Da li ste u vezi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Da li ste u vezi?

Da.
68
46%
Ne.
79
54%

Total votes: 147

Edin25

#126 Re: Da li ste u vezi?

Post by Edin25 »

anchor85 wrote:
Edin25 wrote:Kakav je to brak onda ako je u redu zegat se okolo?
Otvoreni brak. Ljudi se fino dogovore i obično imaju stroga pravila oko toga. Nije baš svako za monogamije.
ima i to, otovreni brak?
bas sam zatucan.
Xavier1

#127 Re: Da li ste u vezi?

Post by Xavier1 »

annoy wrote:Ali brak im je los pa se to ne racuna :D

Ako su se oni tako dogovorili da zadovoljstvo traze izvan bracne postelje jer ne funkcioniraju, onda ok, al ako covjek ni ne zna da mu zena okolo popunjava svoje praznine, onda nikako nije ok
On je slobodan i nema mu se sta reci. Da muza ne vara sa njim nasla bi drugoga.
Ovdje je sve do nje, ali od zena me nista ne cudi. :run:
nebogori

#128 Re: Da li ste u vezi?

Post by nebogori »

Bluemore wrote::skoljka:
jos nisi odlucila? :D
nebogori

#129 Re: Da li ste u vezi?

Post by nebogori »

pirmin wrote:Stvarno sta je sa Respom?
ziv sam i zdrav

hvala na pitanju :D
swanfilter

#130 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Al, stvarno demagogija na vrhuncu. Bas ono naski, sto bi se reklo. I jos gore, sve na prvu, bez uvida u situaciju. Uzrok-posljedica ...

Ramize, primjetio sam da prosipas demagogiju kada god ti se prilika ukaze. Uvjeren sam da si i u realnom zivotu pretezak karakter. Ne znam, da li je to posljedica rata. Vjerovatno ... Da mi je znati, kakav si unutar svoja cetiri zida, sa svojim partnerom ako ga imas. Ne bih joj bio na mjestu ...

Ovaj Dino. Ispsuj se, ko sljivi ban. Ili odmori od foruma. Ocito ti tolika aktivnost kiselinu stvara ...

I za kraj. Svoje spavace sobe provjerite ukoliko ih djelite sa nekim. Ne budite toliko samouvjereni ...
annoy

#131 Re: Da li ste u vezi?

Post by annoy »

Ljudi su brzi na osuđivanju iako svatko od nas ima svojih gresaka, al kako god okrenes sudjelovanje u preljubu nije ok, kakvih god netko imao problema u braku, pravit budalu od supruznika nije u redu (a to varanje upravo jest).
Tako da, kad napises takvo nesto na forumu sigurno neces dobiti pljesak :D
zposao

#132 Re: Da li ste u vezi?

Post by zposao »

Xavier1 wrote:

Ti si sve jači sa izjavama :pisnuo:

Meni se čini da ćeš vječno otvarati teme "kako naći curu" :lol:
Xavier1

#133 Re: Da li ste u vezi?

Post by Xavier1 »

zposao wrote:
Xavier1 wrote:

Ti si sve jači sa izjavama :pisnuo:

Meni se čini da ćeš vječno otvarati teme "kako naći curu" :lol:
Ne slazes se?
Edin25

#134 Re: Da li ste u vezi?

Post by Edin25 »

Nisam u vezi, ruzan sam.
ni pare ne pomazu.
ho oponopono

#135 Re: Da li ste u vezi?

Post by ho oponopono »

...šta je ovo sad... ovdje se ko fol zauzeta povremeno izjebucka kako joj priliči naravno sve po jusu, nabija rogove, a kome drugome do mužu...:pusi2:

...a ko je kriv njenome mužu vala, što ne zna više šta ju pali, za nju više haman jado ne mari... pa samo gajbu pive on može hladiti dole što se njega tiče, ali zato drugi joj je otkriće...i začahureni tako bauljaju svakim danom u braku, a okolo se traži svjetlo i izlaz u tome mraku...

...ona će vazda "brak" zaboravljati, poludila bi u protivnome...odlična navigacija i kako se snaći...ne ostati bez muža, a drugoga ne krasti jer sam drugi eto joj na noge dođe i tako sve dok ih ne prođe...

...a kad doma dođe i večeru mužu tolpu servira, garant i none mu iz respekta pere u lavoru...uz smiješak ide da pajki...namirena, svi hepi...jah, ko ne bi...:pusi2:
Ramzess Veliki

#136 Re: Da li ste u vezi?

Post by Ramzess Veliki »

swanfilter wrote:Al, stvarno demagogija na vrhuncu. Bas ono naski, sto bi se reklo. I jos gore, sve na prvu, bez uvida u situaciju. Uzrok-posljedica ...

Ramize, primjetio sam da prosipas demagogiju kada god ti se prilika ukaze. Uvjeren sam da si i u realnom zivotu pretezak karakter. Ne znam, da li je to posljedica rata. Vjerovatno ... Da mi je znati, kakav si unutar svoja cetiri zida, sa svojim partnerom ako ga imas. Ne bih joj bio na mjestu ...

Ovaj Dino. Ispsuj se, ko sljivi ban. Ili odmori od foruma. Ocito ti tolika aktivnost kiselinu stvara ...

I za kraj. Svoje spavace sobe provjerite ukoliko ih djelite sa nekim. Ne budite toliko samouvjereni ...
Nema tu uvoda u situaciju, sto sam tebi rekao rekao sam i najboljem prijatelju koji ih je ispovaljivao sto ti i ja necemo zajedno. To ti i svi drugi kazuju. Prvo nije moralno, nije obrazli, I nije za pohvaliti se, a ti dalje kako hoces. Mozes pokusavati da me uvrijedis, ali to razumijem kao reakciju, pa ni ne zelim da ti na to odgovorim.
King Theoden

#137 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

Ovo nije smiješno. Ovo je za objesiti se :sad:
Xavier1

#138 Re: Da li ste u vezi?

Post by Xavier1 »

Ramzess Veliki wrote:
swanfilter wrote:Al, stvarno demagogija na vrhuncu. Bas ono naski, sto bi se reklo. I jos gore, sve na prvu, bez uvida u situaciju. Uzrok-posljedica ...

Nema tu uvoda u situaciju, sto sam tebi rekao rekao sam i najboljem prijatelju koji ih je ispovaljivao sto ti i ja necemo zajedno. To ti i svi drugi kazuju. Prvo nije moralno, nije obrazli, I nije za pohvaliti se, a ti dalje kako hoces. Mozes pokusavati da me uvrijedis, ali to razumijem kao reakciju, pa ni ne zelim da ti na to odgovorim.
Krivica u prevari nije nikada kod slobodne osobe. On njenog muza vjerovatno ni ne poznaje i nema potrebe da razmislja o tome. Ona da nije nasla njega, nasla bi nekog drugog.
pirmin

#139 Re: Da li ste u vezi?

Post by pirmin »

nebogori wrote:
pirmin wrote:Stvarno sta je sa Respom?
ziv sam i zdrav

hvala na pitanju :D
e jbg. ja konto ti udomljen :-?
nebogori

#140 Re: Da li ste u vezi?

Post by nebogori »

pa nisam siroce niti pesek :D
swanfilter

#141 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Dino34 wrote:Ovo nije smiješno. Ovo je za objesiti se :sad:
Tebe je ljubav tvog zivota nasamarila posteno. Drugog razloga ovolikoj zuci ja ne vidim. Ili moralisanju ...

Patetican si ...
swanfilter

#142 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

annoy wrote:Ljudi su brzi na osuđivanju iako svatko od nas ima svojih gresaka, al kako god okrenes sudjelovanje u preljubu nije ok, kakvih god netko imao problema u braku, pravit budalu od supruznika nije u redu (a to varanje upravo jest).
Tako da, kad napises takvo nesto na forumu sigurno neces dobiti pljesak :D
Stvarno, nit salve aplauza ocekujem. Nit je hvalisanje u pitanju. Ukratko ...
swanfilter

#143 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

ho oponopono wrote:...šta je ovo sad... ovdje se ko fol zauzeta povremeno izjebucka kako joj priliči naravno sve po jusu, nabija rogove, a kome drugome do mužu...:pusi2:

...a ko je kriv njenome mužu vala, što ne zna više šta ju pali, za nju više haman jado ne mari... pa samo gajbu pive on može hladiti dole što se njega tiče, ali zato drugi joj je otkriće...i začahureni tako bauljaju svakim danom u braku, a okolo se traži svjetlo i izlaz u tome mraku...

...ona će vazda "brak" zaboravljati, poludila bi u protivnome...odlična navigacija i kako se snaći...ne ostati bez muža, a drugoga ne krasti jer sam drugi eto joj na noge dođe i tako sve dok ih ne prođe...

...a kad doma dođe i večeru mužu tolpu servira, garant i none mu iz respekta pere u lavoru...uz smiješak ide da pajki...namirena, svi hepi...jah, ko ne bi...:pusi2:

Nije zena Bosnje, pa da mu noge prere. Al, ti pomalo kontas stvar. Bravo za tebe. I nije sarkazam ...
swanfilter

#144 Re: Da li ste u vezi?

Post by swanfilter »

Xavier1 wrote:Krivica u prevari nije nikada kod slobodne osobe. On njenog muza vjerovatno ni ne poznaje i nema potrebe da razmislja o tome. Ona da nije nasla njega, nasla bi nekog drugog.
I ti kontas stvar ...
alibaba_i_30_godina

#145 Re: Da li ste u vezi?

Post by alibaba_i_30_godina »

I ovdje mi nije jasno što se toliko čudite, pa prevara na svakom koraku, što počinjenih od strane muškaraca, što od žena?!

Da je moralno i u redu, nije. Daleko od toga. Da ja to odobravam? Također, ne.

Ali da me nije briga ko šta radi, to svakako da.

Kako se ono kaže nek zigu ko koga može i hoće. Ali ne diraj moje. :twisted:
Xavier1

#146 Re: Da li ste u vezi?

Post by Xavier1 »

alibaba_i_30_godina wrote:I ovdje mi nije jasno što se toliko čudite, pa prevara na svakom koraku, što počinjenih od strane muškaraca, što od žena?!

I onda nesto protiv moje teme govoris. Ja kazem tesko je naci pravog partnera.
alibaba_i_30_godina

#147 Re: Da li ste u vezi?

Post by alibaba_i_30_godina »

Xavier1 wrote:
alibaba_i_30_godina wrote:I ovdje mi nije jasno što se toliko čudite, pa prevara na svakom koraku, što počinjenih od strane muškaraca, što od žena?!

I onda nesto protiv moje teme govoris. Ja kazem tesko je naci pravog partnera.
Ti opet ne razumiješ neke stvari. Nemam ja ništa protiv tvoje teme, već stava i načina na koji to formulišeš i razmišljaš sa tek 25 godina. Međutim, tvoj izbor je ipak sve to i donekle poštujem. Kao što si možda mogao zaključiti. Nije teško naći pravog partnera ukoliko si ti otvoreniji za to i malo drugačije pogledaš neke stvari.

Ovo ovdje nema veze sa tvojom temom. Priča je o prevari. Ne kako pronaći ženu. A prevara nije samo jednostrana krivica, uvijek se treba zapitati šta se događa i na drugoj strani. Niko ne želi da nađe nekog sa kim će se vjenčati samo kako bi ga/je nakon nekog vremena varao.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#148 Re: Da li ste u vezi?

Post by Velkoski »

Najviše volim kad forumašima prevara NIJE OKEJ. KO VAS NE ZNA; LOL. :sad: :lol:
Ja joj u svakom pogledu pruzam ono sto u braku nikada od muza nije dobila.
Postoji li neki fekboj da nije čuo ovo od dame koja švera? :lol: Ponekad i obojica u isto vrijeme. Nevezano za tvoj slučaj swane, nemoj se šta ljutiti. :mrgreen:
King Theoden

#149 Re: Da li ste u vezi?

Post by King Theoden »

Imam petoricu rođaka, ma braća od tetki, koje volim ko i sebe. Krvi bi im dao. Ali, da neki dođe i kaže da handri tuđu ženu, nek zna da bi trčo i pišo.
Dabogda da bi ostalo na šamarima.

Gdje je tu moral, gdje je ljudskost. Barem biti muško koje ima trun srca i gram jaja pa otići njenom mužu i reći o čemu se radi.
A ne, ovaj vamo hudnik se bori, drži porodicu na okupu i sve ostalo, a kurva mu nabija rogove.
Kako uopšte može leći kraj njega, tako prljava i pogana.
Isto važi i za muške kurve.
Dok se žena brine o kući i djeci, a to je poso koji traje 24h,plus ide da radi, plus ugađa džukeli, servira mu i sl., on obilazi druge žene.

Ok, ima parova koji se dogovore za taj slobodni brak. Po meni bolesno, al ima i gorih bolesti.
Jer, šta je to što druga ima a tvoja nema?
Kad se ugase svjetla, sve je isto. Sex je svakako u glavi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#150 Re: Da li ste u vezi?

Post by Tomahawk11 »

Šejtan navraća, moj Dino.
Post Reply