I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
- karanana
#126 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
sta god da se desi, ja znam da peticija nece puno pomoci, jer koliko ce nas sto potpisemo peticiju uraditi i nesto konkretnije sto moze direktno nauditi hayatu u smislu da ce izgubiti gledanost pa tako i sponzore pa tako i pare? koliko nas koji potpisemo peticiju nece na hayatu gledati Armenija-BiH zbog tog sto je marjan ne prenosi?
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#127 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa, koliko sam ja jednom čuo, Hayat je otkupio sve gostujuće utakmice, i ne shvatam što bi se pravili budale da ih ne emitiraju satelitom, jer nije mali broj onih koje bi razočarali neemitiranjem. Isto kao što će nas razočarati ako ne bude Marjan komentirao utakmicu protiv Armenije, ali pitanje je sada koliko je nas spremno učiniti neke drastičnije poteze, kao što reče Karanana.
- Altsa
#128 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
meni je taj marijan totalno iritantan tip. na jednu stranu sto navija za reprezentaciju i sto je ocito da voli BiH ali glas i njegovo deranje dok prenosi utakmicu je toliko iritirajuce da sam neke utakmice morao da gledam bez tona. 
Last edited by Altsa on 31/08/2009 10:52, edited 1 time in total.
- Sir Charles
#129 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
kmosst wrote:Bice prijenosa utakmice na satelitu...u subotu 05.09.2009 vec od 16:00... citiram dio maila koji sam maloprije dobio od TV Hayat:
"...bezobzira na ono sto je objavljeno,a u vezi s programom koji cemo emitovati, ja Vam preporucujem da u subotu 05.09.2009 vec od 16:00h budete uz program Hayat TV i pratite sadrzaj koji cemo emitovati, necete biti razocarani..."
da li je pod ovim "necete biti razocarani", ukljucen i Marjan?
Baho??
- kemtrejls
#130 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Najveći problem u svemu su povrijeđene sujete i totalni amaterizam koji vlada u našim tv kućama.
Marjan je postavio previsoke standarde,poput Usaina Bolta,nametnuo drugima kompleks manje vrijednosti i to je problem.
Čovjek je vanzemaljac,čovjeka raja voli i on zna svoj posao,zna šta je adrenalin,uz njega i oni koji ne vole BiH brzo počnu da navijaju za nju.
Nažalost,kao i mnogo šta,zalizani tipovi poput Teftedarije,koji misle da su Bogom dani da ih mi gledamo i divimo im se,odlučuju i postavljaju "standarde".
Na sreću,hvala Bogu,Marjan je živ i zdrav,ono što je on učinio na jednoj utakmici reprezentacije svi komentatori iz cijele BiH neće ni za 1000 godina.
Mi ćemo i dalje voljeti Marijana,voljeli smo ga i prije nego je počeo da radi na takozvanoj Hayat TV,Marjanovu popularnost mogu samo da sanjaju,ne samo njegovi nazovimo ih kolege,već i političari koji su isuviše blijedi i sivi,prozirni,a Marjan je jedina svijetla tačka u komentatorskom poslu,ljudska veličina i miljenik raje.
Dosta od mene!
Živio Marjan Mijajlović-Cvajta!!!!
Marjan je postavio previsoke standarde,poput Usaina Bolta,nametnuo drugima kompleks manje vrijednosti i to je problem.
Čovjek je vanzemaljac,čovjeka raja voli i on zna svoj posao,zna šta je adrenalin,uz njega i oni koji ne vole BiH brzo počnu da navijaju za nju.
Nažalost,kao i mnogo šta,zalizani tipovi poput Teftedarije,koji misle da su Bogom dani da ih mi gledamo i divimo im se,odlučuju i postavljaju "standarde".
Na sreću,hvala Bogu,Marjan je živ i zdrav,ono što je on učinio na jednoj utakmici reprezentacije svi komentatori iz cijele BiH neće ni za 1000 godina.
Mi ćemo i dalje voljeti Marijana,voljeli smo ga i prije nego je počeo da radi na takozvanoj Hayat TV,Marjanovu popularnost mogu samo da sanjaju,ne samo njegovi nazovimo ih kolege,već i političari koji su isuviše blijedi i sivi,prozirni,a Marjan je jedina svijetla tačka u komentatorskom poslu,ljudska veličina i miljenik raje.
