bi - ne bi (samo za žene)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

ja sam heteroseksualna žena/djevojka, ali:

Mogu zamisliti intimni odnos sa drugom ženom, ali potiskujem to
18
18%
Odnos s drugom ženom mi je česta fantazija i ne potiskujem to
27
27%
Žene i ja - joCk. Niti me privlače, niti maštam o tome
56
55%

Total votes: 101

thea

#126 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by thea »

Nije tesko zakljuciti, da ovdje postavljenim pitanjem jasno potencira na svoju zelju.

Ti bi decko da pored svoje femelle da jos dovedes po koju kad ti prahne.

NE, ne privlace me zene, niti o njima sanjam, ali postujem zenu, sama pomisao na zenu vidis buducnost na ovoj planeti.
Zena ne moze radati cijeli zivot djecu, ali muskarac i te kako moze sijati svoje sjeme.

Dakle, 1 muskarca na jedno 100njak zena. No problem ! Samo nam treba smermic.
sumirprimus

#127 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by sumirprimus »

Hodidid wrote:@sumirprimus: Sad vec govoris mojim jezikom.To je vec kombinacija koju ne bi odbio :D .
aman,pa ko ce kome cuvat ledja nego jedan drugom :lol: :lol: :thumbup:
*mima*

#128 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by *mima* »

pa zato i jesu bisex.......to vazi i za zene i za muskarce
sumirprimus

#129 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by sumirprimus »

*mima* wrote:pa zato i jesu bisex.......to vazi i za zene i za muskarce
znaci onda je i muskarac bisex,vid vidi..
žulijan asanž

#130 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

thea wrote:Nije tesko zakljuciti, da ovdje postavljenim pitanjem jasno potencira na svoju zelju.

Ti bi decko da pored svoje femelle da jos dovedes po koju kad ti prahne.

NE, ne privlace me zene, niti o njima sanjam, ali postujem zenu, sama pomisao na zenu vidis buducnost na ovoj planeti.
Zena ne moze radati cijeli zivot djecu, ali muskarac i te kako moze sijati svoje sjeme.

Dakle, 1 muskarca na jedno 100njak zena. No problem ! Samo nam treba smermic.
tito dragi, još jedna koja upada bez da je pročitala s razumijevanjem. NE RADI SE O TOME.

Zašto je tako teško shvatiti da se ne radi o tome? Hajde molim te ponovo pročitaj o čemu se radi, molim te.....
*mima*

#131 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by *mima* »

sumirprimus wrote:

mislila sam da i bisex muskarci vole trojac sa zenom
dječak sa šibicama

#132 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by dječak sa šibicama »

sumirprimus wrote:
Bisexualac je ako mu se dopadaju i zene i muskarci, homoseksualac ako mu se dopadaju samo muskarci, heteroseksualac ako mu se dopadaju samo zene.

Ja se nadam da nisam bezveze ovo napisao :D
sumirprimus

#133 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by sumirprimus »

*mima* wrote:
sumirprimus wrote:

mislila sam da i bisex muskarci vole trojac sa zenom
nije nego hetero... muskarac trojac sa zenama,onda moze i cetverac sa zenama...
sumirprimus

#134 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by sumirprimus »

dječak sa šibicama wrote:
sumirprimus wrote:
Bisexualac je ako mu se dopadaju i zene i muskarci, homoseksualac ako mu se dopadaju samo muskarci, heteroseksualac ako mu se dopadaju samo zene.

Ja se nadam da nisam bezveze ovo napisao :D
ma niej ba,on je hetero,i hoce samo sa zenama,al njih dvije nako dobre ga ucjene,moze,al ako prvo malo i ti haka zvaka sa nekim xy gejom...kontas...danak al nije u krvi :D
*mima*

#135 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by *mima* »

ode ti sad na swinganje..... :lol:
sumirprimus

#136 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by sumirprimus »

*mima* wrote:ode ti sad na swinganje..... :lol:
swing je kad povedes kod maticara ovjerenu zenturacu...
a dvije lezbe,nemaju veze sa holimatremoni..one su masta,ceznja,zelja...
dječak sa šibicama

#137 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by dječak sa šibicama »

