Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- no_crnjak
- ljubav_aha
#127 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
gdje lociras ovakve tekstove,iskrenost je super,nesto nije u redu sa doticnomdječak sa šibicama wrote:Ultimativni test za muškarca života neudanih žena iznad 30 godinajohnny-bravo wrote:sporije malo diktirajte zene... ne stignem sve ....
Simpaticno mi je bilo uvijek to, sto zene provedu dobar dio svog zivota u potrazi za savrsenim muskarcem... a onda provedu ostatak svog zivota u pokusaju da ga promijene...
Evo, pričao sam s jednom neudanom prijateljicom, pa mi je odala taj test. Radi se o sljedećem. Izađe par puta sa frajerom, i ako se sve pokaže u redu, pozove ga na večeru.
Za večeru namjerno napravi splačinu.
Prvi frajer, Davor, polizao je tanjur i rekao: Prekrasno kuhaš, svaka čast.
Ostavila ga je jer je lažljiv. Ako laže u vezi večere, lagat će i u vezi ostalog.
Sljedeći frajer, Darko, napravio je istu grešku. Kao i Ivo, Ante i Tomo.
A ondaje došao Boris. boris nije pojeo cijelu večeru. Negdje na pola rekao je: A da mi naručimo pizzu, ovo ti i nije baš dobro ispalo.
Njega je ostavila jer je bio previše iskren. Što će joj iskren čovjek, da joj govori da je ostarila?
- ljubav_aha
#128 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
pa ti izlazis sa djevojkama ispod 21187 wrote:- Kad je glupa
- Kada me posmatra kroz novcanik (sponzoruse i sl )
- Bahatost i nepristojno ponasanje , posebno kad glume klosarke ( S'ha ti i sl.)
- kada vonja
- Djevojke bez nekog hobija , koje jednostavno gube vrijeme na kafama
- Kada su pateticne
- Kada je laka
- Kada uvodi neke intimne restrikcije koje ne bi htjela
- Najvise od svega mrzim kad me svakih pet minuta cima sms.om ili kad pocne da proziva svako 2 minute
- Kada me pita da li je volim i da li mislim na nju
- Kada joj zivtom upravljaju drugi tj. kada nije samostalna
Jebo majku haman sam se propederiso
EDIT : Kada je losa u krevetu takodje !!!!
- Kinaski
#129 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Neke nikad ne odrastuljubav_aha wrote:pa ti izlazis sa djevojkama ispod 21187 wrote:- Kad je glupa
- Kada me posmatra kroz novcanik (sponzoruse i sl )
- Bahatost i nepristojno ponasanje , posebno kad glume klosarke ( S'ha ti i sl.)
- kada vonja
- Djevojke bez nekog hobija , koje jednostavno gube vrijeme na kafama
- Kada su pateticne
- Kada je laka
- Kada uvodi neke intimne restrikcije koje ne bi htjela
- Najvise od svega mrzim kad me svakih pet minuta cima sms.om ili kad pocne da proziva svako 2 minute
- Kada me pita da li je volim i da li mislim na nju
- Kada joj zivtom upravljaju drugi tj. kada nije samostalna
Jebo majku haman sam se propederiso
EDIT : Kada je losa u krevetu takodje !!!!
-
shillen
#130 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
kad navija za zeljA...
- KPNCTNJAH
#131 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
A zena na forumu i zahtjeva ... nije ni cudo sto imate toliko postova
uz priguseno svjetlo i dovoljne kolicine alkohola/granja svaka je k'o Adriana Lima
srecom nisam nalijetao na te sto dismr, ali sam nedavno naletio na 'andjela' s strasnim zubima... uletila za isti stol i ono smjeska se 5 minuta zatvorenih usta, ne progovara, kontam stidljiva (a k'o lutka je)... neko nesto opasno provali i nije se mogla vise suzdrzati, pokazala je zubice
osjecaj kao da mi je neko rekao da sam usvojen, haveri i ja smo se samo pogledali bez ikakvih komentara (ipak smo kulturni, nismo se htjeli smijati odmah, ali je bio pravi izazov moram priznati)
srecom nisam nalijetao na te sto dismr, ali sam nedavno naletio na 'andjela' s strasnim zubima... uletila za isti stol i ono smjeska se 5 minuta zatvorenih usta, ne progovara, kontam stidljiva (a k'o lutka je)... neko nesto opasno provali i nije se mogla vise suzdrzati, pokazala je zubice
- bandini
#132 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
a ove cure sa foruma su mi najjace
da nije ovo, da nije ono, da ne pije, da ne psuje, da nema pivski stomak, da je ljubazan, da je obazriv
nemojte biti licemjerne
vazno vam je da dobro izgleda, pa moze bit papak najveci
a ako ne izgleda dobro barem da ima pun novcanik vazda
mislim pogledajte sebe malo
zasto ste jos uvijek same??
ne cudi vas to nimalo??
sigurno je do tih groznih muskaraca
da nije ovo, da nije ono, da ne pije, da ne psuje, da nema pivski stomak, da je ljubazan, da je obazriv
nemojte biti licemjerne
ne cudi vas to nimalo??
