Mozda bi nam trebala ultradesnicarska stranka ali NVZ to nije. Nista od iznesenog ne pripada stavovima koji se mogu tako opisati. Osim eventualno ovog izvoza pasa i uvoza leopardaLakat Jebić wrote:na stranu zajebancijaja odavno govorim da bi nam trebala i jedna ultradesnicarska stranka, cisto radi balansa
Nova stranka NVZ
- madner
#126 Re: Nova stranka NVZ
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#127 Re: Nova stranka NVZ
bosanski wrote:genijalnoheckler wrote:Svaki problem je ujedno i prilika! U vijetnamu je pas poslastica prve klase i deficitarna roba. Kod nas po ulicama hodaju! Smanjimo uvozno/izvozni debalans i rijesimo problem.bosanski wrote:sta cemo sa problemom pasa lutalica?![]()
![]()
i za tu lovu kupimo jos tenkova!
Samo od avlijanera koji kruže po mojoj mahali možemo u razmjeni dobiti najnovije raketne sisteme!
Izlaz!

Ulaz!

Nadalje,naši stručnjaci koje bi zaposlili u namjenskoj industriji(koja bi činila 92% ukupne ekonomije) bi
trebalo da onda bojeve glave napune svim i svačim,raznim peksinlucima,zašto ne biti prvi u svijetu koji
bi imali konvencionalno-nuklearno-biološko-hemijske bojeve glave?
Uglavnom,nema više zajebancije!
- madner
#128 Re: Nova stranka NVZ
Jel to moje oci S300 vide.
Ne znam da li ovi iz Unixa lazu, ali hvale se da mogu ovo praviti.

Pa bi nam sa 5-6 korpusa trebalo po jedno 12-16
Da zaukruzimo to je 100, svaki cuko je 100 maraka, 10 000 cuka jedan lanser. Dakle ne uzimati sve pujde, pustite ih da se nakote i samo one najagresivnije pokupite
Ne znam da li ovi iz Unixa lazu, ali hvale se da mogu ovo praviti.
Pa bi nam sa 5-6 korpusa trebalo po jedno 12-16
Da zaukruzimo to je 100, svaki cuko je 100 maraka, 10 000 cuka jedan lanser. Dakle ne uzimati sve pujde, pustite ih da se nakote i samo one najagresivnije pokupite
- prljavi Hare
#129 Re: Nova stranka NVZ
Sigurno će se budući članovi partije pitati kako je moguće napravi bojevu glavu višeznačnog karaktera?
E ovako,malo TNT-a,malo Semtexa,malo C3 i C4,onda podobro punjenje izotopa plutonija i urana,pa red
sarina i somana,iperita,ebole,AIDS-a,raznih gripa(ptičijih,krmećih,ludih krava...itd),a onda se sve to ako ne
može stati,natrpa nogama,što znači da se mora dobro zdodlovati!
E ovako,malo TNT-a,malo Semtexa,malo C3 i C4,onda podobro punjenje izotopa plutonija i urana,pa red
sarina i somana,iperita,ebole,AIDS-a,raznih gripa(ptičijih,krmećih,ludih krava...itd),a onda se sve to ako ne
- madner
#130 Re: Nova stranka NVZ
I na svaku glavu napisati:prljavi Hare wrote:Sigurno će se budući članovi partije pitati kako je moguće napravi bojevu glavu višeznačnog karaktera?
Ko nas bre zavadi
- O'zone
- Globalni moderator
#131 Re: Nova stranka NVZ
Nije me stid priznati da se napalim kad vidim ovomadner wrote:
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#132 Re: Nova stranka NVZ
obavezno vratiti u igru priču o narodnoj čistoći i od ovih avlijanera praviti safun nek se se narod pere...ko empatiše sa avlijanerima nek se i sam safunja s njima 
- bosanski
#133 Re: Nova stranka NVZ
a da stranci ne pomisle da se spremamo za rat, predlazem da svaki ovakav konvoj koji udje u zemlju proglasimo gey paradom i tako dobijemo dodatne bodove za ulazak u evro-atlantske inetgracijeprljavi Hare wrote:Samo od avlijanera koji kruže po mojoj mahali možemo u razmjeni dobiti najnovije raketne sisteme!