Ma ode ovo na "de upalite svjetlo da se organizujemo, vec treci put pusim q" :D
sumirprimus

#138 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by sumirprimus »

dječak sa šibicama wrote:Ma ode ovo na "de upalite svjetlo da se organizujemo, vec treci put pusim q" :D
:lol: :lol: :lol:
znaci upadoh :lol: :lol: :thumbup:
kritichar

#139 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by kritichar »

dječak sa šibicama wrote:Ma ode ovo na "de upalite svjetlo da se organizujemo, vec treci put pusim q" :D
post stoljeca :thumbup: :lol: :lol: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#140 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by plain vanilla »

žulijan asanž wrote:ode tema na priču o homoseksualnosti, a nije uopšte o tome. :roll:
pa zena koja masta o zeni ima simptome homoseksualnosti..to sto ta scena muskarce lozhi, nebitno je
žulijan asanž

#141 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

plain vanilla wrote:
žulijan asanž wrote:ode tema na priču o homoseksualnosti, a nije uopšte o tome. :roll:
pa zena koja masta o zeni ima simptome homoseksualnosti..to sto ta scena muskarce lozhi, nebitno je
krivo kontaš i to je to. :)

i opreznije sa izrazom "simptom" jer isti se veže za bolest, a homoseksualnost nije bolest još od vremena istrebljenja i posljednjih klero-psihijatrijskih kvazi-stručnjaka....ona je jednostavno stanje stvari.

naravno, kad ovako nešto kažeš, odmah ide klasična i tradicionalna našem podneblju tolerantna izjava ili misao: eto još jednog pedera, stiskajte guzice, ali, morat ću vas razočarati, stavljam ga samo u žene.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#142 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by plain vanilla »

žulijan asanž wrote:
plain vanilla wrote:
krivo kontaš i to je to. :)

i opreznije sa izrazom "simptom" jer isti se veže za bolest, a homoseksualnost nije bolest još od vremena istrebljenja i posljednjih klero-psihijatrijskih kvazi-stručnjaka....ona je jednostavno stanje stvari.

naravno, kad ovako nešto kažeš, odmah ide klasična i tradicionalna našem podneblju tolerantna izjava ili misao: eto još jednog pedera, stiskajte guzice, ali, morat ću vas razočarati, stavljam ga samo u žene.
:?

ako je tebi simptom vezan samo za bolest, to je tvoje subjektivno misljenje

dva muskarca koja se ljube "s jezikom" asociraju na...dva ozenjena muskarca koja vole svoje zhene? ili na dva homoseksualca? ili budimo blagi, na dva biseksualca?

Ista je sa zhenama..samo sto, kako rekoh prije, to muskarce lozi, pa su vrlo tolerantni.. i naravno da ne znaci stoprocentno da su te zene homoseksualke..ali..lichi :mrgreen:

a ovo sto spominjes bolest ili da sam nesto tebi rekla je vrlo ruzno..da sam htjela napisati da je homoseksualnost bolest ili da mislim da si ti gay..napisala bih, ali nisam :evil:
Pikaboo

#143 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by Pikaboo »

Ja sada vise ne kontam ni sta je pitanje? Ocito da nije ono sa pocetka teme.Ne pitah,smijem li se ukljuciti?
pustopoljina

#144 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by pustopoljina »

ja vjerujem u ono da je vecina ljudi biseksualna i nekako bih i mogla zamisliti da se ljubim ili mazim sa nekom zenom, ali ne mogu zamisliti da diram nesto ljigavo i nikad mi nece biti jasno sta muski vide u tome :skoljka: :oops: mada ni njima vjerovatno nije jasno sta mi vidimo u :oops:
osim toga, sumnjam da bih ikad mogla biti u pravoj vezi sa nekom zenom, muskarci su mnogo laksi za odrzavanje :skoljka:
fatamorgana

#145 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by fatamorgana »

pustopoljina wrote:ja vjerujem u ono da je vecina ljudi biseksualna i nekako bih i mogla zamisliti da se ljubim ili mazim sa nekom zenom, ali ne mogu zamisliti da diram nesto ljigavo i nikad mi nece biti jasno sta muski vide u tome :skoljka: :oops: mada ni njima vjerovatno nije jasno sta mi vidimo u :oops:
osim toga, sumnjam da bih ikad mogla biti u pravoj vezi sa nekom zenom, muskarci su mnogo laksi za odrzavanje :skoljka:
e nek' si him vala rekla, ;-)
pustopoljina

