The best of Sa iks :) - prijedlozi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
popajic

#126 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by popajic »

Tacno , oni sa smislom za humor ne bi trebali zaobici Ridjobrkog.
Jedan od mnogih primjera :
Re: Milan tarot na OBN
Postao/la Ridjobrki dana 17 mar 2009, 00:13

Mene je Milan umnogome prosvijetlio i ja sam mu zahvalan zbog spoznaja do kojih sam došao. Bez ikakve zezancije, sad mi je sve jasnije! Prije sam se uoči svakih izbora nadao da će se nešto promijeniti nabolje - sad sam odrastao, zreliji sam i realniji. Prije sam gledao kako nas Rumuni na Koševu razvaljuju u prvom poluvremenu sa 0:3 i čekao drugo poluvrijeme sa nadom da će naš inat proraditi, sad sam realan i znam da će nas poderati redom i Belgija i Turska i Španija jer se od te Rumunije nije ništa suštinski promijenilo. Da ne davim sada sa primjerima... Uglavnom, više se ne nadam tim stvarima ne zato jer smatram da su nemoguće nego jer gledajući ovaj narod vidim da za tim nema stvarne potrebe!!!

Uvijek sam se čudio kako ljudi mogu biti toliko naivni i vjerovati u očite prevare! Mile Dodik nije napravio zgradu Vlade RS da bi na njoj sebi i svojim kompanjonima priskrbio milione nego zbog srpskog ponosa i želje da ostavi narodu nešto lijepo. Čeda Jovanović je ratni huškač a Miroslav Mišković pitomi i skromni dobronamjerni investitor koji želi pomoći Bošnjacima. U interesu Islama je da haram-parama pravimo personifikaciji svega zla kojeg organizirana religija sa sobom nosi velebnu rezidenciju na Kovačima. Ante Jelavić je pošteni zaštitinik interesa hrvatskog naroda koji je pošteno stekao sve što ima pa tako može halaliti kauciju od pola miliona! Sirova nafta pada svugdje u svijetu a kod nas gorivo poskupljuje "zbog rasta cijena na sredozemnom tržištu", šta god ono bilo....
Ja sam se čudio kako narod puši ove i slične priče i vjerovao da će se toga zasititi i da će nad ovom zemljom sunce konačno jednom zasjat' kako treba. E, onda sam vidio/čuo ženu koja naslanja pupak na TV-ekran da zatrudni, čovjeka koji je na glavu nabio gaće zbog nekog razloga, trebu koja ponavlja "I'm my moon" da bi nekog upoznala, djeda 1939. godište koji zove u vezi ljubavnih problema... I sjetim se Churchilla i njegove "Pet minuta sa prosječnim biračem je najbolji argument protiv demokratije", pa se sjetim prijedloga sistema glasanja za koji se zalaže Rambo Amadeus SMC, pa malo prokontam... I onda mi odzvoni Milanov glas u glavi:

- Ovo nije dobro... Ovo mora da se leči.

Hvala, Milane!!!

P.S. A nisam ni jedan fening potrošio..
:D
O politici i ljudskoj gluposti na njemu svojstven , duhovit nacin.
cyprus

#127 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by cyprus »

