Eh! Taj okus u ustima koji već evo godinama pokušavam da isperem i rakijom i himberom al' ne ide.žulijan asanž wrote:jestiva je itekako. jedemo je i ja i ti. i još nas ubjeđuju da je fantastična.O'zone wrote:Ma možeš brate ali nije jestiva, nekakav šmek da prostiš ko izmet
Nego druže @MAX86 jel' more malo interakcije sa običnim radnim narodom? a ne samo ova obavještenja ko na režimskoj TV
Daj brate neke natuknice kako,šta,gdje??
Kako pomoći običnom čovjeku da živi kako treba?
Šta uraditi sa silnim neprijateljstvom i urušavanjem države nam BiH?
Gdje pozatvarati silnu korupiranu i kriminalnu gamad da društveno korisnim radom odplati sve svoje nečasne radnje?
Nemoj da mi izađete sa proglasom "glasajte za nas mi pratimo tekovine druga Tita i CKSKJ" to više ne pije vode ni kod onih sa prtizanskom spomenicom. Nego fino ako hoćete da se bavite sa tom rabotom uprenite mozgove kakvih već imate i prilagodite se današnjem vremenu jer kod nas ništa ne ide na ooooo ruk! niti silom i represijom prilagodite program običnom radniku i seljaku nek vidi barem neku nadu a ne još jedne crvene koji šećere dok nisu izabrani a kasnije ko vas j...be crknite mi imamo fotelje.