Ko je kome prvi prišao?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MedenoSrce

#126 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by MedenoSrce »

Nisam, niti bih.
U suštini sam sva smetena pred osobom koja mi se sviđa pa je razmjena "pogleda" koja traje više od nekoliko sekundi fizički bolna, a i donekle sam konzervativna. Muškarac koji nema hrabrosti da uzme šta mu se sviđa meni ne odgovara.
Ridjobrki

#127 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ridjobrki »

Ja volim poduzetne cure sa inicijativom, to je prava stvar i sve mi odmah govori.

Prvo, vidim da je jaka i otvorena osoba koja zna šta hoće.
Drugo, odmah vidim da ima istančan ukus i da zna šta valja.

:D
ljubav_aha

#128 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

Ridjobrki wrote:Ja volim poduzetne cure sa inicijativom, to je prava stvar i sve mi odmah govori.

lav ju ridjobrki :-D
Ridjobrki

#129 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ridjobrki »

ljubav_aha wrote:
Ridjobrki wrote:Ja volim poduzetne cure sa inicijativom, to je prava stvar i sve mi odmah govori.

lav ju ridjobrki :-D

Pa normalno, samo si žena... :mrgreen:
ljubav_aha

#130 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

pa vidis kako ti fino direktno tepam :)
Ridjobrki

#131 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ridjobrki »

ljubav_aha wrote:pa vidis kako ti fino direktno tepam :)
Eh, sad se sjetila! :lol:
ljubav_aha

#132 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

:lol:
HAVANA

#133 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by HAVANA »

Lijepa gitara,jelde ridjobrki? :lol:
Ridjobrki

#134 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ridjobrki »

Goni je u neku stvar, šejtan golem iz nje izviriva. :mrgreen:
dječak sa šibicama

#135 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by dječak sa šibicama »

Ady88 wrote:Ja sam danas imao slucaj na trolejbuskoj stanici kod dzamije KRALJ FAHD Bin Abdul Aziz Alsaud :mrgreen: djevojka crna, lijepa, visoka, a o osmijehu da ne pricam, mogao bih je danima nasmijavati i uzivati gledajuci, ukratko, idealna 90-60-90 :oops:
Problem je sto nisam smio prici, ustvari neugodno bi mi bilo da me odbije ili nesto slicno a na stanici nismo sami, reko hoce kontati vidi manijaka po stanicama prilazi. Dode trolejbus, udem, a ona ostane na stanici, kako sam krenuo pogledam kroz prozor i vidim gleda me, gledam ja nju, gleda ona mene, gledamo se medusobno :mrgreen: Kontam u sebi, konju jedan da si prisao mozda bi bilo sta a ovako mozes samo nagadati sta bi bilo. Evo sad kuci tugujem i placem sta sam propustio :oops: :razz:
Nisam daba sve ovo napisao, zanima me kako bi reagovale i da li su vam prilazili po danu, dakle ovako stanica, market i slicno? Da li odmah pomislite on ovako svakoj prilazi itd.?

PS. ako kojim slucajem post procita djevojka sa stanice nek mi se javi na PM, volio bih da se gledamo malo duze :mrgreen: :lol:
Bila bi fora (vezano za ovu pricu oko "druge nacije" sa prethodne stranice) da na forumu istocnog Sarajeva osvane tema "vidjela sam ga kod one dzamije na Alipasinom, gledao me je na trolejbuskoj stanici, cekala sam da pridje ali nije prisao, usao je u trolejbus i otisao, zasto muskarci gledaju a ne prilaze?" :D
Ridjobrki