Ulaz!
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#134 Re: Nova stranka NVZ
- madner
#135 Re: Nova stranka NVZ
Mi necemo skrivat da se spremamo za rat!bosanski wrote:a da stranci ne pomisle da se spremamo za rat, predlazem da svaki ovakav konvoj koji udje u zemlju proglasimo gey paradom i tako dobijemo dodatne bodove za ulazak u evro-atlantske inetgracijeprljavi Hare wrote:Samo od avlijanera koji kruže po mojoj mahali možemo u razmjeni dobiti najnovije raketne sisteme!
Ulaz!
![]()
Nema Vise Zajebancije. Ako nece da rade svoj posao, mi necemo zabusavat.
- bosanski
#136 Re: Nova stranka NVZ
[quote="madner]
Mi necemo skrivat da se spremamo za rat!
Nema Vise Zajebancije. Ako nece da rade svoj posao, mi necemo zabusavat.[/quote]
ali dopustite samo da vam predstavim plan...
iduci oktobar na ovakav nacin se prikljucimo paradi ponosa u beogradu!

Nema Vise Zajebancije. Ako nece da rade svoj posao, mi necemo zabusavat.[/quote]
-
udrch
#137 Re: Nova stranka NVZ
Slažem se sa avatarom..ja znam voziti tenk, pa se prijavljujem kao dobrovoljac za paradu..
- prljavi Hare
#138 Re: Nova stranka NVZ
bosanski wrote:[quote="madner]
Nema Vise Zajebancije. Ako nece da rade svoj posao, mi necemo zabusavat.
Naravno,sva vozila okititi cvijećem kako ne bi neko iz MZ-a stekao pogrešan utisak,mi jesmo za rat
ali na miroljubivim osnovama!
Kao u onom filmu sa Dolfom Lundgrenom gdje onaj vanzemaljac prije nego ti otkine glavu kaže:
-
udrch
#139 Re: Nova stranka NVZ
Ja bih samo predložio da čim dođemo na vlast da se mobiliše Dino Merlin za potrebe finansiranja kupovine tenkova..
Kao pomoć koju smo pružili prilikom održavanja Parade ponosa, uvesti Srbiji obavezu da im Merlin svaki mjesec triput napuni Arenu..
Kao pomoć koju smo pružili prilikom održavanja Parade ponosa, uvesti Srbiji obavezu da im Merlin svaki mjesec triput napuni Arenu..
- crven_barjak
#140 Re: Nova stranka NVZ
Ovdje fali samo jedan segment, kljucan za implementaciju svih zadatih ciljeva NVZ : Odjeljenje za Zastitu Naroda!
Djelovati brzo i efikasno, s ciljem degradiranja statusa okolnih drzava koje i dalje imaju otvorene i/ili prikrivene pretenzije prema Bosanskoj teritoriji! Evo samo par prijedloga efikasnih djelovanja spram izvora vanjskog podrivanja i subverzivnog djelovanja :
Aktivne mjere OZNA-e prema Srbiji :
- identifikovati, regrutovati, organizovati, finansirati i manipulisati ekstremnom navijackom skupinom koja ce javno deklarisati pripadnost homoseksualnoj populaciji, te svojim cjelokupnim programom djelovanja i aktivnostima (na sportskim terenima i sire) pozivati na prihvatanje homoseksualnog opredeljenja kao osnove za novi identitet buduce, evropske Srbije.
- Infiltrirati Dinu B. (svaka slicnost sa Deen-om je slucajna) koji/koja ce javno zatraziti drzavljanstvo R.Srbije u cilju zastite njegovih/njenih ljudskih prava, prava na slobodu izjasnjavanja i promjene spola, itd.
- Vojvodini ponuditi ekskluzivnu bescarinsku zonu na podrucju Bosne i ukinuti sve akcize/poreze na uvoz iz Vojvodine. Naravno, navedeni zakoni stupaju na snagu po proglasavanju nove, nezavisne R.Vojvodine.
