ne ovaj lik otvori temu na forumupustopoljina wrote:moonlight7 wrote:tad ni ne razmišljaju vjeruj...nego to od mukeCekuta wrote:Pa ja neznam sta cure razmisljaju kada raskinu s momkom pa onda ko lude izlaze sa drugaricama i uniste se od alkohola.Kod mene je bilo par slucajeva da mi se dopala neka djevojka i da mi se poslije ogadila kroz te izlaske,jer imam osjecaj da svaka misli eh sad sam singel i mogu raditi sta hocu i onda se kao iz neke osvete uhvate par kretena i na taj nacin izgubi ugled pristojne djevojke.Barem ja to tako gledam
iz prve ruke...
sigurno se ne slavi sto si single, kad nisi ti taj koji je raskinuo. sigurno ti nije ni do par kretena, a jos manje do fakin' ugleda pristojne djevojke![]()
![]()
uh, nasikira me pravo.
izlazis da ne sjedis kuci, izlazis da ga ne zovnes, izlazis da pricas bilo sta, sa bilo kim- samo da sati, a sa tim i dani, brze prodju. ako zabrijes sa nekim- nebitan je skroz. bitno je da te jos neko hoce, kad te bivsi nece. ako pocnes nesto...neko vidjanje...onda samo zato sto je sa njim fino, sto te od njega glava ne boli i imas nekog drugog da mislis o njemu, a samim tim manje o bivsem.
sto je najgore i taj nebitni te moze izlevatiti, pa ti udari na ego...ali to je nista u usporedbi sa onim sto te stvarno boli.
kad nadjes nekoga ko je u istoj situaciji, kao i ti- sve pet.
i opet hoces da zovnes, da ispravis krivu drinu, opet kontas mozda samo da sam rekla ovo...ono...ali je lakse izdrzati i ne praviti od sebe budalu, kad imas nekog drugog da ubijes vrijeme.
sta ti radis kad te cura ostavi, a tebi je puno znacila?
pises dnevnik? ides u crkvu? sta ti radis?
hmm sta ja znam.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- male_okice
#126 Re: hmm sta ja znam.
- male_okice
#127 Re: hmm sta ja znam.
nemojte molim vas okretati temu na to: eto vi jadni muskarci tako fini ma boli glava ali mi zene smo tako pokvarene pa eto u 21 vijeku imamo hrabrosti izaci u klub i popiti koju i zabaviti se, joj zamisli u 21 vijeku sex nam nije tabu
...joj sta cemo najbolje da se odmah same postavimo na lomacu...dajte...vecina vas koja se fakat predstavlja kao tako dobra ne traze normalnu curu jer normalna cura mora nekad i izaci i zabaviti se itd...naravno sve ima svoje granice ali nemojte opet pocinjati da se vracamo na temu: muskima je sve dozvoljeno jer su muskarci neka mijenjaju 100 cura, opijaju se i prave najgore moguce budale od sebe ali eto opet fina cura treba se udati za njih. E pa ne treba
kako posijes tako i pozenjes da se razumijemo. Ne kazem da nema iznimki svako moze naletiti na budalu...ali ako vam se to desava over over and over again...zapitajte se malo
- Curve
#128 Re: hmm sta ja znam.
Lud i ponosan wrote:Jebo ti vrijeme u kojem zemske pate na isti nacin kao i frajeri... Fakat smo otisli u neku stvar, sve se izvitoperilo, jedino je struktura radnika u rudniku ostala ista...
Ona izlazi, ona pije, ona utjehu trazi u prvom koji naidje,... E jebo ti takvo zensko. Pa nek' se naljuti ko hoce.
-
PeppermintSA
#129 Re: hmm sta ja znam.
pogodila u bobu, nazalost!venus doom wrote:
ni muski se ne mijenjaju
al' da ne idemo u offtopic
-
detroit-mercy
#130 Re: hmm sta ja znam.
