A koje cinjenice prenosis ? Cinjenica nije da Franjo nije zagovarao podjelu prije cetnicke agresije. Cinjenica nije da je ecreg crpska bila legalna stvorevina. Cinjenica nije da je tzv hvo barem formalno branio cjelovitu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu.zović wrote:
Ne branim ja nikoga samo prenosim činjenice!
Daklen Hrvati su skupa sa mnogim Bošnjacima onoga vremena sanjali snove o rijeci Drini ne kao granici NDH,nego kao razdiobi svjetova koja bi konačno donjela mir!
To se iz meni poznatih i začujućih razloga nije dogodilo,a ti si očito indoktriniran raznim vrstama propagande!
Ne branim niti Hrvate a niti bilo koga drugoga,samo prenosim golu ili proživljenu istinu!
Ne zanima me puno tko si ti,a ovo pišem samo zbog ljudi koji su dobronamjerni i nisu zaboravili pravu istinu!
Živio!
Ko je privatno sanjao i sta ja ne znam , ja znam da je zvanicni politicki vrh iz Zagreba a koji se priziva da zastupa sve hrvate nije imao tu viziju vec potpuno suprotnu a ta se vizija pokazala i na terenu u praksi. Tako da ovo sto ti nazivas "cinjenice " nemaju osnove ni u teoriji a kamoli u praksi.
Javljas se na temu o Bosni i Hercegovini i kazes da prenosi prozivljenu istinu o njoj a u prvom postu si tvrdio da se javljas iz Hrvatske
I mene ne zanima puno ko si ti , ja uvijek polazim od onoga sto ljudi pisu i ja se javljam da ljudi vide kakvim se trikovima koristite da branite sto se odbraniti ne moze. Ti u svome pokusaju da opravdas kvislinsku politiku erceg crpske pljujes na sve one prave branioce Hrvatske jer svojim opravdavanjem kvislinga u Bosni i Hercegovini stavljas kvislinge u Hrvatskoj u istu ravan kao i branioce Hrvatske. Kvislinzi u Bosni i Hercegovini su isti kao i u Hrvatskoj i braniti i opravdavati jedne je braniti i opravdavati i druge. Pa ti nastavi da pljujes.