Dzontra Volta wrote:ja nominiram ovaj post, koji je zacepio usta pesimistima (hebem ih slutave)pred dvoboj Portugal - BiH
hrasno38 je napisao/la:
10.06.1992 godine, lijep dan u razvaljenom Sarajevu. Na trgu pucam svoju smjenu do pred samu zoru i jedva cekam da dodje smjena pa da malo odspavam. Sa jedne strane vojska u patikama a sa druge tada 4'-ta vojna sila u Evropi sa svom mogucom i nemogucom tehnikom. Borba Davida i Golijata. Tisina koja mi nikako ne sluti na dobro i kao da sam predosjecao zagrlih svoga sarca, jebo te imali smo sarca. U samo svitanje poce da grmi kao da su se nebesa otvorila...s jedne strane vojska u patikama, na Zeljinom Niske kornjace a iznad Zeljinog tenkovi........borba skoro pa citav dan i patike pobjedise. Nije u pitanju kvalitet patika nego hrabra srca onih koji su bili u njima. I na hiljadu strana u BiH patike dobise vojnicke cizme i tone celika. Ne kaze se dzaba "boj ne bije svijetlo oruzje nego srce u junaka".
Sto bih ja sad trebao da povjerujem ovim pesimistima da smo mi autsajderi kad sam nisam dozvolio da budem autsajder u utakmici gdje se gube glave. Njihova jedinica kornjaca je vrijedila milion a nasa ni pet para ali ipak su ih izvlacili iz 11 Plavih. Srce nema vrijednost i jednostavno ili ga imas ili ga nemas. Bolji postoji samo ako mu dozvolis da bude bolji. Kad steknes pobjednicki mentalitet onda vise ne posotji bolji. Kad zabijes za 45 minuta 2-3 gola onda sudija nek silji zajedno sa Platinijem.
Ali ovdje se tacno vidi razlika izmedju onih iz 92 i onih poslije, izmedju onih koji su bili ovdje i onih koji nisu ali zapamtite svi samo jednu stvar: ovi iz 92 nisu navikli da gube i nikada nece priznati da je neko jaci, jer jebiga, BOSANCI su to i HERCEGOVCI i samo neka to budu i oni na terenu. Nase patike (kopacke) su magicne,vjerujte mi.
Jes jes, pred dvoboj... šteta što pesimistima nisu ostala začepljena usta i nakon dvoboja :oops:

Forumaša Hrasnog inače vrlo poštujem i žao mi je što se češće ne oglašava, ali ovaj mi je post nekako previše patetičan, nerealan, komparacija izložena u textu ne stoji, te je daleko od ove rubrike... Imo je on puno boljih :)

Moje mišljenje.
mO k3

#128 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by mO k3 »

Dendrlix wrote:
Zadig wrote: nakon razgovora sa "starijim" momkom od 11 godina, odlucio sam da i ja pokusam sa tim "sexom".... kaze on da zenska stvar u stvari je usisni organ kroz koji zena usisava vazduh dok ima sex, i time sprijecava da cuna ispadne iz pice.

Hajd reko.
ceko sam da budem sam.
Prvo mi je palo na pamet oralni sex, jer je tip i o tome prico.
Imao sam neku staaaru burdu, dje je bila glava zene preko citave stranice (skoro pa ko u prirodnoj velicini). Usta su joj bila polu otvorena.

Izvadim ja cunu, otvorim burdu, stavim burdu na krevet i "stavim" ga teti tamo...
Nista se ne desava. Ne kontam. On se kao nesto ucvrstio, ali nisam znao sta je to svejedno. Opet ja isto ponovim opet nista. Pogledam, taman na mjestu je a nista se ne desava...

Sjednem ja, otrgnem stranicu, i "nabijem je na cunu", Stranica se podere, a cuna konacno usla tamo "dje treba"
Opet nista, nista se ne desava, nista ne osjecam...

Hajd, reko da pokusam sa sexom.
Razmisljam, razmisljam... sjecam se rijeci jarana.... "vazduh...vuce... dise..."
i odem ja fino u spajiz i izvucem plavi OBODIN CETINJE usisivac.

Namjesim ono crijevo, skinem gadje, stavim cunu u rupu i upalim usisivac

Jao majko mila... osjetio sam nesto ali to nije bilo zadovoljstvo, nego ono, landara cuna u crijevu i od udaranje proizvodi zvuk: prrrr prrrr prrrr prrrr....

Ali dzaba, razocarenje.. nista opet mi nije jasno sta sam to krivo uradio, i reko ima li sanse da cu imati sex ikada...

U to cujem staru kako izlazi iz lifta, brze bolje se oblacim, stavljam cijev sa onom "stopicom" na crijevo u taman kad stara udje ja samo nastavim da usisavam

crven i zbunjen ko paprichica.
Stara kaze, sine sta to radis...
Usisavam mama...

