Onako pošteno, ima li nešto u toj priči?pustopoljina wrote: @ ridjobrki e- ali ti sto teze singlocisu izazov
Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- no_crnjak
- Ridjobrki
#127 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
- pustopoljina
#128 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
sta ja znam...
obicno se vise cijeni ono do cega se teze dodje.
kad sam se god prema nekome postavila normalno, susretljivo i kao covjek i pokazala da jesam za neku semu- izvisila sam iako je u pocetku jasno pokazivao interes.
kad god mi je bilo svejedno- neko se trudio.
pa ti se sve malKo smuci.
onda nadjes nekoga ko te ne smatra slabom zato sto si ok prema njemu...pa se zaljubis k'o curka
a ni tu ti nije happy end zagarantovan
elem...sta ja znam
kad sam se god prema nekome postavila normalno, susretljivo i kao covjek i pokazala da jesam za neku semu- izvisila sam iako je u pocetku jasno pokazivao interes.
onda nadjes nekoga ko te ne smatra slabom zato sto si ok prema njemu...pa se zaljubis k'o curka
a ni tu ti nije happy end zagarantovan
elem...sta ja znam
- Ridjobrki
#129 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Ja ću ovo tvoje majke mi početi prepisivati u kakav tefter, neka ga pri ruci...amy22 wrote:puno toga..ocigledno...i nista slagala nisipustopoljina wrote:sta ja znam...
onda nadjes nekoga ko te ne smatra slabom zato sto si ok prema njemu...pa se zaljubis k'o curka![]()
a ni tu ti nije happy end zagarantovan![]()
elem...sta ja znam
Evo čitam već par puta - fakat dodatnog kontempliranja vrijedno...
-
dječak sa šibicama
#130 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Sta da radim sa curicom 10 godina mladjom koja se, iz meni nepoznatog razloga, zacopala?
Leptire mlatim toljagom ili da bjezim glavom bez obzira?
- pustopoljina
#131 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
moja mama je bila toliko mladja od tate. upoznali se, vjencali se i dobili dvoje djece.
- Miris Noci
#132 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Ovo si savršeno reklaPalaSa Marsa wrote:Zaljubljenost moze da se ponavlja iz dana u dan, godine u godinu ako imamo umijece zato i ako imamo osobu u koju smo se u stanju zaljubiljivat' u intervalima.. A voljeti isto tako ako imas srca, umijece, osobu da ju/je volis sa njenim vrlinama i manama isto tako.
- Ridjobrki
#133 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Označimo li vrijednost njenih godina sa X a tvojih sa Y imajući u vidu da je X = Y - 10 nalazimo da ako jedječak sa šibicama wrote:Sta da radim sa curicom 10 godina mladjom koja se, iz meni nepoznatog razloga, zacopala?
X < 18 to ti se stručno zove jailbait i nije preporučljivo
Y < 18 to ti je pedofilija
Za svaku vrijednost X > 20 tvoje te pitanje diskvalificira kao ozbiljnog sagovornika.
- Ma.Le.Na
#134 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
I <3 matematiku
-
PalaSa Marsa
#135 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
HvalaMiris Noci wrote:Ovo si savršeno reklaPalaSa Marsa wrote:Zaljubljenost moze da se ponavlja iz dana u dan, godine u godinu ako imamo umijece zato i ako imamo osobu u koju smo se u stanju zaljubiljivat' u intervalima.. A voljeti isto tako ako imas srca, umijece, osobu da ju/je volis sa njenim vrlinama i manama isto tako.
Uh zaboravih ... Edit: I sad cim pomislim na tu mi osobu ja se zaljubim
Last edited by PalaSa Marsa on 14/08/2011 17:16, edited 1 time in total.
-
PalaSa Marsa
#136 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Nisi procitala edit.

-
PalaSa Marsa
#137 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Meni nesto fino skroz i nastojim stalno da mislim na njega. I mislim da sam stalno zaljubljena.sanabe wrote:u, ne do mi BogPalaSa Marsa wrote:Nisi procitala edit.![]()
- nevidljiva_
- Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........
#138 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
i ja potpisujemRidjobrki wrote:Ja ću ovo tvoje majke mi početi prepisivati u kakav tefter, neka ga pri ruci...amy22 wrote:puno toga..ocigledno...i nista slagala nisipustopoljina wrote:sta ja znam...
onda nadjes nekoga ko te ne smatra slabom zato sto si ok prema njemu...pa se zaljubis k'o curka![]()
a ni tu ti nije happy end zagarantovan![]()
elem...sta ja znam
Evo čitam već par puta - fakat dodatnog kontempliranja vrijedno...