A nisi trazio, e vidis zato se je ona SMSala sa onim bivsim zagondzijom. Fino ovako, imam jednog koji me voda, placa pica, prica slatke pricice o porodici, kucici u cvijecu i tdpin-up wrote:Ti si tu izgleda igrao na kartu "nisam ja kao taj tvoj (...)"Cekuta wrote:Jeli mi dala? Nisam od onih koji ce napisati jeste dala mi je samo da me neko ismijava,nego ja nisam ni trazio tako da mi nije sama od sebe dala. . .Nije mi Sex na prvom mjestu u vezi tako da nisam forsirao to pitanje jer mi se previse dopadala pa sam se bojao da ce misliti da samo trazim to od nje, tako da nisam spavao sa njomSad idu oni komentari zato te ispallila i nisi bio dovoljan za nju
boli me briga ja imam svoje misljenje i svoj stav,samo zelim da vidim kako drugi razmisljaju.Jedno sam iz ove cijele situacije zakljucio da je nama jadna majka koga cemo mi ozeniti u ovo vrijeme,jer one fine i postene u danasnje vrijeme izgleda da nema pogotovo ne ovdje na zapadu!
I imam onog drugog koji me povremeno zg...i kada mu se cejfne
Okani se ti corava posal jaro, nego fataj se ovi rubnih podrucja, hocu reci ruralnih
Jos posebno ako ima dobre papire
-
venus doom
#131 Re: hmm sta ja znam.
PeppermintSA wrote:pogodila u bobu, nazalost!venus doom wrote:
ni muski se ne mijenjaju
al' da ne idemo u offtopic
- Ljuska_u_BaklaFi
#132 Re: hmm sta ja znam.
Ja stvarno zelim SAMO briznog decka

- dormeo
#133 Re: hmm sta ja znam.
Drug, svaka tebi čast na ovakvom stavu!! to ti kaže neko ko je ušao u petu deceniju života i nagledao se svega i svačeg. Ali ovo današnje vrijeme u kojem trendove diktira teen generacija odrasla na fejsbuku kojoj je mozak ispran reality showima i ostalim TV smećem, nije sigurno bolje vrijeme. Ovo je period zaostajanja. Sigurno je da imamo više tehnologije, para, i "mogućnosti", ali zato imamo manje ljudskosti, pravih vrijednosti, slobodnog vremena, i ideala za koje živimo. Ti očigledno imaš i stav, i principe i drži se toga. Naći ćeš sigurno srodnu dušu, jer nit su sve žene kurve, nit je sva današnja generacija degenerisana. Bez obzira što je malo takvih. Ali sam siguran zato da evo i na ovom forumu ima veliki broj ljudi koji dijeli tvoje mišljenje, međutim sramota ih je da to kažu da ne bi ispali pred rajom "zaostali". A onaj koji ima muda ne može bit zaostao. Jer muda ima čovjek koji je u manjini a sa stavom, a ne onaj koji pliva kako pliva gomila pa je onda kao faca. Jebo takvu facu, to su klonovi i ništa više.Cekuta wrote:Jeli mi dala? Nisam od onih koji ce napisati jeste dala mi je samo da me neko ismijava,nego ja nisam ni trazio tako da mi nije sama od sebe dala. . .Nije mi Sex na prvom mjestu u vezi tako da nisam forsirao to pitanje jer mi se previse dopadala pa sam se bojao da ce misliti da samo trazim to od nje, tako da nisam spavao sa njomSad idu oni komentari zato te ispallila i nisi bio dovoljan za nju
boli me briga ja imam svoje misljenje i svoj stav,samo zelim da vidim kako drugi razmisljaju.Jedno sam iz ove cijele situacije zakljucio da je nama jadna majka koga cemo mi ozeniti u ovo vrijeme,jer one fine i postene u danasnje vrijeme izgleda da nema pogotovo ne ovdje na zapadu!
-
vuk_samotnjak
#134 Re: hmm sta ja znam.