Aktivne mjere prema Hrvatskoj :
- finansiranjem i snaznom indirektnom podrskom oziviti turbo-folk scenu u Hrvatskoj, s posebnim akcentom na mlade. Regrutovati Seku Aleksic i slicne, pokrenuti magazin za mlade sa pomenutim sadrzajima, reklamirati garderobu inspirisanu turbo-folk modom, prodavati skolski pribor za osnovnu skolu sa slikama turbo folk zvijezda. Kroz desetegodisnji intenzivni plan ostvariti preobrazaj hrvatske kulture, turbo folk i sve sto isti prati ce postati dio svakodnevnice i simbol identifikacije hrvatske mladezi.
- otvarati kafane i restorane sa svakodnevnim turbo-folk sadrzajima u centralnom dijelu grada Zagreba. Prve dvije pive besplatne svakom omladincu od 18-21 godinu, djevojkama iste dobi tokom cijelog boravka u turbo-folk oazi.
- Debelo platiti klubovima Papaja i Aquarius, te ostalim popularnim mjestima okupljanja mladih tokom ljetne sezone u HR, da ugoste iskljucivo zvijezde turbo-folka poput Mile Kitica, Stoje, itd.
Djelovanje OZNA-e u unutrasnjosti zemlje, na suzbijanju aktivnih djelovanja kontra-revolucionarnih grupa, organizovati po sistemu "dubinskog ciscenja". Separatisticka i nacionalisticka Infekcija u drustvu ne smije ostati netretirana ni na molekularnom nivou
.
Za rukovodioca operativnih djelatnosti u zemlji postaviti Zoku Cegara, za izvrsne direktora specijalnih operacija u zemljama u okruzenju fashion-gurua Gudelja (Srbija) te Kemala Malovcica (Hrvatska)

Djelovati brzo i efikasno, s ciljem degradiranja statusa okolnih drzava koje i dalje imaju otvorene i/ili prikrivene pretenzije prema Bosanskoj teritoriji! Evo samo par prijedloga efikasnih djelovanja spram izvora vanjskog podrivanja i subverzivnog djelovanja :
Aktivne mjere OZNA-e prema Srbiji :
- identifikovati, regrutovati, organizovati, finansirati i manipulisati ekstremnom navijackom skupinom koja ce javno deklarisati pripadnost homoseksualnoj populaciji, te svojim cjelokupnim programom djelovanja i aktivnostima (na sportskim terenima i sire) pozivati na prihvatanje homoseksualnog opredeljenja kao osnove za novi identitet buduce, evropske Srbije.
- Infiltrirati Dinu B. (svaka slicnost sa Deen-om je slucajna) koji/koja ce javno zatraziti drzavljanstvo R.Srbije u cilju zastite njegovih/njenih ljudskih prava, prava na slobodu izjasnjavanja i promjene spola, itd.
- Vojvodini ponuditi ekskluzivnu bescarinsku zonu na podrucju Bosne i ukinuti sve akcize/poreze na uvoz iz Vojvodine. Naravno, navedeni zakoni stupaju na snagu po proglasavanju nove, nezavisne R.Vojvodine.
Aktivne mjere prema Hrvatskoj :
- finansiranjem i snaznom indirektnom podrskom oziviti turbo-folk scenu u Hrvatskoj, s posebnim akcentom na mlade. Regrutovati Seku Aleksic i slicne, pokrenuti magazin za mlade sa pomenutim sadrzajima, reklamirati garderobu inspirisanu turbo-folk modom, prodavati skolski pribor za osnovnu skolu sa slikama turbo folk zvijezda. Kroz desetegodisnji intenzivni plan ostvariti preobrazaj hrvatske kulture, turbo folk i sve sto isti prati ce postati dio svakodnevnice i simbol identifikacije hrvatske mladezi.
- otvarati kafane i restorane sa svakodnevnim turbo-folk sadrzajima u centralnom dijelu grada Zagreba. Prve dvije pive besplatne svakom omladincu od 18-21 godinu, djevojkama iste dobi tokom cijelog boravka u turbo-folk oazi.