Dosta od mene!
-
Liska
#131 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Moze se reci da je Marjan ponekada preglasan ili da mu glas i nije bas najbolji, ali u konkurenciji sa Bahom, Sukom i ostalima iskace za dvije glave. Sto se tice samog znanja o nogometu ali i ostalim sportovima, opet je mnogo bolji od konkurencije. Slusao sam nekoliko njegovih emisija na RSG radiju i covjek prosto uziva kad cuje kako netko radi i sa kakvim autoritetom i znanjem to radi. Ako su ga zbilja otjerali sa Hayata, jedina steta ce biti njihova. Marjan ce sigurno brzo i lako naci novi posao a Hayat ce uskoro osjetiti gubitak. Nije da me cudi ovakav kraj, samo me cudilo da je Marjan vjerovao kako moze raditi normalno u BiH. Ispao je naivan, ali je i tu lekciju savladao i moze ici dalje i vise. Zelim mu sve najbolje, gdje god radio i zivio. Jedan od rijetkih pozitivnih likova na nasoj medijskoj sceni.
-
zimomor
#132 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Potpisujem.kemtrejls wrote:Najveći problem u svemu su povrijeđene sujete i totalni amaterizam koji vlada u našim tv kućama.
Dosta od mene!
-
fixer
#133 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Hayat je privatna televizija i tesko cete promijeniti nesto.
-
angy
#134 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ako je neko registrovan na fb neka se uclani u grupu ako vec nije 
http://www.facebook.com/group.php?gid=124410981866
http://www.facebook.com/group.php?gid=124410981866
- statix
#135 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Zar nije otjeran sa sportkluba zbog pretjeranih simpatija prema BiHkoje je pokazivao u prenosima koje je radio tamo. Tako sam ja cuo.Lud i ponosan wrote:E moj Marjane... Da si ostao na Sport Klubu nista od ovoga ti se ne bi desilo, a goru alternativu od Hayata nisi mogao izbrati. Pa od normalne i gradske raje taj TV ODRN niko i ne gleda, a i kako ce kad na njoj nista i ne valja, osim eventualno trenutaka kada dodje do prekida signala, tad je najbolja!
Steta sto takav potencijal ostade bez posla, nadam se sto hitnijem novom angazmanu, daleko od ovih seljaka i ratnih profitera. Ne znam ko te savjetovao da dodjes u ovu mahalu i da se boris sa primitivcima najgore vrste.
- statix
#136 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ok hvala na odgovoru , pretpostavio sam da je dezinformacija.Lud i ponosan wrote:Nije otjeran, to je laz, svojevoljno je otisao. Sam Marjan je to potvrdio. Bio je jako cijenjen na toj televiziji i bio je takoreci miljenik rukovodstva. Jednostavno se odlucio preci na Hayat iz profesionalnih i vjerovatno licnih razloga. I ocigledno da je pogrijesio.
-
samo malo
#137 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Kerim Priganica nas nikada nije razocarao, tako da...kmosst wrote:Bice prijenosa utakmice na satelitu...u subotu 05.09.2009 vec od 16:00... citiram dio maila koji sam maloprije dobio od TV Hayat:
"...bezobzira na ono sto je objavljeno,a u vezi s programom koji cemo emitovati, ja Vam preporucujem da u subotu 05.09.2009 vec od 16:00h budete uz program Hayat TV i pratite sadrzaj koji cemo emitovati, necete biti razocarani..."
da li je pod ovim "necete biti razocarani", ukljucen i Marjan?
-
istocnjak
#138 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Nista uvoz samo domaci proizvod ... mozda angazovati gospođu sto prodaje novine ispred Gradske trznice? 
