SA-X ... u Parlamentu ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vuk

#126 Re: SA-X ... u Parlamentu ...

Post by vuk »

pape wrote::-) Otprilike ovako, u demokratskim zemljama, izgleda jedan parlament. Uzimam sebi slobodu da Vas, cjenjeno pucanstvo SA-X-a, smjestim u parlamentarne klupe. Greske su moguce, ali .... to je moje vidjenje.
Ispred sarolikog troclanog predsjednistva i zbunjene tajnice, molim da zauzmete svoja mjesta. :-)

....................................................................... SA-X ... u parlamentarnim klupama

................................................................................................. :( :D :oops:

....................................................................................................... :roll:

.........................................................Image

.......... ultradesnicari: .......... desnicari: .......... desni centar: .......... lijevi centar: .......... ljevicari: .......... ultra ljevicari:

............ Livadic ....................... Winetou ............... The Fluid ............. Fair Life .................. Zili ................... Margareta
............ Engram ...................... Ciciban ................ Mravojed ............... Zoom ................... Zox .................. Babba
........... H2SO4 .................. Abdurrahman ........... Becho ................ St.Germain ............ Dinash
........... Ake .............................. Manijak ................. Mircerka ................. Victory ................... A
........... BosnjakAga .............. B.Dickus ............... Bobi ........................ Sojka ................. Soul Sista
........... Pravda30 .................... Micika ................... Tempora ................. Seha .................. H&D
........... Panasonic .................. Ragib ................... Dario-x ..................... Pitt ..................... Pooll
........... Vodolija33 .................. Sicky ..................... Sorge-sa .............. Vodenjak ............ Zlata
........... Jeff ............................... Gazz .................... C.Pantera .............. Havetinja .............. Kekec
........... Violentjack .................. Vidiovo ................................................... JBT
........... Vidi_vidi_vidi ................................................................................ Edit
.................................................................................................................... Novalic
................................................................................................................... Satriani

..........Nezavisni kandidati:

..........Stari ........ (zeleni)
..........Skljoco .... (bosanskohercegovci)

:roll: Sta kazete? :roll: :-) :P

Ne valja ti ovo! :D

Engrama, Aketa i Livadica si trebao staviti u poslanicki klub >krvolocne psihopate<, Jeffa u poslanicki klub >mentalno ograniceni<, uvesti Muhaxa u parlament da upuca Winetoua :( :D, CiCibana, prebaciti u >ultradesnicare< :D , Manijaka u >lijevi centar<, Bigusa Islamicusa :D u >nesvrstane< :( :D, Ragiba u >desni centar<, Sicky & Gazz u >desni centar<, Bechu u >desnicare< :D , Temporu izbaciti iz parlamenta i imenovati za predsjednika ustavnog suda sa dozivotnim mandatom, Bobija u >desnicare< :D , Darija u >desnicare< :D , Sorgea u >ljevicare< s tim da Sorge lahko moze konvertirati u >desnicare< :( :D , Pantericu u >lijevi centar< :) , Sehu u .....hm, neka ostane u >lijevom centru< :D , Pitta u novi poslanicki klub >ultra namazani< 8) , Victorya u >ljevicare<, Zoma u >desnicare< 8) , Germu u >ultra ljevicare<, Edit u >ultra desnicare<, Zili u novi poslanicki klub >tankim slojem namazani<, Zox u >nesvrstane<, A u >desnicare<, Soul Sista u >desni centar<, H&D u >tankim slojem namazani< :D, Pooll u >nesvrstane<, Novalic u >desnicare<, Satriani u >desni centar<, JBT u >desni centar<, Zlatu izbaciti iz parlamenta i poslati je u penziju, Violentjacka otpremiti u gasnu komoru, Miciku imenovati za predsjednika parlamenta sa dozivotnim mandatom i neogranicenim ovlastenjima. Micika apsolutista! :D

To je to! :( :D
violentjack

Post by violentjack »

Violentjacka otpremiti u gasnu komoru

:( :(

Nesto sam depresivan inace bi ti odgovorio malo zesce :x :roll:
Toozla

Post by Toozla »

breaking news:

Politicar, manjinske ultradesnicarske partije, Livadic, izgubio poslanicki imunitet i zabranjen mu je pristup u zgradu parlamenta....istraga u toku...
pitt

Post by pitt »

Ako ti ultra-namazani sljagu spuca....... :D:D:D
vuk

Post by vuk »

pitt wrote:Ako ti ultra-namazani sljagu spuca....... :D:D:D
Pitte :oops: , to je bio kompliment. 8-)
pitt

Post by pitt »

Neka je, al nije za javnost. :D:D Dovodis moju poslanicku reputaciju u pitanje :D:D:D
vuk

Post by vuk »

pitt wrote:Neka je, al nije za javnost. :D:D Dovodis moju poslanicku reputaciju u pitanje :D:D:D
Poslanicki imunitet te stiti od bilo kakve optuzbe. :wink:

Sjecas se kad su Sacirbeya uhvatili kako igra barbuta? Pozvao se na imunitet i izvukao se. :mrgreen:

A tebe nisu uhvatili. 8)
pitt

Post by pitt »

Pa nisam ja levat ko on da se vucam po kojekakvim stracarama u New Orleansu :D:D
ake

Post by ake »

jel ovo rijec o iranskom ili talibansko-avganistanskom modelu parlamenta :?
:lol: :lol: :lol:
nebi

Post by nebi »

ake wrote:jel ovo rijec o iranskom ili talibansko-avganistanskom modelu parlamenta :?
:lol: :lol: :lol:
Ma jok,ba,demokratski....paljanski :D :D
ake

Post by ake »

tuj bi ja bijo ljevicar :lol: :lol:
margareta

Post by margareta »

Image

Parlamentarna demokracija na djelu.
Harrys

#138 Re: SA-X ... u Parlamentu ...

