Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
- Morales
#126 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
@vanilla Nemas ti pojma o cemu ja pricam jelde? 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#127 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
imam, naravnoMorales wrote:@vanilla Nemas ti pojma o cemu ja pricam jelde?
cim si poceo da pises kako je istina ono sto Fatmir kaze i pitas sta je to netacno u njegovim tekstovima, shvatila sam o cemu pricas
- fatamorgana
#128 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Svi smo mi Fatmir, 
- Morales
#129 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Apsolutno potpisujem sve sto je napisao, jer je istina. OSIM ONE GLUPOSTI O HOLOKAUSTU, to je uzas fakat !plain vanilla wrote:imam, naravnoMorales wrote:@vanilla Nemas ti pojma o cemu ja pricam jelde?
cim si poceo da pises kako je istina ono sto Fatmir kaze i pitas sta je to netacno u njegovim tekstovima, shvatila sam o cemu pricas
- fatamorgana
#130 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Kako, jel sa velikim X k'o u filmovima ....Morales wrote:
Apsolutno potpisujem sve sto je napisao ....
- Morales
#131 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Hahaha sto si se upalio prijatelju ko kutnjak...pomalofatamorgana wrote:Kako, jel sa velikim X k'o u filmovima ....Morales wrote:
Apsolutno potpisujem sve sto je napisao ....
- fatamorgana
#132 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Ma pusti sad upale, nego ti nama javi kad bude to potpisivanje (ispred katedrale?) da se upoznamo, da popijemo po pivu, sa'će još malo i vrućine,Morales wrote:Hahaha sto si se upalio prijatelju ko kutnjak...pomalofatamorgana wrote:Kako, jel sa velikim X k'o u filmovima ....Morales wrote:
Apsolutno potpisujem sve sto je napisao ....![]()
- JThomas
#133 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
i ispod dva svjedoka...
- Morales
#134 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Ne pijem pivu haveru, jel moze frutek sokic??

- fatamorgana
#135 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
jel' odgovara od čmarelice,Morales wrote:Ne pijem pivu haveru, jel moze frutek sokic??![]()
- avicena
#136 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Da. Njih 20 protiv 50 koji smatraju da ispunjava uslove.poznanik wrote:Morales wrote:Nevjerovatno, covjeku zabraniti da doktorira jer "neko misli" da nije podoban za to. Uzas. Ne znam sta bih uradio da se meni tako nesto desi.
I zamisli još - tu zabranu određuju mu 20 eminentnih profesora jednog od najboljih BiH univerziteta
- Morales
#137 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Ass goes herefatamorgana wrote:jel' odgovara od čmarelice,Morales wrote:Ne pijem pivu haveru, jel moze frutek sokic??![]()
- fatamorgana
#138 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Ma mi ćemo se svakako, svemu ovome jednog dana slatko smijati,Morales wrote:Ass goes herefatamorgana wrote:jel' odgovara od čmarelice,Morales wrote:Ne pijem pivu haveru, jel moze frutek sokic??![]()
![]()
Samo se nemoj uzbuđivati,sve je ok.
-
Jay Gatsby
#139 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Ako nije bilo kvoruma, džaba je i 50.avicena wrote:Da. Njih 20 protiv 50 koji smatraju da ispunjava uslove.poznanik wrote:Morales wrote:Nevjerovatno, covjeku zabraniti da doktorira jer "neko misli" da nije podoban za to. Uzas. Ne znam sta bih uradio da se meni tako nesto desi.
I zamisli još - tu zabranu određuju mu 20 eminentnih profesora jednog od najboljih BiH univerziteta
- Warhead
#140 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Oridjiji, ovaj forum u velikoj vecini posjecuju samo bosnjaci, a brat-bratu siguran sam da min. 90% clanstva cine bosnje. Ako razmisljanje i stavovi koje zastupa to clanstvo realno reprezentuju ostatak populacije (bar za Saraj'vo mislim da je tako) onda se bojim da nismo bolje ni zasluzili. Koji smo mi imbecilan narod nek nas nestane i nek ide sve tri p.m. zajedno sa Kazazom i drugim prodanim dusama ovog foruma. Amin.oridjidji wrote: Ti care moj zatvaraj oci pred historijom i budi zaveden multikulturom i ja je volim i ja sam njome zaveden, ali nesto nam ne ide postavljanje Bosne na svoje noge. Upravo zato sto se drugi non-stop mjenjaju, a mi ne...
- fatamorgana
#141 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Warhead, jel' to ope' bacaš atomske, 
- Warhead
#142 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Nedo Bog da meni pod prste dodje crveno dugmefatamorgana wrote:Warhead, jel' to ope' bacaš atomske,
-
sandokann
#143 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Sta kaze Fatmir: "Trebala bi bar negdje postojati deponija pepela, kao dokaz
holokausta". Da je srece strpali bi ga u Zenicu.
