Još jedna melodrama...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
detroit-mercy

#126 Re: Još jedna melodrama...

Post by detroit-mercy »

PalaSa Marsa wrote:Moras bit optimistican da bi tako i kont'o. DetroitU ti uvalio inteligenciju u Ameriku i svima vrata zamandalio, ne valja to tako, a-a :D
Za optimizam su ti potrebni papiri :mrgreen: ne znamo kako George Glooney stoji sa njima :mrgreen: .
fatamorgana

#127 Re: Još jedna melodrama...

Post by fatamorgana »

detroit-mercy wrote:
PalaSa Marsa wrote:Moras bit optimistican da bi tako i kont'o. DetroitU ti uvalio inteligenciju u Ameriku i svima vrata zamandalio, ne valja to tako, a-a :D
Za optimizam su ti potrebni papiri :mrgreen: ne znamo kako George Glooney stoji sa njima :mrgreen: .
Ima hin gutu!
PalaSa Marsa

#128 Re: Još jedna melodrama...

Post by PalaSa Marsa »

detroit-mercy wrote:
Pa sta hoces da kazes, ti prije nego si dos'o u Ameriku im'o si papire, sta li? :zoka: Da te nije tvoja ljepsa polovina dovela na spajanje? :zoka: :D
fatamorgana

#129 Re: Još jedna melodrama...

Post by fatamorgana »

PalaSa Marsa wrote:
detroit-mercy wrote:
Pa sta hoces da kazes, ti prije nego si dos'o u Ameriku im'o si papire, sta li? :zoka: Da te nije tvoja ljepsa polovina dovela na spajanje? :zoka: :D
Ma ko kaže da ona mora da bide ljepša od njega, :lol:
detroit-mercy

#130 Re: Još jedna melodrama...

Post by detroit-mercy »

PalaSa Marsa wrote:
detroit-mercy wrote:
Da, prije nego sam stigao u cemeriku imao sam papire :mrgreen: , hanumu sam upoznao u Cemerici :mrgreen:
Nevezano, treba nigdje nije rekla da ce ga dovesti, vise sam isao onom logikom da joj bane na vrata. Ko da je ona u Mostaru, pa samo banes.
Licno mislim da je jos malo drzi ljetna romansa i to je to, pa da je tako u ljubavi zar bi jos bila sa prijasnjim zagondzijom :mrgreen: . Ili mozda igra na sigurno :mrgreen: .
fatamorgana

#131 Re: Još jedna melodrama...

Post by fatamorgana »

Ćemerika i Engleska biće zemlja proleterska, 8-)
PalaSa Marsa

#132 Re: Još jedna melodrama...

Post by PalaSa Marsa »

detroit-mercy wrote: Da, prije nego sam stigao u cemeriku imao sam papire :mrgreen: , hanumu sam upoznao u Cemerici :mrgreen:
Nevezano, treba nigdje nije rekla da ce ga dovesti, vise sam isao onom logikom da joj bane na vrata. Ko da je ona u Mostaru, pa samo banes.
Licno mislim da je jos malo drzi ljetna romansa i to je to, pa da je tako u ljubavi zar bi jos bila sa prijasnjim zagondzijom :mrgreen: . Ili mozda igra na sigurno :mrgreen: .

Ne znam sto s' rezervom uzimam ovo da si im'o papire prije nego si dos'o tamo. Svejedno si se mor'o namucit' kako god da bi ih dobio. Bane na vrata, a sto da ne, to je za mene hrabrost :-D . I sam je rek'o (ako nas ne salta :D ) da nije nesto slicno osjetio prije. Nije Amerika daleko k'o ni jedna druga zemlja, ne na danasnjem vaktu. A ljetna romansa, pa Boze moj i to, znaci da je valjalo cim je se i sad sjecaju, pa sto i da je ne obnove :-D , nikad se ne zna. A to da igra na sigurno, a sto i ne bi igrala na sigurno ako je i ona slala signale da joj se isti dopada. I sama je rekla da nije osjetila zaljubljenost prema momku s' kojim je trenutno. Iz teksta se isto tako vidi da su oboje imali prilicno fino i kvalitetno vrijeme provedeno zajedno. Ha ya!
detroit-mercy

#133 Re: Još jedna melodrama...