Valjda mama sva srecna kontala da ja usisavam pa mi odma napravila palacinke....

isplatilo mi se "jebanje" taj dan
:D :D :D :D
Delegiram ovaj post jer me je vilica zabolila kad sam ga citao. Evo i sad sest godina poslije mi jerazvucen kez i zamisljam meni nepoznatog Zadig-a sa cunom u usisivacu.
Oplakah.... toliko sam se ismij'o ,da kada se god ovako ismijem posvadjamo se sa zenom :-)
Kapri

#129 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Kapri »

Ženski Dr.Med wrote: Oplakah....
I ja.Odlican smisao za humor
mO k3

#130 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by mO k3 »

Kapri wrote:
Ženski Dr.Med wrote: Oplakah....
I ja.Odlican smisao za humor
:thumbup:
vjesticanametli

#131 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by vjesticanametli »

nasla sam ga............moj glas ide zelenoj :-D
zelenashica wrote: Evo da ti ja pokušam odgovoriti.Trudiću se da budem kratka.
Nakon saopštavanja odluke da je kraj sjeli smo popili kafu ko ljudi.Razgovarali.Bez riječi mi je dao skrbništvo nad djetetom,čak šta više i osmijeh i samo jednu konstataciju:Divna si mama.
Za ovo mu velika hvala,jer od čovjeka sa kojim se razvodite dobiti ovakvu izjavu je znak da niste bili udani za kretena.
Kao prvo ja sam iselila iz porodične kuće.Uzela svoje lične stvari i lične stvari od djeteta,znaš ono kao kad ideš na put,sve fino lagano spakuješ u kofere,komad garderobe,jedan san,pa opet komad garedrobe,jedan san....kad popakuješ sve snove i garderobu pređeš na cipelice,torbice.I opet pakuješ cipelice,slijepa obećanja,torbice i usput stvaiš i pokoju laž.U pauzama izađeš u dvorište zapališ cigaretu razgledaš voćnjak koji si lično posadila,gaziš po travi koji su lično godinama kosila,diviš se cvijećnjacima na kojima si svoje kapljice krvi ostavljala dok si šišala ruže,okopavala ih.Udahneš i opet na nastavak pakovanja.....
Moje dijete je veće dijete,možda i previše ozbiljno za svoje godine i sasvim je razumjela šta se dešava.Sama je dobila dozvolu da uzme šta god poželi.Željeli smo oboje samo da joj olakšamo da se lakše navkne na novi stan,novu sredinu u koju sa mnom odlazi.Uzela je kao i svako dijete sve ono što je njoj bilo drago.Ali velikodušno sa tatom podijelila uspomene.
Ne mogu ti reći koliko je sve trajalo,ali mogu reći da je bilo kao godine.I dok se pakuješ opet premotavaš film u glavi,pokušavaš naći razlog koji je dovoljno jak da promijeniš odluku.Prebiraš po uspomenama,...Al' džaba,...
I onda fino zamolila bivšeg da mi pomogne,ako mu nije teško sve spakovati u auto.Ljudski pomogao,kao prijateljici.Pozdravili se,dala mu novu adresu,da zna gdje mu je dijete.Vratila ključeve od brave koju sam ja promijenila jer je ona stara vazda nešto zapinjala.I otišla.Nisam se okretala.
Čak šta više odnijela sam sa sobom i sve kreditne obaveze(haman pa sve bilo na moje ime dok se sve gradilo,kućilo,kupovao auto,...)a nisam uzela ništa,ništa osim auta koje ja još uvijek isplaćujem.

Ne želim ništa.Želim sve iznova.Novi početak.Ne treba mi namještaj,ni kašika,ne trebaju mi mašine,klime,tepisi,ma neću ni zavjese koje sam sama šila.....sve halalila.I mirne duše krećem iznova.
Moje dijete i ja.
Nisam rekla da mi nije bilo ponuđeno da uzmem sve što želim ali sam odbila.Rekla jasan razlog.Ne želim da dijelim ništa na moje tvoje jer je sve bilo naše.Nas nema,ja se odrekla svega materijalnog.Priznajem dobila sam nešto novca da se malo skućim,ništa posebno ali dovoljno za spremanje sobe djetetu.
Šta je predhodilo razvodu,eh to je sad za one moje rečenice:on divan ja krasna ali eto ne ide zajedno.

