imao sam slicno iskustvo kao postavljac teme.
Naime, imam pravoooo dobrog jarana, dio neke stare ekipe s kojom sam bukvalno odrastao dok smo bili u srednjoj/odmah nakon srednje(citaj: besposleni, jos nismo upisali faksove

). Dakle, svaki dan derneci, izleti, vikendice, lumpavanja itd. Helem, momak je bio u pravoooo dugoj vezi s jednom curom u koju se bas bio ucop'o. Nije je varao, nije uopste ikad pogledao drugu curu a kamoli dotakao, mi ga svi zajebavali da je papucar ali jbg, takav je decko. Odbijao je raznorazne, predobre cure, jer je momak stvarno i lafcina ali naprosto nije htio - kapa do poda. Ali - cura mu nije dala jos! Znaci, nakon 2-3 godine veze, seks je i dalje bio misaona imenica, sto je nama svima bilo pomalo cudno, ali tom mom jaranu nije smetalo

- kad dodje, dodje! Ja nju volim bla bla. Dakle, zivio je u totalnoj apstitenciji godinama.
Vratimo se prici: Pocnem ja izlaziti s jednom curom i jedan dan na kafi krene diskusija o seksu: pricali o nekim losim iskustvima itd. I ja u nekoj zajebanciji spomenem mog jarana i njegovu cijelu situaciju. Ispostavi se da ta cura zna tog mog jarana, ali i njegovu curu, i onako, sokirano, mi kaze da ona uopste nije neka svetica i da ne kapira sto se tako ponasa. Kaze mi da je ta cura, tog mog jarana, se jos u srednjoj skoli u veliko seksala sa pola razreda. Naravno, buduci da mi je i ona bila jaranica, u jednu ruku, jer je cesto bila u nasem drustvu, ja napadnem ovu. To je nemoguce, ipak je znam 2 godine, vidim kako funkcionise veza tog mog jarana i nje bla bla bla. Naprosto, nisam mogao povjerovati. Ona na to odgovara, da jaranina cura njega vara, i da se svaki utorak nalazi s jednim te istim likom u jednom kaficu na Pofalicama. Ja opet ne povjerujem, ali odlucim otici provjeriti s jednim jaranom. Odemo mi tamo prvi sljedeci utorak, kad fkt, cura mog jarana sjedi u separeu s nekim likom i to frca fatacina samo takva
i sta cu, kako cu? Ja odlucim reci jaranu - jbg..i on se jakoooo naljuti na mene i raskine sve odnose samnom. Nju nazove ispred mene, ''jel to istina?'' ona kaze da nije, naravno, i on me posalje u 3 lijepe
I haj, trajalo je to izmedju njih jos godinu i nesto, dok nije vidio nju u tramvaju s nekim likom kako se zvaka, i tad on raskine s njom...zivkao je on mene poslije, izvinjavao se, ali jbg, nije to to vise.
dakle, postavljacu teme: pazi se!