dormeo wrote:Drug, svaka tebi čast na ovakvom stavu!! to ti kaže neko ko je ušao u petu deceniju života i nagledao se svega i svačeg. Ali ovo današnje vrijeme u kojem trendove diktira teen generacija odrasla na fejsbuku kojoj je mozak ispran reality showima i ostalim TV smećem, nije sigurno bolje vrijeme. Ovo je period zaostajanja. Sigurno je da imamo više tehnologije, para, i "mogućnosti", ali zato imamo manje ljudskosti, pravih vrijednosti, slobodnog vremena, i ideala za koje živimo. Ti očigledno imaš i stav, i principe i drži se toga. Naći ćeš sigurno srodnu dušu, jer nit su sve žene kurve, nit je sva današnja generacija degenerisana. Bez obzira što je malo takvih. Ali sam siguran zato da evo i na ovom forumu ima veliki broj ljudi koji dijeli tvoje mišljenje, međutim sramota ih je da to kažu da ne bi ispali pred rajom "zaostali". A onaj koji ima muda ne može bit zaostao. Jer muda ima čovjek koji je u manjini a sa stavom, a ne onaj koji pliva kako pliva gomila pa je onda kao faca. Jebo takvu facu, to su klonovi i ništa više.Cekuta wrote:Jeli mi dala? Nisam od onih koji ce napisati jeste dala mi je samo da me neko ismijava,nego ja nisam ni trazio tako da mi nije sama od sebe dala. . .Nije mi Sex na prvom mjestu u vezi tako da nisam forsirao to pitanje jer mi se previse dopadala pa sam se bojao da ce misliti da samo trazim to od nje, tako da nisam spavao sa njomSad idu oni komentari zato te ispallila i nisi bio dovoljan za nju
Imas golem aplauz
Mene je draga ostavila upravo zbog toga sto nisam klon i sto imam svoj stav o zivotu, i sto razmisljam nekoliko godina ispred svoje generacije, sto mi se zivot ne svodi na kafane i fancy mjesta, sto imam muda reci necu ako cinim nesto sto po mom razmisljanju nije dobro raditi, iako ce me zbog toga to drustvo smatrati papkom, al bolje je ostati i papak i sam al znati da cinis ispravnu stvar, nego biti s nekim a ici u krivom smjeru! Jes da je tesko kad zavolis takvu osobu, al bolje je malo i krizirati dok ne pređe nego napraviti zajeb za citav zivot!
-
virtualna
#135 Re: hmm sta ja znam.
dormeo wrote:Drug, svaka tebi čast na ovakvom stavu!! to ti kaže neko ko je ušao u petu deceniju života i nagledao se svega i svačeg. Ali ovo današnje vrijeme u kojem trendove diktira teen generacija odrasla na fejsbuku kojoj je mozak ispran reality showima i ostalim TV smećem, nije sigurno bolje vrijeme. Ovo je period zaostajanja. Sigurno je da imamo više tehnologije, para, i "mogućnosti", ali zato imamo manje ljudskosti, pravih vrijednosti, slobodnog vremena, i ideala za koje živimo. Ti očigledno imaš i stav, i principe i drži se toga. Naći ćeš sigurno srodnu dušu, jer nit su sve žene kurve, nit je sva današnja generacija degenerisana. Bez obzira što je malo takvih. Ali sam siguran zato da evo i na ovom forumu ima veliki broj ljudi koji dijeli tvoje mišljenje, međutim sramota ih je da to kažu da ne bi ispali pred rajom "zaostali". A onaj koji ima muda ne može bit zaostao. Jer muda ima čovjek koji je u manjini a sa stavom, a ne onaj koji pliva kako pliva gomila pa je onda kao faca. Jebo takvu facu, to su klonovi i ništa više.Cekuta wrote:Jeli mi dala? Nisam od onih koji ce napisati jeste dala mi je samo da me neko ismijava,nego ja nisam ni trazio tako da mi nije sama od sebe dala. . .Nije mi Sex na prvom mjestu u vezi tako da nisam forsirao to pitanje jer mi se previse dopadala pa sam se bojao da ce misliti da samo trazim to od nje, tako da nisam spavao sa njomSad idu oni komentari zato te ispallila i nisi bio dovoljan za nju
Svaka cast na ovom tekstu svaka Vam je zlatna, jer danasnjim muskarcima ne valjas ako ne spavas sa njima, ako ne pijes alkohol, ako se ne oblacis izazovno i povrh svega gledaju na tebe kao na cudaka! Danas su prave vrijednosti izumrle, moral je pao na skroz niske grane, svima je bitan novac, auto ili sta vec da se pokazu u drustvu. Jadno i zalosno sta nam Zapad namece. A ti druze iz prvog posta samo naprijed, pravi i iskreni izuzeci se kad tad pronađu!
