Šta ako je davno išao prostitutkama?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
fatamorgana

#126 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

PalaSa Marsa wrote:
zelenashica wrote:
Po nekoj tvojoj logici, znaci tabui se brisu, al' je stvar toga ko je spreman da prihvati cinjenice, a ko nije i tu to zapinje garant.
de ovo citiraj kako treba, da znam kome si i šta napisala :sax:
Pa bivsa misice :lol: :D[/quote]
Pa deder reci na koga mislis,zbilja si citirala budi bog s nama :lol:
Ne znaam uopšte odakle ti to da se po mojoj logici tabui brisu....ja samo kazem i opet ponavljam,da ne vidim nista lose u kazivanju proslosti jedno drugom,pa i proslosti koja ima predznak bordel....i od kada je to bordel tabu :-)
Eh sad brojevi,...hm,kakve veze imaju brojevi sa njeznijim spolom i prostitucijom... :-) ..[/quote]
HoTjedoh ti rec', ne znam sjecas li se neke teme .. lupam.. gdje je bilo debata i debata o tome koliko vasa buduca izabranica *smije* (odnosno koji broj je za vas prihvatljiv) imat' partnera prije vas.. pa nakon citanja te teme sam shvatila, da je malo ko spreman prihvatit' ( o muskima pricam) broj, da ne kazem cifru njegove eventualne izabranice, pa mi se nesto mota misao u glavi nakono ovog ovdje sto citam koja razlika u razmisljanju musko- zensko i obratno i koja dal' hrabrsot dal' glupost, il' 'pak hladnost, da se tako olako primi info., da ti je tvoj eventualni izabranik posjeciv'o dame lakog morala. Mislim, o cemu se radi, dvostruki arsini, standardi neki ili 'pak nesto trece. Tabui se brisu, onda kad zavjese padnu (ovo je floskula, valjda) :D
Ovdje napravih vezu izmedju brojeva i brojki, pa me malo zagolica ta tvoja fleksibilnost :-) :D
Zelena, tebi pisem :D[/quote]

Pokvari temu, :run:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#127 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by anthraxQ »

fatamorgana wrote:
"carlos acosta"

e brate ne da ti se :D
Nije da mu se ne da već mu nedaju, :lol:
evo, tema sada može pod ključ.

:lol:

edit: de molim vas naučite se citirati.

:thumbup:
Last edited by anthraxQ on 16/10/2011 23:26, edited 1 time in total.
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#128 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by carlos acosta »

fatamorgana wrote:
"carlos acosta"

Nije da mu se ne da već mu nedaju, :lol:

pa dobro, isto ti je to :D
PalaSa Marsa

#129 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

Ja sta radi ova Fata zalosna ti njemacka :mrgreen:
carlos acosta
Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna

#130 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by carlos acosta »

sandra01 wrote:neću.

nemam para. :D
e brate ne da ti se :D[/quote]

A ti ga ne nagovaraj ,moze on dobiti i dzaba ,ali nece ,posten hoce da plati :D[/quote]

covjek samo slijedi osnovne principe kapitalizma :D
fatamorgana

#131 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

PalaSa Marsa wrote:Ja sta radi ova Fata zalosna ti njemacka :mrgreen:
Pravo si sexy kad se ibretiš, :lol:
sandra01

#132 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sandra01 »

evo, tema sada može pod ključ.

edit: de molim vas naučite se citirati.

:thumbup:[/quote]

Neka bolan kakv kljuc tek je pocelo
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#133 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by anthraxQ »

carlos acosta wrote:
sandra01 wrote:neću.

nemam para. :D
A ti ga ne nagovaraj ,moze on dobiti i dzaba ,ali nece ,posten hoce da plati :D[/quote]

covjek samo slijedi osnovne principe kapitalizma :D[/quote]

naravno...

ja tebi - ti meni... ali odosmo u off :-) .
PalaSa Marsa

#134 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

fatamorgana wrote:
PalaSa Marsa wrote:Ja sta radi ova Fata zalosna ti njemacka :mrgreen:
Pravo si sexy kad se ibretiš, :lol:
:kravata: :D
anthraxQ

#135 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by anthraxQ »

ko je šta sad napisao?

sveeeee ću da vas prijavim.