- avicena
#144 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Nije to nego nešto drugo...Jay Gatsby wrote:
Ako nije bilo kvoruma, džaba je i 50.
Chmoljo wrote:entitetsko glasanje na Filozofskom fakultetu...
- fatamorgana
#145 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Meni je crveno dugme na zvonu tako se svaki put bar malo ispraznim, poslije mi bude lakše,Warhead wrote:Nedo Bog da meni pod prste dodje crveno dugmefatamorgana wrote:Warhead, jel' to ope' bacaš atomske,
- avicena
#146 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Šabane...Murate.Warhead wrote:Nedo Bog da meni pod prste dodje crveno dugmefatamorgana wrote:Warhead, jel' to ope' bacaš atomske,
-
sandokann
#147 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
- Bošnjaci, Srbi i Hrvati ne postoje izvan religije. Zanemarite sve druge identitete. Ni oni ne postoje.
- Ako vam prethodno nije jasno, onda morate znati: Vjera je kompas svake sadašnjosti.
- Ako pristanete da živite kao ateista automatski ste prestali živjeti kao Bošnjak. Niđe vas nema.
- Bošnjački identitet je ukičmljen u Islamskoj vjerskoj zajednici a nju simbolizira uspravnost i slobodoumnost sadašnjeg reisu-l-uleme. Ako reis Cerić bude imao problema s kičmom, nema tog kosmodiska koji će nam ponovo vratiti identitet.
- Reis Cerić je nadišao sve međunarodne domete čitavog bošnjačkog naroda.
- Ko dirne u reisa Cerića, dirnuo je u čitav bošnjački narod. Ko njega vrijeđa, vrijeđa čitav bošnjački narod. Ko mu sredi vilu za male pare, stambeno je zbrinuo čitav bošnjački narod. Kad se on i Zukorlić vozaju u bijeloj limuzini, svi se s njima vozamo. I nije nam tijesno!
- Počašćeni smo što živimo u istom vremenu kao reis Cerić. Oni koji nisu, nek slobodno idu iz ovog vremena. Svakako su ateisti i niđe ih nema.
- Reis Cerić zaslužuje naciju od 80 miliona ljudi, a ne ovu šačicu jada. Svi na razmnožavanje, ili što bi rekli oni kukavni i zluradi ateisti: J... se, da prostite!
Fatmir Alispahić, Saff - broj 294.
- Ako vam prethodno nije jasno, onda morate znati: Vjera je kompas svake sadašnjosti.
- Ako pristanete da živite kao ateista automatski ste prestali živjeti kao Bošnjak. Niđe vas nema.
- Bošnjački identitet je ukičmljen u Islamskoj vjerskoj zajednici a nju simbolizira uspravnost i slobodoumnost sadašnjeg reisu-l-uleme. Ako reis Cerić bude imao problema s kičmom, nema tog kosmodiska koji će nam ponovo vratiti identitet.
- Ko dirne u reisa Cerića, dirnuo je u čitav bošnjački narod. Ko njega vrijeđa, vrijeđa čitav bošnjački narod. Ko mu sredi vilu za male pare, stambeno je zbrinuo čitav bošnjački narod. Kad se on i Zukorlić vozaju u bijeloj limuzini, svi se s njima vozamo. I nije nam tijesno!
- Počašćeni smo što živimo u istom vremenu kao reis Cerić. Oni koji nisu, nek slobodno idu iz ovog vremena. Svakako su ateisti i niđe ih nema.
- Reis Cerić zaslužuje naciju od 80 miliona ljudi, a ne ovu šačicu jada. Svi na razmnožavanje, ili što bi rekli oni kukavni i zluradi ateisti: J... se, da prostite!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#148 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
cekamo moralesa da potpisesandokann wrote:- Bošnjaci, Srbi i Hrvati ne postoje izvan religije. Zanemarite sve druge identitete. Ni oni ne postoje.
kad reis doktorira, kao da je i Fatmir doktorirao
- avicena
#149 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Nije valjda da nisi prepoznala metafore, alegorije, parabole....?plain vanilla wrote:
kad reis doktorira, kao da je i Fatmir doktorirao
- poznanik
#150 Re: Fatmir Alispahić proglašen nepodobnim za doktorat
Morales wrote:Jah,hrpa pjana i lojavih boema.poznanik wrote:Morales wrote:Nevjerovatno, covjeku zabraniti da doktorira jer "neko misli" da nije podoban za to. Uzas. Ne znam sta bih uradio da se meni tako nesto desi.
I zamisli još - tu zabranu određuju mu 20 eminentnih profesora jednog od najboljih BiH univerziteta![]()
![]()
Zanimljivo, upravo pred takvom hrpom "pjana i lojavih boema" Fatmir je poželio položiti doktorat