Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tandrlike_chandrlike

#126 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by tandrlike_chandrlike »

plačem od smijeha, prejaka tema :lol: :thumbup:
Zoya

#127 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Hahaha drekalice. Jesi to sa respom bila? :lol: :lol: :lol:

@medeno srce :lol: :lol: :thumbup: Ja sam tako isto jednom pocela pricati pred tipom o korupciji, rece ja neka imena, kad on meni govori da mu je jedan od njih otac i pocne ga opravdavati " znas, nije istina da je moj otac uzimao pare za onu nasu vikendicu, nije ni istina da su nam studenti je gradili, niti da je moja mama govorila djeci da ponesu ekstra sendvice svaki dan za njenog cuku" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by Zoya on 07/09/2011 11:58, edited 2 times in total.
hocunecu

#128 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

:lol:

popraviste mi los dan :kiss: :sax:
zonna

#129 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zonna »

moj drug se na faksu zaljubio k'o tele u neku djevojku. mjesecima tiho patio pa onda pokusavao dugo da se nekako upozna s'njom. elem, kad je konacno stupio u kontakt skupi hrabrost i pozove je na kafu. danas...sutra... nekako joj uvijek nesto u zadnji momenat iskrsne dok jednom ona njega nije zaskocila da poslije faksa taj dan odu negdje sjesti.
divno, krasno ali on prehladjen jedva gleda na oci...medjutim ne pada mu na pamet da odgodi.
i sjednu oni tako jedno preko puta drugog. on sav slinav ali njegovoj sreci nigdje kraja... :-) u jednom momentu krene da kihne i posto mu je bilo neugodno mahinalno pokusa da to "ugusi" i crvsto zatvori usta...tek kad je skont'o da je njoj neugodno postao je svjestan "baloncica" koji mu viri iz nosa :mrgreen:
zonna

#130 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zonna »

[quote="Zoya"]Hahaha drekalice. Jesi to sa respom bila? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: sto je pitas da se tebi sa respom nije tako nesto desilo? :lol: :skoljka:
Zoya

#131 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

zonna wrote:
Zoya wrote:Hahaha drekalice. Jesi to sa respom bila? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: sto je pitas da se tebi sa respom nije tako nesto desilo? :lol: :skoljka:
Ma ne, nego je on svaku zvao, pa reko eto da nije ona iz pristojnosti izasla :lol:
drekalica28

#132 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

NIje ba respo, šta vam je. :roll:
On je ja mislim u usporedbi sa ovim još i princ. :D
hocunecu

#133 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

daj nastavak drekalice :-D
zonna

#134 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zonna »

Zoya wrote:
zonna wrote:
Zoya wrote:Hahaha drekalice. Jesi to sa respom bila? :lol: :lol: :lol:

Ma ne, nego je on svaku zvao, pa reko eto da nije ona iz pristojnosti izasla :lol:
:lol: ma znam da je zvao ali nikad nismo imali povratnu info kakva je kafa s'njim pa pomislih, evo konacno da saznamo ;-) :mrgreen:
Dr.Mr.Fr.

#135 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dr.Mr.Fr. »

i ja cekam nastavak ;-)
drekalica28

#136 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

Malo će te sačekat :) ...imam nekog posla sad. :roll:
ima´l_zime_Marinko

#137 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ima´l_zime_Marinko »

Samo da znas Drekalice dobro si me pogurala s one dvije i po marke :D ! za Magarca i njegov traktor sam oplako :D il ono bi obratno :D :D !
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#138 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by gentoo »

Sad ce vec poceti izmisljanja prica ovih koji su u zivotu ukupno bili na 2 dejta.. taj jedan losi i onaj drugi za kojeg su se udale/ozenili :-)
Lucazode

#139 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lucazode »

Ima i 5 godina ali ostaje urezano :)

Frizerka, šišao se kod nje stalno, plavkica, oči plave, tijelo mmmm... Okuražim se uzmem tel (iako sam znao ako zaserem sa njom nema više šišanja :lol: ) tu još i par porukica legne. Cura baš baš regularna. Elem ajde reko da opalim i pozovem je na sastanak...Kako je bio snjeg vani, krećemo niz stepenice kod Bosmala, onako džentlem da ispadnem da dotična nebi pala predlažem da je pridržim jer nosi štiklice. U po frke govori "ma ne trebaš me držat" ...Treba zavrnu kaput i kako je bila staza pored stepenica (poprilično ishabana, sa tragovima zemlje) sjede na guzicu i spusti se do Bosmala :shock: Neko će reći "ma ajde ba cura avanturista", ja :run:

Što se šišanja tiče, ona ja zasrala a ja se više ne šišam. :lol:
Lipstick Jungle

#140 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lipstick Jungle »

jao predobra tema,
steta sto nemam sta socno za napisati :lol:

drekalice,
tvoj date mi je vrh. Znaci da ne izlazimo sa forumasima :D :skoljka:
bijela

#141 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bijela »

Dzontra Volta wrote: Tako je nama (nije bio prvi dejt) za stol prisao narkoman i htio nas pocastiti. Nakon sto smo odbili, zaprijetio je da ce napraviti belaj u kaficu, i pitao se jel' ga odbijamo zato sto je hrvat. Opet smo odbili i zamolili ga da ode od stola,a on uze casu i razbi je sebi o glavu :lol:
shin wrote: javila mu se njena stara, rekla mu ''ne zovi ovaj broj vise nikad, ona je otisla da zivi sa nanom'' :lol: :lol: :lol:

drekalica i tridesete nepobijeđene :lol:
JBL

#142 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by JBL »