Zjedničke slike ne držim u novom stanu,dala sam ih djetetu u novu album.Njemu na poklon jer su te zajedničke fotografije razlog postanka našeg djeteta.Moje dijete je podnijelo našu selidbu i svakodnevno odsustvo oca sasvim dobro.Priznajem razgovora sa djetetom je bilo i uvijek će biti.Nema laži,nema uljepšavanje.Jer kad tad dijete će odrasti i biti sposobno da samo donosi sud.Ja tad ne želim osjećati stid ni bol.
Možda mi je pomoglo i to što godinama radim sa djecom pa jednostavno znam kako dišu.
Super se ukopila u novu školu,novu okolinu,drušvo,a tata je tu za nju kad god to ona poželi.

Ne,ne kajem se.

I odgovor na posljednje pitanje:Ne kajem se.
udrch

#132 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by udrch »

zelenashice svaka čast..nisam ovo pročitao ranije pa hvala i vještici..
toliko lijepih ljubavi ima, ali sve je više i onih koje su manje lijepe..zahvaljujem Bogu što sam odmah na početku sebi stavio do znanja: biće po ženinom, ne opiri se :D ..šalim se naravno..
niko_niko_kao_ja

#133 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by niko_niko_kao_ja »

zelenashica i havana :thumbup: :thumbup: :thumbup:

odusevili su me. prave zivotne price, sa puno ljudskosti i poukom kako se poslije mnogih stvari moze ostati normalan i nastaviti dalje sa zivotom. svaka cast oboma. :thumbup:
Pasiflora

#134 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Pasiflora »

Mislim da bi ovaj @zelenasicin post trebao na listu najboljih.
Na lijep nacin je objasnila kako izaci iz uzasa razvoda i stati ponovo na noge. Vjerujem da je dijete bilo glavni pokretac njezine snage, ali je mocna, u svakom slucaju.
Sretno @zelenasice :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#135 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Chmoljo »

Za ovu sedmicu završen prvi UPDATE :)

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=93253

svi oni postovi koji nisu na listi, a već su predloženi, još mogu dospjeti tamo, ako vi to budete htjeli :)

recite koji post želite na listi, i ako vas bude dovoljan broj, onda ide na listu :) i obrazložite zašto ga želite na listi
:)
Ridjobrki

#136 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Ridjobrki »

brad90 wrote:sve od ridjobrkog, jednostavno je najinteligentniji i najduhovitiji decko na forumu :D
Ja ako moram onda bih izdvojio ovaj post kao ultimativni egzemplar objektivnosti, argumentiranosti i analitičkog promišljanja.

:D :D :D
Industrialyzer

#137 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Industrialyzer »

Gdje je onaj post gdje decko pita zasto mu djevojka place poslije sexa i ( mislim ) Ridjobrki mu odgovara nesto kao : Jesi li provjerio je li dole vlazna , ako nije , mozda ima neki spoj pa joj izbija na oci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

edit:

evo ga
Ridjobrki wrote:Može tu biti svašta. Oprosti na direktnosti ali jesi li tokom seksa primijetio vlaži li dole? Ako ne vlaži dovoljno možda su joj neki kanali pogrešno prespojeni pa na oči izbije...
Last edited by Industrialyzer on 27/11/2011 23:17, edited 1 time in total.
Ridjobrki

#138 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Ridjobrki »

Joj sjećam se toga! :lol: :lol: :lol:

edit: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 5#p5892480

Nije za ovu temu ali i ja sam se nasmijao kad si me podsjetio. :lol: :lol: :lol:
Chisum

#139 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Chisum »

HAVANA wrote:E ne gumo majke mi pored sve ljubavi prema tebi i pivi... :D
Tek dosao,zavlio se,navuko pidjamu... 8)

Aaaaaaaaaahahaha... spava u pidzami..... :lol: :lol:

A sad ozbiljno... Drugu Havani plus za post i jos veci za lekciju koju je odrzao i zivotu, a i svima onima koji klepe usima i predaju se bez borbe! :thumbup:

Nas ovdje zivot bas nije mazio.... al' nismo mu ostajali ostajali duzni... Kako nas je udaralo sa svih strana, udarali smo i mi, jos jace!

