ima i to, otovreni brak?anchor85 wrote:Otvoreni brak. Ljudi se fino dogovore i obično imaju stroga pravila oko toga. Nije baš svako za monogamije.Edin25 wrote:Kakav je to brak onda ako je u redu zegat se okolo?
bas sam zatucan.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ima i to, otovreni brak?anchor85 wrote:Otvoreni brak. Ljudi se fino dogovore i obično imaju stroga pravila oko toga. Nije baš svako za monogamije.Edin25 wrote:Kakav je to brak onda ako je u redu zegat se okolo?
On je slobodan i nema mu se sta reci. Da muza ne vara sa njim nasla bi drugoga.annoy wrote:Ali brak im je los pa se to ne racuna![]()
Ako su se oni tako dogovorili da zadovoljstvo traze izvan bracne postelje jer ne funkcioniraju, onda ok, al ako covjek ni ne zna da mu zena okolo popunjava svoje praznine, onda nikako nije ok
jos nisi odlucila?Bluemore wrote:
ziv sam i zdravpirmin wrote:Stvarno sta je sa Respom?
Xavier1 wrote:
On je slobodan i nema mu se sta reci. Da muza ne vara sa njim nasla bi drugoga.
Ovdje je sve do nje, ali od zena me nista ne cudi.
Ne slazes se?zposao wrote:Xavier1 wrote:
On je slobodan i nema mu se sta reci. Da muza ne vara sa njim nasla bi drugoga.
Ovdje je sve do nje, ali od zena me nista ne cudi.
Ti si sve jači sa izjavama![]()
Meni se čini da ćeš vječno otvarati teme "kako naći curu"
Nema tu uvoda u situaciju, sto sam tebi rekao rekao sam i najboljem prijatelju koji ih je ispovaljivao sto ti i ja necemo zajedno. To ti i svi drugi kazuju. Prvo nije moralno, nije obrazli, I nije za pohvaliti se, a ti dalje kako hoces. Mozes pokusavati da me uvrijedis, ali to razumijem kao reakciju, pa ni ne zelim da ti na to odgovorim.swanfilter wrote:Al, stvarno demagogija na vrhuncu. Bas ono naski, sto bi se reklo. I jos gore, sve na prvu, bez uvida u situaciju. Uzrok-posljedica ...
Ramize, primjetio sam da prosipas demagogiju kada god ti se prilika ukaze. Uvjeren sam da si i u realnom zivotu pretezak karakter. Ne znam, da li je to posljedica rata. Vjerovatno ... Da mi je znati, kakav si unutar svoja cetiri zida, sa svojim partnerom ako ga imas. Ne bih joj bio na mjestu ...
Ovaj Dino. Ispsuj se, ko sljivi ban. Ili odmori od foruma. Ocito ti tolika aktivnost kiselinu stvara ...
I za kraj. Svoje spavace sobe provjerite ukoliko ih djelite sa nekim. Ne budite toliko samouvjereni ...
Krivica u prevari nije nikada kod slobodne osobe. On njenog muza vjerovatno ni ne poznaje i nema potrebe da razmislja o tome. Ona da nije nasla njega, nasla bi nekog drugog.Ramzess Veliki wrote:Nema tu uvoda u situaciju, sto sam tebi rekao rekao sam i najboljem prijatelju koji ih je ispovaljivao sto ti i ja necemo zajedno. To ti i svi drugi kazuju. Prvo nije moralno, nije obrazli, I nije za pohvaliti se, a ti dalje kako hoces. Mozes pokusavati da me uvrijedis, ali to razumijem kao reakciju, pa ni ne zelim da ti na to odgovorim.swanfilter wrote:Al, stvarno demagogija na vrhuncu. Bas ono naski, sto bi se reklo. I jos gore, sve na prvu, bez uvida u situaciju. Uzrok-posljedica ...
Ramize, primjetio sam da prosipas demagogiju kada god ti se prilika ukaze. Uvjeren sam da si i u realnom zivotu pretezak karakter. Ne znam, da li je to posljedica rata. Vjerovatno ... Da mi je znati, kakav si unutar svoja cetiri zida, sa svojim partnerom ako ga imas. Ne bih joj bio na mjestu ...