Post by detroit-mercy »

PalaSa Marsa wrote:
detroit-mercy wrote: Da, prije nego sam stigao u cemeriku imao sam papire :mrgreen: , hanumu sam upoznao u Cemerici :mrgreen:

Ne znam sto s' rezervom uzimam ovo da si im'o papire prije nego si dos'o tamo. Svejedno si se mor'o namucit' kako god da bi ih dobio. Bane na vrata, a sto da ne, to je za mene hrabrost :-D . I sam je rek'o (ako nas ne salta :D ) da nije nesto slicno osjetio prije. Nije Amerika daleko k'o ni jedna druga zemlja, ne na danasnjem vaktu. A ljetna romansa, pa Boze moj i to, znaci da je valjalo cim je se i sad sjecaju, pa sto i da je ne obnove :-D , nikad se ne zna. A to da igra na sigurno, a sto i ne bi igrala na sigurno ako je i ona slala signale da joj se isti dopada. I sama je rekla da nije osjetila zaljubljenost prema momku s' kojim je trenutno. Iz teksta se isto tako vidi da su oboje imali prilicno fino i kvalitetno vrijeme provedeno zajedno. Ha ya!
Treba je jos sa drugim :mrgreen: sta tu nije jasno. Nece da ostavi tipa, da ostavi karijeru, da promijeni zemlju :mrgreen: a da flertuje po malo to moze ;-) .
Ja kada sam upoznao svoju sadasnju, bivsa je dobila nogu u roku od dvije i po sekunde :mrgreen: . Jos se nismo ni poznavali na nacin na koji su se oni upoznali :mrgreen: u tih par sedmica. Nije bilo kalkulacije, ovo je sigurno ovo je nesigurno. Jer i moja sadasnja, kada sam je upoznao nije bila sigurna ni 5%. Citaj izmedju redova.
I jos nesto da dodam, treba je zavrsila fax, ima neku karijeru pred sobom i vjeruj mi da uzima sve X i Y u kalkulaciju :mrgreen: . Nece se ta tako lako upustiti u nesto sto bi joj poremetilo njene planove :mrgreen: a vi vjerujte i u Djeda Mraza ako hocete.
detroit-mercy

#134 Re: Još jedna melodrama...

Post by detroit-mercy »

PalaSa Marsa wrote:

Poslala familija, ja bio u skroz trecoj zemlji a nije mi se islo u BiH, reko da probam pa ako mi se ne svidi karta nije skupa :mrgreen: .
cvjece13

#135 Re: Još jedna melodrama...

Post by cvjece13 »

Sve napisane prognoze o tome kako će tvoja priča završiti, kao i pretpostavke o tome šta ona osjeća, šta će uraditi i sl, sve su logične, vrlo vjerovatne, ali ima nešto što meni kao djevojci puno govori o toj koju smo nazvali Aida. Znam da se mnogi neće složiti, ali ona je napravila itekako veliku i hrabru stvar kad je zbog nekoliko dana poznanstva s tobom ostavila momka koji joj je bio "siguran" i s kojim je još imala i savršen život (tako je barem rekla), a vezu koja dugo traje i nema velikih prepreka zamjenila za mogućnost da će možda uspjeti ostvariti nešto s tobom kojeg tako kratko poznaje, i to tek kada savlada prepreke koje većina ljudi smatra nesavladivim. Većina bi na njenom mjestu sačekala da vidi hoće li te emocije biti nešto prolazno, nešto čemu će se smijati za 2 mjeseca, al jok, cura se vodi srcem, ostavi momka, pa kud puklo-puklo. E, svaka joj čast! Mojoj prijateljici se dogodila ista stvar, čitam tvoje riječi koje opisuju kako je vaše poznanstvo promjenilo vas, vaš pogled na svijet, i kao da slušam nju. Samo, njoj se to dogodilo s momkom koji (PAZI SAD) živi u istom gradu kao i ona, ali nije rizikovala, već je nastavila vezu od 2,5 godine i odlučila da zaboravi. Pa ti sad proturi neki zaključak!
Nego, sad kad ste oboje slobodni ljudi koji su zaljubljeni jedno u drugo, pitanje je samo koliko ste toga spremni rizikovati i uložiti da bi bili zajedno. Ja mislim da je najbolje sve pokušati, ako misliš da je to što osjećate vrijedno rizika.
I još da dodam, to što je ostavila momka ne znači da bi i tebi to uradila jednog dana kad naiđe dobar Kubanac. Ti komentari nemaju veze sa mozgom. Sasvim je normalno biti u vezama, ostavljati i tražiti dok ne nađeš ono pravo.
Ma.Le.Na

#136 Re: Još jedna melodrama...