-
PeppermintSA
#136 Re: hmm sta ja znam.
objasni mi kakve veze ove dvije boldovane stvari imaju jedno s drugim??virtualna wrote:dormeo wrote:Drug, svaka tebi čast na ovakvom stavu!! to ti kaže neko ko je ušao u petu deceniju života i nagledao se svega i svačeg. Ali ovo današnje vrijeme u kojem trendove diktira teen generacija odrasla na fejsbuku kojoj je mozak ispran reality showima i ostalim TV smećem, nije sigurno bolje vrijeme. Ovo je period zaostajanja. Sigurno je da imamo više tehnologije, para, i "mogućnosti", ali zato imamo manje ljudskosti, pravih vrijednosti, slobodnog vremena, i ideala za koje živimo. Ti očigledno imaš i stav, i principe i drži se toga. Naći ćeš sigurno srodnu dušu, jer nit su sve žene kurve, nit je sva današnja generacija degenerisana. Bez obzira što je malo takvih. Ali sam siguran zato da evo i na ovom forumu ima veliki broj ljudi koji dijeli tvoje mišljenje, međutim sramota ih je da to kažu da ne bi ispali pred rajom "zaostali". A onaj koji ima muda ne može bit zaostao. Jer muda ima čovjek koji je u manjini a sa stavom, a ne onaj koji pliva kako pliva gomila pa je onda kao faca. Jebo takvu facu, to su klonovi i ništa više.Cekuta wrote:Jeli mi dala? Nisam od onih koji ce napisati jeste dala mi je samo da me neko ismijava,nego ja nisam ni trazio tako da mi nije sama od sebe dala. . .Nije mi Sex na prvom mjestu u vezi tako da nisam forsirao to pitanje jer mi se previse dopadala pa sam se bojao da ce misliti da samo trazim to od nje, tako da nisam spavao sa njomSad idu oni komentari zato te ispallila i nisi bio dovoljan za nju
![]()
![]()
![]()
Svaka cast na ovom tekstu svaka Vam je zlatna, jer danasnjim muskarcima ne valjas ako ne spavas sa njima, ako ne pijes alkohol, ako se ne oblacis izazovno i povrh svega gledaju na tebe kao na cudaka! Danas su prave vrijednosti izumrle, moral je pao na skroz niske grane, svima je bitan novac, auto ili sta vec da se pokazu u drustvu. Jadno i zalosno sta nam Zapad namece. A ti druze iz prvog posta samo naprijed, pravi i iskreni izuzeci se kad tad pronađu!
- pustopoljina
#137 Re: hmm sta ja znam.
Cekuta wrote:To sam i ja skontao da nema nista od Finoce ali sve se covjek nada haj barem nije kao ostale,ali se na kraju uvijek covjek razocara i skonta da je kao i svaka sto se po klubovima opija. . .Kod mene je ta greska sto sam odrastao sa sestrom i sa majkom tako da me uvijek prati to da recimo ja ucinim nekom zensku nesto tj. da je iskoristim odmah zamislim da neko to uradi mojoj sestri.Ali danas se mi muskarci imam osjecaj trebamo pomiriti s tim da vise nema tih djevojaka sto vrijede toliko svega toga. . .Pricesto se sjetim izreku svog velikog prijatelja koji kaze:'' Sve su zene kurve,oprosti majko ali i ti si zena'' Mislim ovo je sad ipak pretjerano ali ima i u tome nesto.Ja budem u Austriji i trazim jednostavno zensko za koje mi nemoze neko reci e ta je bila s tim,ja sam s njom spavao ili sta joj je radio moj prijatelj.Cesto sebe zapitam da li je greska u meni pa trazim previse toga u danasnje vrijeme,jednostavno trazim neku djevojku koja je normalna i za koju se nemogu postiditi reci da mi je cura a da mi neko iza ledja kaze ma to je ona drolja ili tako nesto u tom kontekstu. . .
halo, austrijanac, probudi se!
uvijek ce se naci neki kreten koji ce za tebe ili curu ti nesto reci...momak moje prijateljice...bivsi, doduse...cure s kojom sam ja predobra, koja zna apsolutno sve o meni...se nasao da njoj kaze da me u mjesec dana tri puta vidio, svaki put sa drugim muskarcem
dok ja kontam gdje su mi sve te zagondzije, sjetim se- jednom sam bila vani sa rodjakom, jednom sa momkom moje druge prijateljice,mojim dobrim drugom, i jednom sa jednim slicnim tebi- e sa njim sam "izasla" i ,naravno, ja kazem da trazim nekoga da izadjemo, da se druzimo...da mi neka ozbiljna veza NE PADA NA PAMET...on kaze (a drugi put me vidi), kako bih ja mogla razmisliti o promjeni nacina zivota, kako necu jos dugo dobro izgledati, i ako nema neke svadje, moze se i o vjencanju razmisljati...
kojoj promjeni nacina zivota? lik me upoznao u kafani, pa zakljucio da ja iz kafane ne izlazim?
isto kao onaj sto me vidio sa tri razlicita muskarca.
pa ko je tu lud?
ja nisam
lud je bivsi moje drugarice, koji- valjda prema sebi- zakljucuje da je svako suprotnog spola, neko s kim si u semi.
i lud je ovaj, sto su ga kuci pritisli da se zeni, pa prica o braku, nekome za koga ne zna tacno ni gdje zivi.
