Naivni edin
- Better Man
#126 Re: Naivni edin
Edin nema šta da priča o pronađenom novcu i da se kaje, jer novac nije njegov! Najbitnije u svemu je da je on novac vratio vlasnici, a za koju svrhu je isti bio namjenjen to nije njegova briga, niti ima pravo da priča u dnevnim novinama oko tog novca. Da nije vratio novac žena bi ga mogla tužiti za krivično djelo prisvajanja tuđe stvari.
-
zelenashica
#127 Re: Naivni edin
Meni nema logike da je po onakvom opisu dešavanja stigo uopste i prebrojati novac.plejka2 wrote:Ovaj je il naguzen pa traga za zenom il laze.Nema mi logike trazit zenu ako mu je rekla tacnu svotu novca koja je unutra.Pitaj boga u stvari jel mu ista i rekla cim je trazi(ako je trazi i ako je ovo sve istinito)...
Nidje svjedoka samo on i misteriozna gospoja
- Troll_Happens
#128 Re: Naivni edin
Frajer puko ko fosna moze samo navuci bagru na zenu da je opljackaju a to je vec nedopustivo. Treba reci batku da ga jednom muski odalami da dodje sebi i prestane misliti na novac 
- strong69
#129 Re: Naivni edin
Nisu normalni ni Edin ni oni koji mu pomazu da nade tu zenu. Sta ce biti kad i ako je pronadu??? Zaista ne razumijem smisao potjere...
- Comrad
#130 Re: Naivni edin
Valjda ga ova promjena temperature udarila u glavu.
Nije mi jasno sta i da se zena javi i kaze, jest izlevatila sam ga, posla sam kod notara da kupim stan. Jel to nesto mijenja? To onda znaci da mu je to odmah rekla mozda bi se Edin tu onda malo ugradio. A onako kako je za bolesno dijete nije imao srca. Smijesan je i licemjeran. Bolje mu je da se poklopi, svakim clankom sve veci levat ispada.
Naravoucenje iz svih ovih prica o pronalasku novca, ne dirajte ono sto nije vase. Ako stoji nesto na putu, moras li ga uzeti. Stoji u kaficu torba, moras li poletiti za njom (osim ako nisi konobar) itd. Nastavi svojim putem...
I ima li kakvih suprotnih prica, da je neko izgubio novac, a da mu nije vracen. Ne mogu da vjerujem da uvijek te neke postenjacine nadju novac. I sto je zanimljivo, pronadjeni novac je uvijek za neko lijecenje.
Nije mi jasno sta i da se zena javi i kaze, jest izlevatila sam ga, posla sam kod notara da kupim stan. Jel to nesto mijenja? To onda znaci da mu je to odmah rekla mozda bi se Edin tu onda malo ugradio. A onako kako je za bolesno dijete nije imao srca. Smijesan je i licemjeran. Bolje mu je da se poklopi, svakim clankom sve veci levat ispada.
Naravoucenje iz svih ovih prica o pronalasku novca, ne dirajte ono sto nije vase. Ako stoji nesto na putu, moras li ga uzeti. Stoji u kaficu torba, moras li poletiti za njom (osim ako nisi konobar) itd. Nastavi svojim putem...
I ima li kakvih suprotnih prica, da je neko izgubio novac, a da mu nije vracen. Ne mogu da vjerujem da uvijek te neke postenjacine nadju novac. I sto je zanimljivo, pronadjeni novac je uvijek za neko lijecenje.
- Pasiflora
#131 Re: Naivni edin
Upravo tako.strong69 wrote:Nisu normalni ni Edin ni oni koji mu pomazu da nade tu zenu. Sta ce biti kad i ako je pronadu??? Zaista ne razumijem smisao potjere...
- JThomas
#132 Re: Naivni edin
normalno da ima i suprotnih, al' ko će reći od sramote da je izgubio cifru 
a onaj koji ju je prisvojio sigurno neće razglasiti
a onaj koji ju je prisvojio sigurno neće razglasiti
- mO k3
#133 Re: Naivni edin
Ma kada bi zena i meni uvalila pricu o bolesnom djetetu sigurno bi i ja jos izvadio 100 KM i dao joj jos uz to ...Ali ova prica naucila me jednu stvar sta nadjem moje je... 