#136 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Ridjobrki »

dječak sa šibicama wrote:
Ady88 wrote:Ja sam danas imao slucaj na trolejbuskoj stanici kod dzamije KRALJ FAHD Bin Abdul Aziz Alsaud :mrgreen: djevojka crna, lijepa, visoka, a o osmijehu da ne pricam, mogao bih je danima nasmijavati i uzivati gledajuci, ukratko, idealna 90-60-90 :oops:
Problem je sto nisam smio prici, ustvari neugodno bi mi bilo da me odbije ili nesto slicno a na stanici nismo sami, reko hoce kontati vidi manijaka po stanicama prilazi. Dode trolejbus, udem, a ona ostane na stanici, kako sam krenuo pogledam kroz prozor i vidim gleda me, gledam ja nju, gleda ona mene, gledamo se medusobno :mrgreen: Kontam u sebi, konju jedan da si prisao mozda bi bilo sta a ovako mozes samo nagadati sta bi bilo. Evo sad kuci tugujem i placem sta sam propustio :oops: :razz:
Nisam daba sve ovo napisao, zanima me kako bi reagovale i da li su vam prilazili po danu, dakle ovako stanica, market i slicno? Da li odmah pomislite on ovako svakoj prilazi itd.?

PS. ako kojim slucajem post procita djevojka sa stanice nek mi se javi na PM, volio bih da se gledamo malo duze :mrgreen: :lol:
Bila bi fora (vezano za ovu pricu oko "druge nacije" sa prethodne stranice) da na forumu istocnog Sarajeva osvane tema "vidjela sam ga kod one dzamije na Alipasinom, gledao me je na trolejbuskoj stanici, cekala sam da pridje ali nije prisao, usao je u trolejbus i otisao, zasto muskarci gledaju a ne prilaze?" :D
:lol: :lol: :lol:
Lakat Jebić

#137 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Lakat Jebić »

sto se tice ovog zagledanja po klubovima i "izlazistima" - sto bi rek'o nas narod: jebo zensko koje upoznas u kafani :D
bingov buraz

#138 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by bingov buraz »

Primjecujem da ove novije generacije djevojaka nemaju problema sa prilazenjem...ustvari prilazenje je blaga rijec :mrgreen:

ipak ja preferiram da lovim a ne da me love,a za djevojke sa inicijativom :thumbup: ako je vec emancipacija i ravnopravnost sto ne bila bila i na tom polju
betametazon

#139 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by betametazon »

teorijaje jedno a praksa drugo. davno sam rekao - ne biraju muskjarci (ali nikad) - biraju zene. moze biti lijep, ruzan, hrabar, kukavica, bogat, siromasan...nikakve veze nema. samo je jedno pravilo - zene biraju bez obzira na sve pa i na to ko prilazi prvi...
ljubav_aha

#140 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

betametazon wrote:teorijaje jedno a praksa drugo. davno sam rekao - ne biraju muskjarci (ali nikad) - biraju zene. moze biti lijep, ruzan, hrabar, kukavica, bogat, siromasan...nikakve veze nema. samo je jedno pravilo - zene biraju bez obzira na sve pa i na to ko prilazi prvi...
:-D :thumbup:
bingov buraz

#141 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by bingov buraz »

betametazon wrote:teorijaje jedno a praksa drugo. davno sam rekao - ne biraju muskjarci (ali nikad) - biraju zene. moze biti lijep, ruzan, hrabar, kukavica, bogat, siromasan...nikakve veze nema. samo je jedno pravilo - zene biraju bez obzira na sve pa i na to ko prilazi prvi...
To jeste dok se ona ne zakikoce ili migne malo ih je sa celicnim cojonesima da bi prisli
ljubav_aha

#142 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

bingov buraz wrote:
To jeste dok se ona ne zakikoce ili migne malo ih je sa celicnim cojonesima da bi prisli
i dalje ne kontam,sto je problem prici djevojci :D kakva jajca,kakvi mitovi i legende, jao bajki i gluposti :D
betametazon

#143 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by betametazon »

ljubav_aha wrote: i dalje ne kontam,sto je problem prici djevojci :D kakva jajca,kakvi mitovi i legende, jao bajki i gluposti :D
da si musku znala bi. otprilike ti nakon nekog vremena dosadi biti poligon za podizanje samopouzdanja i vrijednosti u svojim ocima nekome ko ce ionako izabrati onog ko mu se svidja taman da je najveca kukavica na svijetu. a biti odbijen od strane nasih (a mozda je i drugdje tako, ko zna)...ne postoji sansa da te ta osoba poslije jednako dozivljava, uvijek ces je podsjecati na to kako je ona sva vazna a tebe ce to podsjecati kako si bezveze lik. prica o prilazenju pa i odbijanju je simpaticna samo na forumu (kao i na filmu npr) , zato i rekoh maloprije...u stvarnom zivotu malo je vise faktora ukljuceno i ljudi vole ici na sigurno... :)
ljubav_aha