...ti samo trazis normalnu...
pa ja srecem mamine sincice od preko trideset, kojima su mame rekle kako vise nema finih cura, to sto se mama udala sa 16, to nece reci svom sincicu, ili se na to jednostavno ne gleda kao na bitan podatak. svi ti ludjaci traze normalnu.
cak mi je jedna takva ispricala kako je maksuz poslala sina u bosnu da nadje zenu i doveo je on nju, ispravna je bila, ali to je bila rospija i razmazena...bo'me je on nju oCer'o...
jbt. dodje mi da kao fazlinovic cupam kosu s glave...mama ima 50 godina i sina od 32. razvedenog. a sto sam ja fiiiiiina, a njima stan nije malen, to ce sinu ostati
i jos nesto...
postoje zene koje jesu bile u vezi sa losim covjekom, a nisu se znale otrgnuti na vrijeme...pa za te muskarce mozete reci da su kreteni...a vi da ste fini.
ono sto ja mogu reci o svom bivsem, jeste da je malo onih koji se po ljudskim kvalitetama mogu sa njim mjeriti. to sto je zivot nekom majka, nekom maceha...je drugi par opanaka.
vi, takvi kao ti, vi nosite sa sobom negativnu sliku zena i jedva cekate da je potvrdite.
malo vam se gadi kad pije, a kad je nevina nije normalna, ako do 17 nije imala momka, mora da je lezbejka. ako ode sa nekim u krevet, bez da mu kaze- ti si ljubav mog zivota-onda je kurava (izvini, majko, i ti si zena)
vi duboko u sebi ne volite zene. ne gledate ih kao bica jednaka sebi, zato ih ne razumijete, zato ne oprastate ni ono sto vas niko ni ne pita da oprostite...
vasi prijatelji
takvi mogu naci samo i jedino zene koje zapravo mrze muskarce, koje u vama gledaju titu, dok vas sa svojim prevelikim zahtjevima (koje nijedan normalan covjek ne moze ispuniti) ne slome.
onda cete ih jos vise mrziti, a one ce radjati sinove i svetiti se preko njih.
bolesno drustvo.
pa, prijatelju
-
JBL
#138 Re: hmm sta ja znam.
ocekujes previse....Cekuta wrote:trazim jednostavno zensko za koje mi nemoze neko reci e ta je bila s tim,ja sam s njom spavao ili sta joj je radio moj prijatelj.Cesto sebe zapitam da li je greska u meni pa trazim previse toga u danasnje vrijeme,jednostavno trazim neku djevojku koja je normalna i za koju se nemogu postiditi reci da mi je cura a da mi neko iza ledja kaze ma to je ona drolja ili tako nesto u tom kontekstu. . .
-
JBL
#139 Re: hmm sta ja znam.
Prije nego sto prsnes od pameti... Postoji razlog zasto se svake godine propada vise brakova. I to nije zbog toga sto bi muskarci trazili nesto drugo nego prije 10, 20 ili 50 godina.pustopoljina wrote:takvi mogu naci samo i jedino zene koje zapravo mrze muskarce, koje u vama gledaju titu, dok vas sa svojim prevelikim zahtjevima (koje nijedan normalan covjek ne moze ispuniti) ne slome.
bolesno drustvo.
pa, prijateljuzivot je jedan. i vrijedan.
