Varanje momka, muska solidarnost??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

vedomedo

#126 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by vedomedo »

JBL wrote:
vedomedo
ne mislim to...
da je vise likova imala i sve ispalila (izradila), na isti nacin, doslovce.... i to sto je radila njima pocela raditi i tebi

to saznas.... uradis sta?
Vidim da te pravo zadeveralo to pitanje :D , ali ti ne mogu vise odgovoriti nego sto jesam. Jer nije ni logicno, jer
sam neko ko jako dobro poznaje ljude, ko je jako dobro informisan, i ko se ne bi upustao sa takovm osobom
gdje bi imalo bilo sumnje.

Ustvari sam ti i odgovorio na prvi post da ti kazem da medju nama muskima ima takvih ziherasa koji jednostavno
ne dopustaju takvu mogucnost u zivotu. Mozda zato i dugo cekamo na tu jednu pravu osobu.
JBL

#127 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by JBL »

ActionWoman wrote:Bolje da vidi pa da krene dalje nego da ga levate vascijeli zivot. Kad nas neko prevari nas u stvari boli ego, a ne srce samo nam treba vremena i puuuuuuuuuno snage da otjeramo smece od sebe. Da li bi se druzili sa nekim ko vas laze i vara, a kamoli zivjeli s takvom osobom? Ko laze i vara najgori je sljam, kukavica. Sta ce mi to i sve sto s time ide (gubitak sampouzdanja, nesigurnost, patnja, vjecita tuga i na to nakalemljenje bolesti i gubitak fokusa sa vaznih stvari u zivotu).
Pa eto takav primerjak sam "dozivio". Istu pricu prodaje istom profilu ljudi. Iznova i iznova. Sa istim krajem. I dilema je bila javiti ili ne rednom broju XY ili ne?
BJB

#128 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by BJB »

JBL wrote:
vedomedo
ne mislim to...
da je vise likova imala i sve ispalila (izradila), na isti nacin, doslovce.... i to sto je radila njima pocela raditi i tebi

to saznas.... uradis sta?
Ev' zenski savjet, izradis ti nju i ispalis je kad bude najzanimljivije.
Lucazode

#129 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Lucazode »

Rezime teme je da nije poželjno biti glasnik niti se solidarisat. Nastupat pod motom "ko ga jebe meni se to ne dešava" :roll:
slobodni armirach

#130 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by slobodni armirach »

Chischo wrote:Situacija je slijedeca.

Saznao sam da moja poznanica vara svog momka za kojeg znam da je puno voli i da bi dao sve za nju. Oni su u vezi preko 5 godina. Vara ga sa starijim likom koji je ozenjen i koji ima i zenu i djecu. Kada sam to saznao ona mi je drasticno pala u ocima.

Osjecam potrebu zbog neke muske solidarnosti da njenom momku nekako anonimno dam do znanja o cemu se radi. Sta vi mislite o tome?
nemas ti njemu sta davat do znanja,..obrati se ti poznanici i vidi da se i ti ugradis u tu kombinaciju da zamijenis starijeg lika :D
PeppermintSA

#131 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by PeppermintSA »

imao sam slicno iskustvo kao postavljac teme.

Naime, imam pravoooo dobrog jarana, dio neke stare ekipe s kojom sam bukvalno odrastao dok smo bili u srednjoj/odmah nakon srednje(citaj: besposleni, jos nismo upisali faksove :D ). Dakle, svaki dan derneci, izleti, vikendice, lumpavanja itd. Helem, momak je bio u pravoooo dugoj vezi s jednom curom u koju se bas bio ucop'o. Nije je varao, nije uopste ikad pogledao drugu curu a kamoli dotakao, mi ga svi zajebavali da je papucar ali jbg, takav je decko. Odbijao je raznorazne, predobre cure, jer je momak stvarno i lafcina ali naprosto nije htio - kapa do poda. Ali - cura mu nije dala jos! Znaci, nakon 2-3 godine veze, seks je i dalje bio misaona imenica, sto je nama svima bilo pomalo cudno, ali tom mom jaranu nije smetalo :shock: - kad dodje, dodje! Ja nju volim bla bla. Dakle, zivio je u totalnoj apstitenciji godinama.
Vratimo se prici: Pocnem ja izlaziti s jednom curom i jedan dan na kafi krene diskusija o seksu: pricali o nekim losim iskustvima itd. I ja u nekoj zajebanciji spomenem mog jarana i njegovu cijelu situaciju. Ispostavi se da ta cura zna tog mog jarana, ali i njegovu curu, i onako, sokirano, mi kaze da ona uopste nije neka svetica i da ne kapira sto se tako ponasa. Kaze mi da je ta cura, tog mog jarana, se jos u srednjoj skoli u veliko seksala sa pola razreda. Naravno, buduci da mi je i ona bila jaranica, u jednu ruku, jer je cesto bila u nasem drustvu, ja napadnem ovu. To je nemoguce, ipak je znam 2 godine, vidim kako funkcionise veza tog mog jarana i nje bla bla bla. Naprosto, nisam mogao povjerovati. Ona na to odgovara, da jaranina cura njega vara, i da se svaki utorak nalazi s jednim te istim likom u jednom kaficu na Pofalicama. Ja opet ne povjerujem, ali odlucim otici provjeriti s jednim jaranom. Odemo mi tamo prvi sljedeci utorak, kad fkt, cura mog jarana sjedi u separeu s nekim likom i to frca fatacina samo takva :shock:

i sta cu, kako cu? Ja odlucim reci jaranu - jbg..i on se jakoooo naljuti na mene i raskine sve odnose samnom. Nju nazove ispred mene, ''jel to istina?'' ona kaze da nije, naravno, i on me posalje u 3 lijepe :roll:

I haj, trajalo je to izmedju njih jos godinu i nesto, dok nije vidio nju u tramvaju s nekim likom kako se zvaka, i tad on raskine s njom...zivkao je on mene poslije, izvinjavao se, ali jbg, nije to to vise.

dakle, postavljacu teme: pazi se!
Lucazode

#132 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Lucazode »

PeppermintSA wrote:imao sam slicno iskustvo kao postavljac teme.

Naime, imam pravoooo dobrog jarana, dio neke stare ekipe s kojom sam bukvalno odrastao dok smo bili u srednjoj/odmah nakon srednje(citaj: besposleni, jos nismo upisali faksove :D ). Dakle, svaki dan derneci, izleti, vikendice, lumpavanja itd. Helem, momak je bio u pravoooo dugoj vezi s jednom curom u koju se bas bio ucop'o. Nije je varao, nije uopste ikad pogledao drugu curu a kamoli dotakao, mi ga svi zajebavali da je papucar ali jbg, takav je decko. Odbijao je raznorazne, predobre cure, jer je momak stvarno i lafcina ali naprosto nije htio - kapa do poda. Ali - cura mu nije dala jos! Znaci, nakon 2-3 godine veze, seks je i dalje bio misaona imenica, sto je nama svima bilo pomalo cudno, ali tom mom jaranu nije smetalo :shock: - kad dodje, dodje! Ja nju volim bla bla. Dakle, zivio je u totalnoj apstitenciji godinama.
Vratimo se prici: Pocnem ja izlaziti s jednom curom i jedan dan na kafi krene diskusija o seksu: pricali o nekim losim iskustvima itd. I ja u nekoj zajebanciji spomenem mog jarana i njegovu cijelu situaciju. Ispostavi se da ta cura zna tog mog jarana, ali i njegovu curu, i onako, sokirano, mi kaze da ona uopste nije neka svetica i da ne kapira sto se tako ponasa. Kaze mi da je ta cura, tog mog jarana, se jos u srednjoj skoli u veliko seksala sa pola razreda. Naravno, buduci da mi je i ona bila jaranica, u jednu ruku, jer je cesto bila u nasem drustvu, ja napadnem ovu. To je nemoguce, ipak je znam 2 godine, vidim kako funkcionise veza tog mog jarana i nje bla bla bla. Naprosto, nisam mogao povjerovati. Ona na to odgovara, da jaranina cura njega vara, i da se svaki utorak nalazi s jednim te istim likom u jednom kaficu na Pofalicama. Ja opet ne povjerujem, ali odlucim otici provjeriti s jednim jaranom. Odemo mi tamo prvi sljedeci utorak, kad fkt, cura mog jarana sjedi u separeu s nekim likom i to frca fatacina samo takva :shock:

i sta cu, kako cu? Ja odlucim reci jaranu - jbg..i on se jakoooo naljuti na mene i raskine sve odnose samnom. Nju nazove ispred mene, ''jel to istina?'' ona kaze da nije, naravno, i on me posalje u 3 lijepe :roll:

I haj, trajalo je to izmedju njih jos godinu i nesto, dok nije vidio nju u tramvaju s nekim likom kako se zvaka, i tad on raskine s njom...zivkao je on mene poslije, izvinjavao se, ali jbg, nije to to vise.

dakle, postavljacu teme: pazi se!
Uvijek je govno onaj što najviše zna. Glupo muško ne vjeruje da mu klip pustiš reće "to si namontiro". E sad, znam havera što mu trebu troše dvojica likova al' kako prići čovjeku. Reće odma "e đe dvojicu nađe" :lol: Isto mi se ne da da ja pratim, slikam, snimam i kasnije prilažem dokumentaciju. Opet bi podsvjesno mislio "ovo je namjerno uradio da me sjebe", pa ga pusti da ne zna, reće što mi nisi rekao. Mislim znaju svi, možda je i načuo to ne znam...Pokušat probit led uz kafu sa njim :? ... Jebeno, baš jebeno...Bojim se da ne završim poput tebe, da poslije svega ne sjebem odnos i "nije to to više" :zoka:
Treba postavit neka pravila muške solidarnosti, izglasat zakone i sve u službenom objavit :D
Na osnovu člana 1. tačke a) Zakona o muškoj solidarnosti: Nikada ne smiješ reć haveru da djevojka sa kojom je u zvaničnoj vezi se neobavezno troši sa drugim frajerom ako si i ti predmet snošaja sa tom djevojkom :lol:
sarajevo_84

#133 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by sarajevo_84 »

Chischo wrote:Situacija je slijedeca.

Saznao sam da moja poznanica vara svog momka za kojeg znam da je puno voli i da bi dao sve za nju. Oni su u vezi preko 5 godina. Vara ga sa starijim likom koji je ozenjen i koji ima i zenu i djecu. Kada sam to saznao ona mi je drasticno pala u ocima.

Osjecam potrebu zbog neke muske solidarnosti da njenom momku nekako anonimno dam do znanja o cemu se radi. Sta vi mislite o tome?
Samo njoj u četiri oka reci da znaš i daj joj "ultimatum" da to riješi nekako, a ako ništa ne poduzme, onda slijedi plan "B". 8)
Gothic princess

#134 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Gothic princess »

Ma najbolje je ne miješati se. :|
Bitte_Halt_ja_ja

#135 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Pitar s Kariba wrote:uprati je kad bude s tim starijim likom, snimi sve, pa ih onda ucjenjuj oboje :dance: :dance:

svidja m ise kako razmisljas. Ovo je jedina opcija, u svemu ostalom si donji! trazi joj pare i sex ako valja, ako ne, moze i samo pusha!
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#136 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by anthraxQ »

ucjeniš je da i tebi malo posveti "pažnje"... ti se omastiš...a njoj dobro. zaboli te tamo neki poznanik. :mrgreen:
Prije svega, Dama.

#137 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Prije svega, Dama. »

Ako mu kazes, on ce ti u pocetku biti zahvalan i sve sto ide uz too .. ali ce nakon kratkog vremenskog perioda, ako je vec toliko voli, njoj se vratiti bla bla .. a ti ces ispasti negativac koji je pokušao uništiti njihovu bezuslovnu ljubav. Tuga, ali tako ti je :sad:
nihoniho

#138 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by nihoniho »

ni slucajno ako ga vara s tobom, ne, ne !
denimb

#139 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by denimb »

Nikad u zivotu!!!
Poznavajuci moc manipulativnih zena, ako je lik vec toliko voli, kad tad ce joj oprostiti cak i ako se stvarno uvjeri da ga je prevarila.
S tim da ce tebe onda izbjegavati jer je nezgodno pogledati u oci nekome ko zna sta se sve desilo.

Bio sam u slicnoj situaciji, i pukom srecom sam izbjegao ovo iako sam i sam razmisljao sta da uradim...na prvi pogled mozda je to i upacki od jarana to jest tebe, ali zamisli kako bi se oboje ponasali prema tebi kada bi recimo jednog dana zavrsili u braku.
parazitKA

#140 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by parazitKA »

Za moj pojam o tako skakljivoj temi, je definitivno DA I DA progovoriti :) ..
Stavite se u pozicije ljudi koji bivaju prevareni .. i jednostavno kad to shvatite kapak, nema hocul necul ba.. cc
A naposlijetku sve se sazna svakako, i sve ce to narod pozlatiti xD.. tako da moj prijedlog def. ne sutiti..

nedaj boze nikom (: ,,
Post Reply