#144 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

betametazon wrote:
ljubav_aha wrote: i dalje ne kontam,sto je problem prici djevojci :D kakva jajca,kakvi mitovi i legende, jao bajki i gluposti :D
da si musku znala bi. otprilike ti nakon nekog vremena dosadi biti poligon za podizanje samopouzdanja i vrijednosti u svojim ocima nekome ko ce ionako izabrati onog ko mu se svidja taman da je najveca kukavica na svijetu. a biti odbijen od strane nasih (a mozda je i drugdje tako, ko zna)...ne postoji sansa da te ta osoba poslije jednako dozivljava, uvijek ces je podsjecati na to kako je ona sva vazna a tebe ce to podsjecati kako si bezveze lik. prica o prilazenju pa i odbijanju je simpaticna samo na forumu (kao i na filmu npr) , zato i rekoh maloprije...u stvarnom zivotu malo je vise faktora ukljuceno i ljudi vole ici na sigurno... :)
u zivotu je sve rizik,a prici djevocji ili decku,je najmanji problem u vezi rizika

biti odbijen,pa sto,pa nisi odbijen jer si uradio nesto lose,mislim,ne kontam u cemu je problem

licno,nijednog odbijenog muskarca nisma stavila na crnu listu,jer sam ih odbila,ziasta ,to je samo vezano sa tvojom sugstijom

i ja sam prva uradila potez par puta,pa sto ,bolje pokusati umjesto kajati se
bingov buraz

#145 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by bingov buraz »

ljubav_aha wrote:
bingov buraz wrote:
i dalje ne kontam,sto je problem prici djevojci :D kakva jajca,kakvi mitovi i legende, jao bajki i gluposti :D
2 ili 3 puta su me djevojke bas ono odbile i to sve skrndelji (situacija nalagala tako,da ne duzim :mrgreen) i dodjoh do zakljucka da je sto je ljepsa djevojka to joj je lakse prici (i kad te odbije ne izofira te) a kad te odbije nesto sto i mati voli samo za rodjendane onda bi dzigere svoje pojeo od muke :mrgreen:
da ne spominjem pilanu od raje nakon takvih situacija :run:
star(i)mo

#146 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by star(i)mo »

Prilaz? Ne postoji to kod nas mostaraca... nije nam ni potrebno. Kako? Gledamo se djevojka i ja... dvije sedmice, tri sedmice, pola godine... i raskinemo. :D
betametazon

#147 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by betametazon »

bingov buraz wrote:
2 ili 3 puta su me djevojke bas ono odbile i to sve skrndelji (situacija nalagala tako,da ne duzim :mrgreen) i dodjoh do zakljucka da je sto je ljepsa djevojka to joj je lakse prici (i kad te odbije ne izofira te) a kad te odbije nesto sto i mati voli samo za rodjendane onda bi dzigere svoje pojeo od muke :mrgreen:
u sridu :D
pustopoljina

#148 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by pustopoljina »

joj, pa to je isti crnjak kao kad ne odbijes levata, iako mislis da je levat i uopste ti se ne svidja, cisto zato da ne sjedis kuci ili da si malo podignes samopouzdanje. i lik te ispali.
:lol:
Tvrdokorna mrlja

#149 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by Tvrdokorna mrlja »

betametazon wrote:
bingov buraz wrote:
u sridu :D

ljubav_aha

#150 Re: Ko je kome prvi prišao?

Post by ljubav_aha »

bingov buraz wrote:
ljubav_aha wrote:i dalje ne kontam,sto je problem prici djevojci :D kakva jajca,kakvi mitovi i legende, jao bajki i gluposti :D
zaboli ti dupence sto misli raja :D akone pridjes,ne valja,ako pridjes,ne valja,a sve to raja krticno analizira :D

imas lli ti svoj stav :-D
Post Reply