Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne raduje me uopste ovakav rasplet situacije ... s ovima nam je igrati ...a bogme sad u drugom poluvremenu pokazuju da nisu tu sasvim slucajno. Slozio bih se sa konstatacijom - utakmica je vrlo zanimiljiva - uprkos mojim ocekivanjima (vjerovao sam da ce utakmica biti gnjavez).
JEDRILICA wrote:Ne zna se ko je gori pa je postalo interesantno. Dobijamo Grke i kod kuce i na strani.
Mi jezikom dobijamo svakog...
poljska karna, grcka standardno zaguljena, tvrda, sa par bas zajebanih pojedinaca, sudije odma' po zavrsetku utakmice posutat sa prvenstva... jebalo ih domacinsko sudjenje na svakom takmicenju...
Da je nama jedan kao Karagounis. Bice zapamceno da je fulio penal, ali citavu utakmicu je odigrao takticki bezprijekorno.Uvijek na svom mjestu, ne gubi poziciju na terenu i zna izabrati najbolje rijesenje
JEDRILICA wrote:Ne zna se ko je gori pa je postalo interesantno. Dobijamo Grke i kod kuce i na strani.
Mi jezikom dobijamo svakog...
poljska karna, grcka standardno zaguljena, tvrda, sa par bas zajebanih pojedinaca, sudije odma' po zavrsetku utakmice posutat sa prvenstva... jebalo ih domacinsko sudjenje na svakom takmicenju...
Poljaci me neodoljivo podsjecaju na nase... jedan kiks - i odmah pocinje gubljenje glave i pickastam, bezidejna, bezbojna igra...
Zato jos dugo necemo zaigradi na nekom od prvenstava... ukoliko vec ne budemo domacini na jednom, a posto ne mozemo biti cestiti domacini ni sami sebi, a kamo li drugima, slijedi jos mnogo godina razocaranja... sto nam nece smetati da se izivljavamo na onima na kojima nam se moze...
Tesko da ce ovi Poljaci uzeti jos koji bod, fizicki totalno inferiorni, mogu odigrati jedno poluvrijeme i kapak.
Grci svaku utakmicu trebaju poceti tako sto ce neko slozit samar prvom kojeg se dohvate, igraju puno bolje
sa igracem manje nego kad su kompletni. Ne uklapa se svih deset igraca u bunker i nabijanje.
Ja da sam na mjestu Platinia, ovu grupu bih vec sad poslao kuci, samo ce nas napatit`.
Chisum wrote:Poljaci me neodoljivo podsjecaju na nase... jedan kiks - i odmah pocinje gubljenje glave i pickastam, bezidejna, bezbojna igra...
Zato jos dugo necemo zaigradi na nekom od prvenstava... ukoliko vec ne budemo domacini na jednom, a posto ne mozemo biti cestiti domacini ni sami sebi, a kamo li drugima, slijedi jos mnogo godina razocaranja... sto nam nece smetati da se izivljavamo na onima na kojima nam se moze...
Dobro si...baš kao i mi, a i nemaju snage za svih 90 minuta.
Grci se pokazali kao jako tvrda ekipa, pokazali zašto nisu izgubili tekme u svojoj grupi, zašto su ostavili hrvate iza sebe tj. poslali ih u baraž i zašto ce biti prvi favoriti naše naredne grupe.