oridjidji

#136 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

zelenashica wrote:
PalaSa Marsa wrote:
zelenashica wrote: Pa bivsa misice :lol: :D
Pa deder reci na koga mislis,zbilja si citirala budi bog s nama :lol:
Ne znaam uopšte odakle ti to da se po mojoj logici tabui brisu....ja samo kazem i opet ponavljam,da ne vidim nista lose u kazivanju proslosti jedno drugom,pa i proslosti koja ima predznak bordel....i od kada je to bordel tabu :-)
Eh sad brojevi,...hm,kakve veze imaju brojevi sa njeznijim spolom i prostitucijom... :-) ..
Pa prostitucija nije tabu. Mnogi ovdje misle da je kod nas nema ili da je mala i zanemarljiva. Nije prostitucija samo ono što se dešava kod Vize ili Vogoščanske petlje, niti ono sto se desavalo u suzbijenim nelegalnim bordelima po Bosni od strane MUP-a FBIH i RS-a. Kod nas prostitucije ima i previše, perifidna je. Nema lokala, hotela, motela na glasu u Sarajevu, a da u njemu nema lakih dama koje sve ćine za pare. Čak otvorite oglasnik i prelistaj te intimne kontakte, okenite brojeve pa će te se uvijeriti kako se i prostitucija pakuje. Šta vi mislite šta je erotska maasaža koju nalazite na stranicama nekih novina ili sajtova? Nego softcore varijanta prostitucije. Ako ste radili u ugostiteljstvu bilo koji posao znate da toga ima i previše, ako ste ikada konobarisali, bili šanker ili recepcionar, onda znate ko i svako prolazi kroz prostor u kojem radite.

Brojevi itekako imaju veze sa prostitucijom. Sve je to samo matematika, nešto je i u strpljenju ljudi koji koriste takve usluge, jednostavno nemaju volje da troše svoje vrijeme, novac i živce sa neodlučnim osobama koji na seks i negledaju tako slobodno kao oni.
Last edited by oridjidji on 16/10/2011 23:33, edited 1 time in total.
fatamorgana

#137 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

anthraxQ wrote:ko je šta sad napisao?

Prijavite mene, naviko sam, :lol:
zelenashica

#138 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zelenashica »

PalaSa Marsa wrote: :-) :-)
HoTjedoh ti rec', ne znam sjecas li se neke teme .. lupam.. gdje je bilo debata i debata o tome koliko vasa buduca izabranica *smije* (odnosno koji broj je za vas prihvatljiv) imat' partnera prije vas.. pa nakon citanja te teme sam shvatila, da je malo ko spreman prihvatit' ( o muskima pricam) broj, da ne kazem cifru njegove eventualne izabranice, pa mi se nesto mota misao u glavi nakono ovog ovdje sto citam koja razlika u razmisljanju musko- zensko i obratno i koja dal' hrabrsot dal' glupost, il' 'pak hladnost, da se tako olako primi info., da ti je tvoj eventualni izabranik posjeciv'o dame lakog morala. Mislim, o cemu se radi, dvostruki arsini, standardi neki ili 'pak nesto trece. Tabui se brisu, onda kad zavjese padnu (ovo je floskula, valjda) :D
Ovdje napravih vezu izmedju brojeva i brojki, pa me malo zagolica ta tvoja fleksibilnost :-) :D
Zelena, tebi pisem :D

Edit: Kvotam k'o ni sebi ni svom :-) :D
Čuj ja nisam nikad tražila izvještaj od svojih izabranika o brojnom stanju.Ne zanima me da li je povalio 1,..5...10...ili njih 50.....iskreno zabole me levo uho :D
Ja kad stupim na scenu sve iza zaboravim a sve ispred zabranim.

Ali sam sve izvještaje sama dobila bez dizanja halabuke,u nekoj fazi gradnje povjerenja.
Isto tako sam i za posjete bordelima saznala sasvim normalno,slučajno u razgovoru....i šta je tu bauk..zbilja ne kontam o kakvoj mojoj fleksibilnosti pričaš....ja lijepo rekoh i opet ponavljam...draze mi je da je visio po bodelu nego obećavao kule i gradove nekim djevojčicama,djevojkama,ženama....onako je pošteno platio i obavio posao i bay bay...a da je lagao,petljao,ubjeđivaop i dokazivao svoje sposobnosti za night s. vezu eh...pao bi u mojim okicama,...
I o kakvim dvostrukim aršinima pričaš...sasvim je jasno da će teško koji muškarac se lako pomiriti sa prošlosti svoje hanume,a da će hanume to uraditi olako...helem ona koja pored sebe ima onog ko je prošlost hanume zanemario(mislim na brojno stanje) je i zaslužuje....ako joj nije halalio prošlost i otišao,mashala nek mu je sa srećom.
anthraxQ

#139 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by anthraxQ »

fatamorgana wrote:

zar toliko?