- ultima_palabra
#133 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Pored ovih stvari koje se podrazumijevaju tipa higijene, ohladi me kad je cura preglasna, kad joj se glas čuje na 50 metara. Također, kad je prevulgarna... normala kad nekad spoji je i be u priči, ali vala u svakoj rečenici psovanje ne gumo slušati
Ne volim ni kad nema nikakve tajnovitosti u ženi... srž veze je u otkrivanju 
- ljubav_aha
#134 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
o pa ti mislis sve smo single , think twicebandini wrote:a ove cure sa foruma su mi najjace
nemojte biti licemjerne
ne cudi vas to nimalo??
-
leo_
#135 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Dovoljno je da covjek procita prvu stranicu i da shvati o kakvim se kompleksasicama radi. jel' to vi idete za muskarcima i gledate jel' peru ruke nakon pisanja? kakva zena hoda s muskarcem koji ne pere ruke nakon nuzde ili kakva je to zena koja hoda s muskarcem koji ne zna sijalicu zavrnuti i na kraju krajeva kakav je to muskarac koji ne zna sijalicu zavrnuti, gdje ga nadjete i jel' vam to ista govori o vama?
-
PalaSa Marsa
#136 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Ispisaste svasta .. tema se razvila munjevitom brzinom. A odprilike skoro isto kod svakog stoji sta koga hladi.
A sta vas 'pak pali?
Ako smijem pitat'. 
A sta vas 'pak pali?
-
dječak sa šibicama
#137 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Zasto forumske frajere toliko brinu zenski kriteriji i zahtjevi? niste sigurni u sebe?
Zene zvocaju, to im je u prirodi, ovo nisu kriteriji, ovo je zvocanje, pola njih su vec u vezi sa muskarcem koji ima sve osobine koje one navode kao nepozeljne, ali ipak ostaju sa njim.
Zvocaju mu, ali ga vole... dodju na forum i zvocaju sta ih nervira kod njega, ali ga vole.
Jer ima druge kvalitete koje je ostavljaju bez daha.
Ili ga ne voli, ali svejedno je sa njim, ona zna zasto...
Te svoje kvalitete ako ste sposobni istaci, nece njoj smetati sto ne dizes dasku dok piskis, ili bacas prljave carape iza kreveta.
Ove sto ne vole nacin na koji on dise i nervira je sto je u minuti trepnuo 36 a ne samo 30 puta koliko ona smatra da je dovoljno, ok, to su vec hronicne singlice.
A ove sto im "pojavnost vristi" sa "ljubi me voli me ne pitaj kuda, cini sta hoces s tobom cu svuda" (znam da ne ide tako, ovo je remix), to samo treba voljeti.
Zene zvocaju, to im je u prirodi, ovo nisu kriteriji, ovo je zvocanje, pola njih su vec u vezi sa muskarcem koji ima sve osobine koje one navode kao nepozeljne, ali ipak ostaju sa njim.
Zvocaju mu, ali ga vole... dodju na forum i zvocaju sta ih nervira kod njega, ali ga vole.
Jer ima druge kvalitete koje je ostavljaju bez daha.
Ili ga ne voli, ali svejedno je sa njim, ona zna zasto...
Te svoje kvalitete ako ste sposobni istaci, nece njoj smetati sto ne dizes dasku dok piskis, ili bacas prljave carape iza kreveta.
Ove sto ne vole nacin na koji on dise i nervira je sto je u minuti trepnuo 36 a ne samo 30 puta koliko ona smatra da je dovoljno, ok, to su vec hronicne singlice.
A ove sto im "pojavnost vristi" sa "ljubi me voli me ne pitaj kuda, cini sta hoces s tobom cu svuda" (znam da ne ide tako, ovo je remix), to samo treba voljeti.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#138 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
slobodno musko starije od menePalaSa Marsa wrote:
A sta vas 'pak pali?![]()
Ako smijem pitat'.
- hana_montana
#139 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
oni brcici od dan dvaPalaSa Marsa wrote:Ispisaste svasta .. tema se razvila munjevitom brzinom. A odprilike skoro isto kod svakog stoji sta koga hladi.![]()
![]()
Ako smijem pitat'. :D
-
PalaSa Marsa
#140 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
plain vanilla wrote:slobodno musko starije od menePalaSa Marsa wrote:
Ako smijem pitat'.
Djecak sa sibicama, to ti je valjda taj zakon prirode.