- hana_montana
#139 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
PalaSa Marsa wrote:Zaljubljenost moze da se ponavlja iz dana u dan, godine u godinu ako imamo umijece zato i ako imamo osobu u koju smo se u stanju zaljubiljivat' u intervalima.. A voljeti isto tako ako imas srca, umijece, osobu da ju/je volis sa njenim vrlinama i manama isto tako.
ma sta ovo naprica zalosna ti dojcland
-
PalaSa Marsa
#140 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Tako mi svega tako je, zalosna mi njemacka.hana_montana wrote:PalaSa Marsa wrote:Zaljubljenost moze da se ponavlja iz dana u dan, godine u godinu ako imamo umijece zato i ako imamo osobu u koju smo se u stanju zaljubiljivat' u intervalima.. A voljeti isto tako ako imas srca, umijece, osobu da ju/je volis sa njenim vrlinama i manama isto tako.
ma sta ovo naprica zalosna ti dojcland
- hana_montana
#141 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
nije ti lako jarranePalaSa Marsa wrote: Tako mi svega tako je, zalosna mi njemacka.![]()
![]()
Sta cu, ja nesto necu da prestane.
-
PalaSa Marsa
#142 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
PA nije mi lose, fino mi je.hana_montana wrote:nije ti lako jarranePalaSa Marsa wrote: Tako mi svega tako je, zalosna mi njemacka.![]()
![]()
Sta cu, ja nesto necu da prestane.
-
PalaSa Marsa
#143 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
- hana_montana
#144 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
haj bas mi drago,hos bobuPalaSa Marsa wrote: PA nije mi lose, fino mi je.![]()
-
PalaSa Marsa
#145 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Jeste ohole.
Hanko, necu boba, truj se sama bez mene.

Hanko, necu boba, truj se sama bez mene.
- MaNeTo
-
bogat_u_dusi
#147 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
pametan sebe zna uvijek pa i kad je zaljubljen 
Iako je lijepo imati nekoga s kim možemo dijeliti svoje želje i strahove, puno je važnije da prvo može covjek biti sam, jer tek kada smo sebi dovoljni, možemo se okrenuti drugim ljudima i pružiti im najbolje što imamo. Ako toga nema onda svaka zaljubljenost ima manu ...
Iako je lijepo imati nekoga s kim možemo dijeliti svoje želje i strahove, puno je važnije da prvo može covjek biti sam, jer tek kada smo sebi dovoljni, možemo se okrenuti drugim ljudima i pružiti im najbolje što imamo. Ako toga nema onda svaka zaljubljenost ima manu ...
- Djevrek
#148 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
bogat_u_dusi wrote:pametan sebe zna uvijek pa i kad je zaljubljen
- Miris Noci
#149 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Zaljubljenost ustvari ima manu,svaka.
Pa makar to bila ona najbeznačajnija,mana je.
P.S. Da je ljubav predvidiva,i unaprijed isplanirana,nebi bila nepredvidiva,i neko posebno stanje.
Pa makar to bila ona najbeznačajnija,mana je.
P.S. Da je ljubav predvidiva,i unaprijed isplanirana,nebi bila nepredvidiva,i neko posebno stanje.
- Luce
#150 Re: Kad se zaljubim,pa upoznam sebe :)
Kad sam zaljubljena, obicno tu osobu ni ne poznajem dovoljno, vise je konstrukcija mojih snova, zelja i fantazija.
Kad me lijepo pogleda vinem se u nebo, samo jedna ruzna rijec i zakucam se za pod. Nemam koncentracije, sva sam nesto uznemirena, samo cekam njega, da budem s njim, da ga cujem, sve ostalo je nebitno. Kad nisam s njim tuzna sam, treba mi doza njega da bih bila ok.
I opet to nema veze s tom drugom osobom nego mojim fantazijama. Zaljubljenost je po meni samo dobro autonafuravanje
A ljubav, eeeeeee to je sasvim nesto drugo. Sreca, smirenost, nadahnuce i svakodnevno otkrivanje novih dimenzija.
Kad me lijepo pogleda vinem se u nebo, samo jedna ruzna rijec i zakucam se za pod. Nemam koncentracije, sva sam nesto uznemirena, samo cekam njega, da budem s njim, da ga cujem, sve ostalo je nebitno. Kad nisam s njim tuzna sam, treba mi doza njega da bih bila ok.
I opet to nema veze s tom drugom osobom nego mojim fantazijama. Zaljubljenost je po meni samo dobro autonafuravanje
A ljubav, eeeeeee to je sasvim nesto drugo. Sreca, smirenost, nadahnuce i svakodnevno otkrivanje novih dimenzija.