Mnogo je stvari koje sam procitao na ovom forumu, a nakon toga se osjetio na ovaj ili onaj nacin bogatijim. Mnogo se puta od srca nasmijao. Mnogi su mi od vas bezbroj puta popravili dan. Ja ne volim ove liste i ove razne nominacije, jer covjek jednostavno ne moze nabrojati sve one koji to zasluze.

A sad, k'o na radiju... Pozdrav, prije svega, mojoj ekipi sa tema o Sarajevu. I onih ozbiljnih i onih neozbiljnih.... Kao i mojim istomisljenicima sa politickih tema na kojima, priznajem, cesto popizdim pa desi se da psujem k'o kocijas i uvrijedim nekoga... Za vecinu tih, koje tako uvrijedim, mi se zaista zivo jebe, ali bude tu i onih koji to ni najmanje ne zasluzuju... ali, eto, ako to cini stvari pravednijim, vala sam se i naguto banova za to. :D
HAVANA

#140 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by HAVANA »

:skoljka: :twisted:

Image

Image
muha_sa

#141 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by muha_sa »

Chisum wrote:

A sad ozbiljno... Drugu Havani plus za post i jos veci za lekciju koju je odrzao i zivotu, a i svima onima koji klepe usima i predaju se bez borbe! :thumbup:

Nas ovdje zivot bas nije mazio.... al' nismo mu ostajali ostajali duzni... Kako nas je udaralo sa svih strana, udarali smo i mi, jos jace!

Mnogo je stvari koje sam procitao na ovom forumu, a nakon toga se osjetio na ovaj ili onaj nacin bogatijim. Mnogo se puta od srca nasmijao. Mnogi su mi od vas bezbroj puta popravili dan. Ja ne volim ove liste i ove razne nominacije, jer covjek jednostavno ne moze nabrojati sve one koji to zasluze.

A sad, k'o na radiju... Pozdrav, prije svega, mojoj ekipi sa tema o Sarajevu. I onih ozbiljnih i onih neozbiljnih.... Kao i mojim istomisljenicima sa politickih tema na kojima, priznajem, cesto popizdim pa desi se da psujem k'o kocijas i uvrijedim nekoga... Za vecinu tih, koje tako uvrijedim, mi se zaista zivo jebe, ali bude tu i onih koji to ni najmanje ne zasluzuju... ali, eto, ako to cini stvari pravednijim, vala sam se i naguto banova za to. :D
:lol:
-vala baš :lol:
Nekako s proljeća

#142 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Nekako s proljeća »

Chisum wrote:

Sunrise00

#143 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Sunrise00 »

vjesticanametli wrote:nasla sam ga............moj glas ide zelenoj :-D
zelenashica wrote: Evo da ti ja pokušam odgovoriti.Trudiću se da budem kratka.
Nakon saopštavanja odluke da je kraj sjeli smo popili kafu ko ljudi.Razgovarali.Bez riječi mi je dao skrbništvo nad djetetom,čak šta više i osmijeh i samo jednu konstataciju:Divna si mama.
Za ovo mu velika hvala,jer od čovjeka sa kojim se razvodite dobiti ovakvu izjavu je znak da niste bili udani za kretena.
Kao prvo ja sam iselila iz porodične kuće.Uzela svoje lične stvari i lične stvari od djeteta,znaš ono kao kad ideš na put,sve fino lagano spakuješ u kofere,komad garderobe,jedan san,pa opet komad garedrobe,jedan san....kad popakuješ sve snove i garderobu pređeš na cipelice,torbice.I opet pakuješ cipelice,slijepa obećanja,torbice i usput stvaiš i pokoju laž.U pauzama izađeš u dvorište zapališ cigaretu razgledaš voćnjak koji si lično posadila,gaziš po travi koji su lično godinama kosila,diviš se cvijećnjacima na kojima si svoje kapljice krvi ostavljala dok si šišala ruže,okopavala ih.Udahneš i opet na nastavak pakovanja.....
Moje dijete je veće dijete,možda i previše ozbiljno za svoje godine i sasvim je razumjela šta se dešava.Sama je dobila dozvolu da uzme šta god poželi.Željeli smo oboje samo da joj olakšamo da se lakše navkne na novi stan,novu sredinu u koju sa mnom odlazi.Uzela je kao i svako dijete sve ono što je njoj bilo drago.Ali velikodušno sa tatom podijelila uspomene.
Ne mogu ti reći koliko je sve trajalo,ali mogu reći da je bilo kao godine.I dok se pakuješ opet premotavaš film u glavi,pokušavaš naći razlog koji je dovoljno jak da promijeniš odluku.Prebiraš po uspomenama,...Al' džaba,...
I onda fino zamolila bivšeg da mi pomogne,ako mu nije teško sve spakovati u auto.Ljudski pomogao,kao prijateljici.Pozdravili se,dala mu novu adresu,da zna gdje mu je dijete.Vratila ključeve od brave koju sam ja promijenila jer je ona stara vazda nešto zapinjala.I otišla.Nisam se okretala.
Čak šta više odnijela sam sa sobom i sve kreditne obaveze(haman pa sve bilo na moje ime dok se sve gradilo,kućilo,kupovao auto,...)a nisam uzela ništa,ništa osim auta koje ja još uvijek isplaćujem.