-
PalaSa Marsa
#141 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
MA gdje onaj Brko, on je one svoje brcine zapustio ima 'im ja mislim i par godina.hana_montana wrote:oni brcici od dan dvaPalaSa Marsa wrote:Ispisaste svasta .. tema se razvila munjevitom brzinom. A odprilike skoro isto kod svakog stoji sta koga hladi.![]()
![]()
Ako smijem pitat'. :D
Sta mislite dali da nas pale brkovi one velicine?
PS:
-
dječak sa šibicama
#142 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
bila je tema, ne sjecam se sta sam onda slag`o, pa ce preskociti pitanje (ili imam paravo na "pitaj publiku"?)PalaSa Marsa wrote: A sta vas 'pak pali?![]()
Ako smijem pitat'.
-
PalaSa Marsa
#143 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Ne znam ja sta ti imas.
Cim si kvoto, malo si se zagolico, odnosno pitanje te zagolicalo.
PS: Ne zabusavaj, nego ako ho's odgovori.!!
Cim si kvoto, malo si se zagolico, odnosno pitanje te zagolicalo.
PS: Ne zabusavaj, nego ako ho's odgovori.!!
- hana_montana
#144 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
jok...ne volim kad pjena od piva ostaje na njimaPalaSa Marsa wrote: Sta mislite dali da nas pale brkovi one velicine?![]()
PS:![]()
-
PalaSa Marsa
#145 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
hana_montana wrote:jok...ne volim kad pjena od piva ostaje na njimaPalaSa Marsa wrote: Sta mislite dali da nas pale brkovi one velicine?![]()
PS:![]()
![]()
-
dječak sa šibicama
#146 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Pitas muskarca sta ga pali... pala si sa Marsa?
Stil, uglavnom. Barbara Streisand je sa onim nosom (neko bi rekao ruzna) u svoje vrijeme bila ultimativna zavodnica u Holivudu... ok, to je neki drugi svijet, ali bilo je puno ljepsih od nje, ali glumci frajeri su se lijepili za nju.
Ili onaj sto je sinoc krocio crvenim cilimom pred pozoristem, isto majmun, ali zene lude za njim. Mozda sto je uspjesan i popularan a mozda sto je karaktetran i dobar u dusi, ko zna... odoh sa teme, elem, stil.
To me pali.
I dobra guza, ok

Stil, uglavnom. Barbara Streisand je sa onim nosom (neko bi rekao ruzna) u svoje vrijeme bila ultimativna zavodnica u Holivudu... ok, to je neki drugi svijet, ali bilo je puno ljepsih od nje, ali glumci frajeri su se lijepili za nju.
Ili onaj sto je sinoc krocio crvenim cilimom pred pozoristem, isto majmun, ali zene lude za njim. Mozda sto je uspjesan i popularan a mozda sto je karaktetran i dobar u dusi, ko zna... odoh sa teme, elem, stil.
To me pali.
I dobra guza, ok
- hana_montana
#147 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
PalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
![]()
Pa jos bolje za tebe, olizes one brkove
![]()
ja volim pivo iz flase
-
PalaSa Marsa
#148 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Kol'ko znamo za Barbaru, mislim da je imala erotizma Bogme malo je rec' tonama. Zena je zracila..glas, pa i stas, tijelo.. Karizma, harizma kako ho's.. Jes', jes', sve je 'vo 'vako.dječak sa šibicama wrote:Pitas muskarca sta ga pali... pala si sa Marsa?![]()
![]()
To me pali.
I dobra guza, ok![]()
Bred..Baby face. Ne lici na majmuna, ne bih se slozila. Ne palim se ja na njega, al' objektivno, ima neku energiju da se ne lazemo, zraci necim.. sto jes' jes'.
-
PalaSa Marsa
#149 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
hana_montana wrote:PalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
![]()
Pa jos bolje za tebe, olizes one brkove
![]()
ja volim pivo iz flase![]()
Ma jojj
-
dječak sa šibicama
#150 Re: Sta vas najvise ohladi kod suprotnog spola
Zraci, ko Piksi Stojkovic i "mala, ja kad stanem na novcanik, veci sam od Beogradjanke"PalaSa Marsa wrote:[
Kol'ko znamo za Barbaru, mislim da je imala erotizma Bogme malo je rec' tonama. Zena je zracila..glas, pa i stas, tijelo.. Karizma, harizma kako ho's.. Jes', jes', sve je 'vo 'vako.![]()
Bred..Baby face. Ne lici na majmuna, ne bih se slozila. Ne palim se ja na njega, al' objektivno, ima neku energiju da se ne lazemo, zraci necim.. sto jes' jes'.
Dobar je Pit, ali brate ne valja mu zena... licno mislim da je Charlize sije za jedno pet glava...
Barbara je bas primjer kakav mi treba, ni po cemu ultimativna ljepotica, aaaaaali... ima nesto
E to nesto, to mene pali.