- Debelo platiti klubovima Papaja i Aquarius, te ostalim popularnim mjestima okupljanja mladih tokom ljetne sezone u HR, da ugoste iskljucivo zvijezde turbo-folka poput Mile Kitica, Stoje, itd.
Djelovanje OZNA-e u unutrasnjosti zemlje, na suzbijanju aktivnih djelovanja kontra-revolucionarnih grupa, organizovati po sistemu "dubinskog ciscenja". Separatisticka i nacionalisticka Infekcija u drustvu ne smije ostati netretirana ni na molekularnom nivou
Za rukovodioca operativnih djelatnosti u zemlji postaviti Zoku Cegara, za izvrsne direktora specijalnih operacija u zemljama u okruzenju fashion-gurua Gudelja (Srbija) te Kemala Malovcica (Hrvatska)
- madner
#141 Re: Nova stranka NVZ
Odziv je nevjerovatan, kako stvari stoje sigurno cemo preskociti izborni prag.
Naravno, nista bez sluzbe. To za Deena mi je nekako okrutno, ovo Haretovo sa super bojnom glavom je prema tome milosrdivo.
Naravno, nista bez sluzbe. To za Deena mi je nekako okrutno, ovo Haretovo sa super bojnom glavom je prema tome milosrdivo.
- crven_barjak
#142 Re: Nova stranka NVZ
Sve metode su opravdane, pa cak i angazman "Andjela sa Greskom" (to ce biti konspirativno ime mladjahnog operativca)
. Zamisli ti samo s kakvim moralom bi samoinicijativno djelovao taj svestrani momak
.
- prljavi Hare
#143 Re: Nova stranka NVZ
Kolega @Crveni Zastavniče,svaka čast!
Tvoj post se može sa manjim doradama upotrijebiti
kao programska osnova stranke,kratko,koncizno i jasno!
Nema potrebe da kao sve ove izdajničke stranke kojima smo okruženi imamo stotine i stotine stranica šuplje
priče u kojima u stvarnosti ne piše ništa!Sve je to bespotrebna zajebancije a što se direktno kosi sa našim
imenom i idejama koje predstavljamo!
P.S.Maloprije sam išao da bacim smeće,oko kontejnera ima toliko škevrija da se za njih u najmanju ruku
može dobiti ratni brod!Čak sam ih i nahranio kostima i na to treba ići,sa marketingom da su naši avlijaneri
prirodno hranjeni,bez emulgatora i vještačke hrane tipa Pedigree,Chappi,Darling i ostalih galofaka kojima
se tove psi inače!
kao programska osnova stranke,kratko,koncizno i jasno!
Nema potrebe da kao sve ove izdajničke stranke kojima smo okruženi imamo stotine i stotine stranica šuplje
priče u kojima u stvarnosti ne piše ništa!Sve je to bespotrebna zajebancije a što se direktno kosi sa našim
imenom i idejama koje predstavljamo!
P.S.Maloprije sam išao da bacim smeće,oko kontejnera ima toliko škevrija da se za njih u najmanju ruku
može dobiti ratni brod!Čak sam ih i nahranio kostima i na to treba ići,sa marketingom da su naši avlijaneri
prirodno hranjeni,bez emulgatora i vještačke hrane tipa Pedigree,Chappi,Darling i ostalih galofaka kojima
se tove psi inače!
- prljavi Hare
#144 Re: Nova stranka NVZ
Mi trebamo stvoriti takvo društvo i tako organizovanu državu tako da svima u komšiluku Izrael u poređenju
s nama izgleda kao "Društvo ljubitelja ptica pjevačica"!

s nama izgleda kao "Društvo ljubitelja ptica pjevačica"!