- Mahalac
#139 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Liska wrote:Moze se reci da je Marjan ponekada preglasan ili da mu glas i nije bas najbolji, ali u konkurenciji sa Bahom, Sukom i ostalima iskace za dvije glave. Sto se tice samog znanja o nogometu ali i ostalim sportovima, opet je mnogo bolji od konkurencije. Slusao sam nekoliko njegovih emisija na RSG radiju i covjek prosto uziva kad cuje kako netko radi i sa kakvim autoritetom i znanjem to radi. Ako su ga zbilja otjerali sa Hayata, jedina steta ce biti njihova. Marjan ce sigurno brzo i lako naci novi posao a Hayat ce uskoro osjetiti gubitak. Nije da me cudi ovakav kraj, samo me cudilo da je Marjan vjerovao kako moze raditi normalno u BiH. Ispao je naivan, ali je i tu lekciju savladao i moze ici dalje i vise. Zelim mu sve najbolje, gdje god radio i zivio. Jedan od rijetkih pozitivnih likova na nasoj medijskoj sceni.
-
StupskaBitanga
#140 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Cudno mi sto se Hayat ne oglasava
Jel definitivno otisao ili je jos zaposlenik Hayata?
Jel definitivno otisao ili je jos zaposlenik Hayata?
- NewKid
-
Eborg
#142 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Po Facebooku vec grupe "Baho vrati se!"
Jao kako smo mi pogan narod i brzo zaboravljamo,svakom cemo naci zamjenu.
Kodro,Mijajlovic,ko je slijedeci?
Jao kako smo mi pogan narod i brzo zaboravljamo,svakom cemo naci zamjenu.
-
zlatanko
#143 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa grupa podrske M.M ima vec preko 10 000 clanova, a jucer je kreirana.Eborg wrote:Po Facebooku vec grupe "Baho vrati se!"
Jao kako smo mi pogan narod i brzo zaboravljamo,svakom cemo naci zamjenu.![]()
-
shalaedin
#144 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Tri dana poslje ove utakmice ovaj klip sam pogledao po 10-tak puta. Svaki put bi se najezio! Manijak pravi... svaka cast mu na onakvom komentarisanju! Neke njegove tv prenose i danas kad pogledate, osjecate ih kao da se trenutno desavaju... svaka mu cast...
Najbolje od njega je "Vedo ja tebe moram da poljubim!" i "jesce se pica, pice se vino i pjevati kancone, Luka Toni zlatni decko azzura!"
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#145 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Slusala sam ga maloprije na RSG-u.
Legenda
Pobroja imena reprezentativaca..." a sada cu vam reci zasto sam ih opet spomenuo. Zato sto ce ovi momci u subotu da pobijede, sa Turskom nece izgubiti, i idemo u baraz. A tamo cemo vec prognozirati koga cemo dobiti, i onda pobjedimo i idemo u JAR. U zemlju dijamanata, bas je to lijepo nasi dijamanti ce nas tamo odvesti, koja slucajnost".

Legenda
Pobroja imena reprezentativaca..." a sada cu vam reci zasto sam ih opet spomenuo. Zato sto ce ovi momci u subotu da pobijede, sa Turskom nece izgubiti, i idemo u baraz. A tamo cemo vec prognozirati koga cemo dobiti, i onda pobjedimo i idemo u JAR. U zemlju dijamanata, bas je to lijepo nasi dijamanti ce nas tamo odvesti, koja slucajnost".
-
Eborg
#146 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma joj,znash nas,hebo nas,kao da gledam da ce se na to zaboraviti.zlatanko wrote:Pa grupa podrske M.M ima vec preko 10 000 clanova, a jucer je kreirana.Eborg wrote:Po Facebooku vec grupe "Baho vrati se!"
Jao kako smo mi pogan narod i brzo zaboravljamo,svakom cemo naci zamjenu.![]()
- The idijot
#147 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
hocemo i Bahu i Marjana...i svi zadovoljni

- CK5
#148 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Imam prijedlog! Dajte organizujte da neka radiostanica angažuje Marjana da radi prenos,
tako da možemo gledati sliku preko neta ili čak preko Hajata, a da slušamo Marjana!

tako da možemo gledati sliku preko neta ili čak preko Hajata, a da slušamo Marjana!
- PasHon1
#149 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa nema veze,pokazi nasu zastavu...
Nasa zastava,Bosanska naravno
-
Eborg
#150 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Meni odmah pada na pamet eFM studentski radio!CK5 wrote:Imam prijedlog! Dajte organizujte da neka radiostanica angažuje Marjana da radi prenos,
tako da možemo gledati sliku preko neta ili čak preko Hajata, a da slušamo Marjana!![]()