30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Duhovni Vođa

#126 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Duhovni Vođa »

pustopoljina wrote:ja bih samo primijetila da je sve vise muskih sponzorusa. takav vakat dos'o.
ma zauhar je pružit mlađariji malo zadovoljstva. posebno starijim djevojkama. pa to je nešto nezamjenjivo. tako da ona mlađa koju bude nekad ženio bude zadovoljna s njime ( apropo one teme djevojka za ženiti) :D

ja sam se hvala bogu nauživao sa ženama srednjih godina. sad tražim kakvu mlađu da je ženim. po mogućnosti nevinu. :D
pustopoljina

#127 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

Duhovni Vođa wrote:
pustopoljina wrote:ja bih samo primijetila da je sve vise muskih sponzorusa. takav vakat dos'o.
ma zauhar je pružit mlađariji malo zadovoljstva. posebno starijim djevojkama. pa to je nešto nezamjenjivo. tako da ona mlađa koju bude nekad ženio bude zadovoljna s njime ( apropo one teme djevojka za ženiti) :D

ja sam se hvala bogu nauživao sa ženama srednjih godina. sad tražim kakvu mlađu da je ženim. po mogućnosti nevinu. :D
zene srednjih godina je malo teze isprovociiiirat' :P
vise me nervira to formiranje vlade i poskupljenje, musavi momcici ne mogu nervirati :D
slobodni armirach

#128 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by slobodni armirach »

sta ima veze i to je castan poso koji mora, neko da radi :-D
pustopoljina

#129 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

nista ja ne kazem, ni sponzorusama ni muskim sponzorusama...svaki je posao castan, ako se posteno odradi :)
Marilyn

#130 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Marilyn »

al vala seks sa ženom od 33 - 35 godina je najbolje iskustvo koje mlađi 20-23 godine muškarac može doživjeti. to je nešto tako intenzivno i praaaaaaaaaaaavo dobro, da ne možeš da vjeruješ. živjele neudate tridesetogodišnjakinje!
ona zna, on može :mrgreen:

inače, ona u ranim tridesetim, on dvadeset i nešto... mislim, idealno 8-) :mrgreen:
pustopoljina

#131 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

joj, je li vi to bas ozbiljno...pa ja ne mogu gledati ove od dvadeset i nesto, a kamoli slusati :-)
ja bih to sve poslala na kopanje kuruza i da se vrate kad napune cetrdeset :skoljka: :D
slobodni armirach

#132 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by slobodni armirach »

pustopoljina wrote:nista ja ne kazem, ni sponzorusama ni muskim sponzorusama...svaki je posao castan, ako se posteno odradi :)
naravno, nek se plati jos i PDV i sve je udure :D

proslo jekopanje kuruza, sad je vskst zs žetenej šenice :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#133 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

Vidjela zaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu....

Licno, mene bi bilo sramota da me neko ono... finansira, da je gulim, bljbljblj osjecaj, odmah se sjetim Boba iz Vruceg vetra i one njegove zubarke u Njemackoj :D na kraju ga je gospodja nogirala, pametna zena, mozes koliko hoces ali nece dokle hoces :D
pustopoljina

#134 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

slobodni armirach wrote:
pustopoljina wrote:nista ja ne kazem, ni sponzorusama ni muskim sponzorusama...svaki je posao castan, ako se posteno odradi :)
naravno, nek se plati jos i PDV i sve je udure :D

proslo jekopanje kuruza, sad je vskst zs žetenej šenice :lol: :lol: :lol:

svidja mi se kako razmisljas :lol:
Duhovni Vođa

#135 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Duhovni Vođa »

Marilyn wrote:
al vala seks sa ženom od 33 - 35 godina je najbolje iskustvo koje mlađi 20-23 godine muškarac može doživjeti. to je nešto tako intenzivno i praaaaaaaaaaaavo dobro, da ne možeš da vjeruješ. živjele neudate tridesetogodišnjakinje!
ona zna, on može :mrgreen:

inače, ona u ranim tridesetim, on dvadeset i nešto... mislim, idealno 8-) :mrgreen:
marilyn sviđaš mi se. kupiću ti vruće kifle, imam i gajbu u četvrtak do ponedeljka slobodno. opraću posteljinu od staraca. :D

možemo ujutro i na kafu ako večeras odjebem ovu raju s faksa. :D
Marilyn

#136 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Marilyn »

8-) 8-)
dogovor kuću gradi :mrgreen:
drekalica28

#137 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by drekalica28 »

kiki-miki wrote:
dječak sa šibicama wrote: Rupa je i prilicno relativan pojam :D

Pa to je logicno, detalji cine cjelinu... mozda da obuzdate te leptirice dok ne sklopite mozaik do kraja? :D

Ma nije bitno ni je li bogata niti zgodna niti bilo sta drugo, jedini bitan kriterij je uvijek i samo onaj glavni, famozni KLIK...