Ovaj Dino. Ispsuj se, ko sljivi ban. Ili odmori od foruma. Ocito ti tolika aktivnost kiselinu stvara ...
I za kraj. Svoje spavace sobe provjerite ukoliko ih djelite sa nekim. Ne budite toliko samouvjereni ...
e jbg. ja konto ti udomljennebogori wrote:ziv sam i zdravpirmin wrote:Stvarno sta je sa Respom?
hvala na pitanju
Tebe je ljubav tvog zivota nasamarila posteno. Drugog razloga ovolikoj zuci ja ne vidim. Ili moralisanju ...Dino34 wrote:Ovo nije smiješno. Ovo je za objesiti se
Stvarno, nit salve aplauza ocekujem. Nit je hvalisanje u pitanju. Ukratko ...annoy wrote:Ljudi su brzi na osuđivanju iako svatko od nas ima svojih gresaka, al kako god okrenes sudjelovanje u preljubu nije ok, kakvih god netko imao problema u braku, pravit budalu od supruznika nije u redu (a to varanje upravo jest).
Tako da, kad napises takvo nesto na forumu sigurno neces dobiti pljesak
ho oponopono wrote:...šta je ovo sad... ovdje se ko fol zauzeta povremeno izjebucka kako joj priliči naravno sve po jusu, nabija rogove, a kome drugome do mužu...![]()
...a ko je kriv njenome mužu vala, što ne zna više šta ju pali, za nju više haman jado ne mari... pa samo gajbu pive on može hladiti dole što se njega tiče, ali zato drugi joj je otkriće...i začahureni tako bauljaju svakim danom u braku, a okolo se traži svjetlo i izlaz u tome mraku...
...ona će vazda "brak" zaboravljati, poludila bi u protivnome...odlična navigacija i kako se snaći...ne ostati bez muža, a drugoga ne krasti jer sam drugi eto joj na noge dođe i tako sve dok ih ne prođe...
...a kad doma dođe i večeru mužu tolpu servira, garant i none mu iz respekta pere u lavoru...uz smiješak ide da pajki...namirena, svi hepi...jah, ko ne bi...
I ti kontas stvar ...Xavier1 wrote:Krivica u prevari nije nikada kod slobodne osobe. On njenog muza vjerovatno ni ne poznaje i nema potrebe da razmislja o tome. Ona da nije nasla njega, nasla bi nekog drugog.
I onda nesto protiv moje teme govoris. Ja kazem tesko je naci pravog partnera.alibaba_i_30_godina wrote:I ovdje mi nije jasno što se toliko čudite, pa prevara na svakom koraku, što počinjenih od strane muškaraca, što od žena?!
Da je moralno i u redu, nije. Daleko od toga. Da ja to odobravam? Također, ne.
Ali da me nije briga ko šta radi, to svakako da.
Kako se ono kaže nek zigu ko koga može i hoće. Ali ne diraj moje.
Ti opet ne razumiješ neke stvari. Nemam ja ništa protiv tvoje teme, već stava i načina na koji to formulišeš i razmišljaš sa tek 25 godina. Međutim, tvoj izbor je ipak sve to i donekle poštujem. Kao što si možda mogao zaključiti. Nije teško naći pravog partnera ukoliko si ti otvoreniji za to i malo drugačije pogledaš neke stvari.Xavier1 wrote:I onda nesto protiv moje teme govoris. Ja kazem tesko je naci pravog partnera.alibaba_i_30_godina wrote:I ovdje mi nije jasno što se toliko čudite, pa prevara na svakom koraku, što počinjenih od strane muškaraca, što od žena?!
Da je moralno i u redu, nije. Daleko od toga. Da ja to odobravam? Također, ne.
Ali da me nije briga ko šta radi, to svakako da.
Kako se ono kaže nek zigu ko koga može i hoće. Ali ne diraj moje.
Postoji li neki fekboj da nije čuo ovo od dame koja švera?Ja joj u svakom pogledu pruzam ono sto u braku nikada od muza nije dobila.