Post by Ma.Le.Na »

sto ne mogu kukavica :evil:
ono bi da ima sve a da ne rizikuje nista
e jbg
ne mEre
♥ Julianna ♥

#137 Re: Još jedna melodrama...

Post by ♥ Julianna ♥ »

detroit-mercy wrote:
PalaSa Marsa wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:Pepermint, glup si.Ne mogu da vjerujem da si još u Sarajevu, a kamoli na forumu.
Jedini mogući scenario je da daš petama vjetra nađeš je i oboriš s nogu poljubcem pa kud puklo da puklo.Testiraš sebe, testiraš nju. Sve druge varijante otpadaju i ti nit si muško, nit kakav čovjek.
Ovo šupljiranje, promišljanje i sve gluposti o tvojoj zatvorenosti su sh*t obični.
Tako su pravi muškarci nekad radili, bez puno praznog hoda.I nisu bez veze sve dobre cure zauzete, što reče madner, imao je ko i da ih osvoji.
Eto, u pamet.
P.S ne zavaravaj se da će ovo naići opet, možda hoće al kad ti bude 60.
Ma k'o da sam ja ovo pisala. :-D :kiss: July :-D
Ma ko u filmu :mrgreen: , samo sjedes u auto i do cemerike :mrgreen: . Pa nije cemerika Visoko pa da tek tako moze da banes na vrata :mrgreen: .
Budimo malo realisticni :skoljka:
Marsy, ti i ja smo soulmates :kiss: :-D
A za ovog detroita, uvijek ima način, ko ima m.......hrabrosti ;-)
PalaSa Marsa

#138 Re: Još jedna melodrama...

Post by PalaSa Marsa »

July :kiss: :-D , ma ja mislim da je on nafat'o ovu svoju Amerikanku da lakse dobije zeleni karton. :D :lol: :D

DetroiTe da ti ka'em. Nista se ne moze poistovjetit' s nicim. Ono da ka'emo ti si pros'o tako, e sad da neko upotrijebi isti "recept" k'o taj u tebe i da mu je zagarantovan uspjeh, jok, nema toga, zivot je itako pun iznenadjenja i ne moze se poistovijetit nista ni s' cim, odnosno ni s' cijim drugim zivotom, nema tu pravila. Niko ne moze razmisljat' na isti nacin, misljenja dakako se mogu podudarat', al' 'pak k'o osobe ne moze niko bit' isti. Ti toj bivsoj dao nogaru u sekundi. Pa eto to pokazuje da ti ta bivsa nije prirasla srcu k'o recimo ta zbog koje si sutn'o bivsu. Sve se eto samo reklo, znaci sreo si zenu svog zivota. Valjda :D I vezano za ovu "trebu" iz teksta, e pa svi u zivotu da kazem kalkulisu, (ovo zbog tebe govorim, jer si kalkulis'o), al' ja kazem, svi razmisljaju i razmisljaju, ili bi trebali kad se vec radi o nekim stvarima u nasim zivotima gdje moze da ti se promijeni zivotni put, eventualno i slicnotome. :D
ljubav_aha

#139 Re: Još jedna melodrama...

Post by ljubav_aha »

PalaSa Marsa wrote:al' ja kazem, svi razmisljaju i razmisljaju, ili bi trebali kad se vec radi o nekim stvarima u nasim zivotima gdje moze da ti se promijeni zivotni put, eventualno i slicnotome. :D
uh,kako ces to napisat' :D ovdje su svi emocionalno spontani :lol:
PalaSa Marsa

#140 Re: Još jedna melodrama...

Post by PalaSa Marsa »

ljubav_aha wrote:
PalaSa Marsa wrote:al' ja kazem, svi razmisljaju i razmisljaju, ili bi trebali kad se vec radi o nekim stvarima u nasim zivotima gdje moze da ti se promijeni zivotni put, eventualno i slicnotome. :D
Ama pa, sta da ti pricam. :lol: :-D
citroen

#141 Re: Još jedna melodrama...

