Pa bivsa misicePalaSa Marsa wrote:de ovo citiraj kako treba, da znam kome si i šta napisalazelenashica wrote:
Po nekoj tvojoj logici, znaci tabui se brisu, al' je stvar toga ko je spreman da prihvati cinjenice, a ko nije i tu to zapinje garant.
Pa deder reci na koga mislis,zbilja si citirala budi bog s nama
Ne znaam uopšte odakle ti to da se po mojoj logici tabui brisu....ja samo kazem i opet ponavljam,da ne vidim nista lose u kazivanju proslosti jedno drugom,pa i proslosti koja ima predznak bordel....i od kada je to bordel tabu
Eh sad brojevi,...hm,kakve veze imaju brojevi sa njeznijim spolom i prostitucijom...
HoTjedoh ti rec', ne znam sjecas li se neke teme .. lupam.. gdje je bilo debata i debata o tome koliko vasa buduca izabranica *smije* (odnosno koji broj je za vas prihvatljiv) imat' partnera prije vas.. pa nakon citanja te teme sam shvatila, da je malo ko spreman prihvatit' ( o muskima pricam) broj, da ne kazem cifru njegove eventualne izabranice, pa mi se nesto mota misao u glavi nakono ovog ovdje sto citam koja razlika u razmisljanju musko- zensko i obratno i koja dal' hrabrsot dal' glupost, il' 'pak hladnost, da se tako olako primi info., da ti je tvoj eventualni izabranik posjeciv'o dame lakog morala. Mislim, o cemu se radi, dvostruki arsini, standardi neki ili 'pak nesto trece. Tabui se brisu, onda kad zavjese padnu (ovo je floskula, valjda)
Ovdje napravih vezu izmedju brojeva i brojki, pa me malo zagolica ta tvoja fleksibilnost
Zelena, tebi pisem
Pokvari temu,