Van der Meyde je odlican primjer, dodao bih tu jos Mourad Meghni, najavljivan kao novi Zidane a zavrsio ko zna gdje.Korisnicko ime wrote:Bila je obecavajuca tema ali je otisla u pogresnom pravcu. Mislim da tema nije najveci promasaji kad su u pitanju transferi nego igraci oko kojih se stvorila fama da su (ili ce biti) vanserijski talenti a u stvari ublehe od igraca...
Najvece ublehe u svijetu fudbala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#126 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Han'te ljudi han'te, mislim da je tema otisla u pogresnom pravcu. Kao sto rece drug dole:
- Comandini
#127 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Winston Bogarde.
-
hau jes no
#128 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
dobar je rossi, mislim da ce igrati sa balotellijem u vrhu napada na eururespo wrote:rossi u vilarealu bio u unitedu najavljivan kao velika zvjezda a skoro nigdje ga nema
- vinnie_jones
#129 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Žordi đr Krojf 
- horion_bosona
#130 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
uglavnom su pobrojani oni koji mi prvi padaju na pamet... Denilson ubjedljivo najveca ubleha u svijetu fudbala...
da dodam od regionalnih Dragan Ćirić, Balaban i Cvitanovic... i najgora fula SAF-a - Massimo Taibi...
da dodam od regionalnih Dragan Ćirić, Balaban i Cvitanovic... i najgora fula SAF-a - Massimo Taibi...
-
palermo
#131 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Za ovoh se ne bih složio, ipak je bio najbolji strijelac Dinama, ostavio neki trag.....nešto je pokazao i u Španiji (jel ono Sosiedad ?)horion_bosona wrote:uglavnom su pobrojani oni koji mi prvi padaju na pamet... Denilson ubjedljivo najveca ubleha u svijetu fudbala...
- horion_bosona
#132 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
pa bas zato, najvise golova u istoriji za Dinamo, "novi Suker", ode u Spaniju i nikad nista ozbiljno od njega nije bilo...palermo wrote:Za ovoh se ne bih složio, ipak je bio najbolji strijelac Dinama, ostavio neki trag.....nešto je pokazao i u Španiji (jel ono Sosiedad ?)horion_bosona wrote:uglavnom su pobrojani oni koji mi prvi padaju na pamet... Denilson ubjedljivo najveca ubleha u svijetu fudbala...
-
Eborg
#133 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Luke "Sonny" Pike, nepoznat kod nas no u Engleskoj ga često spominju. Ajax ga doveo 1990. god. sa 7 godina, kasnije je propao baš ono krvnički. Tužna priča i dokaz kako prerani pritisak može uništiti život - momak je pao u tešku depresiju, roditelji su mu se razveli zbog svega toga, njemu se zgadio fudbal totalno itd.
Povlačio se kratko po nižim engleskim ligama, napustio fudbal sa neke 23 godine 2006. god.
Povlačio se kratko po nižim engleskim ligama, napustio fudbal sa neke 23 godine 2006. god.
Last edited by Eborg on 01/03/2012 17:36, edited 1 time in total.
- trcicu trceci
#134 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ulazem veto na Verona 
- respo
#135 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
ne budi bukvalac ne mislim na trenutno nego na uopste o njemujust principe wrote:respo wrote:rossi u vilarealu bio u unitedu najavljivan kao velika zvjezda a skoro nigdje ga nema
Normalno da ga danas nema kad je povrijedjen, i kako opcenito povrijedjen igrac moze biti "ubleha" sta god pod tim mislili..
Prije povrede, bio je najbolji talijanski napadac i trebao je predvoditi napad Italije na Euro .... Sutra bi i za Messija tako govorili..nema ga godinu dana zbog povrede i odmah je otpisan.Zaista nevjerovatno
I ostali su mnogo fulali, ali hajd
najavljivan je kao novi paolo a ostao guiseppe
u ovoj generaciji talijana nije tesko biti najbolji talijanski napadac
- Dr. Kuca
#136 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
A po cemu briljira? imo samo ejndu sezonu i tad s eprodo u bayern i odat ne dadne vise od desetak golova u ligi.palermo wrote:Po meni jok. Čovjek je legenda Kelna, iz Kelna postao standardni reprezentativac Njemačke što nije nimalo lako, e sad što nije uspio u Bajernu....to je uvijek i neki splet okolnostiEborg wrote:Ne pratim Podolskog, može li on u ovu kategoriju? Jesu li mu saigrači baš toliko loši pa ne može zbog njih da se pokaže ili je baš ofalio?