Ja si licno nikada necu oprostiti sto sam jedan ili dva famozna KLIK-a sjebao, svojim glupostima, ali ko me hebe kad sam idiot. Mogu sad i ja traziti mane kod drugih, a svoje gluposti gurati u tamne hodnike zaborava.
Cinjenica je da svi mi dobijemo sta zasluzimo, koliko god bolna bila.

Ali da ne idem u negativu, gdje je ona luckasta? Image :D

Moram ti reći da luckasta koja posjeduje takve stvarčice,nekoliko komada,je zauzeta.

Da dodam-nisam ja u pitanju.
Jedan mi se izgleda pokvario. :sad:
dječak sa šibicama

#138 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

kiki-miki wrote:
Moram ti reći da luckasta koja posjeduje takve stvarčice,nekoliko komada,je zauzeta.

Da dodam-nisam ja u pitanju.
Znam :wink:
pupa hava

#139 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pupa hava »

pustopoljina wrote:ti se meni ne svidjas.
ti si onaj sto je bio sa doktoricom, pa se razveo ili ste bili dugo zaruceni...gledas na mali milion sitnica i svakome neku zamjerku nadjes.
sta hoces? klovna u sandalama?
i, naravno, malena je tebi svaka carsija. uh, takve tek volem.
ti si jednostavno umorna, slomljena.... :mrgreen:
BJB

#140 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by BJB »

sanabe wrote:
plain vanilla wrote:
dječak sa šibicama wrote: Nisam to primjetio, ali pretpostavljam da se misli na odredjene, ne na sve zene koje imaju vise od 30 godina.

Koliko vidim, ovdje se govori o odredjenim zenama, nema nikakvog generaliziranja.
ne mogu citati sve, ipak sam je zeMsko vec u godinama, pa moram cuvati vid, ali ako ovo nije generalizacija i pljuvacina, ne znam sta je

Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda
zar nije veca sansa da je grom opali, otkud sad teroristi? :zoka: :skoljka:
A zato ja onako opcinjeno gledam grmljavinu, vidis-predosjetila sam da ima sanse grom da me opali :lol: :lol: :lol:

@autor teme,
Mislim da beres u pogresnoj basti, ili barem iz pogresne lijehe..
Ako nailazis na djevojke 30+ koje crnjace a rat su provele u Sa, kako bi bilo da se fokusiras na one koje su slicnije tebi?
Recimo, beri iz lijehe djevojke koje su kao i ti odrasle van BiH, a sad zele zivjeti ovdje.

Nisam izasla od proslog ljeta i tad me kostalo zivaca..Napila se nisam otkako sa M ne pricam, a nedostaje mi rospija jedna..
Da, ne daj Boze, kojim slucajem izadjem van vjerovatno bih pocela pricu o shefu koji nikako da sjashi sa grbace nam kolektivno ili o tome kako za godinu i kusur vjerovatno necu imati posla. Trebam li uopste pisati: posao mi je jedina svijetla tacka u zivotu.
FreeSol

#141 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by FreeSol »

pustopoljina wrote:joj, je li vi to bas ozbiljno...pa ja ne mogu gledati ove od dvadeset i nesto, a kamoli slusati :-)
ja bih to sve poslala na kopanje kuruza i da se vrate kad napune cetrdeset :skoljka: :D
E haj' obrazlozi to sto si napisala zivota ti, bas me interesuje sto je to tako. :)
Vrteska

#142 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Vrteska »

pustopoljina wrote:ti se meni ne svidjas.
iz vedra neba pa u rebra :lol: :lol: :lol:
Troll_Happens