#146 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by pustopoljina »

breviar wrote:otkud tolika potreba u drustvu (nasem) da se raspravlja o tim istospolnim odnosima?
kada sam u BiH, samo tamo nabasaju na mene sa temama o homosexualnosti, ili o tim...
osjecajima da li je ispravno ako se on nabacuje njemu, ili da ona prizeljkuje da bude sa njom...

stvarno, pitam se - otkud tolika potreba? zaista je nemjerljivo koliko se o tome prica negdje tamo,
u odnosu na negdje drugdje?

ocito da je to tako moze biti bolno.

ipak mene najvise brine drugi odnos medju ljudima. mnogo je njih u vezama, ali ceznu za nekom sasvim
drugom osobom. i tu dolazi do raspada sistema.
mnogi su u vezama samo jer ne umiju biti sami. ili, u vezi
su zbog zadovoljenja ISO standarda. ili, sto je najtuznije, zbog ciste potrebe.

meni je vise to problem, i slika takvih medjuljudskih odnosa je pomalo rusilacka... i 'nenormalna'.

ne kritikujem, samo primjecujem i, ako smijem da pitam: zasto je to tako?
o da.
žulijan asanž

#147 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

Pikaboo wrote:Ja sada vise ne kontam ni sta je pitanje? Ocito da nije ono sa pocetka teme.Ne pitah,smijem li se ukljuciti?
pa ne kontam više ni ja jer su usmjerili sve u krivom smjeru. početna teza, odnosno suštinsko pitanje je jednostavno:

da li je ženska heteroseksualnost "fleksibilnija" u odnosu na mušku kada je u pitanju pomisao na potencijalni seksualni odnos sa pripadnikom istog spola

ja sam iz svog životnog iskustva vidio da je moguće da je ova teza tačna, ali s obzirom da je moje iskustvo samo jedno i možda i nije vrijedno, te se iz njega ne može izvući kvalitetan zaključak, postavio sam temu na forum da vidim šta drugi misle. tema je postavljena na odgovarajući podforum, anketa je vrlo jasna i počinje sa: "ja sam HETEROSEKSUALNA žena, ali:"

svi koji su odmah poletili da me optuže da drkam na ovu temu tako što printam postove forumašica i nosim ih sa sobom u krevet su u velikoj zabludi. ali zabluda je ustvari blaga riječ, jer se više radi o zlonamjernosti i površnosti.

uostalom anketa pokazuje da samo 50% žena misli da nikako ne može zamisliti sebe sa drugom ženom, što je po meni zanimljiv podatak. dakle, svaka druga žena može zamisliti sebe sa drugom ženom.

e sad ključno je pitanje zašto me ovo zanima. jel da bi izgradio svoju fantaziju? pa, ne, ni blizu. zanima me iz istog razloga iz kojeg me zanima gdje se na planeti nalaze najveće zalihe uranijuma, da li delfini imaju emocije, kako se tvori prošlo glagolsko vrijeme u francuskom jeziku, od čega se i kojim procesom pravi viski, jel kikiriki stvarno raste pod zemljom i još hiljadu stvari koje me kao inteligentno i radoznalo biće zanimaju....

jok, ono navalilo, ti drkaš na ovu temu i bog :roll:
nihil_

#148 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by nihil_ »

Oduvijek sanjam da "zavrsim" sa dvije dobre ribe. :D
fatamorgana

#149 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by fatamorgana »

ti ne drkaš na temu nego sa temom ...
žulijan asanž

#150 Re: bi - ne bi (samo za žene)

Post by žulijan asanž »

fatamorgana wrote:ti ne drkaš na temu nego sa temom ...
drka i mene dnevnik u pola osam, pa ga onda zaobiđem, odnosno jednostavno ga ne gledam. dakle ja ne zovem u redakciju da im kažem da drkaju sa dnevnikom nego prebacim na discovery i mirna bosna. tebi isto preporučujem, jer bi to bilo jedino pošteno.
Post Reply