Ne želim ništa.Želim sve iznova.Novi početak.Ne treba mi namještaj,ni kašika,ne trebaju mi mašine,klime,tepisi,ma neću ni zavjese koje sam sama šila.....sve halalila.I mirne duše krećem iznova.
Moje dijete i ja.
Nisam rekla da mi nije bilo ponuđeno da uzmem sve što želim ali sam odbila.Rekla jasan razlog.Ne želim da dijelim ništa na moje tvoje jer je sve bilo naše.Nas nema,ja se odrekla svega materijalnog.Priznajem dobila sam nešto novca da se malo skućim,ništa posebno ali dovoljno za spremanje sobe djetetu.
Šta je predhodilo razvodu,eh to je sad za one moje rečenice:on divan ja krasna ali eto ne ide zajedno.

Zjedničke slike ne držim u novom stanu,dala sam ih djetetu u novu album.Njemu na poklon jer su te zajedničke fotografije razlog postanka našeg djeteta.Moje dijete je podnijelo našu selidbu i svakodnevno odsustvo oca sasvim dobro.Priznajem razgovora sa djetetom je bilo i uvijek će biti.Nema laži,nema uljepšavanje.Jer kad tad dijete će odrasti i biti sposobno da samo donosi sud.Ja tad ne želim osjećati stid ni bol.
Možda mi je pomoglo i to što godinama radim sa djecom pa jednostavno znam kako dišu.
Super se ukopila u novu školu,novu okolinu,drušvo,a tata je tu za nju kad god to ona poželi.

Ne,ne kajem se.

I odgovor na posljednje pitanje:Ne kajem se.
+1 :thumbup:
amrica

#144 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by amrica »

iskreno, ova lista je super da se podsjetimo nekih dobrih postova, smijesnih, tuznih, zivotnih,poucnih...

Ali izabrati samo jedan je tesko.

Ima nekolicina forumasa-ica ciji su svi postovi super. Ali u razlicitim kategorijama.

Napr. od ovih kandidiranih do sada, havana i zelenasica zivotne price, samo da stanes i zamislis se.

ahmmed k'o ahmmed i
arzulah k'o arzulah - sve sto napisu valja, makar se i ne slagala sa njima sustinski.

zatim ridjobrki, chisum, karanana... sa svojim specificnim nacinom komentiranja :lol:

slabo u zadnje vrijeme bazam po politiKi, ali sto procitam :arrow: prljavi hare :lol:

aaaaaaaaaaa pici :D da ne bidne zaboravljen.

zatim ona mala klinka sa zivotinja sto hoce da zaledi forum, portal i citav internet :lol: :lol:

itd... ima raje masa... ali ko ce sve poFatat

e, i sejo mali mujo (hose mujica) :-D

muha :thumbup:

ekipa sa sa-asfalta :-D

Za koga glasati?