#143 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Troll_Happens »

jaran je bio sa tako jednom preko 30 god njemu je 26 zavrsio fax sve rega imao posao stan. I cim su krenuli ona rece treba joj pomoc oko para da se uzme kredit tam vamo on iz iskustva drugih ljudi i sto je procitao samo je shutne... i od tada je sam jednostavno sa ovim starijim nece posla da ima, kaze hoce samo da mu pare izvuku tako da razumijem covjeka potpuno... najbolje ti je reko neku klinku od 20 do 25 god. Izvodis je pomognes oko studija i tebi i njoj dobro pa ako sta plane dobro je :oops:

istina je da su ove preko 30 vec ispusile i sad traze sve na jednom mjestu, jer im je ili se udate ili ostati same... a za klinke je to puno lakse njoj je bitno samo da nadje kog zanimljivog i da nije bas kokuz :dance:
kockica_kockica

#144 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by kockica_kockica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Za nekih deset godina ovi koji imaju -30 ce biti 30+
I bit ce za vjesanje :evil:
I biti ce cangrizavi... :evil:
I biti ce kao mi 30+.... 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Do 18 godine sam patila da imam 18... i cekala da se nesto desi.... kad sam napunila 20 svi mi govorili da odrastem i ponasam u skladu sa godinama... sad sa 30+ sam jos uvijek kao da mi je 18 samo sa celulitom naravno :oops: :lol: :lol: :lol: i nikad mi u zivotu zabavnije nije bilo :dance: :dance: :dance: :dance:
madner

#145 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by madner »

Vecina ce nas biti udata/ozenjena i nece vise posjecivat ovaj forum za 10 godina. Kao i oni sto su prije bili pa se usrecili pa ih vise nema. :D
kockica_kockica

#146 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by kockica_kockica »

madner wrote:Vecina ce nas biti udata/ozenjena i nece vise posjecivat ovaj forum za 10 godina. Kao i oni sto su prije bili pa se usrecili pa ih vise nema. :D

:roll: zivi bili pa vidjeli :oops: :lol:

Brak traje dok ne padne mrak.. ali na oci...
Onda cete napraviti drugi nick i pisati i pisati i pisati i pisati po forumu...
Ja pisem jedino kad sam na poslu... Nakon posla je tu Mastercard :dance: :dance: :dance:
Dr.Mr.Fr.

#147 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Dr.Mr.Fr. »

Covjek je skroz u pravu cure preko 30 uglavnom budu prave smoruše, to je za ne povjerovati,
sve ih boli,
samo ih neke gluposti interesuju,
prica im je uglavnom kako vade neke nalaze,
kako su putovale negdje pa im bilo bez veze,
kako im je smor na poslu itd...

Uglavnom su pravo ogorcene i popizde u sekundi,
nerviraju ih sponzoruse i mlade koke,
samo nešto kritikuju seljanke na štiklama a i one bi u iste da znaju hodati u njima ili
ako se nisu nadebljale da ne mogu viši ni balansirati u istim....

ma smoruše samo takve.... :roll:

....ali eto ima izuzetaka samo treba potražiti....tako drug ne odustaj 8-)
Maybach

#148 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Maybach »

Kakav glup izraz "smoruse" :roll:
fidoremilienko

#149 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by fidoremilienko »

Zašto birati starije, kad može mlađe!? :D
Troll_Happens

#150 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Troll_Happens »

sanabe wrote:
Jedan001 wrote:jaran je bio sa tako jednom preko 30 god njemu je 26 zavrsio fax sve rega imao posao stan. I cim su krenuli ona rece treba joj pomoc oko para da se uzme kredit tam vamo on iz iskustva drugih ljudi i sto je procitao samo je shutne... i od tada je sam jednostavno sa ovim starijim nece posla da ima, kaze hoce samo da mu pare izvuku tako da razumijem covjeka potpuno... najbolje ti je reko neku klinku od 20 do 25 god. Izvodis je pomognes oko studija i tebi i njoj dobro pa ako sta plane dobro je :oops:

istina je da su ove preko 30 vec ispusile i sad traze sve na jednom mjestu, jer im je ili se udate ili ostati same... a za klinke je to puno lakse njoj je bitno samo da nadje kog zanimljivog i da nije bas kokuz :dance:

taman kad pomislim da sve sam vidjela i sve pročitala :roll: :shock:

uvijek naucis nesto novo i vidis da ima gore i gore :mrgreen:
mene vise nista ne moze iznenaditi samo veca glupost od najglupljeg covjeka... :run:
Locked