradili i oborili sve moguce rekorde je bilo opet o Komitetu,sudijama,Ivici itd.
Ne ocekujem nista od njih,sta ce napisati, da su "ionako zasluzili 3 boda" :lol: :lol: :lol: ,pa i mi smo zasluzili onaj drugi penal da se svira u Travniku,i to bi bila mozda 3 boda,ali ko zadnji jadnici usute kada se desi tako nesto.

Mislim,u borbi smo za vrh tabele,sta treba?Da slusam ovdje mitove i ublehe,samo cekam kada ce reci sta i za onaj Kup,ne znam ima li ekipe u svijetu koja je u Kup takmicenju neporazena skoro pune 4 godine?

Sudija im dao pobjedu na tacni i vozdra,uzeli je nakon penala i crvenog i idemo dalje,ali sad malo smarajte o Ivici i Komitetu,hajmo malo,hocemo li?
necko_hz

#1265 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by necko_hz »

LSD wrote:Aha...dakle, primjetiš moje aktivnosti,a ne primjetiš aktivnosti svoje bordo bratije kad onako čoporativno krenu sa proljevima u vezi Želje....e to je poseban fenomen
Kakva je razlika između proljeva u vezi Želje od strane naših ili proljeva u vezi Sarajeva od strane tebe i tebi sličnih ?! ;-) Mojne licemjerja svega ti.

Penal definitivno nije bio, tu nema dileme.
LSD

#1266 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

hordash wrote:Nije to nikakv fenomen. Jedini fenomen si ti. Predstavljas se kao realan, uglađen i nadasve pismen lik, a ono malo-malo seres po komsiluku. Na kraju to pravdas postupcima suprotnog tabora, ali to tebe ne oslobadja krivice.
Uzdravlje.
Ništa se ja ne predstavljam nikome, vec samo ukazujem na neke anomalije , da ne kažem dvolicnost ;-)
Jedno vidiš, a drugo nekako ne vidiš :lol: :lol: ....i još drugima spocitavaš o nekakvoj krivici...e jbg :-)
ultima_palabra

#1267 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by ultima_palabra »

Salah ad-Din wrote:
ultima_palabra wrote: Baby pitar opet ne ide na utakmice :lol: Šta je reć, ćevru bilo danas? :D
Doduše bilo je gostovanje visokog rizika... bolje je da nisi u gužvu išao :-D
brkoters

#1268 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by brkoters »

necko_hz wrote:
LSD wrote:Aha...dakle, primjetiš moje aktivnosti,a ne primjetiš aktivnosti svoje bordo bratije kad onako čoporativno krenu sa proljevima u vezi Želje....e to je poseban fenomen
Kakva je razlika između proljeva u vezi Želje od strane naših ili proljeva u vezi Sarajeva od strane tebe i tebi sličnih ?! ;-) Mojne licemjerja svega ti.

:thumbup:

Ali je zato crveni ispravan, jer je onaj golman imao nijet da slomi nogu onom vasem .....
tataćusak

#1269 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by tataćusak »

Salah ad-Din wrote:
:thumbup: tako je
todd_smith

#1270 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by todd_smith »

Rekose mi da penal nije 100% bio, Said mi nije neki tip padavicara ali eto sta ja znam, dok ne vidim kako treba

Sto se tice ovih sto govore o sudijama i "nepostojecim" penalima/golovima, kako se samo brzo zaboravi prosla sedmica :-) :

Image

Image
LSD

#1271 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

necko_hz wrote:

Pa eto vidiš da je bio :-) i ne samo to, vec malo je i penal pa hajmo još i crveni - kad je vec krenulo :mrgreen: :-) i onda se kasnije potegne prica o Komitetu, ocu, razvlace se parole protiv grobara i tako to....znaš i sam kako to ide 8-)
hordash

#1272 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by hordash »

LSD wrote:
hordash wrote:Nije to nikakv fenomen. Jedini fenomen si ti. Predstavljas se kao realan, uglađen i nadasve pismen lik, a ono malo-malo seres po komsiluku. Na kraju to pravdas postupcima suprotnog tabora, ali to tebe ne oslobadja krivice.
Uzdravlje.
Ništa se ja ne predstavljam nikome, vec samo ukazujem na neke anomalije , da ne kažem dvolicnost ;-)
Jedno vidiš, a drugo nekako ne vidiš :lol: :lol: ....i još drugima spocitavaš o nekakvoj krivici...e jbg :-)
Ne znam ko ovdje ne vidi?
mistek

#1273 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by mistek »

mistek wrote:Rudar - Leotar 1-0
Rudar loš, ali nije ni Leotar nešto bolji. Domaćinski, standardno i sve drugo bi bilo iznenađenje.

Olimpic - Sarajevo 0-1
Napokon dođao vakat i da se Olimpic uzme. Na 40 stepeni, ko zabije u prvih 20 minuta, dobio je tekmu. Nadam se da će to biti Sarajevo ako Bog da.

Gradina - Velež 2-1

Gradina je možda i najtanja ekipa u ligi, ali Velež nije ništa specijalno ove godine. Ovdje ostavljam vrlu veliku mogućnost X, ali eto, da Srebreničani možda napokon dobiju.

Radnik - Travnik 1-1
Radnik također mnogo loš, a Travničani i nisu najlošija ekipa u ligi. Mislim da mogu odigrati otvoreno i iskamčiti bod.
LSD

#1274 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by LSD »

hordash wrote:
LSD wrote:
Uzdravlje.
Ne znam ko ovdje ne vidi?
Kad budeš i svojoj bordi braci skretao pažnju na proljeve (a nisi to radio kad su se ovdje abnormalne kolicine sranja pisale), e onda ces imati moralno pravo da to isto radiš i drugima...od svoje se avlije prvo krece...ne možeš njih preskakati...jel tako....moraš biti dosljedan
Znaš i sam da sam u pravu.
necko_hz

#1275 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by necko_hz »

LSD wrote:Pa eto vidiš da je bio i ne samo to, vec malo je i penal pa hajmo još i crveni - kad je vec krenulo i onda se kasnije potegne prica o Komitetu, ocu, razvlace se parole protiv grobara i tako to....znaš i sam kako to ide
Mojne se majketi praviti paglu, dobro znaš na šta sam mislio kad sam rekao da penal nije bio ili ako već hoćeš postojao.
Kako komentarišeš vaše postove poslije Hiberniansa, Levskog ili ove sad ?! Kakva je uopšte razlika između seratora sa jedne i druge strane ?! Nevjerovatno je kako se pojedinci prave indijancima, kao da samo jedna strana ovdje provocira. :roll:
Locked