luckylaka wrote:samko1974 wrote:luckylaka wrote:Meni licno il Haris il DJK il Indira isto sranje tj.uzimanje lovuse.Boli me chuna za turbo droljama i turbo krkanima ali i organizatorima koji ce da kupe kajmak.DOLAZIM gledati REPREZENTACIJU BiH usput ce se nesto i potegnuti a da mi levati organizatori izvuku $100 izz dzepa

.Mozda Hanka&Tifa (neko napisa sevdah-rock dobitna kombinacija)ALI FESTU ili PARTY trebamo napraviti na stadionu.

Ma sto se tice tih najava raznoraznih koncrata, gostovanja nasih pjevaca , sve ce to jos do kraja maja cuti se jos mnogo drugih informacija i dezinformacija.Treba pricekati do maja pa onda ce se vise i tacnije sa sigurnoscu moci reci , bar ja tako mislim.A tebi lucky stvarno nije lako jer nazvati takvog pjevaca, tenora Harisa Dzinovica , koji usput receno veze nema sa turbofolkom, nazvati turbokrkanom i da ti je isti ko neka indira il krmak onaj stvarno nema veze s mozgom.Pa se ja onda sa pravom pitam sta je po tebi uopste razlika izmedju turbofolka i narodne bosanske pjesme il sevdalinke i imas li ti uopste ikakvog sluha ako Harisa svrstavas u isti kos sa onim prekodrinskim cajkama.Jesi li ti ikad uopste slusao i cuo Harisa uzivo , jesi ti svjestan da takav glas ne postoji na podrucju balkan i takav raspon glasa i onda takav glas porediti sa nekom koja uopste niti zna pjevati nego recitira neke nazovi pjesmice je stvarno ludo.Ako je haris turbofolkeras onda mozes reci i za tifu i za bebeka i alena islamovica isto jer imaju u svom repertoaru vise turbo folk pjesmi nego haris dzinovic ako nevjerujes poslacu ti link pa gledaj i cudi se

Je li se ti ,,Samko,,pravis da ne razumijes ili stvarno ne razumijes.Dakle ako napisem,,ZA MENE,,je isto sranje Haris,Indira,DJkrmak..onda ti valjda to ne trebam nacrtati.Boli me chuna za narodnjacima,folkerima i onim ostalim iz te branse koje ti branis.Slusaj uzivaj,sijeci vene,razbijaj to nije moj tip muzike.Cuj Haris pa sta pjeva bolan nikad cuo za tipa.ZNACI.Pisem svoje misljenje i nemoj mi pametovati o necemu u sto se ne razumijes ili da me natjeras da slusam Harisa

Pored zztop, deep purple,black sabbat,A.skloniste.....on memi pise o Harisu i folku.Poz i UZIVAJ u Harisu
Na ovo da nikad nisi cuo za harisa mogu se samo

i to grohotom a kofol zna deep purple i black sabbat , mora da si imao americke kanale i dok si u bosni zivio

e svasta.Hajd sto ti to ne slusas al tamo hvalis hanku a kofol ne slusas folk i haris karinas , pa mogu ja shvatiti da ti ne volis il ne slusas folk al kako mozes tako govoriti ljudima pogrdnim imenima pod broj jedan i kako onda mozes hanku voljeti a ona ti je veca folkerka takodje od harisa.A za tog tvog krmka i indiru koje pominjes mogu samo reci da ni ja ne slusam al me jako cudi da im poznajes imena kad ih vec ne slusas haj za indiru si mogao cuti al gdje si cuo za krmak bas me interesuje slusajuci sabbat i zztop

.Tebi niko nista ne pametuje nego jarane kontraditkoran si pravo tako da ne mogu presutit takav kontradiktoran komentar.I ne primaj se jer ovo nije licno protiv tebe nego malo smiri zivce i bez vrijedjanja ljudi koje uopste ne slusas.Vidis da ti i ovaj roker iz chicaga lijepo rekao ko je haris, nije to dj krmak il mali nindza, cuj nikad nije cuo za dzinovica, to naprosto ne moze biti istina , znas za neke krmke a kofol nije cuo za dzinovica , e boze ko da si na mjesecu zivio a ne u BiH.Na kraj sam nacin tvog agresivnog komentarisanja punog psovki meni licno ide na zivce siguran sam da nisam jedini al evo jedini ti to govorim i imam pravo da kazem da mi smeta kad skoro u svakom komentaru bez razloga nesto psujes, valjda znas dovoljno rijeci da koristis bez psovki.Te boli te chuna te ovo, te ono, te krkani, znas li ti bolan normalan post bez psovke napisati.Potrudi se malo.Takav nacin pisanja govori mnogo o tebi bolje ti je sakrij to , ako nije tebe sramota , sramota je onih koji te citaju.