- ljubav_aha
#140 Re: hmm sta ja znam.
pustopoljinapustopoljina wrote:[vi, takvi kao ti, vi nosite sa sobom negativnu sliku zena i jedva cekate da je potvrdite.
malo vam se gadi kad pije, a kad je nevina nije normalna, ako do 17 nije imala momka, mora da je lezbejka. ako ode sa nekim u krevet, bez da mu kaze- ti si ljubav mog zivota-onda je kurava (izvini, majko, i ti si zena). ako joj moras obecati vezu ili brak da bi legla sa tobom...onda ljigavci otvaraju teme-kakva veza, ba.
vi duboko u sebi ne volite zene. ne gledate ih kao bica jednaka sebi, zato ih ne razumijete, zato ne oprastate ni ono sto vas niko ni ne pita da oprostite...
vasi prijatelji![]()
![]()
![]()
bozeeeeee
mogu govoriti da su zene kurve, a zene trebaju da zive zivot vama dokazujuci da nisu? i sto je najbolesnije- vecina i ne trazi zenu, nego drugu majku.takvi mogu naci samo i jedino zene koje zapravo mrze muskarce, koje u vama gledaju titu, dok vas sa svojim prevelikim zahtjevima (koje nijedan normalan covjek ne moze ispuniti) ne slome.
onda cete ih jos vise mrziti, a one ce radjati sinove i svetiti se preko njih.bolesno drustvo.
SVE SI REKLA
- JThomas
#141 Re: hmm sta ja znam.
ja iz principa ne bih oženio ženu koja ne pije. bilo bi licemjerno i protiv mojih vjerskih uvjerenja.
- mrtva kokoš
#142 Re: hmm sta ja znam.
JBLJBL wrote: Prije nego sto prsnes od pameti... Postoji razlog zasto se svake godine propada vise brakova. I to nije zbog toga sto bi muskarci trazili nesto drugo nego prije 10, 20 ili 50 godina.
SVE SI REKAO
-
JBL
#143 Re: hmm sta ja znam.
zenska koja uz tv sljoka pivu... iz flase po mogucnosti.... ma divotaJThomas wrote:ja iz principa ne bih oženio ženu koja ne pije. bilo bi licemjerno i protiv mojih vjerskih uvjerenja.
- pustopoljina
#144 Re: hmm sta ja znam.
zasto me vrijedjas?JBL wrote:Prije nego sto prsnes od pameti... Postoji razlog zasto se svake godine propada vise brakova. I to nije zbog toga sto bi muskarci trazili nesto drugo nego prije 10, 20 ili 50 godina.pustopoljina wrote:takvi mogu naci samo i jedino zene koje zapravo mrze muskarce, koje u vama gledaju titu, dok vas sa svojim prevelikim zahtjevima (koje nijedan normalan covjek ne moze ispuniti) ne slome.
bolesno drustvo.
ovdje se skupilo do deset muskaraca koji lizu rane i zene im ne valjaju...sve vase nakupljene frustracije ste ovdje iznijeli. po vama- nema vise normalnih zena.
brakovi propadaju, jer im je odzvonilo. takvo vrijeme. konzumentsko.
tamo temu otvara d.kadzija, koji vara trudnu zenu, sa sekretaricom, jer ova naprosto ima fenomenalno dupe. onda drugi otvara temu u kojoj pise da ima idealan brak, ali je tucao dvadesetogodisnjakinju.
ti mi reci zasto brakovi propadaju?
zato sto danasnja fikreta nece reci- dobro je, ne bije me?
danasnji muskarci nemaju teret koji su imali muskarci iz proslosti. zene su im ponijele pola ili skoro pola tog tereta. a sta danasnji musarci traze?
pa, bolan, pola vas se zeni za miraz. udajete se. a hocete da vas postuju kao pater familias...
svako nadje zakrpu.
i ja i ti...ne mozes ti, sreco, biti neki nevjerovatni izuzetak...melek na zemlji, a oko tebe dzini...
zahebi to. za svakoga se nadje.
brakovi propadaju, jer u njih ulaze egocentrici. I MUSKI i ZENSKI. a ne zato sto su zene postale rospije.
sta je problem sto popijem pivo...ne znam, doduse, piti iz flase...
pa druze- ja koliko god da popijem, ne pravim ruglo. a takodjer se ne bih udala za musko koje ne zna piti...da me sramoti okolo.
- JThomas
#145 Re: hmm sta ja znam.
šta fali?JBL wrote:zenska koja uz tv sljoka pivu... iz flase po mogucnosti.... ma divotaJThomas wrote:ja iz principa ne bih oženio ženu koja ne pije. bilo bi licemjerno i protiv mojih vjerskih uvjerenja.jos da pusti koji miris... ma kud ljepse ba
- mrtva kokoš
#146 Re: hmm sta ja znam.
dobri moj tomo fali joj kita, nista viseJThomas wrote:šta fali?JBL wrote:zenska koja uz tv sljoka pivu... iz flase po mogucnosti.... ma divotaJThomas wrote:ja iz principa ne bih oženio ženu koja ne pije. bilo bi licemjerno i protiv mojih vjerskih uvjerenja.jos da pusti koji miris... ma kud ljepse ba
jedino ako zelis imati muskarca pored sebe onda shvatam
Last edited by mrtva kokoš on 20/09/2011 21:07, edited 1 time in total.
