Ova zadnja se ne vidi najbolje, ali znam sigurno da imam taj članak, ova dva frajera razbijene glave i razbijeno auto ispod, pa eto skeniraću ga i postaviti, možda nekome evocira uspomene
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Obuca9 wrote:Evo par slika sa neta, mislim da su to iste koje imam kući, samo kao isječak iz novina
Ova zadnja se ne vidi najbolje, ali znam sigurno da imam taj članak, ova dva frajera razbijene glave i razbijeno auto ispod, pa eto skeniraću ga i postaviti, možda nekome evocira uspomene
Al' baš ni u planu. Stari mi još u gimnaziji bio kad je ovo bilo_Reds_ wrote:Nije on tada bio ni u planu da se rodi.
Nego covjek je zaljubljenik.
Ferid Avdic wrote:-znaš onaj osjećaj kad Lede Muharemović zabija za pobjedu u Genku
-znaš onaj osjećaj protiv Sigme kad ih Buco pravi budalama,kad Krupi zabi odlučujući penal
-znaš onaj osjećaj revanš protiv Ekerena i navijanje u 2.pol
-znaš onaj osjećaj kad ga Cipelić zabi u lukavici
-znaš onaj osjećaj kad vidiš suze starom u očima (od radosti) kad ga Nuki zabi na grbavici
-znaš onaj osjećaj kad padne go',nije bitno Genk,Sigma,Levski ili Zvijezda,Rudar,Posušje tebi srce ko Čaršija
-znaš onaj osjećaj kad poslije derbija dođeš a stara,buraz i sestra(inače ograjisali)pripremaju piće i meze za nas dvojicu,jer smo ih natamburali u derbiju
Kao što je već neko napisao,ovaj klub doživljavam kao neki dio porodice,relativno sam mlad,al stari mi je pričao o Hasetu,Papetu,pokojnom Keliju i svim onim igračima koji su nekada igrali za FKS...
I da :"Hvala ti majko što si me rodila(iako si košpicarka)što si sa starim ljubav vodila,hvala ti što sam Hordaš postao ,a ne uskoprugaš debil i zaostao
Znaš onu: "Navijati za Sarajevo nije stvar izbora već dobrog kućnog odgoja".todd_smith wrote:Meni glupo ime teme, ono zasto Sarajevo? Pa cuj zasto, zato sto me majka rodila pametnog.
Jesil pišno ..Logovan wrote:Ferid Avdic wrote:-znaš onaj osjećaj kad Lede Muharemović zabija za pobjedu u Genku
-znaš onaj osjećaj protiv Sigme kad ih Buco pravi budalama,kad Krupi zabi odlučujući penal
-znaš onaj osjećaj revanš protiv Ekerena i navijanje u 2.pol
-znaš onaj osjećaj kad ga Cipelić zabi u lukavici
-znaš onaj osjećaj kad vidiš suze starom u očima (od radosti) kad ga Nuki zabi na grbavici
-znaš onaj osjećaj kad padne go',nije bitno Genk,Sigma,Levski ili Zvijezda,Rudar,Posušje tebi srce ko Čaršija
-znaš onaj osjećaj kad poslije derbija dođeš a stara,buraz i sestra(inače ograjisali)pripremaju piće i meze za nas dvojicu,jer smo ih natamburali u derbiju
Kao što je već neko napisao,ovaj klub doživljavam kao neki dio porodice,relativno sam mlad,al stari mi je pričao o Hasetu,Papetu,pokojnom Keliju i svim onim igračima koji su nekada igrali za FKS...
I da :"Hvala ti majko što si me rodila(iako si košpicarka)što si sa starim ljubav vodila,hvala ti što sam Hordaš postao ,a ne uskoprugaš debil i zaostao![]()
Naježih se na ovaj tvoj post.
hahahahahPeppermintSA wrote:Ja sam prvu osobu koja navija za Želju upoznao kad sam imao možda 12 godina![]()
pametnom dosta
Asim Ferhatović Hase: "Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati."