kad se sjetim da si mi pješke iš'o po vazelin po onako dubokom snijegu...burek_in_space wrote:
Ja se duboko izvinjaJEM na off-u, ali shto mrzim ovu floskulu, to je chudo jedno.
ovo sve što je napisano dosada je nula
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kad se sjetim da si mi pješke iš'o po vazelin po onako dubokom snijegu...burek_in_space wrote:
Ja se duboko izvinjaJEM na off-u, ali shto mrzim ovu floskulu, to je chudo jedno.
Naravno da sam ishao, jer kad se sjetim kako si plakao kad sam te bez vazelinaChmoljo wrote:
kad se sjetim da si mi pješke iš'o po vazelin po onako dubokom snijegu...
ovo sve što je napisano dosada je nula
Kako mislit' na romantikuChmoljo wrote:![]()
jel problem barem glumiti romantiku pred drugima...
I hocemo, vecheras iza ponoci.free kick wrote:banujte se
Do tada cemo se dopisivati.free kick wrote:
Previse detalja nisam trazila![]()
a sta ces do ponoci
ma pis'o i ja pisamca, nosio cvijeće na vrata u vrijednosti mjesečnog džeparca, patio...Lakat Jebić wrote:sta sam ja uradio, ovo je sve talasikaal mi ofirno pricat, jer nije upalilo
ma jarane ovo je bio citav projekat, trajao 3-4 mjesecaChmoljo wrote:ma pis'o i ja pisamca, nosio cvijeće na vrata u vrijednosti mjesečnog džeparca, patio...Lakat Jebić wrote:sta sam ja uradio, ovo je sve talasikaal mi ofirno pricat, jer nije upalilo
da sam joj složio šamar iz čista mira bar bi me se bolje sjećala![]()
ma rano je jos, nije tako davno biloChmoljo wrote:pa pishi, da se utješim
cucamonga wrote:prelazio sam 1000 km da je vidim vise puta - nisam je nikad prevario (ko sto sam prije sver'o) i jednog dana mi kaze da se kreše s drugim i da se udaje za drugog.
popio flasu ljute i slup'o se autom - izlomio se ziv
cucamonga wrote:prelazio sam 1000 km da je vidim vise puta - nisam je nikad prevario (ko sto sam prije sver'o) i jednog dana mi kaze da se kreše s drugim i da se udaje za drugog.
popio flasu ljute i slup'o se autom - izlomio se ziv
Nadam se da je nisi prevario kao jos jedan romantik ovdje?Lud i ponosan wrote:Uh, sramota me ovaj celik razotkriti![]()
![]()
- Pisao ljubavne pjesme i slao ih na 1001 nacin. Posebno volio pisma.
- Napisao ugovor o vjecnoj ljubavi, sa 10-ak članova i nekoliko podčlanova. Potpisala. Kasnije se nismo sudili.![]()
- Napravio neku kutiju sa jednim poklonom za rodjendan (necu reci sta je bilo u pitanju) i uredio da se ta kutija nadje ispod njenog kreveta, a bio je neki sukob i nismo ni pricali. U 12 i 5 nazovem kutiju, jerbo sam nekakav telefon stavio unutra, te se zacuje lijepa pjesma.
- Putovao pola sata u jednom pravcu samo zbog dopune, u 3 sata ujutru, morali smo se cuti da joj kazem da mi nedostaje. I putovanje se isplatilo. Zaspala je da to nije ni cula.
- Uveo internet, kupio kameru, i svako vece pricao po nekoliko sati - bili u drugim gradovima, i tako nekoliko mjeseci. Nisam nigdje drugo ni izlazio. Jbg, preĆerali![]()
- Par puta umalo glavu izgubio... JBG, u voznji se u nju previse zagled'o i cesta je postala preuska![]()
- Napravio kompletnu web stranicu, zakupio domenu i hosting, bila je samo nama posvecena.I moram priznati da je vrhunski izgledala. Ali to je vec bilo pred kraj.
![]()
- Cvijeće ne bih da spominjem, to je bila redovna rabota u 3 godine veze koliko je trajala.
- Kuhao kojekakve đakonije, uredjivao stan svijecama, mirisnim stapicima, raznoraznim dodatnim elementima...
- Ucio je da vozi, iako me nervirao taj nedostatak talenta![]()
- Toliko izgubio glavu na kraju da je to sve moralo puci.![]()
. A najludje je sto sam svaki dinar, svaku minutu, svaki sekund njoj posvetio, i obratno, ali to je ta mlada i luda glava koja ne zna sta radi kad se zaljubi.Bili smo tu jedno za drugo dugo vremena i eto, ostade sve u lijepom sjecanju. Milion tu stvari jos ima, sitnih, ne mogu vise ni svega da se sjetim.
Mada ne smijem da Vam kazem sta sam sve mislio i planirao, a nisam realizovao i zbog nedostatka para, a i nekih drugih propratnih elemenataE to bi bile prave ludosti
I zanimljivo, zena je dosta bilo, a samo sam se oko jedne trudio.
Kraljubrad90 wrote:ja sam jednom prilikom konzumirao neke supstance sa mojom djevojcicom i opalila me gladna, imao tri markice ( majka dala da se izgotivim), kupio sam pljesku kod mele i dao njoj dva griza i onda je ona kupila sokic i podjelili smo sokic, ja je ispratio kuci i rekla mi da me voli, a ja se stondiro mislio sam da sam ja njoj rekao isto, ali nisam i to je kasnije bio predmet brojnih svadja pa sam odlucio da budem majstor svoje pljeskavice, a sok ko sisa ima i vode u raznim lokalima i ljubaznih konobara koji ce te pustit da se napijes iste