- bosanski
#145 Re: Nova stranka NVZ
druze barjak,crven_barjak wrote:- identifikovati, regrutovati, organizovati, finansirati i manipulisati ekstremnom navijackom skupinom koja ce javno deklarisati pripadnost homoseksualnoj populaciji, te svojim cjelokupnim programom djelovanja i aktivnostima (na sportskim terenima i sire) pozivati na prihvatanje homoseksualnog opredeljenja kao osnove za novi identitet buduce, evropske Srbije.
identifikovao sam ekstremnu navijacku skupinu u srbiji spremnu za stvar

- prljavi Hare
#146 Re: Nova stranka NVZ
Ako te Sandže uhvate kako ih preporučuješ kao homo-promo navijačku skupinu,biće veselo!bosanski wrote:druze barjak,crven_barjak wrote:- identifikovati, regrutovati, organizovati, finansirati i manipulisati ekstremnom navijackom skupinom koja ce javno deklarisati pripadnost homoseksualnoj populaciji, te svojim cjelokupnim programom djelovanja i aktivnostima (na sportskim terenima i sire) pozivati na prihvatanje homoseksualnog opredeljenja kao osnove za novi identitet buduce, evropske Srbije.
identifikovao sam ekstremnu navijacku skupinu u srbiji spremnu za stvar![]()
- crven_barjak
#147 Re: Nova stranka NVZ
Hvala druze Hare,prljavi Hare wrote:Kolega @Crveni Zastavniče,svaka čast!Tvoj post se može sa manjim doradama upotrijebiti
kao programska osnova stranke,kratko,koncizno i jasno!![]()
![]()
imenom i idejama koje predstavljamo!![]()
se tove psi inače!
ja sam misljenja da treba rijesiti uzrok problema, a jedan od kljucnih su komsije
Tadjer, OZNA bi putem strateski pozicioniranih ljudskih resursa u inostranstvu lobirala za rjesenje problema Piranskog zaljeva u korist Slovenije, te aktivno lobirala na globalnoj politickoj sceni za povrat srpskih izbjeglica u Hrvatsku te proglasenje hrvatskih Srba kao konstituivnog naroda u HR....nek' se zakuha malo
Preuzeti trziste Bliskog Istoka i srbijansku namjensku industriju (SDPR) snaznom kampanjom i nekonvencionalnim metodama proglasiti kjafirskom, koja radi u interesu Izraela, prosiriti pricu da se zastitna boja na minobacacima koji se izvoze u Irak, Jemen itd. namjenski prave od svinjske masti (jjoooo belaja
U cilju rapidnog i pozudanog sirenja uticaja, Iskoristiti sve raspolozive vlastite resurse, te uz kvalitetnu novcanu stimulaciju dati odredjene koncesije na marketing i zastupanje u prodaji proizvoda namjenske industrije Islamskoj Zajednici (Bliski Istok,Centralna Azija, Afrika-sve islamske zemlje), Pravoslavnoj Crkvi u Bosni (Gruzija, Etiopija, sve pravoslavne zemlje) te Katolickoj Crkvi u Bosni (sve katolicke zemlje).
Zamislite tog koncerna, Reis, Vladika i Kardinal u zajednickom biznisu
I sa Sheytanom u tal, sve za spas domovine
- crven_barjak
#149 Re: Nova stranka NVZ
Druze Bosanskibosanski wrote:druze barjak,crven_barjak wrote:- identifikovati, regrutovati, organizovati, finansirati i manipulisati ekstremnom navijackom skupinom koja ce javno deklarisati pripadnost homoseksualnoj populaciji, te svojim cjelokupnim programom djelovanja i aktivnostima (na sportskim terenima i sire) pozivati na prihvatanje homoseksualnog opredeljenja kao osnove za novi identitet buduce, evropske Srbije.
identifikovao sam ekstremnu navijacku skupinu u srbiji spremnu za stvar![]()
nije prikladno svrstavati ovu skupinu navijaca medju one koje smo pomenuli u ranijim postovima.
Takodjer da dodam, svakom normalnom bosanskom patrioti, linearno nekim izjava od susjeda nam istocnih, Sandzak je prirodno dio Bosne, otgnut politickim prevarama i izdajama predhodnih struktura
- madner
#150 Re: Nova stranka NVZ
UglaFnom, potrebno je statut, tj. prvi post unaprijediti za ove nove smjernice djelovanja.
Najgore je sto cemo stvarno imati kvalitetniji program od konkurencije, tako da ako neko ne smije biti izabran neka to odmah kaze
Najgore je sto cemo stvarno imati kvalitetniji program od konkurencije, tako da ako neko ne smije biti izabran neka to odmah kaze