- just principe
#137 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
respo wrote: ne budi bukvalac ne mislim na trenutno nego na uopste o njemu
nisam bukvalac, znao sam da ces mi tako odgovoriti
Pa da te pitam, jel to znaci sto je iz Uniteda otisao u prosjecan spanski klub znaci da je los ? Nekad je bolje biti najbolji u prosjecnom klubu nego biti Torres u Chelseu..
Cak stavise, odlaskom iz Uniteda je jos vise napredovao, jer je dobio sav prostor u igri..A to sto ga mediji najavljuju kao starog Paula jel znaci da mora biti takav ? .. Nije on kriv sto je najavljivan kako je najavljivan.
Mediji su zlo !!
- alijagoro
#138 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Denilson(onaj iz Arsenala)
,Akvilani(nista igrac
)i mozda Ryan Babel.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#139 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
http://en.wikipedia.org/wiki/Lukas_PodolskiDr. Kuca wrote:
A po cemu briljira? imo samo ejndu sezonu i tad s eprodo u bayern i odat ne dadne vise od desetak golova u ligi.
Ove sezone, 15 golova u 18 prventsvenih meceva.
Last edited by Velkoski on 01/03/2012 17:45, edited 1 time in total.
- respo
#140 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
pa sta je tema jebem je ja oni sto su najavljivani da ce biti najbolji a to nisu ili oni koji su najbolji u svojim klubovima?just principe wrote:respo wrote: ne budi bukvalac ne mislim na trenutno nego na uopste o njemu
nisam bukvalac, znao sam da ces mi tako odgovoriti
Pa da te pitam, jel to znaci sto je iz Uniteda otisao u prosjecan spanski klub znaci da je los ? Nekad je bolje biti najbolji u prosjecnom klubu nego biti Torres u Chelseu..
Cak stavise, odlaskom iz Uniteda je jos vise napredovao, jer je dobio sav prostor u igri..A to sto ga mediji najavljuju kao starog Paula jel znaci da mora biti takav ? .. Nije on kriv sto je najavljivan kako je najavljivan.
Mediji su zlo !!
- ultima_palabra
#141 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Ne sjećam se da je Rossi nešto toliko hvaljen.
- just principe
#142 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
respo wrote: pa sta je tema jebem je ja oni sto su najavljivani da ce biti najbolji a to nisu ili oni koji su najbolji u svojim klubovima?
milion je fudbalera koji su najavljivani da ce biti najbolji, a samo ih je mala sacica proglaseno za najbolje.. Da ne nabrajam sad zna se koji su i na koga se misli..
Po tom najavljivanju svi bi bili "ublehe" po zavrsetku karijere, zbog toga bi nam lakse bilo govoriti o najboljima koji su pokazalai da su najbolji..
G. Rossi je jedan od najboljih napadaca u spanskoj ligi i to je cinjenica
p.s. Slazem se sa u.p , Rossi je mirnim putem dosao medju najbolje
- respo
#143 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
ako znas talijanski pogledaj malo starije clanke u njihovim medijima i u "struci" i tako to pa ces vidjetiultima_palabra wrote:Ne sjećam se da je Rossi nešto toliko hvaljen.
jest da je malo drugacije tretiran jer nije iz italije pa su mu to neki stavljali kao breme al ipak su ga poredili sa paolom
- Dr. Kuca
#144 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
Pa eto ove sezone je dobar, pogledaj statistiku ostalih. Promasaj!leet wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Lukas_PodolskiDr. Kuca wrote:
A po cemu briljira? imo samo ejndu sezonu i tad s eprodo u bayern i odat ne dadne vise od desetak golova u ligi.
Ove sezone, 15 golova u 18 prventsvenih meceva.
Paladino najavljivan kao nasljednik del piera iz Juventusove skole, propo strasno
- respo
#145 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
pa ovdje se i govori o onima koji nisu dosegli nista veliko a usporedjivani su sa nekim velkim igracem prijejust principe wrote:respo wrote: pa sta je tema jebem je ja oni sto su najavljivani da ce biti najbolji a to nisu ili oni koji su najbolji u svojim klubovima?
milion je fudbalera koji su najavljivani da ce biti najbolji, a samo ih je mala sacica proglaseno za najbolje.. Da ne nabrajam sad zna se koji su i na koga se misli..