-
sarajlija_11
#134 Re: Naivni edin
Ambrozija wrote:Ovo sam ja uspjela naci, mozda ima josCholina_Lokica wrote:A koliko je ba to puta bio u novinama, ja vidjela samo ono kad je tek vratio lovu, i ovo da mu batko pomaze
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... eteta.html
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... eteta.html
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... novca.html
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/8 ... tinom.html
Nemoj zaboraviti da je ovu vijest prvi objavio portal sa-x, pa dan kasnije avaz, jutros se bas ismijah kad ovo vidjeh
Objavljeno 15.02.2012. u 19:35 na sarajevo-x , Objavljeno 16.02.2012. u 11:57 na avazu
i ono u mcd sto su nasli sa-x objavio
- Vegetastar
#135 Re: Naivni edin
A koja je sad Batkova uloga u svemu ovome, ne kontam
- mO k3
#136 Re: Naivni edin
Fakat .... koja mu je uloga ?? D pomogne covjeku da dobije neku "nagradu"Vegetastar wrote:A koja je sad Batkova uloga u svemu ovome, ne kontam
- Comrad
#137 Re: Naivni edin
Da ovaj Edin ima imalo mozga, trebo joj je rec evo ti pare, mojne mi suplje i pomozi mi ove lance da popravim.

- dzeno123
#138 Re: Naivni edin
Vi napraviste nauku o Edinu. 
Ukratko, lik se zajebo sto je vratio pare kad je sazno da ne postoji bolesno dijete pa se pogubio skroz.
Ukratko, lik se zajebo sto je vratio pare kad je sazno da ne postoji bolesno dijete pa se pogubio skroz.
-
super_woofer
#139 Re: Naivni edin
hahah vrh!!!bombašica wrote:Vozim auto... kako zabacujem pogled vidim ženu kako stoji na stanici sa torbom.
Pogledam ba, uđe u bus bez torbe. Al' znaš kako uzlazi, k'o da nije svjesna. Govorim onom šošonu iz autobusa, uđe ba žena bez torbe. Kaže on meni: daj majke ti nemoj zajebavat'![]()
.
- atko
#140 Re: Naivni edin
doktorat na 6 stranica teme ... a ne zna se ni ko je zena ni sta hoce edin sad ni sta batko tu radi
saxovski bas onako 
- kockica_kockica
#142 Re: Naivni edin
I sta kazu: Nadje li Edin zenu????
- Janjicar
#143 Re: Naivni edin
Nema tih cura kod nasmicki125 wrote:ma možda se radi o nekoj dobrodržećoj starki, pa sada kad zna da novac nije za liječenje, traži nagradu,tj. da je opali.
-
Seyfo
#144 Re: Naivni edin
Edin vazda protura novu sliku u javnost, to su garant one za koju se namješta pred ogledalom pola sata i vježba osmijeh.
Ove majice su mi prejake, baš nalik an naš humor. Podsjećaju me na one odnedavno: PRAVDA ZA AL DINU
Niđe veze ali dobar humor !!!
Ove majice su mi prejake, baš nalik an naš humor. Podsjećaju me na one odnedavno: PRAVDA ZA AL DINU
Niđe veze ali dobar humor !!!
- Čovjek
#146 Re: Naivni edin
Trebao je odmah uzeti svojih 10 %
- Korisnicko ime
#147 Re: Naivni edin
"ali krivo mi je što me žena slagala. Ispao sam naivan."
Ni prvi ni zadnji...

Ni prvi ni zadnji...
- Troll_Happens
#148 Re: Naivni edin
Ahahaha slicnost sa doticnim ocigledna hahahahahCVIKERASH wrote:
- @mba
#149 Re: Naivni edin
Ambrozija wrote:Mozda mu je zena rekla da je bilo 65.000KM jer se u tekstu navodi da mu je rekla da joj nedostaje jos 25.000KM...@mba wrote:i ja sam se pitao kako je brze upio da prebroji koliko je bilo para u torbi ili kesi sta ja znam u cemu su bile vec, recimo ja da sam nasao toliko para normalno bi zavirio da vidim sta je u torbi ali da brojim odma na autobuskoj stanici ili u autu dok vziim, pa trebalo bi mi najmanje 15-tak minuta jer bih se najvjerovatnije zabrojao, ali cudo nas sugradjanin je u marku tacno prebrojao
![]()
ja mislim da je haber jedna velika patka, bolje bi mu bilo da je avaz objavio to sto je objavio pa i da nije tacno imalo bi daleko veci odjek u pozitivnom smislu i malo vise ljude ponukalo da ako bi se nekad naslki u takvoj situaciji da bas vrate pare, po uzoru na nasheg edaru!
A ujedno piseOvu nevjerovatnu priču potvrdio nam je sam Omerspahić, pomalo se nećkajući da govori za medije, jer, kako kaže, ne želi da bude u prvom planu.
nezna se ko je veca budala, il ta zena sto nosa pare po carsiji u torbi ili on sto je leto za njom da vrati, ako nadjes sta nosis u policiju i zavresena prica, ovakoje ispao budala!
- Altsa
#150 Re: Naivni edin
hajd vratio covjek pare, to je OK...al sada se eksponirati preko medija i pitat se zasta toj zeni trebaju pare pokazuju da je ovaj tip totalni kreten..jos ga loze nekakvi tipovi tipa batko i ostali...cuj po gradu trazi zenu...garant da mu da para jer je skontao da se zajebao...totalni moron