- ljubav_aha
#147 Re: hmm sta ja znam.
nisi postavio identican broj zutih i plavih smajlijašime.sparina wrote:JBLJBL wrote: Prije nego sto prsnes od pameti... Postoji razlog zasto se svake godine propada vise brakova. I to nije zbog toga sto bi muskarci trazili nesto drugo nego prije 10, 20 ili 50 godina.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SVE SI REKAO![]()
JBL,lost in OWN translation
-
JBL
#148 Re: hmm sta ja znam.
Zato sto tipu solis pamet na sasvim normalno i pravilno konstataciju.... Normalnog zenska nema i to je cinjenica, takva su vremena... Otislo sve u tri. Ono sto je za nase roditelja bila "boze sacuvaj" to je danas "normalno". Jos malo pa ces reci "fala qurtzu pa nije na heroinu", samo je na travi. Zato sto misle da mogu sve. Hebiga, kad sa 15 pocnes do ponoci tarlahati po diskotekama i vecinu dana prezivis na FB spremajuci se za tarlahanje ona nije ni cudno da 50% brakova ode u 3.pustopoljina wrote:zasto me vrijedjas?JBL wrote:Prije nego sto prsnes od pameti... Postoji razlog zasto se svake godine propada vise brakova. I to nije zbog toga sto bi muskarci trazili nesto drugo nego prije 10, 20 ili 50 godina.pustopoljina wrote:takvi mogu naci samo i jedino zene koje zapravo mrze muskarce, koje u vama gledaju titu, dok vas sa svojim prevelikim zahtjevima (koje nijedan normalan covjek ne moze ispuniti) ne slome.
bolesno drustvo.
ovdje se skupilo do deset muskaraca koji lizu rane i zene im ne valjaju...sve vase nakupljene frustracije ste ovdje iznijeli. po vama- nema vise normalnih zena.
brakovi propadaju, jer im je odzvonilo. takvo vrijeme. konzumentsko.
tamo temu otvara d.kadzija, koji vara trudnu zenu, sa sekretaricom, jer ova naprosto ima fenomenalno dupe. onda drugi otvara temu u kojoj pise da ima idealan brak, ali je tucao dvadesetogodisnjakinju.
ti mi reci zasto brakovi propadaju?
zato sto danasnja fikreta nece reci- dobro je, ne bije me?
danasnji muskarci nemaju teret koji su imali muskarci iz proslosti. zene su im ponijele pola ili skoro pola tog tereta. a sta danasnji musarci traze?
pa, bolan, pola vas se zeni za miraz. udajete se. a hocete da vas postuju kao pater familias...
svako nadje zakrpu.
i ja i ti...ne mozes ti, sreco, biti neki nevjerovatni izuzetak...melek na zemlji, a oko tebe dzini...
zahebi to. za svakoga se nadje.
brakovi propadaju, jer u njih ulaze egocentrici. I MUSKI i ZENSKI. a ne zato sto su zene postale rospije.
sta je problem sto popijem pivo...ne znam, doduse, piti iz flase...
pa druze- ja koliko god da popijem, ne pravim ruglo. a takodjer se ne bih udala za musko koje ne zna piti...da me sramoti okolo.
Last edited by JBL on 20/09/2011 21:11, edited 1 time in total.
- JThomas
#149 Re: hmm sta ja znam.
priča vam je 15. vijek, i žena je ćojk i može joj biti teško i gluho bilo, prahnuti da se napije.
nije pivo jedino alkoholno piće, ne mora se piti nekulturno, ne mora se olešiti k'o stoka niti se mora prditi dok se pije. ni 98% muškaraca u nas ne zna piti alkohol, al' njima se toleriše.
nije pivo jedino alkoholno piće, ne mora se piti nekulturno, ne mora se olešiti k'o stoka niti se mora prditi dok se pije. ni 98% muškaraca u nas ne zna piti alkohol, al' njima se toleriše.
- bijela
#150 Re: hmm sta ja znam.
joj, @pustopoljina

ti si moj guru
ti si moj guru