Novo izdanje emisije Izvan Svake Kontrole (ISK) nam je ponudilo znatno jači i ekstremniji metal, imali smo priliku vidjeti prvu domaću pjesmu u televizijskom izdanju ove emisije, a šlag na tortu je bio Mötorhead.
Moderator: _BataZiv_0809

Druže ja nemam veze sa emisijom osim što sma njen fan od vremena dok je išla preko Radio202. Na prije par stranica također je bio postavljen plakat, o tome kad se emitju, a ovdje iznas opet imaš plakat u kojem stoje kada emisija ide i kada ide njene reprize. Uglavnom ako si propustio to su spotovi koji su emitovani, baš zato što nemamo vremeplov ja postavim te spotove za raju koja je propustila. Inače emisija trenutno pušta samo spotove, a s vremenom će ići i reportaže i intervjui.SpiritCrusher wrote:@So What!
Bas kul sto nam javljate vijesti u proslom vremenu, cim nabavim vremeplov eto me da gledam![]()
A ozbiljno, sta je ovaj kanal1, gdje to ima? Sto ja to nemam na Telemachu i ako imam zasto me niko nije obavijestio? Hvala!
Ma normala drug, zaebaem se, nego valda sam ostario sta li, al ja sam zadnji put metal spot vidio mozda '98/'99, pa mi neobicno pravo da postoji komercijalna televizija koja to pusta. Al sad mi pade na pamet kako je kruzila kaseta sa spotovima, u ratu imalo poslije, ja mislim da je jos imam al nemam videoSo What! wrote:Druže ja nemam veze sa emisijom osim što sma njen fan od vremena dok je išla preko Radio202. Na prije par stranica također je bio postavljen plakat, o tome kad se emitju, a ovdje iznas opet imaš plakat u kojem stoje kada emisija ide i kada ide njene reprize. Uglavnom ako si propustio to su spotovi koji su emitovani, baš zato što nemamo vremeplov ja postavim te spotove za raju koja je propustila. Inače emisija trenutno pušta samo spotove, a s vremenom će ići i reportaže i intervjui.
A nemoj da ti predstavlja hendikep što nemaš KANAL1, nije to Bogzna neki kanal. Uglavnom puštaju stranu muziku uz poneku emisju i sportski prijenos. U početku bila ambiciozan projekt, a sad onako više poput muzičke televizije, a uostalom imaš temu na ovom forumu. A ako baš želiš da gledaš možeš gledati ovdje:
http://www.justin.tv/k1sarajevo
To je oficijelni link televizije.
Pa i nije baš komercijalna televizija, onako nešto između. Koliko znam ima nekih reklama, ali onako čisti da se preživi, a metal spotovi su postali normala već devedestih. Svi ih snimaju, čak i najžešći bendovi poput Kreatora, Slayera, Megadetha itd... Meni je lično najjači ovaj:SpiritCrusher wrote:Ma normala drug, zaebaem se, nego valda sam ostario sta li, al ja sam zadnji put metal spot vidio mozda '98/'99, pa mi neobicno pravo da postoji komercijalna televizija koja to pusta. Al sad mi pade na pamet kako je kruzila kaseta sa spotovima, u ratu imalo poslije, ja mislim da je jos imam al nemam videoSo What! wrote:Druže ja nemam veze sa emisijom osim što sma njen fan od vremena dok je išla preko Radio202. Na prije par stranica također je bio postavljen plakat, o tome kad se emitju, a ovdje iznas opet imaš plakat u kojem stoje kada emisija ide i kada ide njene reprize. Uglavnom ako si propustio to su spotovi koji su emitovani, baš zato što nemamo vremeplov ja postavim te spotove za raju koja je propustila. Inače emisija trenutno pušta samo spotove, a s vremenom će ići i reportaže i intervjui.