Post by citroen »

ljubav_aha wrote:
ljubav_aha :zar ljubav posjeduje garanciju :D aha :-D

citroen: Ako je prava,naravno da posjeduje.. ;-)

ljubav_aha :kako znas kad je PRAVA LJUBAV :D sve ima rok trajanja ,ovisi,naravno o kvaliteti prosivoda ,jer vrlo ih malo posjeduje lifetime warrenty :D

citroen:jesi tezak insan .. :D :D :D :D :D
evo jos cekam tvoj odgovor :-D
Odgovor si dobila,ako ne razumijesh,ja ti nemrem pomoci- :wink: :)
pustopoljina

#142 Re: Još jedna melodrama...

Post by pustopoljina »

visocicaguy wrote:
Upravo je taj aparat normativnog skrivanja sinkretički povezivao sve moje odlike i predstavljao paradigmu moje dogme.

hahahahahah.... aj ba u ..... :D
:lol:
Apstrakcija filmskog izrazaja kao jezika specifikuma, iii apstrakcija umjetnickog akta uopste, de iure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infalcizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili......no to nije tema nase danasnje emisije
:D

kad ovakvima zidovi puknu :)
prosto mi toplo oko srca citajuci odgovore vecine forumasa...omeks'o narod nesto :)

inace...i ja mislim da nije slucajno sto si bas nju odabrao da se zaljubis do usiju...jos se ti ljubavi bojis, jos je prezires,a provaljuje ljudska potreba iz tebe...a ona je dovoljno daleko...

polako i ustrajno...ako je istinito to sto osjecas...ako si je odabrao samo da jos dulje ostanes sam...pati iz daleka i govori za svaku u blizini koju sretnes da joj nije ni do koljena.
pustopoljina

#143 Re: Još jedna melodrama...

Post by pustopoljina »

madner wrote:Sve trebe sto valjaju su zauzete, sto bi bile ne trzistu ako valjaju.
tipicna recenica lika nesigurnog u vlastiti izbor.
ljubav_aha

#144 Re: Još jedna melodrama...

Post by ljubav_aha »

citroen wrote:
ljubav_aha wrote:
ljubav_aha :zar ljubav posjeduje garanciju :D aha :-D

citroen: Ako je prava,naravno da posjeduje.. ;-)

ljubav_aha :kako znas kad je PRAVA LJUBAV :D sve ima rok trajanja ,ovisi,naravno o kvaliteti prosivoda ,jer vrlo ih malo posjeduje lifetime warrenty :D

citroen:jesi tezak insan .. :D :D :D :D :D
evo jos cekam tvoj odgovor :-D
Odgovor si dobila,ako ne razumijesh,ja ti nemrem pomoci- :wink: :)
ah, a too,a kao ti me super poznajes putem foruma :D haman kao da se licno poznajemo :lol:
ljubav_aha

#145 Re: Još jedna melodrama...

Post by ljubav_aha »

pustopoljina wrote:
madner wrote:Sve trebe sto valjaju su zauzete, sto bi bile ne trzistu ako valjaju.
:lol:
ljubav_aha

#146 Re: Još jedna melodrama...

Post by ljubav_aha »

PalaSa Marsa wrote:
ljubav_aha wrote:
Ama pa, sta da ti pricam. :lol: :-D
forumash citroen tvrdi nam obratno :D :lol:
Tvrdokorna mrlja

#147 Re: Još jedna melodrama...

Post by Tvrdokorna mrlja »

pustopoljina wrote:
i juliana je nesto slicno rekla,nju ne napadas :D
Vrteska

#148 Re: Još jedna melodrama...

Post by Vrteska »

Tvrdokorna mrlja wrote:
pustopoljina wrote:
i juliana je nesto slicno rekla,nju ne napadas :D
joj tuzibaba :D
Kinaski

#149 Re: Još jedna melodrama...

Post by Kinaski »

:shock:
psydelija

#150 Re: Još jedna melodrama...

Post by psydelija »

kud bas aida? :lol: znam neke aide, sve su trube.
iskreno, od ove se neces leba najesti... :-)
Post Reply