Post by Harrys »

pape wrote::-) Otprilike ovako, u demokratskim zemljama, izgleda jedan parlament. Uzimam sebi slobodu da Vas, cjenjeno pucanstvo SA-X-a, smjestim u parlamentarne klupe. Greske su moguce, ali .... to je moje vidjenje.
Ispred sarolikog troclanog predsjednistva i zbunjene tajnice, molim da zauzmete svoja mjesta. :-)

....................................................................... SA-X ... u parlamentarnim klupama

................................................................................................. :( :D :oops:

....................................................................................................... :roll:

.........................................................Image

.......... ultradesnicari: .......... desnicari: .......... desni centar: .......... lijevi centar: .......... ljevicari: .......... ultra ljevicari:

............ Livadic ....................... Winetou ............... The Fluid ............. Fair Life .................. Zili ................... Margareta
............ Engram ...................... Ciciban ................ Mravojed ............... Zoom ................... Zox .................. Babba
........... H2SO4 .................. Abdurrahman ........... Becho ................ St.Germain ............ Dinash
........... Ake .............................. Manijak ................. Mircerka ................. Victory ................... A
........... BosnjakAga .............. B.Dickus ............... Bobi ........................ Sojka ................. Soul Sista
........... Pravda30 .................... Micika ................... Tempora ................. Seha .................. H&D
........... Panasonic .................. Ragib ................... Dario-x ..................... Pitt ..................... Pooll
........... Vodolija33 .................. Sicky ..................... Sorge-sa .............. Vodenjak ............ Zlata
........... Jeff ............................... Gazz .................... C.Pantera .............. Havetinja .............. Kekec
........... Violentjack .................. Vidiovo ................................................... JBT
........... Vidi_vidi_vidi ................................................................................ Edit
.................................................................................................................... Novalic
................................................................................................................... Satriani

..........Nezavisni kandidati:

..........Stari ........ (zeleni)
..........Skljoco .... (bosanskohercegovci)

:roll: Sta kazete? :roll: :-) :P
Pape,od posljednjeg konstituisanja proslo je dosta vremena.S obzirom da je bilo dosta promjena iz razloga smrtnih slucaja,ostavki,kloniranja,mogao bi ponovo ustrojiti parlamenat. :lol: :lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Dobra ideja, .... idemo na prijevremene izbore. :oops: Kad uhvatim vremena ponovo Vas "izaberem". :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

pape wrote::-) Dobra ideja, .... idemo na prijevremene izbore. :oops: Kad uhvatim vremena ponovo Vas "izaberem". :D
...a sta im ti dodes u ovom parlamentu...
il je uloga lobiste isplativija :D
stelium

Post by stelium »

Dva dogadjaja odlucuju o sudbini Europe:
-izbori u Njemackoj
-izbori parlamenta Sa-x-a

...dakle pamet u glavu,Europejci.
:D :)
danas

Post by danas »

pape wrote::-) Dobra ideja, .... idemo na prijevremene izbore. :oops: Kad uhvatim vremena ponovo Vas "izaberem". :D
mene samo dopisi dole ispod zlate i kekeca :D :D :D (da ne bude zabune gdje pripadam...)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

I malo vise ovih nezavisnih :D:D:D :-) sta ce drug Tito reci? :lol:
pape

Post by pape »

zena wrote:
...a sta im ti dodes u ovom parlamentu...
il je uloga lobiste isplativija :D
:) Ja volim brojati glasove, ... pa .... `ko da vise, ... ima i vise mjesta u parlamentu. :D
Image
fix tha thing

Post by fix tha thing »

mogu li ja da budem u spicu... sa ronaldom!!!jel luxemburgo???'
pape

Post by pape »

fix tha thing wrote:mogu li ja da budem u spicu... sa ronaldom!!!jel luxemburgo???'
:D Nema greske, .... svi ce imati jal fes, ... jal dres. :oops:
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Da se držimo starog sistema, stavi i pokret nesvrstanih.... :roll:
hananah

Post by hananah »

ja bih rado u sexualce, intelektualci me ne interesuju :D
Fortuna hoces sa mnom u partiju :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

stelium wrote:Dva dogadjaja odlucuju o sudbini Europe:

-izbori u Njemackoj
-izbori parlamenta Sa-x-a

...dakle pamet u glavu,Europejci.
:D :)
Ja ipak mislm da bi se, za buducnost Evrope i ostatka svijeta gornji redoslijed trebao promijeniti...
Sto je realno, realno je, jegi ba! :D :D
FortunaBela

Post by FortunaBela »

hananah wrote:ja bih rado u sexualce, intelektualci me ne interesuju :D
Fortuna hoces sa mnom u partiju :D
Vazda bome kad je taslak u pitanju.... :roll:
Post Reply