:shock:

jel boljelo?
pustopoljina

#140 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by pustopoljina »

mene vise sva ta prica o seksu nervira...
kako mislimo kolonizirati planete, kad smo u glavi ostali u srednjem vijeku, grijehu i kazni...pa je seks jos uvijek unosan biznis.
fatamorgana

#141 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

anthraxQ wrote:
fatamorgana wrote:

zar toliko?

:shock:

jel boljelo?
Bol je samo trenutan ali zadovoljstvo povratka je neizmjerno, :lol:
oridjidji

#142 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

pustopoljina wrote:mene vise sva ta prica o seksu nervira...
kako mislimo kolonizirati planete, kad smo u glavi ostali u srednjem vijeku, grijehu i kazni...pa je seks jos uvijek unosan biznis.
žene ga puno bolje uglavnom prodaju nego muškarci :D
PalaSa Marsa

#143 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

zelenashica wrote:
Čuj ja nisam nikad tražila izvještaj od svojih izabranika o brojnom stanju.Ne zanima me da li je povalio 1,..5...10...ili njih 50.....iskreno zabole me levo uho :D

Ali sam sve izvještaje sama dobila bez dizanja halabuke,u nekoj fazi gradnje povjerenja.
Isto tako sam i za posjete bordelima saznala sasvim normalno,slučajno u razgovoru....i šta je tu bauk..zbilja ne kontam o kakvoj mojoj fleksibilnosti pričaš....ja lijepo rekoh i opet ponavljam...draze mi je da je visio po bodelu nego obećavao kule i gradove nekim djevojčicama,djevojkama,ženama....onako je pošteno platio i obavio posao i bay bay...a da je lagao,petljao,ubjeđivaop i dokazivao svoje sposobnosti za night s. vezu eh...pao bi u mojim okicama,...
I o kakvim dvostrukim aršinima pričaš...sasvim je jasno da će teško koji muškarac se lako pomiriti sa prošlosti svoje hanume,a da će hanume to uraditi olako...helem ona koja pored sebe ima onog ko je prošlost hanume zanemario(mislim na brojno stanje) je i zaslužuje....ako joj nije halalio prošlost i otišao,mashala nek mu je sa srećom.
Skidam kapuljacu zelena, ako tvoj eventualni izabranik moze podnijet broj (lupam) :-D mislim jel' treba ipak nac' tako nekog, umjetnost' br'te sta da ti pricam. :D
anthraxQ

#144 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by anthraxQ »

nije lijepo tračati prostitutke...

to je grijeh. pokajte se ljudi...

pustopoljina

#145 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by pustopoljina »

oridjidji wrote:
pustopoljina wrote:mene vise sva ta prica o seksu nervira...
žene ga puno bolje uglavnom prodaju nego muškarci :D
i ovo mi ide na zivce...fakin' eberecke-ebertucke.
vi ste gore!
ne, vi ste gori!
ma vi!
ma jok- vi!
:-)
cucamonga

#146 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by cucamonga »

ako ima neka da je fakat imala puno frajera nek mi se javi - ja volim takve :mrgreen:
sandra01

#147 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by sandra01 »

anthraxQ wrote:nije lijepo tračati prostitutke...

to je grijeh. pokajte se ljudi...

Ja bogami ne tracam nikoga :wink:
oridjidji

#148 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

PalaSa Marsa wrote:
zelenashica wrote:

Skidam kapuljacu zelena, ako tvoj eventualni izabranik moze podnijet broj (lupam) :-D mislim jel' treba ipak nac' tako nekog, umjetnost' br'te sta da ti pricam. :D
mislim da može ... svak sebi slične pronalazi... osim ovih super čednih moralista koji svoje tajne kriju kao noga zmije :D
PalaSa Marsa

#149 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PalaSa Marsa »

Nemam blage veze, sta bi ti na to rekla. :)
fatamorgana

#150 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

"oridjidji"

mislim da može ... svak sebi slične pronalazi... osim ovih super čednih moralista koji svoje tajne kriju kao noga zmije :D
Ma valja se udat ....
Post Reply