Po tom najavljivanju svi bi bili "ublehe" po zavrsetku karijere, zbog toga bi nam lakse bilo govoriti o najboljima koji su pokazalai da su najbolji..
G. Rossi je jedan od najboljih napadaca u spanskoj ligi i to je cinjenica
p.s. Slazem se sa u.p , Rossi je mirnim putem dosao medju najbolje
znao je svako da se maradona tesko moze dostici pa je svake godine postojao sljedeci maradona od latorri-ja koji je bio prvi proglasen tako preko ortege aimara saviole teveza gallarda marinelija i jos njih
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#146 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
jedna od meni najneshvatljivih fudbalskih karijera.Sa njim je zajedno počeo i onaj Giovani dos Santos, još veća ubleha.
Ako bi me ko pitao koji me igrač pojavom, trkom i fudbalskom elegancijom najviše podsjeća na Ronaldinha, to bi bio Dos Santos. Jednostavno volim igrače tipa Zidane, Ronaldinho, i zna, znam da ne može ui stu rečenicu s njima, Dos Santos. Milina mi je gledati takve igrače jer izgledaju nekako gospodski, plemićki dok ganjaju loptu.
Ono utakmica što sam ga gledao, uglavnom kad igra za Meksiko, momak odigra korektno ili poprilično dobro. Ali jednostavno, ni u jednom klubu ne uspijeva napraviti ništa. Mora da je lijenčina, i da mu je važnije napuderisati ono bebasto lice i staviti vitlere na kosu, nego trenirati i zalagati se.
Last edited by odesveuhonduras on 01/03/2012 18:02, edited 1 time in total.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#147 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
rossi je lani postigao preko 30 golova za villarreal, i bio je jedna od zvijezdi transfer rumorsa prošlo ljeto, a ove godine je teže povrijeđen i ne igra već 2-3 mjeseca.respo wrote:rossi u vilarealu bio u unitedu najavljivan kao velika zvjezda a skoro nigdje ga nema
Ni blizu ublehe
- Tvrdokorna mrlja
#148 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala

seval zahirovic
-
Gray
#149 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
hau jes no wrote:dobar je rossi, mislim da ce igrati sa balotellijem u vrhu napada na eururespo wrote:rossi u vilarealu bio u unitedu najavljivan kao velika zvjezda a skoro nigdje ga nema
Rossi je prošle godine zabio 32 gola u svim takmičenjima i 5 golova ove sezone prije nego se povrijedio, bio je jedan od glavnih igrača Italije, tako da je on daleko od ublehe. A tek mu je 25.
- Tvrtko II Kotromanić
#150 Re: Najvece ublehe u svijetu fudbala
mislim da ovaj igrac ulazi u kategoriju ublehe:
Ali Dia, covjek je igrao po amaterskim i nizeligaskim klubovima i onda, tako sto je slagao da mu je George Weah rodjak i tako sto mu je jaran, pretvarajuci se da je Weah, nazvao trenera Southamptona koji mu je omogucio da na osnovu toga zaigra u Premier ligi
Odigrao je 20-tak minuta u kojima je pokazao sav svoj (ne)talenat i nakon toga mu se gubi svak trag
Danas vazi za najvecu ublehu koja je ikad zaigrala u Engleskoj, sto je svakako veliko postignuce kad se uzme u obzir konkurencija u vidu kojekakvih O´Shea, Browna i sl.
Ali Dia, covjek je igrao po amaterskim i nizeligaskim klubovima i onda, tako sto je slagao da mu je George Weah rodjak i tako sto mu je jaran, pretvarajuci se da je Weah, nazvao trenera Southamptona koji mu je omogucio da na osnovu toga zaigra u Premier ligi
Odigrao je 20-tak minuta u kojima je pokazao sav svoj (ne)talenat i nakon toga mu se gubi svak trag
Danas vazi za najvecu ublehu koja je ikad zaigrala u Engleskoj, sto je svakako veliko postignuce kad se uzme u obzir konkurencija u vidu kojekakvih O´Shea, Browna i sl.