A nemoj da ti predstavlja hendikep što nemaš KANAL1, nije to Bogzna neki kanal. Uglavnom puštaju stranu muziku uz poneku emisju i sportski prijenos. U početku bila ambiciozan projekt, a sad onako više poput muzičke televizije, a uostalom imaš temu na ovom forumu. A ako baš želiš da gledaš možeš gledati ovdje:
http://www.justin.tv/k1sarajevo
To je oficijelni link televizije.pa sam ovaj isti video plus Gorefest, Kreator, At the Gates i Deicide gulio dok se kaseta nije potrosila
...eh
Ma normala da snimaju al tad si ih imo gdje i vidjet, ja sam kasetu imo sa spotovima znacka ona providna u cosku tvbih i 99 kad je damir radio u po bijela dana Cannibal pusti...So What! wrote:Pa i nije baš komercijalna televizija, onako nešto između. Koliko znam ima nekih reklama, ali onako čisti da se preživi, a metal spotovi su postali normala već devedestih. Svi ih snimaju, čak i najžešći bendovi poput Kreatora, Slayera, Megadetha itd... Meni je lično najjači ovaj:
Da i ja se dobor sjećam da je na TVBIH popodne išla strana muzika, bilo je tu i pop muzike za koju se moglo reći da jenšto vrijedila za razliku od ove današnje. A bilo je svakkve muzike pa i one teške, ali se sad ne mogu sjetit Napalm Deatha iako bi mi bilo draže da sam se tad učio na metal nego kasnije, ali eto bolje ikad nego nikad. A koliko se sjećam kraj devedesetih je bio potanak kad je metal u pitanju nije ništa značajno objavljeno, čak su i Metallica i Megadeth počeli snimati komercijalnije albume.SpiritCrusher wrote:Ma normala da snimaju al tad si ih imo gdje i vidjet, ja sam kasetu imo sa spotovima znacka ona providna u cosku tvbih i 99 kad je damir radio u po bijela dana Cannibal pusti...So What! wrote:Pa i nije baš komercijalna televizija, onako nešto između. Koliko znam ima nekih reklama, ali onako čisti da se preživi, a metal spotovi su postali normala već devedestih. Svi ih snimaju, čak i najžešći bendovi poput Kreatora, Slayera, Megadetha itd... Meni je lično najjači ovaj:
A kad smo vec kod ovih spotova, ko da ih je jedan frajer snimo![]()
I nisam raspoložen za takve rasprava, samo je žalosno što je Metallica završila na tapetu, ali se mora priznati da je masa bendova iz tog perioda pokušavala da se proda, ali je nažalost Metallica pokupila sve grijehe, ali eto. To je ipak bilo doba u kojem je eksplodirao new breed. Mada ga mnogi ne priznaju kao legitimnog, mora se priznati da je tu bilo dobrih bendova. Masa ljudi se navukla na metal upravo preko tih bendova, i ja lično priznajem da sam tako otkrio heavy metal.SpiritCrusher wrote:Da ne ulazimo u vec prezvakane teme oko metalike i prodavanja guzova, krajem devedesetih je ko sto kazes vec fakat pocelo pucat sve po savovima, ono malo poslije rata je ko i bilo svirki i muzike i onda lagano sve ode u pm...
U pravu si sto posto, Metallica je najvise prozivana jer je i najpopularnija, a ljudi su maltene izmislili pravac a definitivno jesu milione klinaca uveli u metal od kojih su neki kasnije i nastavili siriti muziku dalje. Naravno ne treba ih zalit, dusevnu bol su debelo naplatiliSo What! wrote:I nisam raspoložen za takve rasprava, samo je žalosno što je Metallica završila na tapetu, ali se mora priznati da je masa bendova iz tog perioda pokušavala da se proda, ali je nažalost Metallica pokupila sve grijehe, ali eto. To je ipak bilo doba u kojem je eksplodirao new breed. Mada ga mnogi ne priznaju kao legitimnog, mora se priznati da je tu bilo dobrih bendova. Masa ljudi se navukla na metal upravo preko tih bendova, i ja lično priznajem da sam tako otkrio heavy metal.
Ne mora se zaustavljati, evo ja ne stajem od kad sam krenuoEh nakon prve faze kada se slušaju neki mekši bendovi, prelazi se na jače i jače i još jače i zavisi gdje se zaustavi

Yes!MyCore wrote:
Novi CoC , kazite dragička)
Formalno jos nije napustio bend, nadajmo se da zbog obaveza sa Downom nije radio ove dviej pjesme i da cemo ga cuti u februaru...nihil_ wrote:Yes!MyCore wrote:
Novi CoC , kazite dragička)
A dje Pepper???![]()