Inace, najdrazi su mi postovi od 1-2 reda od kojih se pada sa stolice :D :D :D
amrica

#145 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by amrica »

:oops:

zaboravih valterbranisarajevo, humanitarac par excellence :thumbup:

i dr gog :D
autotransformator :oops:

koliki god post da napise, sve je zanimljivo.
Sunrise00

#146 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by Sunrise00 »

Sa teme: Diskretna veza (http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=93085)

Ridjobrki wrote:Šta ti je škola. :? Moj rođak Muća bi ovo zvao kurvanjem ali on je neškolovani priprosti seljak, 'ta on zna...
Meni licno jedan od onih komentara nad kojima se mozes stvarno zamisliti :D a jos uz to i smijesan :D
bingov buraz

#147 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by bingov buraz »

Madner kralj,sa teme o onom medvjedu iz Makarske sto je pisao protiv bosanaca,neka forumasica je konstatirala da se ne moze proci plazom od dobacivanja

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p6130961

ne moze se kopirati jer je tema zakljucana...po meni tema godine,tema koja je bas ono pocela ozbiljno i onda je tamo od 16 stranice poceo show :mrgreen:

Fb grupe za "osvajanje" Makarske,slikale se pohovane paprike na plazi,pa likovi sjede na truleks krpama :lol: nekakvi lazni seici na sastanku sa gradonacelnikom :dance: itd.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#148 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by prljavi Hare »

pici wrote:Image

“Uslovi za postavljanje na poziciju direktora javnih ili republičkih organa ili organizacija:

OPŠTI USLOVI:
1. obavezna članska karta SNSD-a ili stranke iz vladajuće koalicije;
2. obavezno starost preko 45 godina;
3. obavezno držanje slike vladajućeg lidera u kancelariji na najvidljivijem mogućem mjestu;
4.obavezno nepoznavanje stranih jezika i rada na računaru:

POSEBNI USLOVI:
1. obavezna kilaža preko 100kg i potrebna debljina da bi lice imalo izgled nabreklosti;
2. obavezno češljanje kose unazad (zalizivanje);
3. obavezno da je barem jednom osuđivan za teško krivično dijelo ili da se protiv njega vodi postupak za krivično dijelo i da ima iskustva u prekršajnim postupcima do max. novćane kazne od 10.000 KM;
4. IQ koeficijent smije da bude max. 5 poena visi od granice za nerazvijen;
5. kandidat mora da bude vičan(oran) narator i da se koristi narodnim prostim jezikom što implicira da je poptrebno nekada i da opsuje po potrebi;
6. kandidat mora da bude snažna lićnost i da svoju funkciju obavlja tako da se zna ko je glavni i po potrebi da upotrebi i fizičku silu u slučaju da psovke ne rješe sukob sa podređenim i strankama;

OSTALI USLOVI:
- Kandidat može a i ne mora da ima diplommu završene srednje, više ili visoke stručne spreme ukoliko ispunjava sve navedene OPŠTE i POSEBNE uslove;

Kandidati koji ispunjavaju OPŠTE I POSEBNE uslove biće pozvani na “jengije” pod šatorom gdje će se ocjenjivati količina alkohola koju mogu popiti i kg pečenja koje mogu pojesti kao i pjevačke sposobnosti uz matrice i solo uz pratnju harmonike. Kandidati koji pokažu najbolje “krkankse” sposobnosti pod šatorom ulaze u najuži krug izbora što će zavisiti od ispunjavanja prethodno navedenih OPŠTIH i POSEBNIH uslova. “

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

poslije molbi i objašnjenja da slika nije violated upload image su mi napokom dozvolili da je stavim na NET...samo zaHvaljujuĆi prdCenikovoj CliKi na zidu :oops:

Pici kralj! :lol: :lol: :lol:
haubica_i_to_teshka

#149 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by haubica_i_to_teshka »

A @felipe-a, “drzavnog neprijatelja No1 :-D “, brzo ste zaboravili :( :D
bash su sax-ovci cudna raja ... :P
mO k3

#150 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi

Post by mO k3 »

haubica_i_to_teshka wrote:A @felipe-a, “drzavnog neprijatelja No1 :-D “, brzo ste zaboravili :( :D
bash su sax-ovci cudna raja ... :P
a dze on???
Post Reply