Prije nekih 5+ godina....
Nagovarali me da upoznam zensku. Kazu sama, zgodna, pametna, skromna, pobozna, haman pa nevina bla bla bla bla. Sve u 16 :shock: Jasta je ali ipak popustim nakon godinu dana nagovaranja i curu upoznam.

minic, dekolte, skockano nesto u PinkTv stilu.... vidi se da ima dosta kilometara :shock: :shock:

neko ovdje nekoga laze al nema veze :|

pocne pricati i mirno izjavi "ja nisam pametna al' se znam snaci'"

:run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run:
drekalica28

#143 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

Lipstick Jungle wrote:jao predobra tema,
steta sto nemam sta socno za napisati :lol:

drekalice,
tvoj date mi je vrh. Znaci da ne izlazimo sa forumasima :D :skoljka:

Ma jooook. :oops:
Obavezno izaći. :)
Ima njih pravo super ovde. ;-) :thumbup:
Meni nije žao što sa izašla sa ovim likom. Da mi je ko pričao da ma neko takav ne bih mu vjeovala a ja ne bih imala ovako dobru priču za ispričat. :D
drekalica28

#144 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

ima´l_zime_Marinko wrote:Samo da znas Drekalice dobro si me pogurala s one dvije i po marke :D ! za Magarca i njegov traktor sam oplako :D il ono bi obratno :D :D !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ti onda ispričaj ljudima šta je bilo pri drugom susretu.
Da ne ispadne da te zakidam u priči. :razz:
Dioda

#145 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Dioda »

drekalica28 wrote: Ja kontam, ma hajd rekoh raskusurat ću se ja sa ovim svojim kasnije, te vadim još 10 KM na stol i kažem konobaru u redu je (na stolu je 40 KM). Kada ovaj moj "pratilac" vrisnu na mene: Nije u redu!! Ja.... :shock: kontam šta mu bi, pa kažem ali jeste uredu. A on se dalje brecnu na mene, razgoračio oči, ja sam mislila da će me za vrat uhvatiti. Konobar vidi koliko je sati, te vraća na stol kusur od 2,50 KM.
I ja gledam njega, kontam, haj možda mu je krivo što sam ja dala više love, mada ne vidim zašto. Pitala sam ga jel ok da platimo lapo-lapo. I tako ga ja gledam, kad on pita čije je ovo, pokazujući na kusur i ne trepnuvši pokupi pare sa stola i stavi sebi u đep.
ne mogu da vjeeeeruuujeeem :lol: :lol: :lol:
jos levat pokupi kusur :lol: :lol: :lol:

de ba ispricaj kako je bilo na drugom sastanku :lol:
alternativna

#146 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alternativna »

Nikad necu zaboraviti kad sam izasla s prijateljem - nakon dugo godina skontali: hej mozda bismo ti i ja pasali zajedno. Sve je bilo ok dok nije ocistio nos na prirodan nacin i balu elegantno bacio sa ruke u stranu. :?

Ja sam samo rekla: "Imala sam maramicu u torbi."

Tad smo opet postali prijatelji, ko brat i sestra. Nista vise :D :D :D
Urban B.

#147 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Urban B. »

tridesete i drekalice :thumbup: :thumbup: :lol: :lol:

imal tog nastavka :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#148 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Truba »

gentoo wrote:Sad ce vec poceti izmisljanja prica ovih koji su u zivotu ukupno bili na 2 dejta.. taj jedan losi i onaj drugi za kojeg su se udale/ozenili :-)
upravo sam ovo htio reći pola ljudi laže a druga polovica izmišlja ili preuveličava
najgori tip je dramaturgija
Ja:
On:
Ono:
Ja:
on:

moj najgori dejt:

u doba bez mobitela ne dodje pred kino na vrijeme
počne film a ja odem na poznata mjesta gdje mi raja izlazi i ostanem u gradu

u doba s mobitelom neobjašnjivo odgovori (ili se ne javlja nikako) da ne može doći kad smo se dogovorili i nikad se više ne čujemo

a ima i drugi problem...
kad ja mislim da sam išao na dejt druga strana je samo ubijala vrijeme na prijateljskom izlasku... a kad sam ja mislio da ubijam vrijeme na prijateljskom izlasku druga strana je mislila da je na dejtu
d.a.d.a.

#149 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by d.a.d.a. »

alternativna wrote:Nikad necu zaboraviti kad sam izasla s prijateljem - nakon dugo godina skontali: hej mozda bismo ti i ja pasali zajedno. Sve je bilo ok dok nije ocistio nos na prirodan nacin i balu elegantno bacio sa ruke u stranu. :?

Ja sam samo rekla: "Imala sam maramicu u torbi."

Tad smo opet postali prijatelji, ko brat i sestra. Nista vise :D :D :D
Ovo se desilo mojoj kolegici, samo sto je on ocistio prst od hlace :skoljka:

Tridesete :thumbup: imas materijala za knjigu :D
MedenoSrce

#150 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Black swan wrote:
gentoo wrote:Sad ce vec poceti izmisljanja prica ovih koji su u zivotu ukupno bili na 2 dejta.. taj jedan losi i onaj drugi za kojeg su se udale/ozenili :-)
a ima i drugi problem...
kad ja mislim da sam išao na dejt druga strana je samo ubijala vrijeme na prijateljskom izlasku... a kad sam ja mislio da ubijam vrijeme na prijateljskom izlasku druga strana je mislila da je na dejtu
Hajde sada fino priznajte koji je od vas dvojice bio sa drekalicom na kafi, a nakon toga možete da se izvinite mom bratu što vas je tukao. :D
Post Reply